Tomotek.dk

Surbundsjord pristjek

Er du på udkig efter surbundsjord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter surbundsjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til planter til roser til hortensia

Mængder: 1000 liter 50 liter 1 m3 500 liter 2000 liter 400 liter 3000 liter 80 liter 200 liter 300 liter

Levering: hent selv i bigbag afhentning i poser i sække i løs vægt vognlæs trailer løst leveret

Brands: GreenBio Champost Pindstrup Park Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring surbundsjord.
Der er forskel på prisen på billige surbundsjord fra netbutik til netbutik. En del satser på lave priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover blot surbundsjord.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er særligt muligt i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af surbundsjord online.
De store byggemarkeder findes i hele landet, og dermed har flertallet chancen for at købe online og hente varerne personligt. Herigennem er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt tilmed få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der tit er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle surbundsjord online på deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig vil du modtage en høj grad af indsigtsfuld assistance fra personale der er eksperter i lige præcis surbundsjord.
Mange specialiserede netbutikker er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

surbundsjord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

surbundsjord silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

surbundsjord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

surbundsjord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du vil ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig vigtigt at du har værktøjet til disposition før du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at indregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
2Måske burde du overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Ifald du får hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra diverse håndværkere.
3Ofte vil det være vigtigt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være sundt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og bagefter notere online tilbud på hver enkelt.
4Der findes mange forskellige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube yder assistance med meget almennyttig info, ikke mindst såfremt du kigger på engelsk.
5Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en klar strategi, der beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din plan.
6Der viser sig jævnligt uventede problematikker i tilfælde med krævende projekter, og som følge heraf kan det være vigtigt at der er afsat en god portion plads i agendaen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
7Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, specielt når det kommer til store byggeopgaver. Større opgaver kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor mulige risici. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeriet, navnlig ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
9Før du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig ganske meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Af den grund kan du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i tiden op til arbejdets start, så du undgår at det med et brag begynder at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit krævende projekt.
11Man kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det kan man få ifald ombygningen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
12Måske kan det blive vigtigt at du har de fornødne materialer disponible forinden du går i krig med håndværket. Du kunne lave en punktforms note indeholdende det som er nødvendige, og dernæst gennemløbe listen, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål angående surbundsjord

 • Surbundsjord?
 • Hvad er surbundsjord?
 • Hvordan laver man surbundsjord?
 • Surbundsjord hvordan?
 • Surbundsjord hvad er det?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  En masse online outlets udlover nu om stunder flere billige fragtmetoder til surbundsjord. Det mest almindelige er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså ret så praktisk, og oftest endda den mindst kostelige form for levering.

  Du kunne på samme måde beslutte dig for at få produkterne bragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Den bliver undertiden lidt mere bekostelig, men tillige ekstremt uproblematisk med surbundsjord online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog altid være at hente ordren selv, men dette beroer på at du har bopæl i nærheden af netshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på surbundsjord kan i nogle tilfælde være meget vital om man har brug for din ordre med det samme, og af den grund er det aldeles fornuftigt at man efterser den estimerede leveringsdato ved surbundsjord. Masser af online outlets – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men vær på vagt da det kræver at ordren aflægges forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren pakket forinden de logistikansatte har fyraften.

  Nogle få internet forhandlere frembyder gratis fragt på surbundsjord online, men typisk er det under forudsætning af at der shoppes for et fastslået beløb. Ellers skal du gribe den mest letkøbte form for fragt, der mange gange vil blive at få leveret varerne til et udleveringssted.

  De store netshops tildeler klik-og-hent hvor man handler billig surbundsjord hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på surbundsjord i følgende byer:

  Ikast, Holbæk, Valby, Roskilde, Næstved, Charlottenlund, Kokkedal, Frederiksværk, København, Vejle, Silkeborg, Taastrup, Struer, Lystrup, Ølstykke, Ishøj, Aalborg, Allerød, Gladsaxe, Hjørring, Nærum, Virum, Vallensbæk, Birkerød, Grenaa, Skive, Lyngby, Nykøbing Falster, Odense, Frederiksberg, Åbyhøj, Hvidovre, Esbjerg, Haslev, Skanderborg, Herning, Hedensted, Solrød Strand, Randers, Køge, Gentofte, Holstebro, Rødovre, Værløse, Dragør, Tilst, Tårnby, Slagelse, Sønderborg, Højbjerg, Helsingør, Stenløse, Frederikshavn, Thisted, Brøndby, Brønshøj, Fredericia, Greve, Ringsted, Kolding, Hobro, Nyborg, Nørresundby, Rudersdal, Aabenraa, Hillerød, Horsens, Haderslev, Nakskov, Jyllinge, Ballerup, Hørsholm, Hedehusene, Svendborg, Søborg, Middelfart, Albertslund, Korsør, Varde, Vanløse, Kalundborg, Herlev, Brabrand, Frederikssund, Aarhus, Rønne, Risskov, Viborg, Glostrup, Farum, Vordingborg, Brønderslev, Lillerød, og Odder, .

  Click-and-collect af surbundsjord er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland).

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis surbundsjord tilbud og køb surbundsjord. Derudover oplever man som regel internet shoppere kigge efter blandt andet billig surbundsjord, surbundsjord priser og surbundsjord online, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Få den bedste pris på surbundsjord

  Det er i dag virkelig ligetil for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige surbundsjord online hos forskellige netbutikker, og derved har masser af netbutikker været presset til at at tvinge prisniveauet på surbundsjord voldsomt, og ydermere garantere gratis fragt.

  Dog kan det ikke desto mindre blive nyttigt at kontrollere en række internet forhandlere efter tilbud og rabatter på surbundsjord online forud for at du køber, således at man er skråsikker på at antage den billigste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

  Du må imidlertid huske på, at ifald en internet butik afhænder billige surbundsjord online på tilbud til en salgspris der er mystisk billig, kunne det undertiden være et fingerpeg om en fup webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under Indsigelsesordningen, som beskytter folk imod uærlige e-shops.

  Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at godtgøre pengene til surbundsjord senere. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

  Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. surbundsjord priser og billig surbundsjord. Man ser desuden som regel netshoppere efterspørge blandt andet surbundsjord tilbud, køb surbundsjord samt surbundsjord online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg surbundsjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hortensia til planter til roser

  Mængder: 200 liter 2000 liter 3000 liter 50 liter 1000 liter 400 liter 300 liter 80 liter 1 m3 500 liter

  Levering: vognlæs i løs vægt trailer løst leveret afhentning i sække i poser i bigbag hent selv

  Brands: Park Danmuld Pindstrup Champost GreenBio

  Analyser eksisterende kunders meninger

  Trustpilot byder på en række fordelagtige genveje til at kontrollere en stor portion tidligere brugeres opfattelser og herved anbefaler vi, at du tager et kig på webbutikkens omtaler før du placerer din ordre på billige surbundsjord online.

  Facebook genererer ligeledes aldeles passende løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed. Foruden det er der mange firmaer på nettet som tilbyder folk at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde må anvendes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen køber billige surbundsjord online i en internet shop behøver de på en vis måde tyde netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke super interessant, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

  En nem løsning er at kontrollere om e-handlen er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er en tryghed om at e-firmaet efterkommer de officielle danske regler, og at hjemmesiden tit revideres af sagkyndige der forstår de gældende regulativer.

  Dette er desuden en god genvej til opbakning, såfremt du forvoldes vanskeligheder med din ordre på surbundsjord. Desuden rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af surbundsjord online, f.eks. den byttepolitik virksomheden tilbyder.

  Her er det virkelig relevant, at man permanent opbevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bevise sit køb af surbundsjord, uanset om man handler ved XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma eller Silvan.

  Per Poulsen gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Jan Pedersen gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Per D gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Lars Olsen gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  9 gode råd til internetshopping
  1Masser af online shops yder heldigvis mange forskellige billige metoder til levering til surbundsjord. En af de mest almindelige er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså ret så smertefri, og desuden ydermere den mest betalelige mulighed for levering.
  2Det er efterhånden ret bekvemt for forbrugerne at finde information om priser online på billige surbundsjord i blandt flere online webshops, og til tak garanterer masser af internet forretninger i Danmark gratis fragt. Det kan dog alligevel blive gavnligt at tjekke indtil flere online firmaer efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, så du er skråsikker på at få fat i den bedste pris.
  3Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærket, da det er et bevis på at internet firmaet efterkommer de danske retningslinjer, samt at online forretningen hyppigt revurderes af fagmænd som mestrer vilkårene. Forud for at folk handler billige surbundsjord på en internet virksomhed burde man sådan set gennemlæse e-butikkens regler.
  4Den mest betalelige fragtform er uden tvivl selv at hente pakken, som dog er betinget af at du er med kort afstand til online firmaets tilholdssted. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende i tilfælde af at vi har brug for surbundsjord inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte shops på nettet fragtfri levering, men for det meste kun såfremt man handler for en fastsat pris.
  5Flere online forhandlere præsterer fragt uden gebyr på surbundsjord, men ofte kun hvis man handler for et fastslået beløb. Ellers kunne du tage den prisbilligste fragtform, som tit er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Den bliver godt nok til gengæld ret så fleksibel. Den mindst kostelige form for levering er dog selv at hente pakken.
  6Trustpilot byder på flere gode løsninger til at eftersøge ret mange nuværende køberes observationer og derfor er det at foretrække, at du eftersøger online firmaets vurderinger forinden du handler billige surbundsjord online. Facebook genererer desuden stort set gode muligheder for at få kendskab til netbutikkens pålidelighed.
  7Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge ordren om kort tid, og herved er det forholdsvis passende at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for surbundsjord. Masser af shops på nettet stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres primære produkter, men glem ikke at det er påkrævet at ordren aflægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
  8Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en regel, hvilket hjælper dig som køber imod uægte internet outlets. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene over en periode.
  9Inden folk handler billige surbundsjord på en shop på nettet bør man når alt kommer til alt gennemse webbutikkens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende. Yderligere foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste reglementer der har indvirkning på handlen med billige surbundsjord online, som eksempelvis den byttepolitik e-forhandleren garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk