Tomotek.dk

Stenmel pristjek

Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 969 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.048 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.128 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.188 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.198 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.574 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.667 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.504 kr.Sække med 750 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: omkring højbede til flisefuger til havegange mod myrer som belægning som terrasse til fliser til veje til planter til bede til akvarier til haven til legeplads til havesti som underlag som fugemateriale til bålsted under skærver som fugesand til fuger til petanquebaner til ridebaner som toplag til bålplads til indkørsel til akvarier omkring træer til gangstier til køkkenhaven til belægning mod ukrudt til gårdsplads til drivhus

Varianter: fint gul antracit knust groft lysegrå gråt lyst blå bakke gult grå granit hvidt brun sort

Størrelser: 0-2 mm 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 15 kg 15 kg 1 m3 20 kg 1 ton 800 kg 10 kg 500 kg 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 25 kg

Levering: trailer vognlæs løst leveret i poser afhentning i sække i løs vægt i bigbag hent selv

Brands: Weber Safestone Champost Dansand Raw NCC

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge byggemarkedets betingelser.
Nogle byggecentre har et enormt produktudvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot stenmel.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige stenmel alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
For mange er byggeri lig med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som kan give information omkring stenmel.
Det er naturligvis meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er især en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har flertallet mulighed for at købe online og køre produkterne personligt. Dermed har du valget om at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få produkterne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra flere specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af stenmel online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, der oftest er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber stenmel online hos dem.
Alverdens specialiserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få lavere priser.
Alverdens online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det formår de at yde endnu mere god rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i netop stenmel.
De største byggemarkeder i Danmark
stenmel harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag over 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggeprocessen, navnlig når det kommer til omfattende arbejdsopgaver. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere folk. Samtidig vil det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
2Der kommer altid ubelejlige hovedpiner når det handler om omfangsrige projekter, og følgelig vil det vise sig af stor betydning at man har afsat nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
3Det er meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på penge-delen af det. Det kan være fordelagtigt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
4Forud for at du opstarter arbejdet kan det være ganske centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Det vil vise sig af stor betydning at have de påkrævede materialer parat forud for at du begynder eksekveringen. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig note hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, således at du er tryg ved at alt er som det skal være.
6Du må ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beklædning herunder arbejdssko som skåner dig imod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
7Planlægning vil være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør lave en effektiv tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, inklusiv en numerisk orden. Vær realistisk idet du laver din tidsplan.
8For byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund kan du hyppigt tage notits af vejrprognosen i tiden op til byggeriets start, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at regne når du lige er godt i gang med det krævende projekt.
9Måske burde du overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en fagperson til dele af det. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagmand er det en god idé at modtage tilbud fra flere selskaber.
10Husk at du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få hvis byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
11Man vil ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet klar forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Husk også at indregne disse udgifter i dit budget.
12Der ligger en overflod af instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube er kilde til enormt meget udbytterig viden, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
De mest vellidte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er meget flot. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ultra betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål vedr. stenmel

 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvad er stenmel?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En række e-handler tilbyder nu alverdens billige løsninger til levering til stenmel. En der er meget anvendt er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det er muligt at hente din ordre når der er mulighed for det. Den er altså ualmindeligt praktisk, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste fragtmetode.

  Du burde alternativt forsøge at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Muligheden er almindeligvis en sjat mere omkostningsfuld, men desuden ekstremt praktisk ved køb af stenmel online. Den mindst kostelige mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig nærved internet firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på stenmel er naturligvis særligt udslagsgivende om vi mangler din ordre øjeblikkeligt, og af den grund er det fuldt ud afgørende at man finder tidshorisonten for levering på stenmel. En masse netbutikker – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer online, men glem ikke at det er forudsat at bestillingen indsendes forud for et konkret tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsendt forinden pakkepersonalet får fri.

  Nogle internet selskaber lover portofri levering på stenmel online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der købes for en fastsat sum. Ellers skulle du udvælge den billigste fragtløsning, der ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  Adskillige webbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig stenmel online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på stenmel i disse byer:

  Åbyhøj, Randers, Odder, Vanløse, Horsens, Hørsholm, Lillerød, Vallensbæk, Roskilde, Charlottenlund, Farum, Brønshøj, Helsingør, Ølstykke, Kolding, Gentofte, Nakskov, Brøndby, Aalborg, Haslev, Herning, Esbjerg, Frederikshavn, Højbjerg, Hobro, Frederikssund, Skive, Hvidovre, Tårnby, Køge, Holstebro, Ringsted, Værløse, Greve, Hjørring, Vordingborg, Rudersdal, Varde, Dragør, Hedehusene, Taastrup, Grenaa, Haderslev, Middelfart, Sønderborg, Ballerup, Nærum, Frederiksværk, Kokkedal, Allerød, Gladsaxe, Holbæk, Struer, Søborg, Nyborg, Korsør, Virum, Hedensted, Svendborg, Kalundborg, Thisted, Jyllinge, Fredericia, Solrød Strand, Birkerød, Tilst, Stenløse, København, Herlev, Næstved, Aarhus, Aabenraa, Nørresundby, Skanderborg, Hillerød, Viborg, Valby, Albertslund, Frederiksberg, Odense, Glostrup, Lystrup, Slagelse, Lyngby, Vejle, Nykøbing Falster, Rønne, Ishøj, Brønderslev, Risskov, Silkeborg, Brabrand, Ikast, og Rødovre, .

  Klik-og-hent af stenmel er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Amager, Sydsjælland).

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger bl.a. stenmel online og køb stenmel. Foruden dette ser man som regel internet shoppere efterspørge eksempelvis stenmel tilbud, stenmel priser samt billig stenmel, foruden de kendte byggekæder som Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

  Gode tilbud på stenmel

  Det er jo efterhånden særligt ukompliceret for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige stenmel online i blandt flere webbutikker, og derfor har masser af e-butikker ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på stenmel kolossalt, og ydermere garantere gratis fragt.

  Til gengæld kan det immervæk være rentabelt at granske flere e-firmaer efter rabatter og tilbud på stenmel online før du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

  Du må blot ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet handler markedsfører billige stenmel online på tilbud til en pris der kan virke ufattelig lav, så burde det undertiden være et kendetegn på en fup online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er heldigvis dækket ind under et reglement, som redder os overfor uægte internet handler.

  Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere regningen på stenmel af flere omgange. Det fås normalt i specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Når der ses på data fremstår det tydeligt, at folk tit efterspørger fx stenmel tilbud og stenmel online. Man ser derudover typisk online shoppere søge for eksempel køb stenmel, stenmel priser samt billig stenmel.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til akvarier omkring træer til havegange som belægning til fuger mod myrer til bede til bålsted mod ukrudt til planter til havesti til indkørsel til haven til gårdsplads til ridebaner som fugesand omkring højbede til køkkenhaven til belægning som toplag til legeplads til drivhus under skærver som fugemateriale til fliser til akvarier til petanquebaner til gangstier til bålplads til veje som underlag som terrasse til flisefuger

  Varianter: grå fint gråt granit brun groft bakke gult lysegrå knust gul blå lyst hvidt antracit sort

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 1000 kg 10 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 15 kg 15 kg 800 kg 500 liter 20 kg 500 kg

  Levering: løst leveret i løs vægt vognlæs hent selv i bigbag i poser afhentning i sække trailer

  Brands: Dansand Safestone Champost Weber NCC Raw

  Tjek eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot byder på fuldkommen gode løsninger til at eftergå adskillige andre brugeres evalueringer og af den grund er det prisværdigt, at du eftergår internet butikkens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige stenmel online.

  Facebook genererer lige så vel evigt gode muligheder for at få en idé om e-handlens kundetilfredshed. Desuden er der faktisk forretninger på nettet hvor det er muligt at formulere en kritik af deres køb, hvilket tilmed bør bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

  Forinden folk bestiller billige stenmel online i en internet butik behøver de i virkeligheden tyde shoppens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke videre interessant, specielt med de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan og Stark.

  Et andet alternativ kan derfor være at tjekke om webbutikken er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at online forhandleren efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at internet forhandleren jævnligt besøges af sagkyndige der har ekspertise inden for reglementet på området.

  Desuden giver det dig mulighed for hjælpende service, ifald du skulle få dilemmaer ved din shopping med stenmel. Herudover støtter vi at kunden er obs på de mest vitale vedtægter der indvirker på købet af stenmel online, f.eks. den returneringsret virksomheden har.

  Derfor er det på samme måde afgørende, at man permanent bibeholder sin ordrekvittering, således man altid kan dokumentere købet af stenmel, uanset om man har købt ved Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Jens Poulsen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Martin O gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  Maria G gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Karen A gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  9 gode råd til køb på nettet
  1En hel del internet shops frembyder portofri levering på stenmel, men i de fleste tilfælde afkræver det at man indkøber for en fastsat sum. Derudover kan man beslutte sig for den mest prisbevidste løsning til levering, som typisk vil blive at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Den bliver som oftest til gengæld rigtig bekvem. Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig at hente ordren selv.
  2Leveringsdygtigheden er jo temmelig relevant om du absolut skal bruge pakken inden for få dage, så af den grund er det virkelig fornuftigt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato på stenmel. En række e-forhandlere reklamerer med billig 1 dags fragt på mange af butikkens varenumre, men vær obs på at det stiller krav om at handlen gemmenføres forinden et aftalt klokkeslæt.
  3Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, hvilket er en påvisning af at internet forhandleren efterlever de danske love, tillige med at butikken løbende revideres af specialister som kender de gældende regulativer. Inden nogen køber billige stenmel hos en shop på nettet kunne de i reglen se på netshoppens regler.
  4Adskillige e-shops tildeler i vore dage en hel del forskellige billige fragttyper til stenmel. Førstevalget hos mange er p.t. levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo meget hensigtsmæssig, samt ofte ydermere den billigste mulighed for fragt.
  5Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et lovbud, hvilket assisterer os overfor falske forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at klare regningen ude i fremtiden.
  6Trustpilot genererer de facto udmærkede muligheder for at eftergå adskillige eksisterende konsumenters tanker og herved slår vi et slag for, at du studerer internet firmaets bedømmelser inden du køber billige stenmel online. Facebook bringer dig også uden sammenligning udmærkede chancer for at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus.
  7Før nogen handler billige stenmel i en e-forretning bør man i reglen gennemløbe netshoppens forretningsvilkår, men det er typisk ikke videre spændende. Ligeså anbefales det at du er sat ind i de mest betydningsfulde regler der gælder for handlen med billige stenmel online, for eksempel hvilken byttepolitik webbutikken benytter.
  8Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige stenmel hos flere internet shops, og så yder de fleste online firmaer portofri levering. Det kan dog stadigvæk vise sig indbringende at besigtige flere internet foretagender efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris.
  9Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, men dette nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af e-butikkens hjemsted. Den fragtløsning kan vise sig at være temmelig aktuel forudsat man står og skal bruge stenmel nu og her. Alternativt så tilbyder flere e-butikker levering uden beregning, men i de fleste tilfælde kræver det at der shoppes for en bestemt sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk