Tomotek.dk

Rhododendron gødning pristjek

Er du på udkig efter rhododendron gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: organisk NPK hjemmelavet

Mængder: 80 liter 200 liter 400 liter 1 m3 300 liter 1000 liter 2000 liter 500 liter 50 liter 3000 liter

Levering: i sække afhentning i bigbag i løs vægt hent selv trailer vognlæs i poser løst leveret

Brands: Osmo Hornum Prima

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige rhododendron gødning fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode priser, og nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende virksomhedens regler.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring rhododendron gødning.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er særligt muligt hos de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare rhododendron gødning.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger varer fra forskellige producenter, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af rhododendron gødning online.
De kendte byggekæder har butikker mange steder i landet, og derved har du adgang til at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Som følge af det har man chancen for at spare fragtgebyret, og ovenikøbet få produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber rhododendron gødning online på deres side.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo kan du opleve ekstremt brugbar sparring fra medarbejdere med specialistviden i netop rhododendron gødning.
Majoriteten af specialiserede netshops står selv for produktion af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark
rhododendron gødning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rhododendron gødning bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af mere end 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

rhododendron gødning harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

rhododendron gødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag må du ofte lægge mærke til vejrudsigten i dagene op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at vælte ned bedst som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
2Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Det betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
3Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kunne søge sig frem til ens udgift ved dem slavisk.
4Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør forfatte en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
5Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af krævende byggeprocesser. Store byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
6Der viser sig ofte overraskende problematikker når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og ergo vil det være vigtigt at man afsætter nok tid i køreplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
7Man bør for alt i verden ikke undvære grej. Typisk vil det vise sig af stor betydning at have grejet til disposition inden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at tage højde for de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
8Der er utrolig mange artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver utrolig meget brugbar information, særligt når du søger på engelsk.
9Det viser sig essentielt at have de påkrævede materialer til disposition før du iværksætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres det du skal bruge, og som det næste gennemgå hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
10Forinden du starter dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring overfor potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
12Husk at tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde sikre dig professionel assistance til opstarten af projektet. Såfremt du henter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er meget betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er enormt betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål angående rhododendron gødning

 • Rhododendron gødning hvornår?
 • Hvornår skal rhododendron have gødning?
 • Rhododendron gødning hvordan?
 • Hvor meget gødning til rhododendron?
 • Hvilken gødning til rhododendron?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  En lang række internet handler tilbyder nu om stunder flere billige leveringsmåder til rhododendron gødning. En af de mest anvendte er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er altså usædvanlig let gængelig, samt desuden tillige den mindst kostelige type af levering.

  Du bør ydermere foretrække at bestille levering til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig gennemsnitligt en lille smule dyrere, men derudover ualmindeligt ukompliceret med rhododendron gødning online. Den billigste slags levering er unægtelig at hente pakken selv, men dette står og falder med at du opholder dig nær online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på rhododendron gødning er naturligvis virkelig aktuel såfremt du skal bruge produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det komplet centralt at du besigtiger tidshorisonten for levering på rhododendron gødning. Mange internet selskaber – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, men som trods alt er afhængig af at ordren placeres inden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer på posthuset før personalet får fri.

  En række forhandlere på nettet garanterer portofri fragt på rhododendron gødning online, men ofte kun såfremt man indkøber for en fastsat pris. Ellers må man beslutte sig for den mest betalelige løsning til levering, hvilket oftest vil være at få bragt varerne til et udleveringssted.

  En lang række byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig rhododendron gødning online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma. De yder blandt andet click-and-collect på rhododendron gødning i følgende byer:

  Vanløse, Aarhus, Svendborg, Korsør, Odder, Sønderborg, Jyllinge, Frederikshavn, Ølstykke, Charlottenlund, Rønne, Nykøbing Falster, Farum, Haderslev, Ringsted, Randers, Fredericia, Varde, Hobro, Aalborg, Glostrup, Vallensbæk, Hillerød, Stenløse, Haslev, Herning, Nyborg, Horsens, Esbjerg, Køge, Højbjerg, Brønderslev, Helsingør, Greve, Viborg, Lystrup, Nørresundby, Albertslund, Silkeborg, Tårnby, Ikast, Nærum, Søborg, Dragør, Tilst, Skanderborg, Kolding, Solrød Strand, Thisted, Rødovre, Frederiksberg, Grenaa, Valby, Slagelse, Kalundborg, Holbæk, Hedehusene, Nakskov, Frederiksværk, Aabenraa, Lillerød, Gladsaxe, Kokkedal, København, Struer, Gentofte, Ishøj, Allerød, Herlev, Taastrup, Rudersdal, Middelfart, Brønshøj, Virum, Åbyhøj, Næstved, Skive, Roskilde, Hedensted, Hjørring, Hvidovre, Frederikssund, Brøndby, Vordingborg, Vejle, Ballerup, Odense, Risskov, Hørsholm, Birkerød, Holstebro, Lyngby, Værløse, og Brabrand, .

  Afhentning for rhododendron gødning er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

  Når vi kigger i tallene bliver det markant, at online shoppere typisk søger for eksempel rhododendron gødning priser og køb rhododendron gødning. Man ser desuden typisk folk lede efter eksempelvis rhododendron gødning tilbud, billig rhododendron gødning og rhododendron gødning online, foruden de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

  Få rabat på rhododendron gødning

  Det er jo efterhånden vældig smertefrit for internetbrugere at analysere priser på billige rhododendron gødning online på tværs af internet shops, og følgelig har massevis af internet shops ikke kunne lade være med at nedbringe prisen på rhododendron gødning markant, og endda præstere fragt uden beregning.

  Derfor kan det til hver en tid være smart at granske flere forhandlere på nettet efter tilbud på rhododendron gødning online før du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en netbutik udlover billige rhododendron gødning online til salg for en udsalgspris som kan virke ubegribelig attraktiv, er det ofte være en varsel om en falsk internet butik. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en orden, hvilket passer på dig som køber imod uægte forretninger på nettet.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage betalingen af rhododendron gødning over tid. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Når man kigger i data står det klart, at folk som regel kigger efter for eksempel billig rhododendron gødning og rhododendron gødning tilbud. Derudover oplever vi tit internet shoppere kigge efter fx rhododendron gødning online, rhododendron gødning priser samt køb rhododendron gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: hjemmelavet organisk NPK

  Mængder: 2000 liter 3000 liter 80 liter 50 liter 500 liter 400 liter 1 m3 200 liter 1000 liter 300 liter

  Levering: trailer i sække i bigbag løst leveret afhentning vognlæs i løs vægt hent selv i poser

  Brands: Prima Osmo Hornum

  Kig på andre menneskers meninger

  Trustpilot fremskaffer i højeste grad strålende chancer for at læse en stor portion forhenværende kunders meninger og derved er det at foretrække, at du tjekker internet shoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige rhododendron gødning online.

  Facebook frembyder tilsvarende faktisk værdifulde muligheder for at få indsigt i online butikkens kundefokus. Derudover er der mange webshops hvor folk kan udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere burde bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk bestiller billige rhododendron gødning online hos en webbutik kan de altid tyde e-butikkens handelsaftale, men det er uden tvivl et omfattende projekt, specielt hos de velkendte byggekæder som Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

  En anden mulighed kunne være at se nærmere på om webshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en indikator for at online shoppen forstår gældende dansk lovgivning, foruden at e-firmaet lejlighedsvis vurderes af fagfolk der har ekspertise inden for reglerne på området.

  Desuden får du anledning til en håndsrækning, såfremt du forvoldes besvær som følge af dit køb af rhododendron gødning. I øvrigt foreslår vi at køber er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer gældende for bestillingen af rhododendron gødning online, til eksempel hvilken returneringsret virksomheden benytter.

  Derfor er det virkelig afgørende, at man permanent bibeholder ens ordremail, så man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af rhododendron gødning, uagtet om man bestiller hos Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

  Camilla gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Bente E gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Charlotte F gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Henrik gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 gode råd til online shopping
  1Antal dages levering er jo ultra afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge pakken straks, og derfor er det sandelig vigtigt at du besigtiger den estimerede leveringsdato på rhododendron gødning. En stor portion online varehuse yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær påpasselig da det antager at bestillingen gennemføres inden et nøjagtigt tidspunkt.
  2Det har vist sig at være yderst overkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige rhododendron gødning hos diverse online varehuse, og for det tilbyder flertallet af internet forretninger i Danmark fragtfri levering. Det kan dog trods alt vise sig lønnende at granske diverse e-forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du shopper, sådan at du er på den sikre side med at antage den bedste pris.
  3Før folk shopper billige rhododendron gødning på en online forretning kunne man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsaftale, dog er det tit et omfattende arbejde. Tilmed går vi ind for at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer i forbindelse med handlen med billige rhododendron gødning online, f.eks. hvilken ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.
  4Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du opholder dig nærved webbutikkens hjemsted. Den fragtmetode er naturligvis ret så vital når vi mangler rhododendron gødning omgående. Alternativt så sikrer indtil flere internet virksomheder gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du bestiller for en konkret pris.
  5Nogle enkelte internet shops frembyder billig levering på rhododendron gødning, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man køber for en fastsat pris. Ellers kan man gribe den mest letkøbte leveringsmetode, der typisk er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop. Fragtmetoden er somme tider lige så vel særligt gnidningsløs. Den billigste fragtform vil dog altid være at du selv henter ordren.
  6En stor portion webshops i Danmark frembyder efterhånden mange forskellige billige fragtløsninger til rhododendron gødning. Den mest benyttede er lige nu levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente varerne når der er mulighed for det. Fragttypen er altså ekstremt uproblematisk, samt tit ydermere den billigste form for levering.
  7Trustpilot leverer visse fornemme muligheder for at læse mange andre køberes kritik og herved tilråder vi, at du tjekker online firmaets anmeldelser før du bestiller billige rhododendron gødning online. Facebook fører til for øvrigt rigtig gode muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed.
  8Vi anbefaler at tjekke om webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være et sympol på at internet butikken opretholder gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken løbende vurderes af eksperter som har megen viden om vilkårene. Forud for at folk bestiller billige rhododendron gødning hos en online forretning bør man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsvilkår.
  9Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en bestemmelse, som bistår dig som kunde overfor fup forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at honorere prisen over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk