Tomotek.dk

Pudsemørtel pristjek

Er du på udkig efter pudsemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg pudsemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til kældervæg til kælder til indendørs

Varianter: vandtæt hydraulisk bland selv tør hjemmelavet farvet færdigblandet

Mængder: 1 m3 1000 kg 25 kg 500 liter 25 kg 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 20 kg 10 kg 500 kg 15 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt hent selv løst leveret i sække afhentning i poser i bigbag

Brands: Weber Lip Scan Raw Igelsø Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare pudsemørtel.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige pudsemørtel hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragten, så kunne du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggekæder.
Du bør kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør du læse butikkens regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring pudsemørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af pudsemørtel online.
De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggecentre findes i hele landet, og i kraft af det har kunderne mulighed for at købe online og hente produkterne selv. Som følge af det kan man undvære fragtomkostningen, og samtidig skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at købe pudsemørtel online på deres webshop.
Mange nichebutikker har et indgående kendskab til deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Således vil du få ekstra nyttig service fra ansatte der er eksperter i netop pudsemørtel.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

pudsemørtel bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

pudsemørtel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

pudsemørtel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

pudsemørtel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel nedskrive en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår det du har brug for, og bagefter gennemgå listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
2Du bør gennemtænke hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal investere i assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Når du vil benytte assistance fra en fagmand anbefales det at få priser fra diverse selskaber.
3Der kommer næsten altid uforudsete vanskeligheder i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og derfor vil det være betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
4Du skal ikke undvære værktøj. Det kan vise sig at være strategisk at have udstyret tilgængeligt idet du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
5For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette skal du hyppigt tjekke vejrmeldingerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel begynder at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit svære projekt.
6Man kan hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at projektet har en positiv effekt på planeten.
7Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et budget for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være sundt at kortlægge alle poster, og bagefter nedfælde billige priser på hver enkelt.
8Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til byggeprojektet, især når det er omfattende arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger gør krav på flere folk. I øvrigt er det bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Inden du påbegynder byggeriet må det være ret værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Du må nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der sikrer dig mod eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
11Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må udarbejde en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder din arbejdsplan.
12Der er et stort udvalg af guides og videoer online som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube yder assistance med betydelige mængder anvendelig viden, specielt forudsat at du søger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så overlegent. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er ret så godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt er bedst?

Størstedelen af outlets på nettet udlover i dag en lang række forskellige billige fragtløsninger til pudsemørtel. Førstevalget hos mange er nu om dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså meget let gængelig, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste fragttype.

Du kan derudover afveje for og imod at få produkterne sendt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Denne er typisk en tand mindre billig, men derudover særligt gnidningsløs ift. pudsemørtel online. Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du lever med kort afstand til internet forhandlerens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på pudsemørtel kan være særdeles vital forudsat man absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, så med det formål er det ganske afgørende at vi ser leveringstiden for pudsemørtel. En række online webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer online, men som ikke desto mindre er påkrævet at ordren lægges inden et aftalt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen på posthuset før de lageransatte tager hjem.

Nogle online varehuse tilbyder portofri fragt på pudsemørtel online, men oftest stiller det krav om at der aftages for et konkret beløb. Som alternativ bør man beslutte sig for den prisbilligste leveringstype, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt din bestilling til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder udlover afhentning hvor du bestiller billig pudsemørtel hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bauhaus. De tilbyder bl.a. afhentning af pudsemørtel i disse byer:

Herning, Hobro, Albertslund, Valby, Herlev, Nærum, Hjørring, Korsør, Værløse, Odder, Frederiksberg, Holbæk, Varde, København, Jyllinge, Frederikshavn, Risskov, Greve, Farum, Tårnby, Kolding, Søborg, Ringsted, Grenaa, Lystrup, Lillerød, Hedensted, Aarhus, Stenløse, Virum, Køge, Vejle, Viborg, Esbjerg, Allerød, Holstebro, Hørsholm, Aabenraa, Rødovre, Nakskov, Frederikssund, Silkeborg, Fredericia, Taastrup, Ølstykke, Lyngby, Frederiksværk, Horsens, Nørresundby, Brabrand, Charlottenlund, Kokkedal, Sønderborg, Kalundborg, Hillerød, Rudersdal, Middelfart, Hedehusene, Brønderslev, Rønne, Brønshøj, Vanløse, Gentofte, Slagelse, Haslev, Roskilde, Nyborg, Birkerød, Skanderborg, Vordingborg, Randers, Aalborg, Svendborg, Dragør, Åbyhøj, Thisted, Højbjerg, Vallensbæk, Haderslev, Odense, Nykøbing Falster, Glostrup, Ikast, Solrød Strand, Skive, Hvidovre, Ishøj, Ballerup, Tilst, Brøndby, Næstved, Struer, Gladsaxe, og Helsingør, .

Click-and-collect ift. pudsemørtel er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Falster) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på data er det markant, at internetbrugere som regel søger efter bl.a. billig pudsemørtel og pudsemørtel online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge for eksempel køb pudsemørtel, pudsemørtel priser samt pudsemørtel tilbud, plus de velkendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Rabat på pudsemørtel

Det er i dag virkelig praktisk for alle at vurdere prisniveauet på billige pudsemørtel online i blandt diverse butikker på nettet, og til tak har flertallet af e-handler været tvunget til at formindske udsalgspriserne på pudsemørtel voldsomt, og i øvrigt garantere levering uden beregning.

Det kan dog imidlertid vise sig gavnligt at prøve en række internet forretninger efter rabatter og tilbud på pudsemørtel online før du placerer ordren, således at du er sikker på at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Man bør dog være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-forhandler forhandler billige pudsemørtel online til salg for en salgspris som kan virke kolossalt fordelagtig, kunne det tit være et symbol på en uoprigtig e-forhandler. Handler med kort er i hvert fald omfattet af en anordning, der assisterer dig som køber imod uærlige e-firmaer.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du higer efter at betale omkostningerne til pudsemørtel over tid. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet køb pudsemørtel og pudsemørtel tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere søge for eksempel billig pudsemørtel, pudsemørtel online samt pudsemørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg pudsemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til udendørs til indendørs til kælder til kældervæg

Varianter: tør hjemmelavet vandtæt farvet bland selv færdigblandet hydraulisk

Mængder: 1 kubikmeter 500 liter 20 kg 25 kg 10 kg 15 kg 1 ton 15 kg 800 kg 1 m3 25 kg 500 kg 1000 kg

Levering: afhentning hent selv vognlæs trailer i bigbag i poser i sække løst leveret i løs vægt

Brands: Lip Scan Raw Skalflex Weber Igelsø

Undersøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot medfører tilpas fremragende chancer for at evaluere en række eksisterende køberes oplevelser og af den grund stiller vi forslag om, at du studerer internet butikkens ratings forinden du køber billige pudsemørtel online.

Facebook tilbyder derudover fuldkommen fine chancer for at få en idé om online firmaets pålidelighed. Derudover møder vi faktisk firmaer på nettet som tilbyder folk at meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige pudsemørtel online i en internet webshop burde de i og for sig få overblik over e-butikkens handelsvilkår, men det er typisk ikke super spændende, særligt på de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan derfor være at undersøge om online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er et billede på at netshoppen føjer gældende dansk lovgivning, udover at internet forhandleren lejlighedsvis efterses af fagmænd som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du genvej til at få hjælp, ifald du oplever vanskeligheder med din shopping med pudsemørtel. For øvrigt anbefaler vi at man er vaks omkring de væsentligste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af pudsemørtel online, som fx den byttepolitik internet butikken anvender.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig gemmer sin kvittering, så man senere vil kunne vidne om sin bestilling af pudsemørtel, uafhængig af om man handler ved Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Bygma.

Jette V gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Hanne gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Kim gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Hanne gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til internetshopping
1Den prisbilligste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du befinder dig i nærheden af online butikkens bopæl. Den leveringstype kan vise sig at være ret så essentiel forudsat vi absolut skal bruge pudsemørtel med det samme. Alternativt så yder enkelte online forhandlere fragtfri levering, men tit afkræver det at der shoppes for en konkret sum.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være yderst udslagsgivende hvis du har brug for din pakke straks, så af den grund er det jo væsentligt at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt for pudsemørtel. En stor portion internet foretagender tilbyder billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, der dog er regnet ud fra at ordren gennemføres før et fastsat klokkeslæt.
3Trustpilot byder på i højeste grad habile genveje til at kontrollere en længere række tidligere forbrugeres kritik og derfor er det godt, at du gennemsøger online firmaets bedømmelser før du bestiller billige pudsemørtel online. Facebook bringer dig for øvrigt ultra nyttige metoder til at få en idé om online virksomhedens popularitet.
4Inden nogen bestiller billige pudsemørtel hos en online forretning kunne man for at være på den sikre side studere netshoppens handelsaftale, men det er mange gange et tidskrævende arbejde. Yderligere anbefaler vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde betingelser der kan have indvirkning på handlen med billige pudsemørtel online, til eksempel den returneringsret internet selskabet benytter.
5Det er jo efterhånden ualmindeligt let for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige pudsemørtel fra flere webshops, og derved yder massevis af online outlets levering uden omkostninger. Derfor kan det imidlertid være lønnende at granske visse butikker på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at få den mest attraktive pris.
6Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et regelsæt, der forsvarer køber imod svindlende firmaer på nettet. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at dække regningen over en længere periode.
7Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, grundet at det længe har været et signal om at internet selskabet forstår gældende dansk lovgivning, foruden at online forhandleren jævnligt gennemses af specialister som mestrer bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige pudsemørtel på en online virksomhed kunne de til hver en tid betragte e-shoppens forretningsbetingelser.
8Enkelte e-forretninger i Danmark lover levering uden gebyr på pudsemørtel, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt burde man gribe den billigste leveringsmåde, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringsformen er jævnligt også temmelig smart. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
9Masser af e-forretninger foreslår nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til pudsemørtel. Den mest moderne er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når der er tid til det. Muligheden er jo særligt overkommelig, samt tit tillige den mindst kostelige leveringsmulighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk