Tomotek.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1 m3 1000 kg 25 kg 25 kg 1 ton 500 kg 15 kg 800 kg 20 kg

Levering: hent selv i poser i bigbag afhentning vognlæs løst leveret i løs vægt trailer i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne selv. Det er især muligt ved de kendte byggekæder.
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man kende forretningens betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et stort produktudvalg, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare støbegrus.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde information omkring støbegrus.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige støbegrus hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af støbegrus online.
De kendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte varerne personligt. I kraft af det har du mulighed for at slippe for fragten, samt endda have produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Forskellige nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller støbegrus online på deres webshop.
Størsteparten af små butikker er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du modtage ekstremt informativ rådgivning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis støbegrus.
Danmarks største byggemarkeder
støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få ifald ombygningen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeriet influerer positivt på planeten.
2Muligvis kan det blive afgørende at du har alle byggematerialer indkøbt forinden du starter byggeriet. Du får god gavn af at udfærdige en enkel huskeliste med alle de ting du har brug for, og derefter efterse materialerne, så du føler dig sikker på at du har husket det hele.
3Man skal under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være fundamentalt at have udstyret parat forinden du indleder byggeriet. Glem ikke at inkludere de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
4Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag kan du jævnligt tage notits af vejrprognosen lige før byggeprojektet, så det ikke ud af det blå begynder at vælte ned når du netop er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
5Længe før du starter byggeprocessen kan det blive temmelig fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Planlægning vil altid være metoden til succes med dit arbejde. Du bør sammensætte en strømlinet tidsplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter oversigten.
7Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så husk beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring mod eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
8Du kan tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal fremskaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Såfremt du indhenter professionel hjælp kan det være optimalt at lede efter priser fra flere entreprenører.
9Du har adgang til ekstremt mange guides og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder nyttig viden, specielt når man søger på engelsk.
10Der viser sig ofte uforudsete bump på vejen når det kommer til omfattende byggeprojekter, og herved vil det være vigtigt at man har afsat en del plads i kalenderen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
11Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være forstandigt at gennemgå alle omkostninger, og så nedskrive ens omkostning ved dem alle sammen.
12Det er en god idé at søge hjælp til dele af projektet, navnlig hvis det er større arbejdsopgaver. Flere opgaver kræver mere end en person. Derudover er det mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er utrolig imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål inden for støbegrus

 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  En masse internet butikker udlover heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmåder til støbegrus. En der er meget populær er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig ret så simpel, og mange gange endvidere den prisbilligste fragtform.

  Du burde ligeledes overveje at vælge at få udbragt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er desværre et hak mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt smertefri ved køb af støbegrus online. Den billigste metode til levering vil dog altid være at du selv henter produkterne, men den løsning er betinget af at du opholder dig nærved internet firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på støbegrus er selvfølgelig vældig afgørende i tilfælde af at du mangler varerne om kort tid, så herved er det uden tvivl aktuelt at vi ser den estimerede leveringsdato på støbegrus. En række internet firmaer – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre online, men vær vagtsom da det påkræver at ordren placeres forud for et konkret klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen sendt afsted forud for at logistikpersonalet har fri.

  Indtil flere online shops tilbyder fragt uden betaling på støbegrus online, men i reglen kun når du indkøber for et bestemt beløb. Ellers kunne du snuppe den mindst kostelige form for fragt, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

  Temmelig mange byggecentre frembyder click-and-collect hvor du handler billig støbegrus hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4. De udlover eksempelvis afhentning af støbegrus i disse byer:

  Lyngby, Ringsted, København, Aarhus, Herlev, Randers, Dragør, Kolding, Næstved, Greve, Solrød Strand, Lillerød, Holbæk, Nørresundby, Allerød, Aalborg, Viborg, Hedensted, Haderslev, Holstebro, Skive, Grenaa, Søborg, Vordingborg, Brabrand, Rudersdal, Jyllinge, Frederiksberg, Ikast, Rønne, Esbjerg, Frederikshavn, Odder, Albertslund, Kalundborg, Vanløse, Roskilde, Ølstykke, Hedehusene, Vallensbæk, Ishøj, Hjørring, Køge, Charlottenlund, Helsingør, Birkerød, Svendborg, Herning, Frederikssund, Frederiksværk, Glostrup, Gladsaxe, Ballerup, Risskov, Vejle, Farum, Hvidovre, Struer, Fredericia, Lystrup, Nykøbing Falster, Horsens, Slagelse, Tilst, Hillerød, Nyborg, Gentofte, Nærum, Brønshøj, Skanderborg, Tårnby, Valby, Hobro, Brønderslev, Værløse, Kokkedal, Nakskov, Taastrup, Sønderborg, Brøndby, Stenløse, Åbyhøj, Varde, Odense, Haslev, Middelfart, Hørsholm, Thisted, Aabenraa, Korsør, Virum, Rødovre, Silkeborg, og Højbjerg, .

  Click-and-collect ift. støbegrus er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger fx støbegrus online og billig støbegrus. Vi ser desuden som regel netshoppere lede efter eksempelvis støbegrus tilbud, køb støbegrus og støbegrus priser, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark og Bauhaus.

  Find den bedste pris på støbegrus

  Det er i høj grad problemfrit for forbrugerne at finde information om priser på billige støbegrus online fra diverse e-butikker, og for det har langt de fleste e-firmaer ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på støbegrus betragteligt, og i øvrigt byde på fragt uden beregning.

  Det kan dog stadigvæk vise sig fordelagtigt at undersøge et par forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på støbegrus online før du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Du skal lige meget hvad være årvågen med, at hvis en netbutik udbyder billige støbegrus online for en pris der anses for ekstraordinært letkøbt, så kan det undertiden være et fingerpeg om en bedragerisk online butik. Shopping med kort er trods alt en del af en orden, som værner en overfor fup internet outlets.

  Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil klare beløbet til støbegrus over tid. Dette foreslåes normalt hos niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bygma.

  Når vi ser på data bliver det tydeligt, at folk mange gange efterspørger blandt andet billig støbegrus og støbegrus tilbud. Derudover oplever man som regel netshoppere søge bl.a. støbegrus online, støbegrus priser og køb støbegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 25 kg 500 kg 800 kg 1 ton 20 kg 15 kg 25 kg 1 m3 1000 kg

  Levering: i løs vægt i bigbag afhentning hent selv i poser i sække løst leveret trailer vognlæs

  Analyser eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot leverer adskillige uafhængige chancer for at granske en hel del andre køberes oplevelser og herved er det godt, at du bliver klogere på netbutikkens ratings forinden du bestiller billige støbegrus online.

  Facebook præsterer lige så vel stort set tiltalende genveje til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Her er der nogle forhandlere på nettet som tilbyder kunderne at tilkendegive en omtale af virksomhedens service, som tilmed må tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk bestiller billige støbegrus online hos en e-forhandler bør de sådan set sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig sjovt, især ved de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Et alternativ kunne derfor være at granske om online webshoppen er e-mærket, siden det bør være en angivelse af at internet virksomheden retter sig efter dansk lovgivning, og at internet butikken fra tid til anden overværes af jurister som kender bestemmelserne på området.

  Det giver dig mulighed for at få bistand, såfremt du bliver udsat for besvær med din handel med støbegrus. Yderligere tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende betingelser der har betydning for bestillingen af støbegrus online, som fx den byttepolitik shoppen tilbyder.

  På grund af dette er det desuden relevant, at man stadig gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bevise bestillingen af støbegrus, uagtet om man har bestilt hos XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Karen Kristensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Lars gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Thomas Sørensen gav 5 stjerner

  God webshop

  Karen gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot indebærer faktisk fremragende genveje til at sondere ret mange aktuelle køberes betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du betragter e-forretningens ratings før du shopper billige støbegrus online. Facebook præsterer derudover de facto udmærkede chancer for at få et kig ind i internet shoppens popularitet.
  2Inden nogen shopper billige støbegrus hos en internet virksomhed kunne de for at være på den sikre side tyde shoppens regler, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde. Dertil foreslår vi at man er obs på de mest vitale betingelser der gælder for bestillingen af billige støbegrus online, eksempelvis den byttepolitik netbutikken tilbyder.
  3Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men det betinges af at du lever tæt på internet selskabets hjemsted. Den løsning kan vise sig at være ultra essentiel om man absolut skal bruge støbegrus nu og her. Alternativt så tilbyder enkelte e-forhandlere fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der erhverves for en fastsat sum.
  4Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i et regulativ, hvilket hjælper køberen imod uoprigtige internet outlets. Som alternativ bør du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare prisen over en længere periode.
  5Enkelte netshops sikrer fragt uden betaling på støbegrus, men i mange tilfælde kun når der handles for et præcist beløb. Alternativt kan du gribe den mindst kostelige form for levering, der tit er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig almindeligvis til gengæld ultra problemfri. Den billigste slags levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
  6Antal dages levering er naturligvis ultra relevant ifald man mangler din ordre om kort tid, og af den grund er det fuldt ud vigtigt at man checker det forventede leveringstidspunkt på støbegrus. De fleste internet handler tilsiger billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer, som er betinget af at bestillingen indsendes forinden et fast tidspunkt.
  7Mange e-handler yder i dag mange forskellige billige fragtmetoder til støbegrus. Den mest moderne er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo ualmindeligt problemfri, og endda ligeledes den billigste fragtform.
  8Det er ret så fleksibelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige støbegrus hos diverse online outlets, og af den grund præsterer flere e-forhandlere levering uden beregning. Derfor kan det trods alt blive fordelagtigt at sammenholde indtil flere firmaer på nettet efter udsalg og tilbud inden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.
  9Generelt slår vi et slag for at finde ud af om online forretningen er e-mærket medlem, hvilket kan være en garanti for at online firmaet anerkender de officielle danske regler, udover at internet virksomheden en gang i mellem undersøges af fagfolk som behersker vilkårene på området. Forinden nogen køber billige støbegrus hos en internet butik burde de i og for sig skimme webshoppens vilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk