Tomotek.dk

Topdressing pristjek

Er du på udkig efter topdressing? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter topdressing inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til græsplænen til roser til bøgehæk til bede

Mængder: 400 liter 80 liter 1000 liter 500 liter 3000 liter 300 liter 50 liter 2000 liter 200 liter 1 m3

Levering: i løs vægt vognlæs trailer løst leveret i sække hent selv afhentning i bigbag i poser

Brands: Champost Park Danmuld Pindstrup GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare topdressing.
For en del er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring topdressing.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Det er i særdeleshed muligt ved de store byggemarkeder.
Der er forskel på salgspriserne på billige topdressing hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder gode priser, imens nogle satser på kompetent sparring. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder findes overalt i landet, og hermed har du tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. Derved er det muligt at blive fri for fragten, og endda have produkterne på kortere tid.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra alverdens producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af topdressing online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Flertallet af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du bestiller topdressing online på deres side.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det formår de at yde ekstremt kyndig rådgivning fra personale der er eksperter i netop topdressing.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i de 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

topdressing silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

topdressing bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

topdressing harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

topdressing jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et regnskab for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det må være fordelagtigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og dernæst nedskrive eventuelle tilbud på dem hver især.
2Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ift. omfattende byggeopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt bør det blive bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
3I god tid inden at du starter byggeriet må det være ultra centralt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
4Husk at reflektere over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at hente tilbud fra flere selskaber.
5Du har mulighed for at indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Af få støtte kræver altså at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
6Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beklædning som eksempelvis arbejdshjelm der hjælper dig mod potentielle risici. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
7Der præsenterer sig jævnligt pludselige vanskeligheder når det kommer til avancerede projekter, og som følge heraf vil det være afgørende at der afsættes passende tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
8Godt forarbejde er metoden til succes med byggeprocessen. Du bør udarbejde en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
9Du vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit vil det være meningsfuldt at have det klar til brug inden du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det godt at medtage disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
10Der ligger stribevis af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er formidler af vældig meget konstruktiv information, specielt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
11For opgaver udenfor har vind og vejr meget at sige. På grund af dette skal du tit holde øje med vejrberetningerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit omfattende projekt.
12Det kan blive aktuelt at have samtlige bygningsmaterialer til disposition inden du tager fat på håndværket. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig oversigt som indeholder det der bliver brug for, og som det næste eftergå oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedr. topdressing

 • Topdressing græsplæne hvordan?
 • Hvor købes topdressing?
 • Topdressing hvordan?
 • Hvor køber man topdressing?
 • Topdressing græsplæne hvor meget?
 • Hvad er topdressing til græsplæne?
 • Topdressing græsplæne hvornår?
 • Hvad er topdressing?
 • Hvad består topdressing af?
 • Topdressing hvornår?
 • Hvor køber jeg topdressing?
 • Hvordan laver man topdressing?
 • Hvor meget topdressing skal jeg bruge?
 • Hvad koster topdressing?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  En hel del online forhandlere frembyder nu om stunder flere billige fragtmuligheder til topdressing. En favorit iblandt mange er nu om stunder afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Muligheden er altså i høj grad ligetil, og tit tilmed den mindst kostelige slags levering.

  Du kunne derudover overveje at vælge at få udbragt til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig somme tider en tak dyrere, men omvendt rigtig hensigtsmæssig ift. topdressing online. Den prisbilligste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på topdressing er jo rigtig udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge ordren nu og her, så af den grund er det selvfølgelig væsentligt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved topdressing. Flere internet virksomheder – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter online, men vær påpasselig da det stiller krav om at du når at bestille før et nøjagtigt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ud af døren inden lagermedarbejderne har fri.

  Nogle e-firmaer frembyder gratis levering på topdressing online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der erhverves for en fastsat pris. I øvrigt kan man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for levering, som ofte er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

  En lang række byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig topdressing derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene yder eksempelvis afhentning af topdressing i disse byer:

  Skive, Farum, Nykøbing Falster, Hedehusene, Køge, Holstebro, Gentofte, Risskov, Frederikshavn, Ikast, Ølstykke, Hørsholm, Valby, Ishøj, Middelfart, Grenaa, Helsingør, Jyllinge, Tårnby, Fredericia, Højbjerg, Brønshøj, Odense, Rønne, Struer, Brøndby, Randers, Svendborg, Glostrup, København, Thisted, Hobro, Lystrup, Frederikssund, Lillerød, Kolding, Birkerød, Slagelse, Hvidovre, Rudersdal, Søborg, Herning, Nakskov, Næstved, Brabrand, Albertslund, Roskilde, Haslev, Nærum, Ringsted, Solrød Strand, Vanløse, Ballerup, Gladsaxe, Herlev, Værløse, Brønderslev, Silkeborg, Skanderborg, Esbjerg, Åbyhøj, Dragør, Hillerød, Haderslev, Lyngby, Vallensbæk, Odder, Frederiksværk, Viborg, Aalborg, Vejle, Holbæk, Korsør, Tilst, Nyborg, Charlottenlund, Rødovre, Stenløse, Horsens, Frederiksberg, Kokkedal, Aabenraa, Varde, Sønderborg, Hedensted, Hjørring, Virum, Aarhus, Kalundborg, Vordingborg, Nørresundby, Taastrup, Greve, og Allerød, .

  Afhentning af topdressing er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

  Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel leder efter eksempelvis køb topdressing og topdressing tilbud. Man ser derudover typisk netshoppere kigge efter eksempelvis topdressing online, topdressing priser og billig topdressing, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

  Få den bedste pris på topdressing

  Det er vældig uproblematisk for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige topdressing online fra flere e-forhandlere, og altså har de fleste e-forhandlere været tvunget til at presse prisen på topdressing markant, og i øvrigt yde billig levering.

  Det kan dog trods alt blive rentabelt at sammenligne diverse internet forretninger efter billige priser på topdressing online forud for at du handler, så man er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Man bør dog huske på, at hvis en internet butik udbyder billige topdressing online til en tilbudspris som kan virke hamrende favorabel, kan det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig internet butik. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en foranstaltning, der bistår os imod uærlige webshops.

  Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at honorere betalingen af topdressing ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Bygma.

  Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger fx topdressing online og topdressing priser. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge for eksempel topdressing tilbud, billig topdressing samt køb topdressing.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg topdressing er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bøgehæk til bede til haven til roser til græsplænen

  Mængder: 300 liter 200 liter 50 liter 1000 liter 1 m3 400 liter 3000 liter 80 liter 2000 liter 500 liter

  Levering: vognlæs i sække trailer i løs vægt hent selv i poser løst leveret i bigbag afhentning

  Brands: Danmuld GreenBio Pindstrup Park Champost

  Se nærmere på tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot præsterer ganske passelige chancer for at kontrollere mange eksisterende konsumenters opfattelser og derfor foreslår vi, at du besigtiger internet butikkens bedømmelser forinden du shopper billige topdressing online.

  Facebook tilbyder ligeledes temmelig uafhængige løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed. Foruden det ser vi en række internet webshops hvor kunder kan levere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk køber billige topdressing online i en e-butik behøver de uden tvivl studere webshoppens handelsvilkår, det er dog normalt en omfattende opgave, især hos de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Alternativet kan være at finde ud af om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en tilkendegivelse af at internet virksomheden accepterer de danske retningslinjer, samt at internet virksomheden fra tid til anden undersøges af fagfolk som er meget fortrolige de gældende love.

  Det giver dig anledning til en hjælpende hånd, når du skulle få problemer med din shopping med topdressing. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de væsentligste vedtægter der er gældende for købet af topdressing online, for eksempel hvilken returpolitik e-shoppen garanterer.

  I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bevarer ens kvittering, så man senere vil kunne bevise sit køb af topdressing, uagtet om man køber fra Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Kim gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Charlotte U gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Maria R gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Inger A gav 5 stjerner

  Bestilte online

  9 tips til køb på nettet
  1Før folk handler billige topdressing på en webbutik burde man ideelt set gennemse webbutikkens regler, dog er det typisk et omfattende arbejde. Tilmed kan det anbefales at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser gældende for købet af billige topdressing online, som eksempelvis hvilken byttepolitik hjemmesiden tilsikrer.
  2Nogle internet firmaer lover gratis levering på topdressing, men ofte kun når der bestilles for en fastsat sum. Derudover kunne man beslutte sig for den mest betalelige leveringsversion, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Den viser sig i regelen desuden vældig hensigtsmæssig. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
  3Antal dages levering kan være ultra udslagsgivende forudsat man har behov for pakken straks, og herved er det ret så klogt at man tjekker tidshorisonten for levering ved topdressing. Masser af internet butikker reklamerer med billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, som alligevel er afhængig af at orden realiseres forinden et aftalt klokkeslæt.
  4Den mest betalelige metode til levering er dog selv at hente varerne, hvilket dog står og falder med at du er i nærheden af e-handlens tilholdssted. Den løsning til levering kan vise sig at være usædvanlig aktuel ifald vi har brug for topdressing om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte online virksomheder portofri levering, men typisk kræver det at der aftages for et fastsat beløb.
  5Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en regel, hvilket sikrer køber overfor falske internet outlets. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at betale betalingen over flere uger.
  6Det er jo efterhånden vældig enkelt for folk at prissammenligne online på billige topdressing i blandt flere internet firmaer i Danmark, og på grund af dette præsterer en lang række internet outlets gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre være indbringende at kontrollere nogle få forhandlere på nettet efter tilbud forud for at du shopper, sådan at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
  7Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være et signal om at e-forretningen efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at den rutinemæssigt evalueres af eksperter som kender retningslinjerne. Før folk bestiller billige topdressing i en netbutik burde de for at være på den sikre side have øje for deres regler.
  8En masse forhandlere på nettet foreslår nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmidler til topdressing. En der er meget populær er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente pakken lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo særdeles let gængelig, og i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.
  9Trustpilot tilbyder visse belejlige chancer for at gennemgå adskillige andre konsumenters tanker og derved kan det være til hjælp, at du bliver klogere på online forhandlerens vurderinger før du shopper billige topdressing online. Facebook genererer derudover egentlig relevante løsninger til at få indsigt i online butikkens pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk