Tomotek.dk

Singels sten pristjek

Er du på udkig efter singels sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg singels sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 800 kg 1 ton 500 liter 500 kg 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 20 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 1 m3

Levering: afhentning i løs vægt vognlæs i poser løst leveret trailer i sække hent selv i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende firmaets handelsbetingelser.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, hvor du kan få information omkring singels sten.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du vælge et andet.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige singels sten alt efter hvor du handler online. Nogle satser på lave priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare singels sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder produkter fra talrige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af singels sten online.
De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og af den grund har folk valget om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at undgå fragten, samt ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, der oftest er danske, gerne endda lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller singels sten online hos dem.
Diverse specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Alverdens specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du opleve en høj grad af god hjælp fra nogle som er eksperter i netop singels sten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
singels sten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

singels sten silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger kræver mere end en person. Samtidig bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
2Man bør nødig stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have værktøjet klar til brug før du indleder arbejdet. Derudover er det godt at indkalkulere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Der ligger alverdens instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med store mængder konstruktiv information, især forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
4I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være en fordel at dokumentere samtlige poster, hvorefter man kan tjekke udgiften ved dem hver især.
5For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor bør du hyppigt holde øje med vejrberetningerne i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med det vigtige projekt.
6Du skal ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig mod hændelige risici. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke har assistance fra en fagperson.
7Måske det burdes overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Såfremt du indhenter hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at få uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
8Der kommer stort set altid uforudsete hovedpiner i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og pga. dette vil det være betydningsfuldt at man har afsat passende tid i agendaen, som er vigtigt for at man er sikker på at nå i mål med projektet.
9Det er meningsgivende at du har samtlige materialer til disposition før du begynder projektet. Du vil med fordel kunne notere en simpel huskeliste hvoraf der fremgår det du har brug for, og derefter efterse hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
10Glem ikke at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes når renoveringen er klimavenligt. Støtten kræver med andre ord at renoveringen forbedrer naturen.
11Inden du optager byggeprojektet kan det være vanvittigt fundamentalt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør forfatte en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din arbejdsplan.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er rigtig flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål angående singels sten

 • Hvad koster singels sten?
 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En række internet virksomheder yder efterhånden et stort udvalg af billige fragttyper til singels sten. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo meget smertefri, og desuden endda den mindst kostelige type af levering.

  Du kunne tillige planlægge at få ordren leveret til din adresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig i regelen en anelse dyrere, men omvendt ualmindeligt let gængelig for singels sten online. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til online shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på singels sten er jo ekstremt vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge varen inden for få dage, så af den grund er det virkelig afgørende at du ser den forventede leveringstid for singels sten. De fleste internet shops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, men vær vagtsom da det betinges af at ordren lægges forud for et nøjagtigt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren distribueret forinden pakkemedarbejderne får fri.

  En hel del online forretninger garanterer levering uden omkostninger på singels sten online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb. Som alternativ kunne man udvælge den prisbilligste form for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

  De største byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig singels sten på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne tilbyder for eksempel click-and-collect på singels sten i følgende områder:

  Hørsholm, Birkerød, Nørresundby, Slagelse, Tårnby, Horsens, Vejle, Middelfart, Lystrup, Odense, Herning, Hjørring, Nærum, Greve, Hobro, Rødovre, Lillerød, Hedehusene, Nyborg, Struer, Hvidovre, Randers, Nakskov, Søborg, Gladsaxe, Esbjerg, Varde, Aarhus, Svendborg, Ølstykke, København, Gentofte, Albertslund, Odder, Vordingborg, Hedensted, Haderslev, Hillerød, Allerød, Rønne, Stenløse, Aalborg, Skanderborg, Kolding, Farum, Charlottenlund, Sønderborg, Brønshøj, Ikast, Værløse, Risskov, Nykøbing Falster, Dragør, Roskilde, Vanløse, Thisted, Silkeborg, Holstebro, Korsør, Ishøj, Lyngby, Taastrup, Fredericia, Rudersdal, Brønderslev, Holbæk, Frederikssund, Jyllinge, Næstved, Brøndby, Frederiksværk, Solrød Strand, Grenaa, Helsingør, Tilst, Valby, Haslev, Køge, Vallensbæk, Højbjerg, Kokkedal, Kalundborg, Åbyhøj, Brabrand, Ringsted, Ballerup, Frederikshavn, Viborg, Herlev, Skive, Frederiksberg, Aabenraa, Glostrup, og Virum, .

  Klik-og-hent ift. singels sten er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Ved kig i tallene bliver det klart, at netshoppere tit søger efter fx singels sten priser og singels sten tilbud. Man ser desuden mange gange netshoppere søge bl.a. køb singels sten, billig singels sten samt singels sten online, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Stark.

  Den bedste pris på singels sten

  Det har vist sig at være ret så simpelt for internetbrugere at sammenholde priser på billige singels sten online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og altså har flere forretninger på nettet været presset til at at stampe prisen på singels sten en hel del, og ovenikøbet yde levering uden omkostninger.

  Dog kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at granske visse netshops efter tilbud og udsalg på singels sten online før du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan og 10-4.

  Du bør imidlertid være årvågen med, at i tilfælde af at en e-forretning tilbyder billige singels sten online for en tilbudspris som kan ses som hamrende beskeden, så burde det tit være en indikation på en uærlig internet webshop. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af en lov, der garanterer en overfor snydagtige internet outlets.

  Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at godtgøre beløbet til singels sten over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

  Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter fx køb singels sten og singels sten priser. Man ser desuden jævnligt netshoppere søge efter for eksempel billig singels sten, singels sten online og singels sten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 500 liter 10 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 1 m3

  Levering: trailer hent selv vognlæs i løs vægt i sække i bigbag i poser løst leveret afhentning

  Gennemsøg andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot frembringer flere pålidelige muligheder for at gøre dig bekendt med mange nuværende konsumenters synspunkter og på grund af dette kan det være til hjælp, at du eftersøger e-firmaets bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige singels sten online.

  Facebook byder på ydermere fuldstændig fine løsninger til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed er der mange internet selskaber som tilbyder folk at publicere en omtale af virksomhedens service, som tilmed burde udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk handler billige singels sten online hos en netbutik burde de når alt kommer til alt kigge på e-butikkens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, specielt på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

  En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærket, siden det almindeligvis er et kendetegn for at internet butikken følger den officielle danske lovgivning, foruden at internet butikken løbende undersøges af eksperter som kender til de gældende love.

  Dette er desuden din chance for bistand, når du bliver udsat for problemstillinger som følge af din bestilling af singels sten. Udover dette er det klogt at kunden er opmærksom på de grundlæggende vedtægter der kan have indflydelse på købet af singels sten online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden tilbyder.

  I relation til det er det virkelig afgørende, at man stadig gemmer ens ordremail, således man når som helst vil kunne påvise sin bestilling af singels sten, ligegyldig om man køber fra XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller 10-4.

  Christian gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Jørgen gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Tina C gav 5 stjerner

  God til prisen

  Anders gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  9 tips til indkøb via nettet
  1Det er efterhånden i høj grad praktisk for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige singels sten hos diverse webshops, og på grund af dette lover langt de fleste e-forhandlere billig fragt. Derfor kan det til hver en tid være gunstigt at checke flere online outlets efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at få fat i den bedste pris.
  2Den mest betalelige form for levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo stiller krav om at du lever med kort afstand til online virksomhedens hjemsted. Den løsning er naturligvis særligt udslagsgivende forudsat man mangler singels sten nu og her. Alternativt så garanterer enkelte online butikker fragt uden betaling, men for det meste kun hvis der aftages for et fastslået beløb.
  3Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været en påvisning af at online firmaet forsvarer de opstillede regler, tillige med at e-forretningen hyppigt kontrolleres af jurister der kender de gældende love. Forud for at nogen handler billige singels sten på en forhandler på nettet kunne de reelt kigge på virksomhedens forretningsaftale.
  4Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en forordning, der forsvarer os imod svindlende internet foretagender. Som en alternativ mulighed burde du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at betale pengene over tid.
  5Temmelig mange netshops frembyder til alt held en lang række forskellige billige fragtløsninger til singels sten. En der er meget anvendt er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså ekstremt fremkommelig, og ofte desuden den billigste løsning til levering.
  6Forud for at nogen shopper billige singels sten på en butik på nettet kan de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt. Udover dette støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige singels sten online, som fx den ombytningspolitik webbutikken lover.
  7Antal dages levering er ultra væsentlig når vi skal bruge produktet nu og her, og med det formål er det selvfølgelig fornuftigt at man ser det anslåede leveringstidspunkt på singels sten. Mange online selskaber tilsiger billig dag-til-dag fragt på en lang række varer, som alligevel beroer på at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt.
  8Trustpilot resulterer i altid troværdige genveje til at verificere en længere række aktuelle kunders tanker og af den grund kan det være til hjælp, at du efterforsker internet selskabets vurderinger forinden du shopper billige singels sten online. Facebook resulterer i lignende faktisk hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om e-firmaets troværdighed.
  9Nogle enkelte netbutikker sikrer levering uden beregning på singels sten, men ofte kun når man indkøber for en fastsat pris. Derudover bør man foretrække den mindst kostelige fragtform, hvilket tit vil være at få bragt pakken til et udleveringssted. Muligheden viser sig undertiden omvendt ret så ukompliceret. Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk