Tomotek.dk

Strandmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fugning til pudsning til udvendig puds

Varianter: 7.7 % 0,09

Mængder: 1000 kg 800 kg 25 kg 500 kg 20 kg 1 ton 1 kubikmeter 1 m3 15 kg 15 kg 25 kg 500 liter 10 kg

Levering: løst leveret i løs vægt i sække trailer hent selv afhentning vognlæs i bigbag i poser

Brands: Raw Weber Skalflex Scan Lip Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige strandmørtel alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode tilbud, og øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Flere byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden bare strandmørtel.
Såfremt du vil have produkterne med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Du bør kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor tjekke byggemarkedets betingelser.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring strandmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har mange tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne personligt. Herigennem har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder køber produkter fra forskellige nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af strandmørtel online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Majoriteten af online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Altså vil du få ekstra brugbar sparring fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis strandmørtel.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at bestille strandmørtel online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
strandmørtel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

strandmørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

strandmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

strandmørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer uden tvivl utidige vanskeligheder i forbindelse med krævende projekter, og herved vurderes det vigtigt at man afsætter rimelig tid i kalenderen, med det formål at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
2For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du tit tage notits af femdøgnsprognosen lige før byggeprocessen, så du undgår at det uden varsel starter med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit store projekt.
3Du bør for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning inklusiv sikkerhedssko der hjælper dig overfor potentielle skader. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
4Husk at regne på om byggeriet kan klares alene, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Forudsat at du køber assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at hente prisoverslag fra flere håndværkere.
5Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have alle bygningsmaterialer til rådighed forud for at du går i krig med din byggeproces. Du kunne lave en simpel oversigt hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og derefter efterse hvert eneste punkt, så du er tryg ved at alt er som det skal være.
6Glem ikke at du kan få offentlig støtte til byggerier. Det fås forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Det er altså afhængig af at ombygningen har positiv betydning for naturen.
7Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggearbejdet, specielt når det kommer til større projekter. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere personer. Ydermere bør det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør nedskrive en effektiv handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder strategien.
9Du kan finde utrolig mange artikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er kilde til meget anvendelig info, især såfremt man benytter engelske søgeord.
10Man bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Tit kan det være afgørende at du har udstyret klar til brug når du begynder på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
11I god tid inden at du opstarter byggeprojektet er det ganske meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
12Det kan vise sig at være af stor betydning at udfærdige et budget for dit projekt, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive sundt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kan indsamle online tilbud på dem én og én.
De bedst vurderede byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er enormt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Normale spørgsmål angående strandmørtel

 • Hvad er strandmørtel?
 • Hvor meget cement i strandmørtel?
 • Strandmørtel?
 • Hvad bruges strandmørtel til?
 • Hvilken leveringsmodel er bedst?

  En hel del e-forretninger foreslår nu om dage en række forskellige billige fragtmuligheder til strandmørtel. En yndling er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså super praktisk, og tit endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.

  Du kunne på samme måde forsøge at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen bliver desværre en tand mere omkostningsfuld, men samtidig ultra enkel for strandmørtel online. Den billigste leveringsform vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo står og falder med at du lever nær internet shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på strandmørtel er ualmindeligt aktuel hvis du har behov for pakken inden for få dage, og i det øjemed er det aldeles på sin plads at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato for strandmørtel. En lang række internet selskaber – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på mange varenumre online, men glem ikke at det er afhængig af at transaktionen gennemføres forinden et konkret klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren på posthuset inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Enkelte internet firmaer sikrer levering uden omkostninger på strandmørtel online, men ofte er det betinget af at du handler for en konkret sum. Som alternativ må du vælge den billigste leveringsmåde, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

  En stor portion kæder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig strandmørtel hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene tildeler bl.a. afhentning af strandmørtel i følgende byer:

  Varde, Gladsaxe, Aalborg, Næstved, Stenløse, Aarhus, Skanderborg, Frederiksværk, Vejle, Ølstykke, Hørsholm, Haderslev, Slagelse, Herlev, Herning, Værløse, Aabenraa, Ballerup, Hjørring, Grenaa, Taastrup, Skive, Valby, Vanløse, Kolding, Svendborg, Vallensbæk, Kalundborg, Greve, Rønne, Risskov, Hedensted, Brønderslev, Thisted, Vordingborg, Brøndby, Jyllinge, Randers, Hedehusene, Hvidovre, Hillerød, Brabrand, Rødovre, Birkerød, Lystrup, København, Ringsted, Nærum, Silkeborg, Lyngby, Esbjerg, Viborg, Tårnby, Korsør, Nykøbing Falster, Ikast, Rudersdal, Virum, Allerød, Højbjerg, Nakskov, Dragør, Holstebro, Albertslund, Holbæk, Kokkedal, Åbyhøj, Fredericia, Gentofte, Solrød Strand, Struer, Farum, Helsingør, Roskilde, Sønderborg, Søborg, Haslev, Lillerød, Odense, Frederikshavn, Hobro, Charlottenlund, Ishøj, Nyborg, Glostrup, Brønshøj, Horsens, Middelfart, Frederikssund, Nørresundby, Frederiksberg, Odder, Køge, og Tilst, .

  Klik-og-hent af strandmørtel er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

  Når man kigger i søgedata bliver det klart, at internet shoppere ofte leder efter eksempelvis strandmørtel tilbud og strandmørtel priser. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter eksempelvis køb strandmørtel, strandmørtel online og billig strandmørtel, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma og Davidsen.

  Gode priser på strandmørtel

  Det er jo temmelig simpelt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige strandmørtel online på tværs af internet selskaber, og følgelig har massevis af internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på strandmørtel enormt, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

  Det kan imidlertid blive rentabelt at efterse indtil flere internet forhandlere efter tilbud på strandmørtel online før du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

  Du skal alligevel være obs på, at såfremt en internet butik tilbyder billige strandmørtel online på tilbud til en pris der anses for mystisk gunstig, så bør det for det meste være et bevis på en falsk e-forhandler. Bestillinger med kort er på den anden side indbefattet af en regel, som passer på en imod uægte internet varehuse.

  Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at klare regningen på strandmørtel over tid. Det foreslåes ofte i nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

  Når man ser på søgedata står det markant, at folk jævnligt leder efter fx strandmørtel priser og strandmørtel tilbud. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge for eksempel køb strandmørtel, strandmørtel online samt billig strandmørtel.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til udvendig puds til fugning til pudsning

  Varianter: 7.7 % 0,09

  Mængder: 1 ton 15 kg 10 kg 20 kg 500 liter 25 kg 1 m3 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg 500 kg 800 kg

  Levering: løst leveret i poser vognlæs i løs vægt hent selv afhentning i bigbag i sække trailer

  Brands: Scan Lip Weber Skalflex Raw Igelsø

  Se nærmere på eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot fører til fuldkommen fortræffelige løsninger til at undersøge ganske mange tidligere brugeres observationer og derved kan det være til hjælp, at du gennemsøger e-shoppens omtaler forinden du handler billige strandmørtel online.

  Facebook frembyder desuden forholdsvis gunstige muligheder for at få en idé om e-handlens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi nogle e-forretninger hvor kunder kan forfatte en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk handler billige strandmørtel online hos en internet shop bør de i virkeligheden læse netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det mange gange en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden mulighed er at bemærke hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det bør være en forsikring om at online virksomheden anerkender de gældende danske regler, tillige med at internet shoppen af og til besøges af fagmænd der kender til lovene på området.

  Desuden får du anledning til bistand, såfremt du bliver udsat for besvær med dit indkøb af strandmørtel. Derudover tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest vitale vilkår der indvirker på købet af strandmørtel online, f.eks. den ombytningspolitik online virksomheden kører med.

  I den relation er det også relevant, at man permanent bevarer sin ordrekvittering, således man altid kan dokumentere købet af strandmørtel, uafhængig af om man shopper fra Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark eller Jem og Fix.

  Niels O gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Mette Christiansen gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Erik gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Mads Johansen gav 4 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  9 gode råd til køb på nettet
  1En hel del internet foretagender foreslår i dag alverdens billige former for levering til strandmørtel. Førstevalget hos mange er i dag levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente produkterne når du har lyst. Leveringstypen er altså temmelig nem, samt i mange tilfælde tillige den mest betalelige form for levering.
  2Trustpilot frembringer fuldstændig nyttige muligheder for at efterse flere øvrige forbrugeres synspunkter og herved tilråder vi, at du efterforsker netshoppens ratings inden du bestiller billige strandmørtel online. Facebook leverer for øvrigt fuldstændig hæderlige løsninger til at få kendskab til internet selskabets troværdighed.
  3Nogle forretninger på nettet sikrer fragt uden betaling på strandmørtel, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der erhverves for en præcis sum. Alternativt kunne du gribe den prisbilligste leveringsmetode, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig desværre ligeledes yderst let gængelig. Den mest prisbevidste løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
  4Generelt går vi ind for at kontrollere om internet forhandleren er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er et tegn på at online butikken imødekommer de danske love, samt at e-forretningen fra tid til anden tilses af fagfolk der har meget erfaring med lovgivningen. Forud for at folk bestiller billige strandmørtel på en e-handler kunne man sådan set få overblik over dens handelsaftale.
  5Det er efterhånden super nemt for købere at finde frem til de bedste priser online på billige strandmørtel i blandt diverse e-handler, og altså præsterer massevis af butikker på nettet gratis levering. Derfor kan det imidlertid vise sig gavnligt at undersøge visse internet foretagender efter tilbud og udsalg inden du køber, således at du er tryg ved at antage den billigste pris.
  6Før folk handler billige strandmørtel i en webbutik kan de i virkeligheden gennemse netshoppens vilkår, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde. Endvidere går vi ind for at køber er vidende om de mest vedkommende forhold der er gældende for købet af billige strandmørtel online, som fx den byttepolitik online firmaet kører med.
  7Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en vedtægt, som skærmer os overfor snydagtige internet butikker. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil godtgøre omkostningerne senere.
  8Leveringstidspunktet kan være usædvanlig væsentlig i tilfælde af at du behøver produktet inden for få dage, og af den grund er det fuldt ud passende at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på strandmørtel. Mange e-shops præsterer billig levering på næste hverdag på en hel del varer, men vær på vagt da det er forudsat at du bestiller forud for et besluttet tidspunkt.
  9Den mest betalelige fragttype er unægtelig selv at hente produkterne, som dog beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets adresse. Den leveringsversion er selvfølgelig meget betydningsfuld når vi har brug for strandmørtel omgående. Alternativt så lover nogle få online butikker billig levering, men for det meste stiller det krav om at der indkøbes for en præcis sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk