Tomotek.dk

Spagnum pristjek

Er du på udkig efter spagnum? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 5.400 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 5.400 liter for kun 2.195 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 5.400 liter spagnum inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.195 kr.Sække med 300 literKøb
2.426 kr.Sække med 6.000 literKøb
2.759 kr.Sække med 250 literKøb
2.959 kr.Sække med 6.000 literKøb
3.239 kr.Sække med 4.000 literKøb
3.329 kr.Sække med 150 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.604 kr.Poser med 80 literKøb
3.900 kr.Poser med 60 literKøb
4.136 kr.Sække med 2.000 literKøb
4.491 kr.Sække med 3.000 literKøb
4.718 kr.Poser med 40 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
9.385 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 5.400 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: græsplæne krydderurter bambus hortensia drivhus hønd kartofler roser hæk højbed bøgehæk køkkenhave surbundshed akvarie heste køer

Varianter: fin ugødet grov gødet

Mængder: 2000 liter 200 liter 80 liter 3000 liter 1 m3 400 liter 50 liter 1000 liter 300 liter 500 liter

Levering: i bigbag vognlæs løst leveret hent selv i poser i sække afhentning trailer i løs vægt

Brands: Danmuld Park Champost GreenBio Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af spagnum.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige spagnum fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder gode priser, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse forretningens regningslinjer.
Flere byggecentre fremviser et enormt varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan beslutte om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot spagnum.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har mange tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne selv. Dermed kan du overveje at undvære leveringsomkostningen, samt endda få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder udbyder varer fra alverdens leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af spagnum online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, der tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du bestiller spagnum online hos dem.
Forskellige nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Således vil du modtage ekstra erfaren assistance fra nogle der er specialister i netop spagnum.
Størstedelen af niche webshops er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

spagnum harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

spagnum jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

spagnum silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

spagnum bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man må under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at have udstyret klar til brug før du begynder på byggeprojektet. Husk også at indkalkulere udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
2Det er vigtigt at udarbejde et budget for renoveringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fornuftigt at dokumentere samtlige omkostninger, og bagefter nedfælde beløbet for dem alle sammen.
3Der viser sig som regel overraskende bump på vejen når det kommer til avancerede opgaver, og følgelig kan det være af stor betydning at der er afsat nok plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
4Muligvis kan det blive værdifuldt at have samtlige byggematerialer indkøbt forud for at du starter projektet. Du får god gavn af at udfærdige en simpel note hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter efterse hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er klar.
5Husk at reflektere over om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan hente eksperthjælp til opstarten af projektet. Hvis du benytter eksperthjælp kunne det godt betale sig at søge prisoverslag fra diverse entreprenører.
6Det er en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, specielt hvis det er vigtige byggerier. Større projekter behøver flere mennesker. Derudover er det mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
7Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt ombygningen gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
8Du bør nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod potentielle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
9Forberedelse bliver vejen til succes med byggeriet. Du anbefales at forfatte en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver handlingsplanen.
10Du finder vældig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med temmelig meget almennyttig information, i særlig grad hvis man søger på engelsk.
11Før du optager byggeprocessen kan det være ekstremt afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
12Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund må du jævnligt tage et kig på vejrudsigten i den tid der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned bedst som du er midt i det vigtige projekt.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er enormt flot. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål med hensyn til spagnum

 • Hvad består spagnum af?
 • Hvordan bruges spagnum?
 • Hvor kommer spagnum fra?
 • Hvad bruges gødet spagnum til?
 • Hvad er spagnum?
 • Hvad koster spagnum?
 • Hvad vejer 1m3 spagnum?
 • Rhododendron spagnum hvornår?
 • Hvor meget spagnum til rhododendron?
 • Hvor meget spagnum til hortensia?
 • Hvordan laver man spagnum?
 • Hvad vejer 80 liter spagnum?
 • Hvad bruges spagnum til?
 • Hvad betyder spagnum?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  Masser af internet forretninger frembyder i vore dage flere billige fragtmetoder til spagnum. En af de mest benyttede er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ultra problemfri, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragtmulighed.

  Du kan ydermere vælge at bestille ordren til levering til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er i regelen en tak dyrere, men endda ultra simpel ved køb af spagnum online. Den billigste leveringsløsning kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket dog beroer på at du bor nærved internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Antal dages levering på spagnum kan vise sig at være yderst central hvis vi har behov for ordren omgående, og i det øjemed er det rimelig på sin plads at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved spagnum. Mange byggeforretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på massevis af produkter online, som alligevel stiller krav om at ordren placeres før et givent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produkterne fikset før lagermedarbejderne drager hjemad.

  Nogle enkelte online varehuse tilbyder fragt uden beregning på spagnum online, men undertiden er det forudsat at der bestilles for et præcist beløb. Derudover burde du udse dig den mest billige leveringsmanér, der mange gange vil blive at få leveret varerne til et afhentningssted.

  En hel del byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig spagnum online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover fx click-and-collect på spagnum i følgende byer:

  Brøndby, Vordingborg, Horsens, Aabenraa, Korsør, Værløse, Taastrup, Åbyhøj, Skive, Aarhus, Thisted, Haslev, Hvidovre, Kalundborg, Vejle, Vanløse, Nakskov, Frederikshavn, Hjørring, Solrød Strand, Greve, Albertslund, Odder, Ikast, Farum, Brønshøj, Ringsted, Hedensted, Randers, Nykøbing Falster, Jyllinge, Holstebro, Lillerød, Gladsaxe, Risskov, Hillerød, Lyngby, Esbjerg, Næstved, Stenløse, Fredericia, Ballerup, København, Rønne, Hørsholm, Allerød, Varde, Hedehusene, Kokkedal, Holbæk, Rudersdal, Haderslev, Odense, Ishøj, Middelfart, Gentofte, Slagelse, Kolding, Virum, Frederikssund, Sønderborg, Viborg, Tårnby, Herlev, Rødovre, Hobro, Højbjerg, Grenaa, Birkerød, Nørresundby, Silkeborg, Brønderslev, Glostrup, Helsingør, Roskilde, Skanderborg, Frederiksberg, Brabrand, Dragør, Ølstykke, Herning, Struer, Valby, Nyborg, Lystrup, Charlottenlund, Vallensbæk, Frederiksværk, Tilst, Køge, Svendborg, Aalborg, Nærum, og Søborg, .

  Klik-og-hent ift. spagnum er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Ved kig i søgedata står det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. spagnum online og billig spagnum. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker søge efter bl.a. spagnum tilbud, køb spagnum samt spagnum priser, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

  Tilbud på spagnum

  Det er rigtig enkelt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige spagnum online i blandt diverse internet varehuse, og altså har massevis af internet shops været presset til at at trykke udsalgspriserne på spagnum enormt, og derudover byde på billig fragt.

  Men det kan immervæk blive profitabelt at prøve et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud på spagnum online forud for at du shopper, således at man er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

  Du skal bare ikke undervurdere, at hvis en internet shop udlover billige spagnum online for en pris som kan ses som mystisk letkøbt, bør det for det meste være et bevis på en fup online forretning. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af en forordning, som redder kunden imod uærlige firmaer på nettet.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at betale omkostningerne til spagnum over flere uger. Dette fås normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

  Ved indkig i data står det klart, at netshoppere typisk søger blandt andet billig spagnum og spagnum tilbud. Vi ser desuden typisk internet shoppere lede efter for eksempel spagnum priser, køb spagnum samt spagnum online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 5.400 liter kg spagnum er 2149 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: hæk heste drivhus krydderurter bambus roser højbed kartofler køer græsplæne bøgehæk hortensia hønd akvarie køkkenhave surbundshed

  Varianter: grov ugødet gødet fin

  Mængder: 1 m3 400 liter 50 liter 2000 liter 200 liter 500 liter 80 liter 1000 liter 3000 liter 300 liter

  Levering: løst leveret vognlæs trailer afhentning hent selv i sække i løs vægt i bigbag i poser

  Brands: GreenBio Park Champost Pindstrup Danmuld

  Undersøg folks erfaringer

  Trustpilot byder på altid fine løsninger til at se nøjere på adskillige eksisterende køberes ratings og derved er det smart, at du eftergår e-butikkens omtaler inden du bestiller billige spagnum online.

  Facebook fører til tillige super sikre muligheder for at få indtryk af internet selskabets kundefokus. Herinde møder vi endda online varehuse i Danmark som gør det muligt at meddele en evaluering af købsoplevelsen, som tillige kan benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Før folk køber billige spagnum online hos en e-forhandler kan de i og for sig tage stilling til webbutikkens handelsvilkår, men det er gerne et tidskrævende projekt, især på de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

  En nem løsning kunne måske være at bemærke hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en indikation om at online forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at virksomheden jævnligt tilses af eksperter der forstår lovgivningen.

  Dette er desuden en god anledning til support, for så vidt du udsættes for besvær som følge af din ordre på spagnum. Dertil er det fornuftigt at køberen er klar over de primære reglementer der har indflydelse på bestillingen af spagnum online, som for eksempel hvilken returret internet forretningen kører med.

  Her er det tillige essesentielt, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise købet af spagnum, hvad end man har handlet fra 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Anna D gav 5 stjerner

  Hurtig

  Lene Olsen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Marianne Hansen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Hanne U gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  9 gode råd til internetshopping
  1Forud for at nogen køber billige spagnum på en netbutik bør man i reglen gennemse webbutikkens handelsvilkår, det er dog oftest ikke super spændende. Foruden dette stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der er gældende for shopping af billige spagnum online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-shoppen bruger.
  2Den mest betalelige fragtløsning vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens tilholdssted. Den fragttype kan være særligt essentiel såfremt man absolut skal bruge spagnum om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle internet outlets portofri fragt, men undertiden er det så nødvendigt at du aftager for en konkret pris.
  3Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en lov, hvilket redder køber imod uærlige online varehuse. Som en alternativ mulighed kan du benytte et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du higer efter at dække regningen ude i fremtiden.
  4Enkelte outlets på nettet byder på fragt uden betaling på spagnum, men undertiden under forudsætning af at der bestilles for et bestemt beløb. Som alternativ skulle du vælge den mest billige leveringsform, hvilket typisk vil være at få bragt din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden er for det meste derudover vældig problemfri. Den mest prisbevidste fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
  5En masse online shops tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringstyper til spagnum. En af de mest moderne er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså særdeles uproblematisk, og desuden endda den mindst kostelige leveringsmulighed.
  6Leveringstidspunktet er meget central når du mangler pakken nu og her, så af den grund er det bestemt meningsfuldt at man ser nærmere på den forventede leveringstid for spagnum. Temmelig mange internet handler byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter, hvilket dog betinges af at der bestilles før et nøjagtigt tidspunkt.
  7Trustpilot byder på temmelig ønskværdige chancer for at bese ret mange eksisterende køberes evalueringer og derfor er det at foretrække, at du efterforsker webbutikkens omtaler forud for at du handler billige spagnum online. Facebook yder endvidere en lang række strålende løsninger til at få indsigt i e-forretningens popularitet.
  8Vi anbefaler generelt at se hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være et fingerpeg om at internet virksomheden følger dansk lovgivning, og at internet forretningen jævnligt overvåges af jurister der mestrer retningslinjerne. Forud for at nogen køber billige spagnum hos en netshop burde de for at være sikker bese webbutikkens handelsbetingelser.
  9Det er i dag virkelig nemt for forbrugerne at prissammenligne online på billige spagnum hos forskellige online shops, og for det frembyder de fleste internet foretagender fragt uden omkostninger. Men det kan alligevel blive udbytterigt at sammenholde nogle forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk