Tomotek.dk

Rhododendron jord pristjek

Er du på udkig efter rhododendron jord? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron jord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: NPK organisk hjemmelavet

Mængder: 1000 liter 1 m3 2000 liter 300 liter 500 liter 50 liter 3000 liter 80 liter 200 liter 400 liter

Levering: i sække løst leveret trailer afhentning vognlæs hent selv i poser i løs vægt i bigbag

Brands: Prima Hornum Osmo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå fragten, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Det er navnligt muligt hos de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, udover blot rhododendron jord.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende forretningens betingelser.
Det er absolut utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige rhododendron jord hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på lave priser, imens nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring rhododendron jord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har flertallet mulighed for at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Af den grund er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed have varerne med det samme.
De store byggekæder forhandler varer fra mange forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af rhododendron jord online.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund vil du opleve super informativ service fra personale der er specialister i lige præcis rhododendron jord.
Flertallet af nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber rhododendron jord online fra deres webshop.
En masse nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rhododendron jord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rhododendron jord jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

rhododendron jord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rhododendron jord silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette skal du løbende tage notits af vejrberetningerne lige før byggeriets start, så det ikke uden varsel starter med at regne når du netop er midt i det komplekse projekt.
2Forberedelse viser sig som nøglen til at komme i mål med projektet. Du bør sammensætte en strømlinet handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af planen.
3Du bør for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig essentielt at du har udstyret disponibelt når du starter byggeprocessen. Glem ikke at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
4Du bør på ingen måde glemme din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
5Der kommer altid overraskende vanskeligheder i forbindelse med større projekter, og pga. dette vurderes det afgørende at man afsætter nok plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
6Det kan være til god gavn at få assistance til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Omfattende ting stiller krav om mere end en person. Ydermere bør det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
7Ofte vil det være vigtigt at have lavet et budget for byggeprojektet, så du har styr på den økonomiske del. Det må være fornuftigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne dokumentere eventuelle tilbud på dem slavisk.
8Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes når renoveringen gør en forskel for miljøet. Bidraget kræver dermed at ombygningen har betydning for naturen.
9Der ligger et bredt udvalg af guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er anvendeligt med enorme mængder gavnlig oplysning, specielt når du kigger i hele verden.
10Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have alle byggematerialer til disposition på forhånd inden du går i krig med dit arbejde. Du kan lave en simpel liste med de materialer som er nødvendige, og dernæst granske materialerne, så du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
11Du bør overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal have hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Ifald du skal have assistance fra en fagmand kan det være en god idé at hente tilbud fra forskellige håndværkere.
12Forinden du opstarter byggeprocessen kan det vise sig rimeligt afgørende at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er ultra imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er enormt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til rhododendron jord

 • Hvilken jord til rhododendron?
 • Hvor meget jord til rhododendron?
 • Rhododendron hvilken jord?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  De fleste internet firmaer udlover til alt held diverse forskellige billige leveringsudgaver til rhododendron jord. Den mest moderne er nu om dage afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne når der er mulighed for det. Den er nemlig meget overkommelig, og oftest endda den prisbilligste fragtform.

  Du kan ligeledes overveje at få det leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Metoden er typisk en tand dyrere, men også ekstremt ligetil ift. rhododendron jord online. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du bor med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på rhododendron jord kan vise sig at være meget essentiel hvis man står og skal bruge dine nye varer nu og her, så af den grund er det ganske passende at man studerer den anslåede leveringsdato på rhododendron jord. En række byggemarkeder – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 dags fragt på massevis af varenumre online, men vær vagtsom da det er betinget af at der bestilles forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen distribueret før pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Nogle få forhandlere på nettet yder fragt uden gebyr på rhododendron jord online, men for det meste er det påkrævet at du bestiller for en fastsat pris. I øvrigt må du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsudgave, som typisk vil blive at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  Flere netshops giver afhentning hvor du handler billig rhododendron jord hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på rhododendron jord i følgende byer:

  Odense, Vejle, Herning, Frederikssund, Korsør, Hvidovre, Horsens, Højbjerg, Roskilde, Slagelse, Randers, Hedehusene, Køge, Valby, Virum, Hørsholm, Ballerup, Varde, Nykøbing Falster, Struer, Grenaa, Nørresundby, Aarhus, Kalundborg, Brønshøj, Viborg, Ringsted, Nakskov, Dragør, Næstved, København, Silkeborg, Solrød Strand, Brøndby, Vanløse, Haslev, Charlottenlund, Birkerød, Haderslev, Albertslund, Gladsaxe, Søborg, Hedensted, Helsingør, Brønderslev, Hillerød, Vallensbæk, Greve, Gentofte, Aabenraa, Rødovre, Rudersdal, Hjørring, Frederikshavn, Lyngby, Ølstykke, Lillerød, Nærum, Kokkedal, Holstebro, Middelfart, Brabrand, Sønderborg, Farum, Thisted, Skanderborg, Frederiksværk, Værløse, Lystrup, Odder, Frederiksberg, Holbæk, Svendborg, Skive, Rønne, Aalborg, Herlev, Stenløse, Allerød, Nyborg, Ikast, Esbjerg, Kolding, Glostrup, Tårnby, Hobro, Ishøj, Åbyhøj, Jyllinge, Tilst, Risskov, Taastrup, Fredericia, og Vordingborg, .

  Click-and-collect for rhododendron jord er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Når man ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere tit leder efter bl.a. billig rhododendron jord og rhododendron jord priser. Vi ser derudover mange gange folk efterspørge eksempelvis køb rhododendron jord, rhododendron jord tilbud samt rhododendron jord online, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

  Gode priser på rhododendron jord

  Det har vist sig at være meget enkelt for os alle at vurdere prisniveauet på billige rhododendron jord online hos flere shops på nettet, og herved har massevis af forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på rhododendron jord markant, og i øvrigt byde på portofri fragt.

  Dog kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at kigge forbi nogle internet selskaber efter tilbud og rabatter på rhododendron jord online inden du shopper, således at du er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

  Man bør trods alt være opmærksom på, at ifald en webbutik afsætter billige rhododendron jord online til salg for en udsalgspris der kan virke helt fantastisk attraktiv, burde det i nogle tilfælde være et bevis på en snydagtig e-butik. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i en ordning, hvilket værner dig som køber imod svindlende online selskaber.

  Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage betalingen af rhododendron jord ude i fremtiden. Det tilbydes som regel ved niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i søgedata er det markant, at mennesker mange gange kigger efter fx rhododendron jord tilbud og billig rhododendron jord. Vi ser desuden mange gange online shoppere søge for eksempel rhododendron jord priser, køb rhododendron jord og rhododendron jord online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron jord er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: organisk NPK hjemmelavet

  Mængder: 400 liter 300 liter 200 liter 80 liter 2000 liter 1000 liter 3000 liter 50 liter 1 m3 500 liter

  Levering: i poser vognlæs afhentning i sække i løs vægt hent selv i bigbag løst leveret trailer

  Brands: Prima Hornum Osmo

  Tjek tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot giver dig de facto relevante muligheder for at dechifrere ganske mange forhenværende konsumenters betragtninger og herved er det en hjælp, at du kigger på netbutikkens ratings forud for at du shopper billige rhododendron jord online.

  Facebook genererer ydermere immervæk gode chancer for at få et kig ind i online forretningens popularitet. Foruden det er der endda e-forretninger hvor du kan forfatte en anmeldelse af deres køb, som også bør anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige rhododendron jord online i en e-handler burde de på en vis måde få overblik over deres regler, det er dog typisk et omfattende arbejde, især ved de store byggecentre som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  Et andet alternativ kunne måske være at undersøge om internet selskabet er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er et fingerpeg om at online shoppen følger dansk lovgivning, udover at internet firmaet regelmæssigt kontrolleres af jurister der kender lovgivningen.

  Desuden tilbydes du mulighed for assistance, ifald du møder udfordringer ved din handel med rhododendron jord. Dertil foreslåes det at køber er opmærksom på de mest aktuelle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af rhododendron jord online, fx hvilken byttepolitik internet forretningen anvender.

  I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens faktura, så man senere vil kunne bevidne købet af rhododendron jord, ligegyldig om man har handlet ved Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma eller Davidsen.

  Per V gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Anne I gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Lone Olsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Erik Christensen gav 4 stjerner

  Nemt køb

  9 tips til online indkøb
  1Trustpilot frembringer flere ønskværdige genveje til at gennemstøve diverse andre brugeres domme og derved er det smart, at du gennemgår internet butikkens omtaler inden du handler billige rhododendron jord online. Facebook forærer dig tillige fuldkommen passende løsninger til at få indtryk af webshoppens pålidelighed.
  2Inden nogen bestiller billige rhododendron jord på en butik behøver man i virkeligheden have øje for deres regler, men det er gerne ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det en hjælp at køber er sat ind i de mest aktuelle betingelser der er gældende for handlen med billige rhododendron jord online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online virksomheden lover.
  3Vi anbefaler generelt at finde ud af om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det længe har været en tryghed om at webbutikken efterlever gældende dansk lovgivning, og at netshoppen af og til besigtiges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forinden folk handler billige rhododendron jord på en online forretning behøver de de facto tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår.
  4Det er jo rigtig let gængeligt for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige rhododendron jord hos flere e-butikker, og af den grund præsterer adskillige online virksomheder levering uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at sammenholde nogle enkelte e-shops efter tilbud og udsalg inden du bestiller, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket værner en imod svindlende firmaer på nettet. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at klare omkostningerne over en længere periode.
  6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende hvis du står og skal bruge pakken om et øjeblik, og med det formål er det rimelig klogt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt for rhododendron jord. Mange online virksomheder annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varenumre, som dog regnes ud fra at orden realiseres før et konkret klokkeslæt.
  7Den mest prisbevidste leveringsmåde vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig nær online firmaets tilholdssted. Den form for levering kan være meget vital om du har behov for rhododendron jord inden for få dage. Alternativt så præsterer enkelte e-forhandlere portofri levering, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man aftager for et konkret beløb.
  8Indtil flere butikker på nettet tilbyder levering uden beregning på rhododendron jord, men for det meste afkræver det at der handles for en fastsat sum. Som alternativ bør man tage den mest billige mulighed for levering, der gerne er at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver tit til gengæld yderst hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken.
  9En stor portion online webshops foreslår nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmetoder til rhododendron jord. En af dem der er mest populær er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer når der er tid til det. Den er nemlig yderst ligetil, samt mange gange også den billigste leveringsudgave.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk