Tomotek.dk

Søsten pristjek

Er du på udkig efter søsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg søsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: runde hvide fritlagte små gule sorte blå

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 500 kg 1 ton 20 kg 10 kg 800 kg 15 kg 500 liter 15 kg 25 kg

Levering: i bigbag løst leveret afhentning hent selv vognlæs i poser i sække i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisen på billige søsten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod øvrige vil have service. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af søsten.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør du tjekke butikkens regningslinjer.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder har et bredt sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot søsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i de større byer, og takket være dette har mange adgang til at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar have produkterne nu og her.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.
De store byggekæder forhandler varer fra adskillige nicheshops, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af søsten online.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er specialister i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du få ekstra erfaren hjælp fra mennesker som er specialister i netop søsten.
Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens nichebutikker er små firmaer, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe søsten online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
søsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør købe professionel assistance til områder af projektet. Hvis du skal have hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at lede efter priser fra diverse håndværkere.
2Der præsenterer sig altid ubelejlige problemer ved store projekter, og ergo kan det være betydningsfuldt at man afsætter god plads i handlingsplanen, som gør at man er tryg ved at komme i mål.
3Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælp mod mulige uheld. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
4Længe før du optager dit byggeprojekt må det være ganske essentielt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et budget for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive økonomisk at tage noter til samtlige omkostninger, og bagefter nedskrive mulige tilbud på dem enkeltvis.
6For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette skal du jævnligt tjekke vejrmeldingerne i tiden op til byggeprojektet, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
7Det er afgørende at du har alle materialer til rådighed inden du indleder dit byggeprojekt. Du kan sammensætte en hurtig liste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og derefter granske listen, så du er overbevist om at alt er klar.
8Man kan hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
9Du må under ingen omstændigheder gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have det klar idet du går løs med dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indregne de her omkostninger i budgettet.
10Du finder utallige instruktioner og videoer via internettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube giver enormt meget brugbar info, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
11Forberedelse viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du må udarbejde en struktureret agenda, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver din plan.
12Det kan overvejes at sikre sig assistance til byggeprojektet, ikke mindst i tilfælde af store ombygninger. Flere ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål hvad angår søsten

 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvad er søsten?
 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

  De fleste internet virksomheder yder heldigvis diverse billige former for levering til søsten. En favorit iblandt mange er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ultra uproblematisk, samt desuden desuden den mest prisbevidste fragtmetode.

  Du burde derudover prøve at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Fragtformen bliver tit en lille smule mere pebret, men til gengæld ekstremt praktisk for søsten online. Den mest prisbevidste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig i nærheden af internet forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på søsten kan vise sig at være usædvanlig afgørende hvis du står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, så i det øjemed er det rigtig klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid for søsten. Adskillige byggecentre – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig 1 dags fragt på en hel del produkter online, men glem ikke at det er afhængig af at transaktionen gennemføres før et fastsat klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen pakket forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Enkelte online virksomheder præsterer portofri levering på søsten online, men typisk afkræver det at man indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man overveje den mest prisbevidste leveringstype, hvilket i mange tilfælde er at få bragt din ordre til et afhentningssted.

  De fleste byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du handler billig søsten online og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på søsten i følgende områder:

  Grenaa, Albertslund, Frederikssund, Silkeborg, Hedehusene, Brønshøj, Struer, Slagelse, Birkerød, Taastrup, Køge, Skive, Korsør, Aalborg, Kolding, Risskov, Nørresundby, Nyborg, Lyngby, Hvidovre, Åbyhøj, Gladsaxe, Greve, Kokkedal, Brabrand, Hørsholm, Odense, Nykøbing Falster, Horsens, Valby, Middelfart, Brøndby, Helsingør, Hedensted, Hobro, Rødovre, Kalundborg, Holbæk, Rønne, Skanderborg, Nakskov, Gentofte, Højbjerg, Næstved, Tilst, Allerød, Hillerød, Glostrup, Farum, Dragør, Sønderborg, Viborg, Esbjerg, Hjørring, Vanløse, Varde, Aabenraa, Ikast, Vordingborg, Holstebro, Haderslev, Vejle, Søborg, Randers, Ballerup, Jyllinge, Frederiksberg, Haslev, Tårnby, Lystrup, Charlottenlund, Lillerød, Roskilde, Virum, Værløse, Stenløse, Vallensbæk, København, Herning, Ølstykke, Ishøj, Odder, Frederikshavn, Svendborg, Aarhus, Rudersdal, Brønderslev, Fredericia, Herlev, Thisted, Nærum, Ringsted, Solrød Strand, og Frederiksværk, .

  Afhentning for søsten er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på tallene står det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet søsten priser og søsten tilbud. Vi ser desuden ofte online shoppere kigge efter for eksempel køb søsten, søsten online samt billig søsten, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på søsten

  Det er ualmindeligt praktisk for folk at vurdere tilbud på billige søsten online fra forskellige webbutikker, og på grund af dette har masser af online forhandlere fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på søsten drastisk, og ovenikøbet sikre portofri levering.

  Til gengæld kan det alligevel vise sig lukrativt at se nærmere på nogle forskellige e-handler efter tilbud og rabatter på søsten online forud for at du shopper, således at du er velinformeret til at antage den skarpeste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Man bør trods alt være så påvagt, at såfremt en shop sælger billige søsten online til salg for en tilbudspris som kan virke utopisk god, så er det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk webbutik. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer dig overfor bedrageriske shops på nettet.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning som fx ViaBill, når du agter at dække betalingen af søsten over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

  Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at online shoppere tit kigger efter for eksempel søsten tilbud og søsten online. Foruden dette ser man tit online shoppere efterspørge bl.a. billig søsten, køb søsten samt søsten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Fremragende!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: runde små blå hvide sorte fritlagte gule

  Mængder: 800 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 20 kg 500 kg 1 ton 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 15 kg 500 liter

  Levering: i sække i løs vægt afhentning trailer vognlæs løst leveret i poser hent selv i bigbag

  Kig på tidligere kunders ratings

  Trustpilot yder en del pæne løsninger til at eftergå forskellige nuværende køberes synspunkter og på grund af dette foreslåes det, at du eksaminerer online webshoppens vurderinger forinden du handler billige søsten online.

  Facebook medfører ligeledes temmelig fine løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed. Foruden det er der faktisk online outlets som gør det muligt at notere en bedømmelse af købsoplevelsen, som desuden kan udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk handler billige søsten online på en internet shop kunne man sådan set tyde dens handelsvilkår, men det er undertiden ikke særlig interessant, særligt ved de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Et andet forslag er at kontrollere hvorvidt e-forretningen er e-mærket, grundet at det bør være et billede på at internet butikken opererer i overensstemmelse med de officielle regler, samt at online firmaet rutinemæssigt undersøges af jurister som har ekspertise inden for de gældende regler.

  Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, ifald du oplever vanskeligheder med din bestilling af søsten. Ydermere anbefaler vi at køberen er hensynstagende til de fundamentale reglementer der kan have betydning for købet af søsten online, f.eks. den returneringsret forretningen bruger.

  Derfor er det på samme måde afgørende, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne eftervise sit køb af søsten, hvad end man har handlet hos 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Susanne Olsen gav 5 stjerner

  Hurtig

  Hanne U gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Jette Rasmussen gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Morten Thomsen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 gode råd til online indkøb
  1Flere internet virksomheder giver efterhånden et stort udvalg af billige muligheder for levering til søsten. En af dem der er mest populær er i øjeblikket afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig praktisk, samt i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsform.
  2Leveringshastigheden er særligt central forudsat man har brug for pakken inden for få dage, så med det formål er det ganske passende at man undersøger den anslåede leveringstid ved søsten. En del internet shops garanterer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre, men som ikke desto mindre kræver at du når at bestille forud for et fast tidspunkt.
  3Indtil flere online virksomheder sikrer fragt uden beregning på søsten, men ofte er det betinget af at du aftager for et konkret beløb. Desuden bør man tage den mest billige leveringsmulighed, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver jævnligt omvendt ekstremt bekvem. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
  4Forud for at folk handler billige søsten i en forhandler på nettet kunne de reelt gennemgå virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det ofte et tidskrævende projekt. Ydermere er det en hjælp at køber er opmærksom på de vigtigste forhold der kan have indvirkning på bestillingen af billige søsten online, for eksempel den ombytningspolitik virksomheden benytter.
  5Den billigste fragttype vil til enhver tid være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du bor i kort afstand af internet virksomhedens hjemsted. Den fragtmulighed er jo ret så essentiel hvis man mangler søsten lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere butikker på nettet billig fragt, men i mange tilfælde er det påkrævet at der erhverves for en bestemt pris.
  6Generelt slår vi et slag for at bemærke om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være et sympol på at e-shoppen anerkender de officielle regler, udover at online virksomheden af og til monitoreres af specialister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forinden folk handler billige søsten i en butik kan de de facto have øje for webbutikkens handelsvilkår.
  7Trustpilot frembringer temmelig udmærkede genveje til at gennemstøve mange aktuelle forbrugeres anmeldelser og på grund af dette anbefales det, at du tjekker e-butikkens vurderinger forinden du handler billige søsten online. Facebook leverer derudover en række pålidelige muligheder for at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed.
  8Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en foranstaltning, der værner køberen imod snydagtige outlets på nettet. Alternativt kunne du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, hvis du agter at godtgøre pengene senere.
  9Det er særligt fleksibelt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige søsten i blandt flere internet outlets, og til gengæld præsterer flertallet af internet foretagender levering uden betaling. Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at tjekke et par internet selskaber efter udsalg og tilbud inden du handler, sådan at man er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk