Tomotek.dk

Rosenjord pristjek

Er du på udkig efter rosenjord? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosenjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 50 liter 1000 liter 200 liter 1 m3 2000 liter 400 liter 80 liter 300 liter 500 liter 3000 liter

Levering: i løs vægt afhentning i sække i bigbag løst leveret hent selv trailer i poser vognlæs

Brands: Champost Pindstrup GreenBio Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos en netbutik, hvor du får information omkring rosenjord.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisen på billige rosenjord alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have gode priser, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare rosenjord.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Derfor bør man kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af rosenjord online.
De kendte byggecentre finder du overalt i landet, og på grund af det har man tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derved har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
En masse nichebutikker er små firmaer, der tit er danske, måske endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du bestiller rosenjord online på deres hjemmeside.
Diverse nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du opleve ekstremt kyndig rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop rosenjord.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

rosenjord silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

rosenjord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

rosenjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

rosenjord harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør aldrig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have udstyret klar før du igangsætter arbejdet. Derudover er det godt at tage højde for udgifterne hertil i din økonomi.
2Man kan få offentlig støtte til byggerier. Det får man ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet har betydning for naturen.
3Det anbefales at spørge om assistance til byggearbejdet, især når det kommer til omfattende arbejdsopgaver. Nogle byggerier kræver mere end en person. Derudover vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Der viser sig stort set altid uforudsigelige hovedpiner når det kommer til krævende opgaver, og derfor kan det være værdifuldt at man afsætter god plads i agendaen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
5Planlægning vil være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke gøremål der løses på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du laver arbejdsplanen.
6Ved projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Således skal du jævnligt lægge mærke til udsigten ift. vejret i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på dit omfattende projekt.
7Muligvis kan det blive afgørende at have samtlige materialer klar til brug i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig note som samler alt hvad der er nødvendige, og bagefter gennemgå punkterne, så du er tryg ved at du har husket det hele.
8Inden du optager byggeriet er det meget fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
9Husk at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til noget af det. Hvis du ønsker eksperthjælp er det lukrativt at notere prisoverslag fra flere virksomheder.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fordelagtigt at notere samtlige udgifter, og dernæst finde frem til den billigste pris på dem alle sammen.
11Der findes alverdens instruktioner og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af vældig meget konstruktiv information, navnligt forudsat at du bruger den engelske version.
12Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning som fx fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål hvad angår rosenjord

 • Hvor købes rosenjord billigt?
 • Hvor er rosenjord på tilbud?
 • Hvad er rosenjord?
 • Hvor købes rosenjord online?
 • Hvad koster rosenjord?
 • Hvor meget vejer rosenjord?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  En hel del internet outlets udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtmuligheder til rosenjord. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er altså særligt problemfri, og desuden endda den billigste type af levering.

  Du kunne omvendt udse dig at vælge afsending hjem til dig eller til hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig tit en lille smule mere bekostelig, men desuden ret så ligetil ved køb af rosenjord online. Den billigste form for levering er uden tvivl at du selv henter ordren, men dette betinges af at du lever i kort afstand af e-shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på rosenjord er selvfølgelig vældig relevant forudsat vi har brug for din ordre inden for kort tid, og derfor er det temmelig passende at man ser nærmere på den anslåede leveringstid ved rosenjord. Adskillige byggeforretninger – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig 1 hverdags levering på en hel del varer online, som trods alt kræver at ordren aflægges forinden et givent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer pakket før lagerpersonalet har fri.

  Flere online firmaer tilbyder portofri fragt på rosenjord online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der købes for en konkret pris. Derudover skulle du udse dig den mest billige fragtløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted.

  Flere netbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig rosenjord online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne giver fx click-and-collect på rosenjord i følgende områder:

  Horsens, Ishøj, Valby, Esbjerg, Nykøbing Falster, Sønderborg, Varde, Farum, Haderslev, Hedensted, Tårnby, Vejle, Vallensbæk, Taastrup, Viborg, Lyngby, Korsør, Helsingør, Brønshøj, Nyborg, Vanløse, Ølstykke, Værløse, Solrød Strand, Frederiksværk, Ikast, Næstved, Brønderslev, Holstebro, Lillerød, Odense, Nørresundby, Dragør, Frederikssund, Skive, Frederiksberg, Ballerup, Jyllinge, Rødovre, Kolding, Hedehusene, Randers, Struer, Svendborg, Nærum, København, Glostrup, Herning, Frederikshavn, Lystrup, Silkeborg, Åbyhøj, Slagelse, Hobro, Hjørring, Holbæk, Fredericia, Brøndby, Risskov, Rudersdal, Charlottenlund, Greve, Birkerød, Thisted, Hørsholm, Køge, Kokkedal, Odder, Ringsted, Gladsaxe, Stenløse, Albertslund, Aabenraa, Aalborg, Vordingborg, Nakskov, Tilst, Kalundborg, Hillerød, Haslev, Virum, Aarhus, Skanderborg, Roskilde, Allerød, Middelfart, Rønne, Grenaa, Gentofte, Herlev, Brabrand, Højbjerg, Hvidovre, og Søborg, .

  Klik-og-hent af rosenjord er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Hovedstaden), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis rosenjord priser og rosenjord online. Derudover ser vi mange gange folk efterspørge bl.a. billig rosenjord, køb rosenjord samt rosenjord tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

  Gode tilbud på rosenjord

  Det er efterhånden usædvanlig simpelt for os alle at finde frem til tilbud på billige rosenjord online fra diverse shops på nettet, og følgelig har en lang række online selskaber været tvunget til at presse prisniveauet på rosenjord markant, og endda frembyde billig levering.

  Til gengæld kan det stadigvæk blive rentabelt at udforske nogle forskellige internet handler efter billige priser på rosenjord online forud for at du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

  Du må dog være omhyggelig med, at hvis en online virksomhed sælger billige rosenjord online på tilbud til en salgspris som kan virke ekstraordinært favorabel, burde det for det meste være en varsel om en svindel webshop. Køb med kort er i hvert fald inkluderet i en regel, der bistår køber overfor svindlende internet webshops.

  Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare omkostningerne til rosenjord over tid. Det tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel billig rosenjord og rosenjord online. Derudover oplever man typisk netshoppere lede efter eksempelvis køb rosenjord, rosenjord priser og rosenjord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosenjord er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 2000 liter 1000 liter 400 liter 300 liter 200 liter 50 liter 80 liter 3000 liter 500 liter 1 m3

  Levering: i løs vægt i poser i bigbag løst leveret trailer afhentning vognlæs i sække hent selv

  Brands: Danmuld Pindstrup Champost GreenBio Park

  Kig på eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot medfører stort set sikre muligheder for at iagttage forskellige tidligere kunders meninger og derved stiller vi forslag om, at du sonderer e-forhandlerens ratings forinden du handler billige rosenjord online.

  Facebook leverer tilsvarende evigt hensigtsmæssige metoder til at få indblik i online shoppens popularitet. Her ses endda internet varehuse hvor man kan registrere en omtale af virksomhedens service, som desuden bør drages fordel af til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk shopper billige rosenjord online på en internet shop burde de principielt læse forhandlerens forretningsaftale, det er dog i reglen et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

  Alternativet kunne måske være at se hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, som er et tegn på at online forhandleren følger den officielle danske lovgivning, samt at internet webshoppen undertiden tilses af jurister der har nøje kendskab til reglementet på området.

  Desuden får du genvej til support, når du møder problemstillinger som følge af dit køb af rosenjord. Derudover er det at foretrække at køber er vidende om de grundlæggende betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af rosenjord online, fx den ombytningsrettighed e-handlen benytter.

  I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man når som helst sikrer sin faktura, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af rosenjord, uanset om man har handlet fra Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

  Hanne P gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Karen S gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Hans R gav 5 stjerner

  God til prisen

  Per Pedersen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 gode råd til online indkøb
  1Trustpilot medfører fuldstændig passelige genveje til at eftersøge en stor gruppe eksisterende køberes ratings og på grund af dette rekommanderer vi, at du gennemsøger internet webshoppens kritik forinden du shopper billige rosenjord online. Facebook leverer lige så vel altid stabile løsninger til at få kendskab til internet webshoppens popularitet.
  2Indtil flere e-firmaer garanterer fragtfri levering på rosenjord, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for et konkret beløb. Desuden burde man beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for levering, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig somme tider samtidig virkelig simpel. Den mest billige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
  3Inden folk køber billige rosenjord på en online webshop kan man i reglen gennemløbe webbutikkens regler, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt. Foruden dette anbefaler vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige rosenjord online, til eksempel den returpolitik e-forhandleren kører med.
  4Vi anbefaler at se hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være en påvisning af at internet firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, og at e-forhandleren fra tid til anden efterses af sagkyndige der behersker vilkårene på området. Før folk bestiller billige rosenjord på en webbutik kan man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsbetingelser.
  5Antal dages levering kan vise sig at være meget vital om man mangler pakken om kort tid, og derfor er det bestemt passende at vi gransker tidshorisonten for levering for rosenjord. Flere e-handler giver billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer, men glem ikke at det stiller krav om at ordren gennemføres før et fastsat tidspunkt.
  6Det er jo efterhånden ualmindeligt smart for folk at søge sig frem til priser online på billige rosenjord på diverse internet forretninger, og så frembyder en lang række online forhandlere levering uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at studere nogle enkelte e-forretninger efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at få fat i den laveste pris.
  7Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et regelsæt, hvilket dækker køberen overfor bedrageriske netshops. Alternativt kan du benytte en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale beløbet over flere uger.
  8En lang række online butikker tildeler nu om dage et stort udvalg af billige muligheder for levering til rosenjord. En der er meget almindelig er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente produkterne når du har tid. Fragtformen er altså særdeles bekvem, samt ofte også den billigste løsning til levering.
  9Den prisbilligste type af levering vil til enhver tid være selv at hente varerne, men dette kræver at du lever i nærheden af netshoppens tilholdssted. Den løsning er vældig afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge rosenjord om et øjeblik. Alternativt så yder flere internet foretagender fri fragt, men for det meste under forudsætning af at der handles for et fastsat beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk