Tomotek.dk

Småsten pristjek

Er du på udkig efter småsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg småsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pynt til gravsted til indkørsel til gulve til haven til bede

Mængder: 1 ton 500 liter 500 kg 1 m3 10 kg 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg 20 kg 25 kg 15 kg 15 kg 25 kg

Levering: hent selv afhentning løst leveret vognlæs i løs vægt trailer i poser i sække i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring småsten.
Der er variationer i prisniveauet på billige småsten fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, imens andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare småsten.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Det er navnligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler produkter fra flere nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af småsten online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder har butikker i det meste af landet, og dermed har flertallet adgang til at bestille online og transportere varerne selv. Derfor har du chancen for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online får du en lavere pris.
En masse nichespecifikke webshops har en stor passion for deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det bør du få ekstra informativ service fra personale som er eksperter i lige præcis småsten.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som oftest er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller småsten online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
2Typisk vil det vise sig fundamentalt at lave et budget for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive forstandigt at nedfærdige hver eneste udgift, og bagefter dokumentere ens omkostning ved dem én efter én.
3Der viser sig som regel uventede problemstillinger ved svære byggeprojekter, og af den grund vil det være meningsfuldt at der afsættes rimelig tid i agendaen, således at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
4Der er utallige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube yder assistance med rigelig gavnlig viden, særligt forudsat at du kigger på engelsk.
5Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig imod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
6Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du løbende se vejrforudsigelserne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
7Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig temmelig afgørende at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Forberedelse vil være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver strategien.
9Du må nødig fattes udstyr. Ofte kan det være fordelagtigt at have udstyret klar til brug før du begynder på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse udgifter i budgettet.
10Du bør vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Såfremt du anskaffer professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at tage imod priser fra flere leverandører.
11Muligvis kan det blive vigtigt at have de fornødne byggematerialer til rådighed forud for at du indleder dit arbejde. Du kan sammensætte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og dernæst granske listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
12Det anbefales at få hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til store projekter. Omfattende ombygninger kræver mere end en person. Endvidere bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ekstremt imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende småsten

 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvor købes småsten online?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvad er småsten?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  En lang række e-forhandlere foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmetoder til småsten. En af dem der er mest anvendt er p.t. pakkeshops, hvor det er muligt at hente produkterne når du har mulighed for det. Løsningen er altså vældig enkel, samt endda ligeledes den mindst kostelige leveringsmodel.

  Du burde derudover foretrække at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen viser sig uheldigvis en kende mindre billig, men endvidere i høj grad bekvem ift. småsten online. Den prisbilligste løsning er unægtelig selv at hente pakken, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig lige ved online webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på småsten er selvfølgelig ultra aktuel såfremt vi står og skal bruge produkterne inden for få dage, og med det formål er det jo relevant at du undersøger tidshorisonten for levering på småsten. En hel del forretninger på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, hvilket dog er underforstået at der bestilles forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer distribueret forud for at personalet har fri.

  Nogle outlets på nettet yder levering uden beregning på småsten online, men i reglen er det betinget af at der handles for et bestemt beløb. Desuden bør man foretrække den billigste leveringsmanér, som mange gange vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Store kæder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig småsten online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4. De yder for eksempel klik-og-hent på småsten i disse områder:

  Helsingør, Struer, Brabrand, Hvidovre, Kokkedal, Tårnby, Horsens, Kolding, Ballerup, Holbæk, Gentofte, Søborg, Haderslev, Næstved, Dragør, Virum, Taastrup, Vejle, Brønshøj, København, Valby, Brønderslev, Sønderborg, Tilst, Rudersdal, Thisted, Esbjerg, Lyngby, Skive, Haslev, Skanderborg, Lillerød, Aarhus, Frederikshavn, Slagelse, Rødovre, Rønne, Åbyhøj, Ishøj, Kalundborg, Holstebro, Farum, Korsør, Lystrup, Randers, Nærum, Værløse, Fredericia, Allerød, Gladsaxe, Ringsted, Ikast, Risskov, Hillerød, Varde, Silkeborg, Hedensted, Nørresundby, Hørsholm, Vordingborg, Roskilde, Brøndby, Birkerød, Odder, Nyborg, Greve, Hedehusene, Vallensbæk, Aalborg, Højbjerg, Hjørring, Nakskov, Frederiksværk, Middelfart, Solrød Strand, Glostrup, Nykøbing Falster, Vanløse, Ølstykke, Køge, Jyllinge, Stenløse, Odense, Herning, Aabenraa, Frederikssund, Albertslund, Viborg, Svendborg, Frederiksberg, Herlev, Grenaa, Charlottenlund, og Hobro, .

  Click-and-collect af småsten er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Når vi ser på tallene er det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel køb småsten og småsten tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere søge efter blandt andet småsten online, billig småsten samt småsten priser, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Silvan.

  Bedste tilbud på småsten

  Det er efterhånden super ligetil for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige småsten online på diverse forhandlere på nettet, og derved har utallige internet forretninger i Danmark været tvunget til at nedsætte salgspriserne på småsten kolossalt, og i øvrigt love gratis fragt.

  Dog kan det immervæk blive gunstigt at efterprøve et par forskellige netshops efter tilbud på småsten online inden du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  Man må lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en e-handler forhandler billige småsten online på tilbud til en pris som kan ses som helt ekstremt fordelagtig, så er det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig e-forretning. Betalinger med kort er på den anden side inkluderet i en retningslinje, der passer på køber imod uærlige e-forhandlere.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil dække beløbet til småsten over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når der ses på data står det klart, at mennesker som regel søger efter eksempelvis småsten priser og køb småsten. Man ser desuden tit online shoppere kigge efter for eksempel billig småsten, småsten tilbud samt småsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til bede til gulve til indkørsel til pynt til haven

  Mængder: 20 kg 1000 kg 1 m3 500 liter 15 kg 15 kg 10 kg 25 kg 500 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 1 ton

  Levering: trailer i sække i poser i løs vægt afhentning vognlæs løst leveret i bigbag hent selv

  Kig på tidligere køberes ratings

  Trustpilot fører til i højeste grad fornemme løsninger til at besigtige mange andre forbrugeres vurderinger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer netbutikkens vurderinger forinden du shopper billige småsten online.

  Facebook præsterer tilsvarende ultra passelige muligheder for at få et kig ind i e-shoppens kundefokus. Herinde ses endda internet selskaber hvor man kan ytre en vurdering af købsoplevelsen, som lige så vel bør tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

  Inden folk handler billige småsten online i en shop bør man reelt granske shoppens handelsbetingelser, dog er det naturligvis en omfattende opgave, i særdeleshed ved de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

  En anden valgmulighed kunne måske være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det længe har været en antydning af at netshoppen forsvarer de danske regler, foruden at webshoppen undertiden undersøges af fagfolk der behersker lovgivningen.

  Dette er desuden en god anledning til hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for udfordringer som følge af dit indkøb af småsten. Tilsvarende tilrådes det at man er klar over de grundlæggende forhold der har indvirkning på købet af småsten online, f.eks. den returpolitik forretningen tilbyder.

  I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man når som helst opbevarer ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af småsten, ligegyldig om man handler hos 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan eller Stark.

  Christian gav 5 stjerner

  Alt ok

  Erik Andersen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Birthe E gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Ole gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 tips til internetshopping
  1Det er i dag temmelig uproblematisk for alle og enhver at finde information om priser online på billige småsten på diverse internet forhandlere i Danmark, og ergo frembyder flertallet af online varehuse levering uden beregning. Til gengæld kan det trods alt vise sig indbringende at eftergå nogle e-handler efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at få den skarpeste pris.
  2Leveringstiden er naturligvis super afgørende i tilfælde af at vi har brug for dine nye produkter øjeblikkeligt, og med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at man ser leveringstidspunktet ved småsten. Masser af online varehuse annoncerer billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, men som imidlertid er påkrævet at ordren placeres forinden et angivent tidspunkt.
  3Generelt foreslår vi at kigge om online shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det er en indikator for at online webshoppen føjer de danske retningslinjer, tillige med at webbutikken af og til undersøges af fagfolk som kender til de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige småsten i en shop behøver de for at være sikker gennemløbe webshoppens forretningsaftale.
  4Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af et lovbud, der garanterer folk imod bedrageriske e-firmaer. Som en anden løsning burde du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale betalingen over et længere tidsrum.
  5En række online forhandlere lover fragtfri levering på småsten, men undertiden under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. I øvrigt må man snuppe den mest betalelige leveringsudgave, som ofte vil være at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Den er af og til derudover i høj grad smart. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
  6Forud for at nogen handler billige småsten hos en forhandler på nettet behøver de til hver en tid tage stilling til netbutikkens regler, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Endvidere er det fornuftigt at kunden er hensynstagende til de mest centrale reglementer der kan have indvirkning på købet af billige småsten online, f.eks. hvilken bytteret online forhandleren kører med.
  7Den mest betalelige form for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men det forudsætter at du lever i nærheden af e-forhandlerens bopæl. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være særligt relevant såfremt du har behov for småsten om kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere internet selskaber fragt uden betaling, men typisk gælder det kun hvis der shoppes for et fastslået beløb.
  8Trustpilot fører til faktisk nyttige chancer for at se nærmere på flere nuværende køberes observationer og derved støtter vi, at du besigtiger internet webshoppens bedømmelser før du bestiller billige småsten online. Facebook yder tillige ultra troværdige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed.
  9En række internet varehuse yder nu en række forskellige billige fragtløsninger til småsten. Den mest anvendte er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså rigtig fleksibel, og tit ydermere den mest prisbevidste fragtmulighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk