Tomotek.dk

Rosengødning pristjek

Er du på udkig efter rosengødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosengødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: flydende økologisk organisk

Mængder: 80 liter 300 liter 2000 liter 200 liter 400 liter 500 liter 1000 liter 3000 liter 50 liter 1 m3

Levering: i løs vægt i bigbag afhentning i poser hent selv løst leveret trailer i sække vognlæs

Brands: Osmo Ecostyle Kongerslev PrimaSubstral Animix Hornum

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige rosengødning hos de forskellige online byggemarkeder. En del har gode priser, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Det er særligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
For en del er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af rosengødning.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Nogle byggecentre sælger et stort produktudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare rosengødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker nær dig, og pga. det har mange adgang til at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at undvære fragten, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggekæder sælger produkter fra talrige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af rosengødning online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille rosengødning online på deres hjemmeside.
Mange nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få gode tilbud.
Majoriteten af niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det vil du opleve endnu mere anvendelig sparring fra mennesker som er specialister i netop rosengødning.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rosengødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

rosengødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

rosengødning jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rosengødning bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man bør under ingen omstændigheder mangle udstyr. Ofte vil det være af stor betydning at du har udstyret tilgængeligt idet du starter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
2Ved projekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum undersøge vejrmeldingerne i perioden for byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du lige er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
3I god tid inden at du starter arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
4Det kan vise sig meningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du tager fat på projektet. Du bør sammensætte en simpel oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og som det næste granske hvert enkelt punkt, så du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
5Det bør overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Såfremt du køber professionel assistance kan du spare penge ved at at modtage en pris fra en håndfuld entreprenører.
6Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som sko og hjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke køber professionel assistance.
7Det er muligt at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte betinger at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
8Planlægning er vejen til succes med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en klar køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være konkret når du nedskriver din strategi.
9Du kan finde vældig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder meget udbytterig oplysning, særligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
10Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være økonomisk at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til billige priser på dem alle sammen.
11Der kommer utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner når det handler om krævende projekter, og følgelig er det betydningsfuldt at man afsætter en del tid i tidsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
12Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, især når der er tale om større byggeprocesser. Enkelte opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Desuden vil det blive bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig flot. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Adskillige online butikker frembyder til alt held alverdens billige fragtmetoder til rosengødning. En af de mest anvendte er p.t. afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente din ordre når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså ultra simpel, og desuden ydermere den billigste fragtmulighed.

Du bør på samme måde tænke over at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver mange gange en lille smule mindre billig, men på den anden side temmelig bekvem for rosengødning online. Den prisbilligste mulighed for fragt er dog at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rosengødning kan være særdeles vigtig når man har brug for dine nye varer fluks, og derfor er det i sandhed fornuftigt at vi finder det forventede leveringstidspunkt for rosengødning. En række internet forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, hvilket er forudsat at bestillingen placeres tidligere end et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne ordnet forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte online firmaer præsterer portofri fragt på rosengødning online, men for det meste under forudsætning af at du bestiller for en bestemt pris. Ellers skal du snuppe den billigste leveringsløsning, der tit er at få leveret produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du køber billig rosengødning på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af rosengødning i disse områder:

Kolding, Farum, Aarhus, Næstved, Sønderborg, Lillerød, Greve, Albertslund, Jyllinge, København, Virum, Nærum, Hobro, Stenløse, Vordingborg, Lystrup, Kalundborg, Værløse, Herlev, Middelfart, Varde, Brabrand, Tårnby, Allerød, Gentofte, Esbjerg, Hjørring, Skanderborg, Valby, Grenaa, Ølstykke, Aalborg, Svendborg, Taastrup, Solrød Strand, Hedensted, Frederikshavn, Birkerød, Nakskov, Haderslev, Ringsted, Vanløse, Rudersdal, Hillerød, Glostrup, Frederikssund, Åbyhøj, Korsør, Silkeborg, Holbæk, Ballerup, Frederiksberg, Viborg, Charlottenlund, Aabenraa, Brøndby, Skive, Risskov, Ikast, Horsens, Thisted, Brønshøj, Tilst, Dragør, Roskilde, Lyngby, Nyborg, Brønderslev, Odense, Hvidovre, Fredericia, Søborg, Hedehusene, Rødovre, Vallensbæk, Kokkedal, Randers, Gladsaxe, Vejle, Holstebro, Rønne, Hørsholm, Struer, Odder, Haslev, Ishøj, Frederiksværk, Herning, Nørresundby, Helsingør, Højbjerg, Nykøbing Falster, Slagelse, og Køge, .

Klik-og-hent for rosengødning er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter fx billig rosengødning og rosengødning tilbud. Vi ser desuden jævnligt folk søge fx rosengødning priser, rosengødning online og køb rosengødning, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Stark.

Få den bedste pris på rosengødning

Det er i dag ret så ligetil for alle og enhver at tjekke tilbud på billige rosengødning online på forskellige internet webshops, og af den grund har adskillige online webshops fundet det nødvendigt at tvinge priserne på rosengødning betydeligt, og derudover sikre fragtfri levering.

Derfor kan det trods alt blive lønsomt at checke et par internet forretninger efter udsalg og tilbud på rosengødning online før du køber, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4 og Stark.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at såfremt en netbutik afsætter billige rosengødning online til salg for en salgspris der kan virke overordentlig billig, kunne det ofte være et karakteristika der viser en uærlig e-shop. Kortkøb er heldigvis omsluttet af en retningslinje, der forsvarer kunden overfor fup firmaer på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale betalingen af rosengødning over flere uger. Dette tilbydes ofte hos specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Ses der på data står det markant, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis rosengødning priser og rosengødning tilbud. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge fx rosengødning online, køb rosengødning samt billig rosengødning.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosengødning er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: økologisk flydende organisk

Mængder: 80 liter 300 liter 500 liter 2000 liter 50 liter 200 liter 1000 liter 400 liter 3000 liter 1 m3

Levering: i poser i sække afhentning i bigbag vognlæs hent selv trailer i løs vægt løst leveret

Brands: Hornum Osmo Kongerslev Animix Ecostyle PrimaSubstral

Udforsk tidligere kunders synspunkter

Trustpilot byder på adskillige værdifulde genveje til at kigge nærmere på adskillige øvrige kunders observationer og på grund af dette anbefaler vi, at du tolker internet shoppens vurderinger forud for at du køber billige rosengødning online.

Facebook bringer dig tillige ultra gavnlige muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed ses en række e-firmaer hvor det er muligt at meddele en omtale af købsoplevelsen, som desuden må benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige rosengødning online i en internet forhandler bør man uden tvivl gennemse netshoppens vilkår, det er dog typisk ikke super spændende, især på de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Et andet forslag kan være at granske hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et signal om at online forretningen respekterer de gældende danske regler, og at online virksomheden ofte monitoreres af specialister der er indført i lovgivningen.

Det giver dig anledning til support, hvis du får udfordringer med dit indkøb af rosengødning. Foruden dette stiller vi forslag om at du er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af rosengødning online, som fx den ombytningsret internet virksomheden garanterer.

Her er det virkelig afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af rosengødning, hvad end man har købt ved Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan eller Davidsen.

Birthe Andersen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Michael K gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Tina V gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Mette Madsen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringsdygtigheden er ultra vigtig når du står og skal bruge produkterne nu og her, og derfor er det rigtig klogt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt for rosengødning. Flere internet selskaber udlover billig dag-til-dag fragt på en række varer, men det er påkrævet at ordren lægges forinden et besluttet klokkeslæt.
2Forud for at nogen handler billige rosengødning på en forretning på nettet bør de ideelt set gennemlæse forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke særlig sjovt. I øvrigt foreslåes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle regler der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige rosengødning online, eksempelvis hvilken bytteret e-forhandleren har.
3Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af et regulativ, hvilket hjælper dig som køber overfor snydagtige outlets på nettet. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre betalingen af flere omgange.
4Vi tilråder at granske hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være en antydning af at e-firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, foruden at online forretningen af og til overværes af eksperter der forstår de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige rosengødning på en online virksomhed kan de ideelt set tyde netbutikkens forretningsvilkår.
5Den mest betalelige leveringsløsning er dog at hente ordren selv, som jo nødvendiggør at du lever i kort afstand af e-firmaets adresse. Den leveringsversion er særdeles vigtig hvis vi har behov for rosengødning fluks. Alternativt så frembyder nogle internet handler portofri fragt, men oftest er det kun gældende hvis du aftager for en bestemt pris.
6Størstedelen af online forhandlere tilbyder heldigvis mange forskellige billige metoder til levering til rosengødning. En af favoritterne er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken når det passer dig. Leveringsformen er nemlig temmelig praktisk, og typisk endvidere den mindst kostelige fragtløsning.
7Nogle få online virksomheder byder på portofri fragt på rosengødning, men for det meste er det forudsat at man bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du gribe den billigste leveringsmåde, der gerne er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Denne viser sig ofte omvendt vældig nem. Den mest betalelige fragttype vil dog altid være selv at hente ordren.
8Trustpilot fører til en række nyttige genveje til at gennemgå flere tidligere forbrugeres tanker og herved stiller vi forslag om, at du besigtiger internet shoppens bedømmelser inden du køber billige rosengødning online. Facebook yder tilsvarende i højeste grad sikre chancer for at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed.
9Det er efterhånden særligt smertefrit for enhver at lave prissammenligning online på billige rosengødning i blandt flere online firmaer, og altså lover utallige internet varehuse fragt uden beregning. Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at udforske forskellige forhandlere på nettet efter tilbud inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk