Tomotek.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.295 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.295 kr.Billigere over 289 m²Køb
3.295 kr.Minimumskøb er 96 m²Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.858 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.724 kr.Køb
6.495 kr.Minimumskøb er 15m²Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til modelbaner til greens til haver med blomster til tag til altan til golfbaner med mikrokløver til skygge til indendørs til fodboldbaner

Varianter: plastik ægte kunstigt

Mængder: 20 m2 5 m2 100 m2 30 m2 40 m2 50 m2 10 m2

Levering: afhentning leveret hent selv

Brands: Plantorama Danturf DLF Refsgaard Amager Prodana Volstrup Kronjysk Kingos LeopoldLindbjerg Plantetorvet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du kan finde forskelle i priserne på billige rullegræs hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare rullegræs.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er især muligt i de gængse byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af rullegræs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. Herigennem kan du undgå leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, så du kan handle fra et bredt udvalg af rullegræs online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle rullegræs online hos dem.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online får du skarpere priser.
Forskellige online nichebutikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund kan du forvente ekstremt erfaren rådgivning fra folk som er specialister i lige præcis rullegræs.
Danmarks største byggekæder
rullegræs bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, især hvis det er omfattende byggeprojekter. Nogle ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
2Potentielt kan det blive af stor betydning at have de relevante byggematerialer klar til brug inden du starter håndværket. Du kan nedskrive en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres det der skal bruges, og derefter tjekke punkterne, så du bliver sikker på at du har styr på det.
3Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal købe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Der kan findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube tilbyder vældig meget nyttig viden, i særlig grad når man benytter den engelske version.
5Du må nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
6For udendørs projekter kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt kigge på femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at regne nøjagtig som du er startet på dit omfattende projekt.
7Du bør aldrig mangle udstyr. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at du har udstyret klar til brug akkurat som du starter byggeriet. Det er derudover godt at tillægge disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
8Der kommer næsten altid overraskende vanskeligheder når det handler om store byggeprojekter, og pga. dette vil det være essentielt at man har afsat betragtelig tid i tidsplanen, som gør at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
9Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at have en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
10I nogle tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for klimaet. Det kræver med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
11Inden du starter dit byggeprojekt kan det blive vildt essentielt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
12Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det er fordelagtigt at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne gennemgå beløbet for hver eneste af dem.
De mest folkekære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er fantastisk flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål med hensyn til rullegræs

 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvor sent?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvilken fragtløsning skal du vælge?

  En masse internet handler yder efterhånden flere billige fragtmetoder til rullegræs. En favorit er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er altså ultra hensigtsmæssig, samt endda ligeledes den billigste leveringsmodel.

  Du kan alternativt foretrække at bestille levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Metoden viser sig gerne en sjat mere omkostningsfuld, men samtidig rigtig ukompliceret ved køb af rullegræs online. Den prisbilligste løsning er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nær online virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på rullegræs er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld forudsat vi absolut skal bruge din ordre straks, og herved er det fuldkommen meningsfuldt at du finder det estimerede leveringstidspunkt på rullegræs. En række online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre online, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen laves tidligere end et konkret tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varen ud af døren før de pakkeansatte har fyraften.

  Nogle få netshops yder fragt uden beregning på rullegræs online, men tit er det under forudsætning af at man køber for et fastsat beløb. Ellers bør man snuppe den billigste fragttype, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

  En hel del byggecentre yder klik-og-hent hvor du køber billig rullegræs online men selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan. De tildeler fx klik-og-hent på rullegræs i disse områder:

  Skanderborg, Nakskov, Taastrup, Herning, Ikast, Herlev, Aabenraa, Sønderborg, Svendborg, Kolding, Roskilde, Kokkedal, Middelfart, Odder, Brabrand, Aalborg, Hjørring, Birkerød, Holbæk, Virum, Haderslev, Vanløse, Kalundborg, Vallensbæk, Stenløse, Lyngby, Holstebro, Nyborg, Vejle, Jyllinge, Rødovre, Frederiksberg, Horsens, Charlottenlund, Frederikssund, Brøndby, Nykøbing Falster, Søborg, Hørsholm, Brønderslev, Aarhus, Rønne, Hedensted, Solrød Strand, Vordingborg, Rudersdal, Ringsted, Risskov, Skive, Brønshøj, Randers, Varde, Højbjerg, Slagelse, Thisted, Greve, Værløse, Næstved, Frederikshavn, Glostrup, Grenaa, Tilst, Helsingør, Køge, Lystrup, Fredericia, Frederiksværk, Gladsaxe, Hobro, Viborg, Nørresundby, Ølstykke, Odense, Gentofte, Korsør, Struer, Valby, Haslev, Åbyhøj, Dragør, Lillerød, København, Allerød, Albertslund, Farum, Hillerød, Nærum, Silkeborg, Hvidovre, Ballerup, Esbjerg, Ishøj, Tårnby, og Hedehusene, .

  Klik-og-hent for rullegræs er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden).

  Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at folk ofte søger efter blandt andet rullegræs tilbud og rullegræs priser. Vi ser desuden som regel folk søge eksempelvis køb rullegræs, rullegræs online og billig rullegræs, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  Tilbud på rullegræs

  Det er jo efterhånden meget overkommeligt for os alle at tjekke tilbud på billige rullegræs online på flere internet shops, og derfor har en hel del online butikker ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på rullegræs drastisk, og endda love billig levering.

  Det kan dog alligevel blive rentabelt at studere nogle forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på rullegræs online inden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

  Du må dog huske på, at når en butik på nettet udlover billige rullegræs online på tilbud til en pris som er uforståeligt favorabel, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk online webshop. Betalinger med kort er heldigvis omfattet af en bestemmelse, der beskytter dig overfor uoprigtige internet foretagender.

  Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du vil dække beløbet til rullegræs over en længere periode. Dette tilbydes som regel hos niche webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Når vi kigger i tallene er det markant, at internet shoppere som regel søger blandt andet billig rullegræs og rullegræs tilbud. Vi ser derudover som regel folk lede efter for eksempel køb rullegræs, rullegræs priser samt rullegræs online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til skygge til indendørs til fodboldbaner med mikrokløver til haver med blomster til tag til modelbaner til greens til golfbaner til altan

  Varianter: plastik kunstigt ægte

  Mængder: 20 m2 5 m2 40 m2 100 m2 10 m2 30 m2 50 m2

  Levering: hent selv afhentning leveret

  Brands: LeopoldLindbjerg Plantetorvet Prodana Kingos Volstrup DLF Amager Kronjysk Plantorama Danturf Refsgaard

  Kig på tidligere brugeres meninger

  Trustpilot bringer dig regulære udmærkede løsninger til at gennemsøge flere andre brugeres betragtninger og af den grund er det smart, at du iagttager e-forretningens vurderinger forud for at du bestiller billige rullegræs online.

  Facebook giver dig på samme måde egentlig strålende chancer for at få kendskab til internet selskabets pålidelighed. I øvrigt ses en række online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at udforme en omtale af købsoplevelsen, hvilket også bør bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Før folk bestiller billige rullegræs online i en e-shop behøver de i reglen gennemløbe e-butikkens handelsaftale, men det er for det meste ikke super spændende, særligt hos de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

  En nemmere løsning kan derfor være at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærket, eftersom det skulle være en sikkerhed for at online virksomheden føjer dansk lovgivning, tillige med at online forretningen regelmæssigt vurderes af eksperter som er meget fortrolige bestemmelserne på området.

  Dette er desuden en god mulighed for at blive hjulpet, når du møder problemstillinger med dit indkøb af rullegræs. Desuden anbefaler vi at køberen er hensynstagende til de primære vedtægter der har indflydelse på købet af rullegræs online, for eksempel den ombytningspolitik webshoppen har.

  I den forbindelse er det tillige afgørende, at man stadigvæk bevarer sin faktura, så man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af rullegræs, uafhængig af om man har købt hos Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg eller Bauhaus.

  Marianne Johansen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Anders H gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Rasmus gav 5 stjerner

  God til prisen

  Rasmus gav 4 stjerner

  Udmærket

  9 tips til online indkøb
  1Den mest prisbevidste løsning til levering er dog selv at hente ordren, som jo står og falder med at du er nær e-handlens lager. Den fragtmetode er selvfølgelig særdeles afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge rullegræs med det samme. Alternativt så lover en række internet varehuse portofri levering, men for det meste er det så nødvendigt at der erhverves for et fastsat beløb.
  2Flere internet shops frembyder fri fragt på rullegræs, men typisk er det så nødvendigt at der handles for en konkret sum. Alternativt må man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen bliver ofte samtidig ekstremt smertefri. Den prisbilligste form for levering er uden tvivl selv at hente pakken.
  3Inden folk bestiller billige rullegræs i en online virksomhed kan de for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens handelsbetingelser, men det er typisk en tidskrævende opgave. Ligeså er det fornuftigt at køberen er sat ind i de vigtigste vilkår gældende for handlen med billige rullegræs online, til eksempel hvilken ombytningspolitik online butikken anvender.
  4Trustpilot byder på super fortræffelige muligheder for at gennemstøve en hel del forhenværende kunders omtaler og herved anbefales det, at du gennemsøger netshoppens anmeldelser før du shopper billige rullegræs online. Facebook frembringer for øvrigt stort set passelige metoder til at få kendskab til e-handlens kundefokus.
  5Størstedelen af internet selskaber tilbyder i vore dage mange forskellige billige leveringsmuligheder til rullegræs. En der er meget anvendt er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente din bestilling når du har lyst. Muligheden er altså super problemfri, og oftest desuden den mindst kostelige fragtløsning.
  6Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et reglement, hvilket bistår dig imod uægte internet forretninger. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at klare betalingen over tid.
  7Fragttiden kan være usædvanlig essentiel i tilfælde af at du har behov for produkterne straks, og derfor er det rimelig essentielt at man efterser den estimerede leveringstid på rullegræs. En række online selskaber byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre, men det forudsætter at handlen laves forud for et konkret klokkeslæt.
  8Generelt går vi ind for at granske hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at online forhandleren efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at netbutikken hyppigt ses til af sagkyndige som kender reglerne. Inden nogen bestiller billige rullegræs i en internet butik burde de utvivlsomt skimme netshoppens betingelser.
  9Det er efterhånden ualmindeligt fleksibelt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige rullegræs i blandt diverse online virksomheder, og ergo præsterer massevis af e-forhandlere fragtfri levering. Men det kan ikke desto mindre være rentabelt at tjekke nogle få e-firmaer efter billige priser inden du køber, så du er garanteret at skaffe sig den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk