Tomotek.dk

Pyntebark pristjek

Er du på udkig efter pyntebark? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 45 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter pyntebark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.825 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.246 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.288 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.874 kr.Poser med 50 literKøb
4.000 kr.Poser med 50 literKøb
4.005 kr.Poser med 60 literKøb
4.048 kr.Poser med 60 literKøb
4.998 kr.Poser med 70 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fjernvarme til fyring til dyr mod ukrudt som faldunderlag som gødning til dyr til bede til udendørs til ridebane til legeplads til bøgehæk til fugle til stauder til varmeværker til grill til rhododendron til bede til surbundsbed til indendørs som bunddække til ridehus til rygning til stokerfyr til fyr under hæk på frugttræer til planter som brændsel til roser til indkørsel på skråning til gasgrill til ligusterhæk til hestefold til haven omkring træer imod dræbersnegle som brændsel til hækken til hønsegård

Varianter: frisk revet knust lys natur fint groft mørk

Mængder: 70 liter 2500 liter 80 liter 1000 liter 60 liter 2000 liter 50 liter 3000 liter

Levering: trailer i bigbag vognlæs afhentning i poser i sække i løs vægt hent selv

Brands: Lidl Holmebo Bilka Verdo Douglas Plantetorvet Plantorama Junckers Prima Champost Park GreenBio Manstrup Jysk Pindstrup Billigblomst

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige pyntebark fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste tilbud, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre præsterer et bredt produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare pyntebark.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du lede andre steder.
For en del er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af pyntebark.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes overalt i landet, og hermed har kunderne mulighed for at bestille online og transportere materialerne selv. På grund af det har du chancen for at undgå fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre samler produkter fra flere leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af pyntebark online.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Alverdens nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at købe pyntebark online på deres webshop.
Mange specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det kan du forvente endnu mere anvendelig hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis pyntebark.
Danmarks største byggemarkeder
pyntebark silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

pyntebark bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

pyntebark harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

pyntebark jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Således skal du regelmæssigt kigge på vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uventet går i gang med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
2Det kan overvejes at få hjælp til dele af projektet, specielt når der er tale om større byggeprocesser. Krævende opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Desuden bliver det hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
3Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer på nettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er formidler af overvældende meget almennyttig information, specielt ifald du kigger på engelsk.
4Det viser sig af stor betydning at have de presserende materialer klar til brug forud for at du begynder byggeprocessen. Du får god gavn af at nedskrive en enkel liste hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og derefter gennemgå hvert eneste punkt, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
5Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må nedskrive en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du nedskriver din plan.
6Du bør nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
7Der viser sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og følgelig er det afgørende at der afsættes betragtelig plads i kalenderen, med det formål at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det er muligt at hente offentligt tilskud til byggerier. Det fås når projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver altså at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
9Forinden du igangsætter byggeriet må det være usandsynligt fornuftigt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du burde få hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Når du skal have hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at notere prisoverslag fra forskellige selskaber.
11Man må aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være afgørende at du har udstyret til disposition inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at inkludere omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
12Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et budget for byggeriet, så du har kontrol over omkostningerne. Det er rationelt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og herefter tjekke den billigste pris på hver enkelt.
De højest ratede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål til pyntebark

 • Hvor meget vejer pyntebark?
 • Hvor købes pyntebark online?
 • Hvad er pyntebark?
 • Hvor købes pyntebark billigt?
 • Hvad koster pyntebark?
 • Hvor er pyntebark på tilbud?
 • Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

  En hel del netshops tildeler efterhånden diverse billige fragtmuligheder til pyntebark. Et hit er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig ret så fremkommelig, og mange gange endda den mest betalelige leveringsmanér.

  Du kan ligeledes prøve at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Den bliver gennemsnitligt en kende mere bekostelig, men tillige særdeles hensigtsmæssig ved køb af pyntebark online. Den billigste leveringsmulighed er uden tvivl at hente pakken selv, men det kræver at du befinder dig nær e-forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på pyntebark er særdeles udslagsgivende hvis man har brug for produktet inden for få dage, så af den grund er det naturligvis centralt at vi gransker den forventede leveringsdato ved pyntebark. Mange byggemarkeder – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men vær opmærksom på at det afhænger af at du bestiller forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forud for at logistikpersonalet har fri.

  Flere online virksomheder yder fragtfri levering på pyntebark online, men oftest er det påkrævet at der købes for et konkret beløb. I øvrigt må du beslutte sig for den billigste leveringstype, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

  Mange kæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig pyntebark online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Stark. Byggemarkederne frembyder bl.a. klik-og-hent på pyntebark i følgende byer:

  Dragør, Ikast, Slagelse, Vordingborg, Tårnby, Middelfart, Gladsaxe, Holstebro, Ballerup, Tilst, Allerød, Nakskov, Virum, Kalundborg, Sønderborg, Hjørring, Nyborg, Skanderborg, Hørsholm, Ringsted, Kokkedal, Hillerød, Valby, Greve, Brabrand, København, Værløse, Vallensbæk, Odder, Esbjerg, Brøndby, Glostrup, Lystrup, Gentofte, Birkerød, Kolding, Frederiksberg, Ishøj, Nørresundby, Rønne, Taastrup, Frederikshavn, Haderslev, Silkeborg, Aalborg, Højbjerg, Hedensted, Nykøbing Falster, Brønderslev, Ølstykke, Frederiksværk, Risskov, Aabenraa, Roskilde, Vanløse, Herning, Thisted, Helsingør, Viborg, Varde, Køge, Rudersdal, Horsens, Charlottenlund, Nærum, Aarhus, Holbæk, Næstved, Korsør, Brønshøj, Rødovre, Struer, Skive, Odense, Fredericia, Frederikssund, Svendborg, Solrød Strand, Hobro, Haslev, Hedehusene, Vejle, Grenaa, Åbyhøj, Lillerød, Herlev, Randers, Hvidovre, Stenløse, Farum, Søborg, Jyllinge, Lyngby, og Albertslund, .

  Click-and-collect for pyntebark er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland).

  Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis køb pyntebark og pyntebark priser. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge efter eksempelvis pyntebark online, pyntebark tilbud og billig pyntebark, plus de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

  Gode priser på pyntebark

  Det er jo ret så ligetil for alle at sammenholde priser på billige pyntebark online fra diverse e-butikker, og derved har langt de fleste webbutikker været tvunget til at stampe priserne på pyntebark markant, og derudover sikre fragt uden beregning.

  Derfor kan det alligevel blive profitabelt at inspicere nogle internet foretagender efter udsalg og tilbud på pyntebark online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

  Man bør dog være så påvagt, at når en internet virksomhed sælger billige pyntebark online på tilbud til en pris som er utopisk gunstig, er det tit være et kendetegn på en bedragerisk netshop. Køb med betalingskort er trods alt indbefattet af en lov, hvilket dækker dig overfor uoprigtige internet outlets.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afdrage betalingen af pyntebark over tid. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

  Når vi ser på søgedata bliver det markant, at online shoppere tit leder efter eksempelvis billig pyntebark og køb pyntebark. Derudover oplever vi tit folk efterspørge blandt andet pyntebark online, pyntebark tilbud og pyntebark priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pyntebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: som faldunderlag til planter til indendørs til fyr til bede til gasgrill imod dræbersnegle til ligusterhæk mod ukrudt til rygning til hestefold til fyring til hønsegård som gødning til legeplads til rhododendron til ridebane til bøgehæk til fugle til varmeværker til udendørs på skråning under hæk til roser til stauder som brændsel til dyr til grill til dyr til fjernvarme som bunddække til bede på frugttræer til haven omkring træer til stokerfyr til ridehus til hækken til surbundsbed til indkørsel som brændsel

  Varianter: mørk fint frisk natur groft knust lys revet

  Mængder: 80 liter 3000 liter 60 liter 70 liter 2500 liter 2000 liter 50 liter 1000 liter

  Levering: trailer vognlæs i bigbag i sække afhentning hent selv i poser i løs vægt

  Brands: Plantetorvet Lidl Verdo Pindstrup Bilka Douglas GreenBio Billigblomst Park Holmebo Prima Jysk Plantorama Junckers Champost Manstrup

  Læs tidligere køberes meninger

  Trustpilot tilbyder uden sammenligning fine chancer for at eftersøge en lang række forhenværende kunders ratings og af den grund foreslår vi, at du gennemgår e-forretningens anmeldelser forud for at du bestiller billige pyntebark online.

  Facebook fremskaffer desuden uden sammenligning gode løsninger til at få en idé om e-shoppens popularitet. Tilmed ses faktisk forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en kritik af virksomhedens service, som ydermere burde benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen køber billige pyntebark online hos en shop kan de i virkeligheden overveje shoppens betingelser, men det er almindeligvis ikke videre interessant, specielt ved de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

  Et andet alternativ er at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det kan være en tryghed om at internet selskabet adlyder de danske retningslinjer, og at virksomheden en gang i mellem evalueres af specialister som har meget erfaring med lovene på området.

  Det er en rigtig god mulighed for opbakning, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder med din ordre på pyntebark. I øvrigt er det smart at køber er opmærksom på de mest vitale vilkår der har indflydelse på bestillingen af pyntebark online, fx den returret internet butikken bruger.

  I den forbindelse er det også relevant, at man altid gemmer sin faktura, så man senere kan eftervise bestillingen af pyntebark, uafhængig af om man har handlet fra Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Inger gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Camilla Hansen gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Camilla gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Pia U gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  9 gode råd til internetshopping
  1Det er yderst bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige pyntebark fra diverse online varehuse, og med det motiv præsterer massevis af shops på nettet billig fragt. Men det kan trods alt vise sig rentabelt at se nærmere på nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud før du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris.
  2Nogle enkelte internet forretninger sikrer gratis levering på pyntebark, men oftest stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt sum. Ellers kunne man tage den mest billige løsning til levering, hvilket ofte er at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Leveringsformen bliver som oftest omvendt vældig let. Den mest billige leveringsversion vil dog altid være at du selv henter ordren.
  3Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, som værner dig som kunde overfor fup online firmaer. Som en anden løsning burde du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afdrage regningen over tid.
  4Trustpilot præsterer uden sammenligning pålidelige løsninger til at finde ud af en stor portion nuværende kunders anmeldelser og derfor kan det anbefales, at du analyserer internet selskabets anmeldelser inden du bestiller billige pyntebark online. Facebook yder desuden temmelig værdifulde chancer for at få kendskab til internet firmaets kundefokus.
  5Den mest betalelige leveringsform er unægtelig at du selv henter ordren, hvilket dog betinges af at du bor med kort afstand til online forhandlerens tilholdssted. Den løsning er særdeles essentiel hvis du mangler pyntebark fluks. Alternativt så præsterer en hel del internet virksomheder billig levering, men i reglen er det påkrævet at man aftager for en konkret pris.
  6Inden folk bestiller billige pyntebark hos en internet webshop bør de i og for sig betragte webshoppens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke særlig interessant. Endvidere stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vilkår i forbindelse med shopping af billige pyntebark online, som eksempelvis den ombytningsret butikken anvender.
  7Leveringshastigheden er selvfølgelig meget udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for varerne med det samme, og herved er det ganske klogt at man tjekker den forventede leveringstid ved pyntebark. En række online shops giver billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, som imidlertid er betinget af at bestillingen køres igennem inden et givent tidspunkt.
  8Vi anbefaler at granske hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er en garanti for at online butikken imødekommer de officielle regler, udover at e-forretningen rutinemæssigt føres tilsyn med af specialister som kender retningslinjerne. Forinden folk køber billige pyntebark hos en internet handler behøver de faktisk betragte webbutikkens handelsvilkår.
  9Størstedelen af forretninger på nettet foreslår i dag diverse billige leveringsformer til pyntebark. Førstevalget hos mange er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er altså temmelig praktisk, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringsmulighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk