Tomotek.dk

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 10 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 25 kg 15 kg 800 kg 1 m3 1 ton 500 kg 1000 kg 500 liter 20 kg

Levering: løst leveret i løs vægt i sække i poser vognlæs trailer i bigbag afhentning hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af varer, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør afveje om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare støbesand.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du lede andre steder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du kan få tips og tricks til valg af støbesand.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse webshoppens regler.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige støbesand fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Dette er især muligt i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derigennem har flertallet chancen for at handle online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af støbesand online.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Således formår de at yde ekstra god sparring fra personale med ekspertviden i netop støbesand.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Flertallet af nicheforhandlere er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at købe støbesand online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

støbesand harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

støbesand silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er krævende projekter. Flere byggeprojekter gør krav på mere end en person. Desuden bliver det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
2Måske det viser sig meningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug før du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne med fordel lave en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
3Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beklædning såsom arbejdssko som sikrer dig overfor potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
4Før du indleder byggeriet er det temmelig vigtigt at man sikrer sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Du burde måske tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at hente hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige håndværkere.
6Man bør aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det være yderst relevant at du har udstyret disponibelt akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i byggeriets budget.
7I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Det forudsætter dermed at byggeriet influerer positivt på naturen.
8Ved udendørs projekter har vejret stor betydning. Derfor kan du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne lige før projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du er i fuld gang med det omfattende projekt.
9Du kan finde stribevis af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er kilde til ret så meget udbytterig viden, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
10Der viser sig ofte overraskende problemer i forbindelse med store byggeprojekter, og altså er det essentielt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, med det formål at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
11Forberedelse er vejen til succes med byggeprocessen. Du bør forfatte en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende nummerorden. Vær skarp idet du laver din plan.
12Det er betydningsfuldt at have lavet et regnskab for arbejdet, så man har styr på økonomien. Det vil blive forstandigt at notere alle udgiftsposter, og herefter nedskrive beløbet for dem alle sammen.
Danskernes favorit byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ekstremt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål rundt om støbesand

 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  Temmelig mange forretninger på nettet yder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmetoder til støbesand. Det mest populære er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Løsningen er jo meget enkel, samt typisk tilmed den mest prisbevidste leveringsmanér.

  Du bør også planlægge at få varerne sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Denne er somme tider et hak mere pebret, men også i høj grad nem ift. støbesand online. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du befinder dig med kort afstand til online webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på støbesand er jo særdeles afgørende om du har brug for pakken om kort tid, så af den grund er det skam klogt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt ved støbesand. Flere internet forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre online, som trods alt er påkrævet at ordren placeres inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne pakket forud for at medarbejderne tager hjem.

  En hel del e-forhandlere tilbyder fragt uden betaling på støbesand online, men tit kun når du handler for en konkret sum. Desuden skal man snuppe den billigste type af levering, der gerne er at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

  En række webshops tilbyder click-and-collect hvor man handler billig støbesand hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på støbesand i disse områder:

  Nørresundby, Vanløse, Solrød Strand, Birkerød, Hvidovre, Grenaa, Frederiksberg, Korsør, Højbjerg, Svendborg, Åbyhøj, Hillerød, Nyborg, Gentofte, Tilst, Haderslev, Slagelse, Vejle, Ikast, Holbæk, Herlev, Hedensted, Lillerød, Frederikshavn, Ølstykke, Nykøbing Falster, Farum, Jyllinge, Hørsholm, Holstebro, Brønshøj, Køge, Værløse, Frederiksværk, Vordingborg, Skive, Greve, Herning, Aabenraa, Viborg, Hedehusene, Sønderborg, Thisted, Tårnby, Silkeborg, Valby, Kalundborg, Virum, Skanderborg, Taastrup, Brabrand, Roskilde, Rudersdal, Glostrup, Albertslund, Varde, Charlottenlund, Haslev, Dragør, Kokkedal, Rønne, Lystrup, Hjørring, Horsens, Odder, Odense, Nærum, Randers, Aarhus, Frederikssund, Søborg, Brønderslev, Helsingør, Hobro, Vallensbæk, Brøndby, Ballerup, Næstved, Allerød, Ishøj, København, Esbjerg, Stenløse, Kolding, Gladsaxe, Lyngby, Middelfart, Aalborg, Risskov, Ringsted, Fredericia, Rødovre, Nakskov, og Struer, .

  Click-and-collect af støbesand er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager).

  Ved indkig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere som regel kigger efter blandt andet køb støbesand og støbesand tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere lede efter blandt andet billig støbesand, støbesand online samt støbesand priser, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

  Find den bedste pris på støbesand

  Det er i dag ekstremt smertefrit for alle at analysere tilbud på billige støbesand online på diverse netbutikker, og derfor har masser af online shops ikke kunne lade være med at formindske priserne på støbesand helt i bund, og ovenikøbet yde billig fragt.

  Det kan dog stadigvæk være udbytterigt at checke nogle få e-shops efter billige priser på støbesand online inden du bestiller, således at man er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Stark.

  Du skal alligevel være omhyggelig med, at når en internet shop udbyder billige støbesand online til salg for en pris som kan virke grænseløst god, så burde det mange gange være en indikation på en falsk e-forretning. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en lov, der skærmer dig overfor svindlende internet webshops.

  Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale omkostningerne til støbesand over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger bl.a. billig støbesand og støbesand tilbud. Vi ser derudover som regel mennesker efterspørge blandt andet støbesand priser, køb støbesand og støbesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 kg 1 ton 1 kubikmeter 20 kg 1 m3 15 kg 25 kg 10 kg 15 kg 500 liter 1000 kg 800 kg 25 kg

  Levering: løst leveret afhentning vognlæs i sække i bigbag i poser i løs vægt trailer hent selv

  Undersøg tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot resulterer i ultra strålende muligheder for at sondere en længere række øvrige forbrugeres omtaler og på grund af dette anbefaler vi, at du evaluerer netbutikkens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige støbesand online.

  Facebook tilbyder for øvrigt flere solide muligheder for at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed. Derudover er der endda internet outlets hvor folk kan forfatte en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde må tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk shopper billige støbesand online hos en internet butik burde man ideelt set granske butikkens forretningsbetingelser, det er dog mange gange en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  En anden mulighed kan være at granske hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en sikkerhed for at internet webshoppen understøtter de officielle regler, samt at internet webshoppen rutinemæssigt kigges til af fagmænd som er indført i de gældende regler.

  Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du får dilemmaer i processen med din shopping med støbesand. Ligeså foreslåes det at du er klar over de mest centrale forhold i forbindelse med bestillingen af støbesand online, som for eksempel den returpolitik internet forretningen garanterer.

  I den relation er det også relevant, at man permanent beholder sin faktura, således man altid vil kunne eftervise sit køb af støbesand, uanset om man bestiller hos Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4 eller Stark.

  Else gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Inge gav 4 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Lars Rasmussen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Lone Poulsen gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  9 tips til din online shopping
  1Det er ualmindeligt gnidningsløst for enhver at finde tilbud online på billige støbesand i blandt diverse e-shops, og herved yder en hel del internet forretninger i Danmark fri fragt. Trods dette kan det trods alt være smart at inspicere forskellige online forretninger efter billige priser forud for at du køber, således at du er skudsikker på at opnå den billigste pris.
  2Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af en retningslinje, hvilket sikrer køberen imod fup e-handler. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere regningen over en periode.
  3Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter varerne, men dette er betinget af at du bor i nærheden af webshoppens bopæl. Den leveringsmulighed er ret afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge støbesand nu og her. Alternativt så yder nogle online varehuse fragtfri levering, men i reglen stiller det krav om at der bestilles for et fastsat beløb.
  4Nogle enkelte online firmaer præsterer fragtfri levering på støbesand, men ofte kun hvis der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt kan du overveje den mindst kostelige leveringsmanér, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver en gang i mellem endvidere super ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsmulighed er dog selv at hente produkterne.
  5Masser af forretninger på nettet giver i vore dage en hel del forskellige billige leveringstyper til støbesand. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså yderst gnidningsløs, samt oftest endvidere den billigste slags levering.
  6Trustpilot giver dig ret ærlige chancer for at kigge nærmere på diverse eksisterende brugeres reflektioner og på grund af dette er det godt, at du kigger nærmere på webshoppens vurderinger inden du shopper billige støbesand online. Facebook fremskaffer lignende forholdsvis gavnlige genveje til at få indblik i online butikkens kundetilfredshed.
  7Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, siden det er et sympol på at netbutikken efterfølger de danske retningslinjer, udover at online forretningen fra tid til anden monitoreres af specialister som er meget fortrolige vedtægterne på området. Forinden nogen køber billige støbesand på en e-forretning burde man i princippet løbe igennem webshoppens forretningsvilkår.
  8Fragtperioden kan vise sig at være meget aktuel i tilfælde af at man står og skal bruge varen inden for få dage, så herved er det virkelig på sin plads at vi besigtiger den anslåede leveringstid for støbesand. En stor portion online forhandlere udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen laves tidligere end et givent klokkeslæt.
  9Inden nogen handler billige støbesand i en internet shop burde man i og for sig kigge på dens regler, men det er typisk ikke videre spændende. Herudover kan det anbefales at køber er vidende om de mest essentielle regler der spiller ind i forbindelse med shopping af billige støbesand online, eksempelvis hvilken byttepolitik online virksomheden benytter.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk