Tomotek.dk

Pyntesten pristjek

Er du på udkig efter pyntesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pyntesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til krukker til borddækning til vaser til dekoration til blomster til potteplanter til haven til gravsted

Varianter: store små hvide glas indendørs sorte marmor

Mængder: 1000 kg 10 kg 1 m3 25 kg 500 liter 15 kg 1 ton 800 kg 500 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter

Levering: trailer hent selv i løs vægt afhentning vognlæs i poser i sække i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp til valg af pyntesten.
Der er variationer i salgspriserne på billige pyntesten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de regler der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse forretningens handelsbetingelser.
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør beslutte om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare pyntesten.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af pyntesten online.
De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har de fleste adgang til at købe online og køre produkterne selv. På grund af det har du valget om at spare fragten, og samtidig få fat i produkterne straks.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får endnu mere kyndig rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop pyntesten.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, der typisk drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler pyntesten online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det gives ifald byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at renoveringen har positiv betydning for planeten.
2Du må på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod eventuelle risici. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
3Der er alle mulige former for guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er formidler af betydelige mængder nyttig info, navnligt forudsat at man kigger i hele verden.
4Før du iværksætter byggeriet må det være højst fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Ved byggeprojekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrmeldingerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne når du lige er startet på dit komplekse byggeprojekt.
6Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige et budget for ombygningen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er fordelagtigt at nedfærdige hver eneste udgift, hvorefter man bør tjekke online tilbud på hver eneste af dem.
7Forberedelse vil være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du må lave en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din arbejdsplan.
8Der præsenterer sig uden tvivl pludselige problemstillinger når det gælder krævende opgaver, og pga. dette kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en god portion plads i planen, som gør at man er sikker på at man når det til siden.
9Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må få hjælp fra en professionel til dele af det. Forudsat at du tager imod eksperthjælp kan det være fornuftigt at notere tilbud fra en håndfuld selskaber.
10Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er større byggeprojekter. Enkelte byggerier gør krav på mere end en person. I øvrigt bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
11Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være essentielt at have udstyret klar idet du iværksætter arbejdet. Desuden er det afgørende at indregne disse omkostninger i det økonomiske overblik.
12Måske det viser sig vigtigt at du har de relevante bygningsmaterialer parat i god tid før du går til værks med håndværket. Du kan forfatte en punktforms note som samler hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål vedrørende pyntesten

 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  En hel del internet varehuse foreslår heldigvis en række forskellige billige fragtmuligheder til pyntesten. Det mest almindelige er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså i høj grad praktisk, og typisk tillige den mest prisbevidste form for fragt.

  Du kunne endvidere vælge at vælge udbringning til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Denne er desværre en tand mere bekostelig, men ligeledes super gnidningsløs med pyntesten online. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog altid være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstiden på pyntesten er ret bestemmende om du behøver produkterne øjeblikkeligt, og herved er det altså afgørende at vi ser nærmere på leveringstidspunktet ved pyntesten. En række internet firmaer – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, som trods alt afhænger af at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne fikset forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

  En hel del internet webshops frembyder fragt uden beregning på pyntesten online, men ofte kun hvis du køber for en bestemt pris. Desuden burde du beslutte sig for den billigste mulighed for levering, der mange gange er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

  En del byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man bestiller billig pyntesten hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på pyntesten i disse områder:

  Hjørring, Aabenraa, Aarhus, Slagelse, Rudersdal, Holbæk, Haderslev, Hvidovre, Helsingør, Nakskov, Hørsholm, Valby, Ølstykke, Jyllinge, Struer, Farum, Næstved, Stenløse, Greve, Vejle, Odense, Korsør, Køge, Nærum, Middelfart, Kokkedal, Svendborg, Rønne, Søborg, Kolding, Vordingborg, Tilst, Horsens, Charlottenlund, Brønshøj, Vallensbæk, Dragør, Frederiksværk, Haslev, Sønderborg, Frederikshavn, Frederikssund, Hedehusene, Ishøj, Esbjerg, Rødovre, Solrød Strand, Virum, Frederiksberg, Thisted, Brabrand, Grenaa, Albertslund, Højbjerg, Nykøbing Falster, Tårnby, Hobro, Viborg, Fredericia, Ballerup, Hillerød, Aalborg, Ikast, Skive, Allerød, Vanløse, Kalundborg, Brønderslev, Roskilde, Værløse, Nørresundby, Varde, Glostrup, Birkerød, Ringsted, Taastrup, Gladsaxe, Nyborg, Herning, Hedensted, Holstebro, Åbyhøj, Randers, Lyngby, Odder, Lillerød, København, Risskov, Gentofte, Brøndby, Skanderborg, Herlev, Lystrup, og Silkeborg, .

  Afhentning af pyntesten er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Amager).

  Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. køb pyntesten og pyntesten online. Foruden dette ser man typisk netshoppere lede efter eksempelvis pyntesten priser, billig pyntesten og pyntesten tilbud, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Spar penge på pyntesten

  Det er jo efterhånden i høj grad hensigtsmæssigt for alle at prissammenligne på billige pyntesten online i blandt forskellige internet virksomheder, og til gengæld har en hel del online shops fundet det nødvendigt at nedskære prisen på pyntesten drastisk, og endda frembyde gratis fragt.

  Det kan imidlertid vise sig lønnende at analysere nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på pyntesten online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mest billige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus og 10-4.

  Du må dog være årvågen med, at hvis en e-forhandler annoncerer billige pyntesten online på tilbud til en salgspris som er himmelråbende billig, så bør det mange gange være et faresignal om en svindel internet handler. Handler med kort er imidlertid omfavnet af en vedtægt, der hjælper dig som køber imod uægte e-forretninger.

  Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du benytte et tilbud som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre betalingen af pyntesten af flere omgange. Dette foreslåes som regel i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

  Når der ses på søgedata er det klart, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. pyntesten tilbud og pyntesten online. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter bl.a. pyntesten priser, billig pyntesten og køb pyntesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til blomster til dekoration til gravsted til haven til vaser til krukker til borddækning til potteplanter

  Varianter: hvide glas små indendørs marmor store sorte

  Mængder: 25 kg 25 kg 1 ton 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 15 kg 20 kg 10 kg 1 m3 800 kg 500 liter

  Levering: afhentning hent selv løst leveret i poser vognlæs i bigbag trailer i sække i løs vægt

  Gennemsøg tidligere køberes ratings

  Trustpilot bringer dig en række gunstige muligheder for at se nærmere på en stor gruppe nuværende kunders betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du efterforsker online webshoppens bedømmelser forinden du handler billige pyntesten online.

  Facebook tilbyder dig derudover ultra anstændige genveje til at få indblik i internet butikkens popularitet. Tilmed er der en række netbutikker som giver kunderne mulighed for at ytre en evaluering af købsoplevelsen, som ydermere må drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen køber billige pyntesten online på en e-forhandler bør man de facto tyde netbutikkens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende, især hos de kendte byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma og 10-4.

  Et alternativ kan være at se om internet butikken er e-mærket medlem, siden det skulle være en antydning af at e-handlen forstår de danske love, foruden at internet butikken hyppigt efterses af eksperter der kender til de gældende regulativer.

  Desuden giver det dig chance for støtte, ifald du forvoldes vanskeligheder som følge af dit køb af pyntesten. Foruden dette er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold i forbindelse med bestillingen af pyntesten online, for eksempel hvilken returret webbutikken har.

  I den forbindelse er det samtidig relevant, at man altid beholder sin kvittering, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af pyntesten, ligegyldig om man har handlet ved Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

  Inger Larsen gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Kirsten V gav 4 stjerner

  Alt ok

  Ole H gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Kim Nielsen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Inden nogen shopper billige pyntesten på en internet virksomhed kunne man altid tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt. Ydermere er det at foretrække at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde vilkår der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige pyntesten online, som for eksempel hvilken returrettighed forretningen tilsikrer.
  2Nogle enkelte online outlets garanterer fragt uden gebyr på pyntesten, men ofte kræver det at man aftager for et fastsat beløb. Derudover burde man tage den mest prisbevidste fragtmulighed, som ofte vil blive at få leveret ordren til et afhentningssted. Den er af og til ligeledes ultra hensigtsmæssig. Den billigste leveringsløsning er dog at du selv henter produkterne.
  3Trustpilot bringer dig fuldkommen udmærkede løsninger til at besigtige en stor gruppe tidligere kunders vurderinger og derved er det fornuftigt, at du undersøger online forhandlerens kritik inden du handler billige pyntesten online. Facebook resulterer i lige så vel fuldt ud fremragende metoder til at få et kig ind i internet forretningens popularitet.
  4Leveringstidspunktet er jo virkelig betydningsfuld ifald du absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så herved er det selvfølgelig fornuftigt at man efterser den forventede leveringsdato på pyntesten. En stor portion internet webshops stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, som trods alt stiller krav om at ordren lægges inden et fastslået klokkeslæt.
  5Den mest prisbevidste leveringsmetode er unægtelig at hente varerne selv, men det stiller krav om at du befinder dig tæt på online virksomhedens lager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende forudsat vi mangler pyntesten øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer visse netshops fragt uden betaling, men for det meste kræves det at der handles for et præcist beløb.
  6Vi tilråder at finde ud af om e-forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det generelt er en sikring om at webshoppen lever op til de gældende danske regler, tillige med at forretningen af og til tilses af fagfolk som behersker reglementet på området. Før nogen køber billige pyntesten i en internet webshop kan de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsbetingelser.
  7Størstedelen af internet varehuse yder nu en hel del forskellige billige løsninger til levering til pyntesten. En af de mest benyttede er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt fremkommelig, samt mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsudgave.
  8Det har vist sig at være vældig let gængeligt for os alle at sammenligne priser online på billige pyntesten i blandt forskellige online butikker, og derved tilbyder langt de fleste online selskaber fragt uden beregning. Det kan dog ikke desto mindre blive lukrativt at tjekke enkelte online firmaer efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.
  9Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en forordning, som forsvarer kunden imod bedrageriske e-forretninger. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale regningen af flere omgange.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk