Tomotek.dk

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.849 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.849 kr.Sække med 2.500 literKøb
1.899 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.345 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til fyr til haven til ridehus til roser som gødning som brændsel som bunddække til surbundsbed på skråning til rygning til dyr på frugttræer til stokerfyr under hæk mod ukrudt til rhododendron omkring træer til bede til fjernvarme til ligusterhæk til grill til dyr til varmeværker til fugle til fyring til legeplads til bøgehæk til ridebane som brændsel til gasgrill til hækken til hønsegård til bede til indendørs til planter til stauder til indkørsel til hestefold imod dræbersnegle som faldunderlag

Varianter: groft frisk knust fint revet mørk natur lys

Mængder: 50 liter 60 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 2000 liter 2500 liter 70 liter

Levering: vognlæs hent selv i poser løst leveret afhentning trailer i bigbag i sække i løs vægt

Brands: Holmebo Plantetorvet Park Champost Verdo GreenBio Junckers Pindstrup Prima Douglas Plantorama Billigblomst Jysk Lidl Manstrup Bilka

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage information omkring træflis.
Der kan være forskel på priserne på billige træflis fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod nogle vil have kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Når du står og skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Dette er navnligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Det er absolut super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder sælger et stort produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot træflis.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og hermed har du valget om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derved har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra talrige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af træflis online.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker producerer selv produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem hjælper du når du handler træflis online hos dem.
Flertallet af nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette formår de at yde endnu mere nyttig rådgivning fra nogle der er eksperter i lige præcis træflis.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

træflis silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

træflis jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

træflis bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

træflis harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag over 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver din plan.
2Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Tit kan det vise sig strategisk at du har udstyret klar før du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at tage højde for de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
3Ved opgaver udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du løbende se vejrforudsigelserne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at regne absolut lige når du er midt i dit store byggeprojekt.
4Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemer i tilfælde med store byggeprojekter, og altså kan det være betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
5Husk at kalkulere om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Hvis du får professionel assistance vil det oftest være en god idé at hente priser fra diverse entreprenører.
6Du har adgang til utallige artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube bringer dig store mængder brugbar oplysning, især forudsat at man kigger på engelsk.
7I god tid inden at du påbegynder byggeriet må det være ret fornuftigt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det fås i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. Det beroer altså på at projektet påvirker miljøet.
9Du bør på ingen måde negligere dit velbefindende, så glem ej beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
10Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Desuden vil det blive hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
11Det viser sig vigtigt at have de fornødne byggematerialer parat forinden du starter arbejdet. Du kan udarbejde en overskuelig liste med hver eneste ting du får brug for, og bagefter eftergå punkterne, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive fornuftigt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør dokumentere ens købspris for hver eneste af dem.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål rundt om træflis

 • Hvor meget træflis?
 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Hvad er træflis?
 • Træflis hvornår?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  Masser af netbutikker i Danmark foreslår nu en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til træflis. En yndling er i dag afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når det passer dig. Fragtformen er altså særdeles let gængelig, samt desuden derudover den mest letkøbte leveringsudgave.

  Du burde omvendt planlægge at få det leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er jævnligt en kende mere bekostelig, men samtidig meget gnidningsløs for træflis online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig nær internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på træflis kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende såfremt vi står og skal bruge pakken øjeblikkeligt, så derfor er det særdeles passende at man ser nærmere på den anslåede leveringstid på træflis. En masse online forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men det er forudsat at bestillingen anbringes tidligere end et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ekspederet forud for at personalet har fri.

  Indtil flere online shops sikrer fragtfri levering på træflis online, men ofte kun når der indkøbes for et bestemt beløb. Som alternativ skal du snuppe den billigste leveringsmetode, hvilket typisk vil være at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

  En del webbutikker foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig træflis på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder bl.a. klik-og-hent på træflis i følgende områder:

  Vanløse, Gentofte, Holbæk, Værløse, Haderslev, København, Glostrup, Søborg, Skanderborg, Valby, Ikast, Aarhus, Hillerød, Stenløse, Brabrand, Albertslund, Ringsted, Nørresundby, Odense, Aalborg, Vordingborg, Dragør, Slagelse, Hedehusene, Vejle, Solrød Strand, Lyngby, Varde, Haslev, Rudersdal, Holstebro, Struer, Nykøbing Falster, Rødovre, Grenaa, Kokkedal, Lillerød, Korsør, Risskov, Vallensbæk, Allerød, Viborg, Nærum, Åbyhøj, Thisted, Hvidovre, Næstved, Hjørring, Frederiksværk, Charlottenlund, Svendborg, Brønderslev, Virum, Brønshøj, Ølstykke, Sønderborg, Ishøj, Brøndby, Helsingør, Kalundborg, Tilst, Skive, Birkerød, Lystrup, Farum, Randers, Esbjerg, Herlev, Roskilde, Hobro, Taastrup, Højbjerg, Greve, Tårnby, Frederikssund, Hedensted, Gladsaxe, Jyllinge, Aabenraa, Fredericia, Horsens, Middelfart, Herning, Odder, Frederiksberg, Frederikshavn, Rønne, Køge, Nyborg, Nakskov, Hørsholm, Kolding, Ballerup, og Silkeborg, .

  Click-and-collect ift. træflis er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Amager), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

  Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker som regel efterspørger fx træflis online og billig træflis. Derudover oplever vi typisk online shoppere kigge efter blandt andet køb træflis, træflis priser og træflis tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Gode priser på træflis

  Det er jo særligt smart for enhver at søge sig frem til priser på billige træflis online fra flere internet handler, og herved har langt de fleste online outlets set sig tvunget til at nedbringe priserne på træflis drastisk, og ydermere yde fragt uden beregning.

  Men det kan alligevel blive smart at sammenholde en række firmaer på nettet efter tilbud på træflis online før du bestiller, således at man er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Man skal ikke desto mindre ikke overse, at såfremt en butik annoncerer billige træflis online på tilbud til en udsalgspris som kan virke umådelig favorabel, så bør det tit være et symbol på en uoprigtig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af en forordning, der skærmer dig som kunde imod uægte internet butikker.

  Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække omkostningerne til træflis ude i fremtiden. Det fås normalt i niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan og Jem og Fix.

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker jævnligt kigger efter blandt andet træflis online og træflis priser. Derudover oplever man som regel netshoppere søge efter for eksempel køb træflis, billig træflis samt træflis tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: som brændsel til fyr på skråning omkring træer til bede til fjernvarme til surbundsbed til rygning på frugttræer til udendørs til hestefold til indendørs til indkørsel til stauder til dyr til fugle imod dræbersnegle til roser til planter til gasgrill som brændsel til ridehus til bede til rhododendron under hæk til legeplads til varmeværker til hønsegård til ridebane til stokerfyr til haven til hækken til fyring til grill til ligusterhæk mod ukrudt som bunddække til dyr som faldunderlag som gødning til bøgehæk

  Varianter: revet knust mørk frisk groft fint lys natur

  Mængder: 50 liter 60 liter 2500 liter 3000 liter 80 liter 1000 liter 2000 liter 70 liter

  Levering: vognlæs i bigbag i sække trailer i poser i løs vægt hent selv løst leveret afhentning

  Brands: Champost Verdo Holmebo Douglas Lidl Prima Manstrup Jysk GreenBio Bilka Pindstrup Junckers Plantetorvet Park Billigblomst Plantorama

  Udforsk folks betragtninger

  Trustpilot indebærer ret uafhængige løsninger til at evaluere en længere række nuværende køberes ratings og derfor stiller vi forslag om, at du læser webbutikkens bedømmelser inden du bestiller billige træflis online.

  Facebook medfører ydermere en lang række strålende metoder til at få indsigt i online butikkens popularitet. Desuden ser vi nogle outlets på nettet som tilbyder folk at levere en omtale af deres køb, hvilket lige så vel må bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Inden nogen køber billige træflis online i en webshop behøver de uden tvivl granske netbutikkens vilkår, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde, især på de gængse byggekæder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

  Et nemmere alternativ kan være at se om webbutikken er støttet af e-mærket, da det længe har været en tilkendegivelse af at online firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at netbutikken lejlighedsvis revideres af specialister der forstår lovgivningen.

  Derudover giver det dig genvej til hjælpende service, såfremt du møder udfordringer i forbindelse med din handel med træflis. Udover dette foreslåes det at du er sat ind i de mest relevante betingelser gældende for bestillingen af træflis online, som fx den bytteret internet webshoppen har.

  I den forbindelse er det desuden afgørende, at man når som helst bibeholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af træflis, uagtet om man handler ved Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Helle Jensen gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Birthe O gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Inger Larsen gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Birthe Møller gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  9 gode råd til internetshopping
  1Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et lovbud, der assisterer dig som køber overfor uoprigtige internet shops. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at dække regningen over en længere periode.
  2En hel del internet outlets lover gebyrfri levering på træflis, men undertiden er det påkrævet at der erhverves for en bestemt sum. Som alternativ kunne du snuppe den mest betalelige fragttype, der i mange tilfælde vil blive at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er af og til samtidig ultra hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
  3Generelt går vi ind for at finde ud af om webbutikken er e-mærket, hvilket længe har været et billede på at online shoppen anerkender den officielle danske lovgivning, tillige med at online shoppen hyppigt undersøges af eksperter der kender reglementet på området. Før nogen køber billige træflis i en e-forretning burde man i reglen overveje netshoppens handelsvilkår.
  4Fragtperioden er naturligvis særligt essentiel om du behøver din ordre lige om lidt, og af den grund er det jo klogt at du kontrollerer tidshorisonten for levering ved træflis. En masse forhandlere på nettet byder på billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, som trods alt er påkrævet at bestillingen køres igennem inden et bestemt tidspunkt.
  5Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du opholder dig med kort afstand til online webshoppens tilholdssted. Den løsning er jo virkelig vigtig når du mangler træflis omgående. Alternativt så lover enkelte e-forhandlere billig levering, men ofte kun ifald man shopper for et bestemt beløb.
  6Før nogen handler billige træflis på en e-butik burde man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens betingelser, dog er det mange gange ikke videre spændende. Tilsvarende tilråder vi at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for bestillingen af billige træflis online, som eksempelvis den bytteret internet firmaet garanterer.
  7Trustpilot indebærer de facto tiltalende genveje til at gennemgå en lang række aktuelle konsumenters evalueringer og herved kan det være til hjælp, at du læser online virksomhedens ratings før du shopper billige træflis online. Facebook giver dig lige så vel regulære uafhængige løsninger til at få indsigt i webbutikkens pålidelighed.
  8En hel del internet virksomheder yder til alt held mange forskellige billige leveringsløsninger til træflis. Den mest anvendte er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså ret bekvem, og tit desuden den prisbilligste leveringsform.
  9Det er jo efterhånden i høj grad praktisk for forbrugerne at finde tilbud online på billige træflis hos flere webbutikker, og af den grund lover adskillige online firmaer fragt uden gebyr. Derfor kan det immervæk være rentabelt at checke nogle e-butikker efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk