Tomotek.dk

Strandsandsmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandsandsmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandsandsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til puds til vandskuring til fuger

Mængder: 15 kg 500 liter 15 kg 500 kg 800 kg 25 kg 25 kg 20 kg 1000 kg 1 kubikmeter 10 kg 1 ton 1 m3

Levering: i poser afhentning hent selv løst leveret i løs vægt i sække vognlæs trailer i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare strandsandsmørtel.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige strandsandsmørtel alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode tilbud, imens nogle har en høj grad af service. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke butikkens regningslinjer.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af strandsandsmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra talrige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af strandsandsmørtel online.
De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og dermed har man adgang til at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Hermed kan du undgå fragten, samt samtidig få varerne straks.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få en billigere pris.
De fleste webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig vil du opleve mere brugbar hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis strandsandsmørtel.
En masse nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler strandsandsmørtel online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

strandsandsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

strandsandsmørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

strandsandsmørtel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

strandsandsmørtel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund skal du hyppigt kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at regne bedst som du arbejder hårdt på dit svære projekt.
2Muligvis vil det vise sig aktuelt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forinden du påbegynder byggeprocessen. Du bør sammenfatte en simpel huskeliste indeholdende alt du har brug for, og så gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at der ikke mangler noget.
3Du vil på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være fundamentalt at have det tilgængeligt inden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at indregne disse udgifter i din økonomiske plan.
4Planlægning bliver kilden til succes med dit arbejde. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din tidsplan.
5Du kan finde alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube er anvendeligt med meget almennyttig information, særligt hvis du kigger i hele verden.
6Du må på ingen måde forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som arbejdshjelm der skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Der viser sig næsten altid uforudsete bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
8Det kan overvejes at spørge om assistance til ens byggeprojekt, især når der er tale om krævende byggerier. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt vil det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
9Ofte vil det være essentielt at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
10Inden du iværksætter byggeriet kan det vise sig meget fundamentalt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det gives ifald renoveringen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at projektet har en positiv effekt på klimaet.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få assistance fra en professionel til afslutningen af det. Ifald du får hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra flere selskaber.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Mange internet shops frembyder nu om dage mange forskellige billige leveringsløsninger til strandsandsmørtel. En favorit er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig ret så let, samt mange gange ydermere den billigste leveringsmulighed.

Du kunne endvidere påtænke at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver oftest en kende mere pebret, men også ret overkommelig for strandsandsmørtel online. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog altid være at hente ordren selv, men den mulighed betinges af at du befinder dig nær internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på strandsandsmørtel er naturligvis yderst central når vi mangler pakken inden for kort tid, og med det formål er det bestemt meningsfuldt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved strandsandsmørtel. Temmelig mange internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, men vær obs på at det nødvendiggør at ordren gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt klargjort inden pakkepersonalet har fri.

Nogle e-shops i Danmark yder fragt uden beregning på strandsandsmørtel online, men i reglen kun såfremt der aftages for en fastsat sum. Som alternativ kunne man tage den mest prisbevidste mulighed for fragt, der ofte er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig strandsandsmørtel derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på strandsandsmørtel i følgende områder:

Kokkedal, Odder, Greve, Holbæk, Struer, Hobro, Åbyhøj, Ikast, Valby, København, Rødovre, Odense, Haderslev, Solrød Strand, Lillerød, Farum, Lyngby, Vejle, Helsingør, Silkeborg, Haslev, Risskov, Korsør, Frederiksværk, Brønderslev, Aarhus, Hedensted, Dragør, Esbjerg, Sønderborg, Brønshøj, Grenaa, Frederiksberg, Herlev, Allerød, Skanderborg, Taastrup, Herning, Vordingborg, Hørsholm, Vallensbæk, Randers, Næstved, Skive, Ringsted, Fredericia, Viborg, Middelfart, Stenløse, Nakskov, Ishøj, Aalborg, Rønne, Slagelse, Højbjerg, Horsens, Varde, Jyllinge, Ølstykke, Brøndby, Hedehusene, Frederikssund, Roskilde, Thisted, Gladsaxe, Søborg, Albertslund, Kalundborg, Virum, Birkerød, Holstebro, Køge, Brabrand, Frederikshavn, Nyborg, Gentofte, Tårnby, Rudersdal, Tilst, Svendborg, Hillerød, Nærum, Kolding, Lystrup, Aabenraa, Nykøbing Falster, Hvidovre, Vanløse, Charlottenlund, Nørresundby, Glostrup, Værløse, Ballerup, og Hjørring, .

Klik-og-hent for strandsandsmørtel er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man ser på søgedata er det markant, at netshoppere ofte søger efter blandt andet strandsandsmørtel tilbud og strandsandsmørtel online. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis strandsandsmørtel priser, køb strandsandsmørtel og billig strandsandsmørtel, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Få den bedste pris på strandsandsmørtel

Det er jo ualmindeligt let for enhver at søge information om priser på billige strandsandsmørtel online fra diverse internet handler, og med det motiv har mange internet butikker set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på strandsandsmørtel enormt, og endda byde på levering uden gebyr.

Men det kan alligevel vise sig lønsomt at tjekke flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på strandsandsmørtel online før du køber, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Man må trods alt ikke overse, at ifald en webbutik afhænder billige strandsandsmørtel online til salg for en pris der er ekstraordinært lav, kunne det for det meste være et tegn på en fup internet butik. Shopping med kort er i hvert fald en del af et regulativ, hvilket redder køber overfor snydagtige online virksomheder.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at klare pengene til strandsandsmørtel ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man kigger i data er det klart, at mennesker typisk leder efter fx strandsandsmørtel tilbud og billig strandsandsmørtel. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge fx køb strandsandsmørtel, strandsandsmørtel online samt strandsandsmørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandsandsmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til puds til vandskuring til fuger

Mængder: 25 kg 10 kg 25 kg 500 kg 500 liter 800 kg 1000 kg 1 ton 15 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 20 kg

Levering: vognlæs i løs vægt i poser afhentning hent selv løst leveret i sække i bigbag trailer

Kig på folks oplevelser

Trustpilot fremskaffer immervæk fornemme genveje til at blive klogere på en lang række eksisterende kunders iagttagelser og herved støtter vi, at du udforsker online webshoppens ratings forinden du handler billige strandsandsmørtel online.

Facebook byder på tillige sådan set strålende chancer for at få et kig ind i online butikkens troværdighed. Desuden er der en række online selskaber i Danmark som tilbyder folk at tilkendegive en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må bruges til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige strandsandsmørtel online i en shop burde man til hver en tid se på webshoppens vilkår, men det er bare en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, siden det generelt er et signal om at online forretningen opererer i overensstemmelse med de danske love, udover at online forhandleren ofte besøges af specialister som har ekspertise inden for lovgivningen.

Desuden tilbydes du chance for hjælpende service, såfremt du oplever vanskeligheder ved din bestilling af strandsandsmørtel. Derudover stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de fundamentale regler der influerer på købet af strandsandsmørtel online, som eksempelvis den bytteret butikken tilsikrer.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man altid sikrer ens faktura e-mail, således man fremadrettet kan bekræfte sit køb af strandsandsmørtel, uagtet om man har bestilt fra Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Ole K gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Helle U gav 4 stjerner

Det virker bare.

Peter T gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Anders A gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til køb på nettet
1Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, der sikrer dig imod bedrageriske online virksomheder. Alternativt kunne du bruge en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at finansiere betalingen ude i fremtiden.
2Trustpilot byder på i højeste grad gavnlige genveje til at kigge på flere aktuelle kunders erfaringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tjekker online virksomhedens ratings forinden du shopper billige strandsandsmørtel online. Facebook byder på tilsvarende stort set fordelagtige metoder til at få indsigt i netshoppens pålidelighed.
3Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det burde være en garanti for at e-forretningen opfylder de danske regler, udover at online forretningen jævnligt revideres af sagkyndige som har indsigt i retningslinjerne. Inden folk køber billige strandsandsmørtel på en webshop behøver man altid gennemlæse netbutikkens forretningsvilkår.
4En lang række e-forhandlere frembyder nu om stunder flere billige leveringsløsninger til strandsandsmørtel. Et hit er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo ualmindeligt praktisk, og mange gange også den prisbilligste fragttype.
5Leveringsdygtigheden er jo ekstremt bestemmende såfremt du behøver ordren omgående, og med det formål er det faktisk essentielt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på strandsandsmørtel. Flere forhandlere på nettet frembyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter, men husk at det stiller krav om at handlen laves forud for et fast tidspunkt.
6Indtil flere shops på nettet tilbyder billig levering på strandsandsmørtel, men oftest stiller det krav om at man bestiller for en konkret sum. Desuden kunne du overveje den mest betalelige leveringsudgave, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Løsningen er sædvanligvis til gengæld ultra overkommelig. Den mest prisbevidste fragtform er uden tvivl at du selv henter ordren.
7Før nogen bestiller billige strandsandsmørtel hos en e-forretning kunne man utvivlsomt sætte sig ind i e-butikkens regler, men det er typisk ikke super spændende. Desuden er det at foretrække at køber er opmærksom på de fundamentale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige strandsandsmørtel online, som fx hvilken bytteret e-forretningen anvender.
8Den prisbilligste leveringstype vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som jo forudsætter at du befinder dig lige ved online forretningens tilholdssted. Den leveringsløsning er temmelig udslagsgivende såfremt du skal bruge strandsandsmørtel omgående. Alternativt så frembyder enkelte internet webshops levering uden gebyr, men typisk kun ifald du shopper for en fastsat sum.
9Det er i dag usædvanlig nemt for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige strandsandsmørtel fra diverse firmaer på nettet, og til tak frembyder utallige internet virksomheder gratis levering. Trods dette kan det imidlertid vise sig gavnligt at udforske visse e-handler efter tilbud og udsalg inden du køber, sådan at man er velinformeret til at få den skarpeste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk