Tomotek.dk

Ral sten pristjek

Er du på udkig efter ral sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ral sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 800 kg 15 kg 1 m3 500 liter 20 kg 15 kg 1000 kg 10 kg

Levering: i bigbag i løs vægt løst leveret vognlæs afhentning i sække trailer i poser hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af ral sten.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor undersøge virksomhedens regler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare ral sten.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige ral sten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder billige priser, imens øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder produkter fra diverse specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af ral sten online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og på grund af det har flertallet chancen for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du når du handler ral sten online på deres side.
Forskellige niche netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det er det forventeligt at du får en høj grad af informativ hjælp fra personale med ekspertviden i netop ral sten.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ral sten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er væsentlige byggeprojekter. Større projekter kræver mere end en person. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
2I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det blive ekstremt betydningsfuldt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Det viser sig at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer disponible på forhånd inden du påbegynder byggeprocessen. Du har fordel af at udfærdige en punktforms note som samler alle de ting som er nødvendige, og så gennemgå listen, således at du sikrer dig at du har styr på det.
4Planlægning bliver vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør udarbejde en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og en tilhørende nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver tidsplanen.
5Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde vil det være smart at have grejet til disposition idet du går løs med byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
6Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for klimaet.
7Måske du burde vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at modtage priser fra flere håndværkere.
8Du har adgang til endeløse vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig oplysning, specielt forudsat at man kigger i hele verden.
9Der viser sig næsten altid ubelejlige problematikker ved omfangsrige projekter, og derfor kan det vise sig væsentligt at man har afsat en del plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
10Du bør aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige skader. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
11Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det kan være sundt at nedfærdige alle udgifter, og dernæst notere eventuelle tilbud på dem én og én.
12Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du ofte tage et kig på vejrforudsigelserne i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit komplekse byggeprojekt.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ultra flot. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål med hensyn til ral sten

 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvad er ral sten?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  Temmelig mange e-shops foreslår nu en hel del forskellige billige metoder til levering til ral sten. En yndling er i dag levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ultra problemfri, og ofte ligeledes den mest betalelige leveringsform.

  Du burde lige så vel afveje for og imod at vælge udbringning hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Denne er uheldigvis en tak mindre billig, men ligeledes særligt simpel for ral sten online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som jo afhænger af at du befinder dig nærved e-forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Antal dages levering på ral sten kan være meget central om du absolut skal bruge produkterne inden for få dage, og i det øjemed er det virkelig på sin plads at vi finder det estimerede leveringstidspunkt ved ral sten. En række internet selskaber – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt distribueret forud for at de logistikansatte har fyraften.

  En række internet shops tilbyder gratis fragt på ral sten online, men tit afkræver det at du shopper for et præcist beløb. Desuden kunne man beslutte sig for den billigste slags levering, som ofte er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

  En række webshops tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig ral sten online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg. De tilbyder bl.a. click-and-collect på ral sten i følgende områder:

  Rødovre, Ikast, Kokkedal, Skanderborg, Sønderborg, Hedehusene, Virum, Silkeborg, Aalborg, Ølstykke, Odense, Aabenraa, Nykøbing Falster, Roskilde, Hillerød, Køge, Højbjerg, Vordingborg, Hedensted, Værløse, Birkerød, Herlev, Nakskov, Holbæk, Vallensbæk, Åbyhøj, Nørresundby, Glostrup, Fredericia, Vanløse, Albertslund, Farum, Varde, Frederiksberg, Herning, Risskov, Haslev, Helsingør, Esbjerg, Nærum, Hørsholm, Vejle, Odder, Frederiksværk, Aarhus, Brønshøj, Brøndby, Middelfart, Frederikshavn, Hvidovre, Gladsaxe, Rønne, Kolding, Nyborg, Ringsted, Tårnby, Randers, København, Tilst, Grenaa, Kalundborg, Stenløse, Dragør, Jyllinge, Holstebro, Skive, Thisted, Charlottenlund, Taastrup, Lillerød, Lystrup, Struer, Valby, Korsør, Allerød, Horsens, Ballerup, Slagelse, Brønderslev, Frederikssund, Svendborg, Viborg, Søborg, Haderslev, Gentofte, Hobro, Solrød Strand, Ishøj, Greve, Rudersdal, Brabrand, Næstved, Hjørring, og Lyngby, .

  Klik-og-hent af ral sten er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland).

  Når vi ser på søgedata er det klart, at internet shoppere tit søger fx køb ral sten og ral sten tilbud. Man ser derudover mange gange mennesker kigge efter bl.a. ral sten priser, billig ral sten og ral sten online, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

  Få rabat på ral sten

  Det er ultra ukompliceret for almindelige dødelige at finde information om priser på billige ral sten online fra forskellige e-butikker, og til tak har flertallet af forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at tvinge udsalgspriserne på ral sten kolossalt, og ydermere tilbyde levering uden beregning.

  Det kan dog imidlertid være udbytterigt at kigge forbi nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud på ral sten online inden du gennemfører din handel, så man er garanteret at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  Du må lige meget hvad være så påpasselig, at når en butik udlover billige ral sten online for en salgspris som kan virke umådelig gunstig, så er det ofte være et fingerpeg om en svindel internet forhandler. Kortbetalinger er i hvert fald omfavnet af Indsigelsesordningen, der forsvarer køberen imod snydagtige butikker på nettet.

  Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at klare beløbet til ral sten i flere bidder. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

  Ved indkig i tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis ral sten priser og ral sten tilbud. Vi ser desuden som regel online shoppere efterspørge eksempelvis køb ral sten, ral sten online samt billig ral sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 25 kg 800 kg 1 ton 10 kg 1 m3 25 kg 500 liter 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 1000 kg 500 kg 15 kg

  Levering: løst leveret afhentning hent selv vognlæs i løs vægt trailer i bigbag i sække i poser

  Udforsk tidligere køberes meninger

  Trustpilot fremskaffer i højeste grad pålidelige genveje til at evaluere diverse andre forbrugeres domme og derved foreslår vi, at du sonderer online butikkens anmeldelser forinden du shopper billige ral sten online.

  Facebook giver dig endvidere tilpas gunstige løsninger til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk internet shops hvor man kan levere en evaluering af virksomhedens service, hvilket tilmed bør bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk bestiller billige ral sten online på en internet shop bør de i og for sig se på forhandlerens regler, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde, især med de gængse byggekæder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

  Et alternativt forslag kunne være at undersøge hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, fordi det længe har været et billede på at internet forretningen accepterer de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden en gang i mellem besøges af specialister som kender reglementet på området.

  Dette er desuden en god chance for en hjælpende hånd, såfremt du skulle få dilemmaer i forbindelse med din ordre på ral sten. Tillige er det klogt at køber er vaks omkring de væsentligste vedtægter der influerer på bestillingen af ral sten online, f.eks. den ombytningspolitik webbutikken tilbyder.

  Derfor er det virkelig vigtigt, at man permanent sikrer ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af ral sten, hvad end man har bestilt hos Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma eller Bauhaus.

  Peter Thomsen gav 5 stjerner

  Hurtig

  Louise gav 4 stjerner

  God webshop

  Louise Larsen gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Erik G gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Trustpilot byder på altid hensigtsmæssige muligheder for at bese en lang række eksisterende brugeres opfattelser og derfor er det en hjælp, at du vurderer online shoppens kritik forud for at du shopper billige ral sten online. Facebook fremskaffer også nogenlunde udmærkede løsninger til at få en idé om online firmaets troværdighed.
  2Inden folk shopper billige ral sten på en shop på nettet behøver de reelt kigge på virksomhedens handelsvilkår, det er dog ofte ikke særlig sjovt. Herudover tilrådes det at kunden er opmærksom på de elementære forhold der har indvirkning på handlen med billige ral sten online, til eksempel hvilken returneringsret virksomheden har.
  3Vi foreslår generelt at se nærmere på om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en indikator for at online forhandleren forsvarer de danske retningslinjer, udover at e-handlen undertiden evalueres af sagkyndige som mestrer de gældende regulativer. Inden nogen handler billige ral sten i en e-handler kunne man utvivlsomt gennemgå butikkens forretningsvilkår.
  4Det er jo efterhånden ultra let gængeligt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige ral sten hos flere firmaer på nettet, og ergo garanterer mange webbutikker gratis fragt. Det kan imidlertid være indbringende at studere enkelte webbutikker efter tilbud forinden du handler, så du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris.
  5En hel del internet butikker foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmidler til ral sten. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter varerne når der er tid til det. Denne er altså usædvanlig enkel, og i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsversion.
  6Fragtperioden er jo ret så udslagsgivende om vi skal bruge varen om et øjeblik, og af den grund er det selvsagt vigtigt at man finder tidshorisonten for levering for ral sten. Størstedelen af internet outlets annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter, men vær på vagt da det er forudsat at du bestiller forinden et angivent klokkeslæt.
  7Nogle få internet shops garanterer gratis fragt på ral sten, men ofte er det forbeholdt når du shopper for et fastsat beløb. Alternativt burde man gribe den mest billige leveringsmulighed, som ofte er at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtformen viser sig godt nok omvendt virkelig praktisk. Den prisbilligste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
  8Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af en anordning, hvilket beskytter dig imod svindlende internet selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du hellere vil betale prisen i flere bidder.
  9Den prisbilligste leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men det står og falder med at du lever nærved online shoppens hjemsted. Den type af levering kan i nogle tilfælde være ultra afgørende såfremt vi har behov for ral sten fluks. Alternativt så frembyder nogle internet butikker fragt uden beregning, men for det meste gælder det kun hvis der shoppes for en fastsat sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk