Tomotek.dk

Strandsten pristjek

Er du på udkig efter strandsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg strandsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: mosaik sorte store små hvide danske

Mængder: 1 kubikmeter 25 kg 25 kg 15 kg 500 liter 10 kg 15 kg 1 m3 1 ton 500 kg 1000 kg 800 kg 20 kg

Levering: løst leveret i sække trailer i poser i løs vægt vognlæs afhentning i bigbag hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare strandsten.
Du vil finde variationer i prisen på billige strandsten alt efter hvor du handler online. Enkelte giver gode tilbud, imens andre fokuserer på service. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse firmaets regler.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ hos de store byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning til valg af strandsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder forhandler varer fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af strandsten online.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og derfor har folk tilbuddet om at handle online og hente varerne på eget initiativ. Af den grund er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, og endda få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du handler strandsten online på deres hjemmeside.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få en billig pris.
Størstedelen af små butikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du forvente endnu mere begavet vejledning fra folk med ekspertviden i netop strandsten.
Danmarks største byggecentre
strandsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man bør ikke på noget tidspunkt mangle grej. Tit vil det vise sig strategisk at du har det ved hånden idet du iværksætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i økonomien.
2Glem ikke at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilskud kræver dermed at byggeprojektet påvirker miljøet.
3Det viser sig meningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige i god tid før du går til værks med håndværket. Du kan med fordel lave en simpel huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og dernæst gennemgå listen, således at du sikrer dig at du har husket alt.
4Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprojektet, specielt når det kommer til omfattende ombygninger. Store opgaver kræver flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
5Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. Således bør du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uventet går i gang med at vælte ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
6Der kan findes en hel del instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med store mængder almennyttig oplysning, ikke mindst hvis du benytter den engelske version.
7Det kan overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør anskaffe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Når du får hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at få en pris fra diverse virksomheder.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave et budget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive sundt at dokumentere samtlige poster, og så indsamle prisen på hver eneste af dem.
9Forinden du starter dit byggeprojekt kan det blive højst afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
10Der viser sig typisk pludselige problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og ergo vil det være meningsfuldt at man afsætter rimelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
11Du bør ikke forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikring mod hændelige uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især når du ikke får professionel hjælp.
12Forberedelse er nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret plan, som viser hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af tidsplanen.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål vedr. strandsten

 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  Adskillige internet shops tilbyder nu om dage alverdens billige leveringsløsninger til strandsten. En af favoritterne er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo ekstremt ukompliceret, samt tit også den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du bør derudover tænke over at få produkterne bragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig typisk en sjat mindre billig, men samtidig i høj grad fleksibel ift. strandsten online. Den prisbilligste fragttype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du bor nærved e-firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringshastigheden på strandsten er jo usædvanlig betydningsfuld ifald vi står og skal bruge din pakke lige om lidt, så derfor er det tydeligvis vigtigt at man ser nærmere på den forventede leveringstid for strandsten. En række butikker på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på massevis af varer online, men glem ikke at det beroer på at der bestilles forud for et besluttet tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne distribueret før lagermedarbejderne får fri.

  Visse butikker på nettet præsterer portofri levering på strandsten online, men oftest påkræves det at der erhverves for en fastsat sum. Ellers skulle man udvælge den prisbilligste leveringsudgave, der typisk vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Temmelig mange netshops foreslår klik-og-hent hvor man køber billig strandsten online men selv henter i butikken. Fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder blandt andet click-and-collect på strandsten i følgende områder:

  Solrød Strand, Frederikssund, Glostrup, Hedehusene, Ikast, Charlottenlund, Hørsholm, Gentofte, Vallensbæk, Lyngby, Værløse, Tårnby, Kokkedal, Ballerup, Taastrup, Hvidovre, Birkerød, Kolding, Hobro, Hillerød, Randers, Thisted, Farum, Brabrand, Frederikshavn, Allerød, Risskov, Kalundborg, Odder, Nyborg, Højbjerg, Nørresundby, Haderslev, Holbæk, Frederiksberg, Aabenraa, Silkeborg, Skive, Herlev, Næstved, Greve, Skanderborg, Jyllinge, Holstebro, Nærum, Nykøbing Falster, Albertslund, Horsens, Viborg, Aalborg, Nakskov, København, Lystrup, Tilst, Rødovre, Åbyhøj, Odense, Svendborg, Lillerød, Rønne, Rudersdal, Virum, Gladsaxe, Stenløse, Sønderborg, Vordingborg, Hjørring, Struer, Brønshøj, Brønderslev, Hedensted, Grenaa, Roskilde, Korsør, Herning, Slagelse, Varde, Dragør, Søborg, Fredericia, Vanløse, Køge, Middelfart, Brøndby, Valby, Ølstykke, Ishøj, Ringsted, Haslev, Frederiksværk, Aarhus, Vejle, Esbjerg, og Helsingør, .

  Afhentning ift. strandsten er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland).

  Ved kig i søgedata er det markant, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. strandsten tilbud og strandsten online. Derudover oplever man som regel mennesker lede efter bl.a. køb strandsten, billig strandsten og strandsten priser, plus de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Priser på strandsten

  Det er i dag i høj grad hensigtsmæssigt for købere at analysere tilbud på billige strandsten online hos diverse e-firmaer, og til gengæld har adskillige internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på strandsten markant, og derudover garantere gratis fragt.

  Dog kan det alligevel blive profitabelt at efterprøve diverse forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på strandsten online før du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark og 10-4.

  Man skal blot være så påpasselig, at når en e-butik udbyder billige strandsten online for en udsalgspris som virker helt ekstremt billig, bør det tit være et faresignal om en uærlig online forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en regel, som hjælper kunden imod uægte e-forretninger.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at dække pengene til strandsten senere. Dette tilbydes normalt ved specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Stark.

  Når vi kigger i data bliver det klart, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. strandsten priser og strandsten tilbud. Foruden dette ser man ofte folk søge fx køb strandsten, strandsten online og billig strandsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: mosaik sorte små hvide danske store

  Mængder: 500 liter 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 800 kg 15 kg 20 kg 1 m3 25 kg 500 kg 1 ton

  Levering: vognlæs i bigbag hent selv i løs vægt i poser afhentning trailer i sække løst leveret

  Læs tidligere brugeres betragtninger

  Trustpilot medfører temmelig troværdige chancer for at dechifrere flere forhenværende konsumenters observationer og derfor er det prisværdigt, at du gennemgår internet selskabets omtaler forinden du shopper billige strandsten online.

  Facebook tilbyder lignende en række fine chancer for at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. Desuden ses en række online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen shopper billige strandsten online hos en shop bør man i virkeligheden kigge på deres forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være et bevis på at internet butikken adlyder den officielle danske lovgivning, samt at internet selskabet løbende revurderes af eksperter som mestrer reglerne.

  Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, såfremt du bliver udsat for udfordringer i processen med din handel med strandsten. I øvrigt er det godt at kunden er på vagt for de mest basale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af strandsten online, f.eks. den returpolitik e-forhandleren bruger.

  I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man altid opbevarer ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne dokumentere bestillingen af strandsten, ligegyldig om man bestiller ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Silvan.

  Jørgen Andersen gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Per S gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Anna K gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Inge gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  9 tips til online shopping
  1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital når man har brug for din ordre straks, og herved er det øjensynligt passende at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved strandsten. Adskillige internet firmaer stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter, men som trods alt beroer på at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt.
  2Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en lov, hvilket begunstiger dig imod uærlige forhandlere på nettet. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere prisen over en periode.
  3Trustpilot fremskaffer regulære fantastiske chancer for at se nærmere på ganske mange nuværende konsumenters synspunkter og på grund af dette er det prisværdigt, at du verificerer e-butikkens ratings forinden du handler billige strandsten online. Facebook fører til for øvrigt nogenlunde fortræffelige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed.
  4Nogle enkelte e-butikker sikrer fragt uden omkostninger på strandsten, men typisk afkræver det at man bestiller for et konkret beløb. Ellers bør man tage den mest billige fragtform, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er almindeligvis ligeledes særligt let. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
  5Vi tilråder generelt at se nærmere på om internet butikken er e-mærket, siden det burde være en tilkendegivelse af at internet forhandleren efterfølger de opstillede regler, tillige med at netshoppen jævnligt monitoreres af specialister som har meget erfaring med reglerne. Før nogen bestiller billige strandsten i en butik på nettet kan man sådan set gennemløbe butikkens vilkår.
  6Det er jo efterhånden ekstremt ligetil for enhver at prissammenligne online på billige strandsten i blandt forskellige webshops, og for det præsterer de fleste webbutikker fragtfri levering. Derfor kan det immervæk vise sig lukrativt at kontrollere et par forskellige e-butikker efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få den skarpeste pris.
  7Den mest prisbevidste form for levering vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men den løsning kræver at du befinder dig tæt på internet forretningens bopæl. Den leveringsmetode kan være usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at man behøver strandsten øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle enkelte e-butikker gebyrfri levering, men undertiden påkræves det at der indkøbes for en konkret sum.
  8Forinden nogen køber billige strandsten hos en butik på nettet kan de i princippet overveje e-shoppens handelsaftale, dog er det bare en omfattende opgave. Ligeledes kan det være til hjælp at køber er vidende om de mest relevante vedtægter der har indvirkning på bestillingen af billige strandsten online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-shoppen tilsikrer.
  9Temmelig mange outlets på nettet giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsløsninger til strandsten. En af de mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Fragtformen er altså ultra ligetil, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige løsning til levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk