Tomotek.dk

Pottemuld pristjek

Er du på udkig efter pottemuld? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 900 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 900 liter for kun 1.031 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 900 liter pottemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.031 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.513 kr.Poser med 40 literKøb
1.649 kr.Sække med 900 literKøb
2.271 kr.Sække med 900 literKøb
2.299 kr.Poser med 18 literKøb
2.409 kr.Poser med 50 literKøb
2.426 kr.Poser med 35 literKøb
2.569 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 900 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til krydderurter til indendørs til køkkenhave til stueplanter til kaktus

Varianter: økologisk med spagnum uden spagnum

Mængder: 1 m3 1000 liter 500 liter 50 liter 300 liter 80 liter 400 liter 2000 liter 3000 liter 200 liter

Levering: i sække i løs vægt vognlæs i poser trailer i bigbag løst leveret afhentning hent selv

Brands: Plantorama Rema 1000 Føtex Champost GreenBio Løvbjerg Pindstrup Fakta Park Danmuld Kvickly Netto

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende byggemarkedets regler.
Der vil være forskel på prisen på billige pottemuld fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder gode priser, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne personligt. Det er særligt en mulighed ved de store byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde tips og tricks til valg af pottemuld.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot pottemuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af pottemuld online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. Derved har du valget om at spare fragtomkostningen, og endda skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er små familiefirmaer, der tit er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler pottemuld online hos dem.
Alverdens nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette kan du få ekstra kompetent rådgivning fra ansatte som er specialister i netop pottemuld.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

pottemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

pottemuld silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

pottemuld bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

pottemuld jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forinden du iværksætter byggeriet kan det vise sig usandsynligt essentielt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Forberedelse vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at forfatte en strømlinet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
3Der kommer som regel ubelejlige udfordringer i forbindelse med svære byggeprojekter, og ergo vil det være betydningsfuldt at der er afsat nok tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
4Du skal på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som skåner dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
5Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, især ift. omfattende byggeopgaver. Omfangsrige projekter bør udføres af flere personer. Samtidig vil det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
6For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund bør du ofte tjekke vejrvarslen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt begynder at vælte ned når du netop arbejder hårdt på det komplekse projekt.
7Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Ifald du ønsker professionel assistance er det fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
8Det er meningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du kunne sammensætte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og som det næste gennemløbe oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive forstandigt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og så dokumentere udgiften ved hver eneste af dem.
10Man vil under ingen omstændigheder undvære grej. Typisk vil det være vigtigt at have udstyret klar til brug akkurat som du går løs med byggeprojektet. Derudover er det godt at medtage de her omkostninger i din økonomi.
11Det er muligt at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte beroer altså på at projektet influerer positivt på planeten.
12Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med rigelig anvendelig oplysning, specielt forudsat at man bruger engelske søgeord.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så flot. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Størstedelen af internet outlets tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsmuligheder til pottemuld. Det mest populære er for øjeblikket afhentningssteder, hvor du så selv henter de købte varer når der er tid til det. Metoden er nemlig super ukompliceret, og typisk ligeledes den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kan også beslutte dig for at vælge at få leveret til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er uheldigvis et hak mere omkostningsfuld, men også super fremkommelig med pottemuld online. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den løsning kræver at du lever nær e-firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på pottemuld er jo meget bestemmende om vi står og skal bruge produktet inden for få dage, og i det øjemed er det øjensynligt på sin plads at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering på pottemuld. Masser af netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre online, men husk at det beroer på at handlen gemmenføres forud for et givent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne afsted forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online selskaber lover portofri fragt på pottemuld online, men tit er det under betingelse af at der indkøbes for et fastsat beløb. Ellers må man foretrække den mest betalelige form for levering, hvilket ofte er at få kørt produkterne til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig pottemuld online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på pottemuld i følgende områder:

Vejle, Vallensbæk, Jyllinge, Silkeborg, Risskov, Herning, Hjørring, Roskilde, Viborg, Skanderborg, Fredericia, Tilst, Grenaa, Køge, Korsør, København, Randers, Kalundborg, Struer, Kolding, Ikast, Nakskov, Hobro, Odense, Søborg, Aarhus, Birkerød, Rønne, Glostrup, Aabenraa, Rudersdal, Svendborg, Kokkedal, Hørsholm, Thisted, Hedensted, Tårnby, Lillerød, Vanløse, Ølstykke, Ballerup, Lyngby, Åbyhøj, Brabrand, Odder, Brønderslev, Højbjerg, Vordingborg, Hedehusene, Middelfart, Charlottenlund, Frederikssund, Nærum, Ishøj, Haderslev, Frederiksberg, Skive, Ringsted, Slagelse, Esbjerg, Gladsaxe, Sønderborg, Nørresundby, Hvidovre, Greve, Dragør, Næstved, Gentofte, Aalborg, Varde, Rødovre, Haslev, Hillerød, Farum, Holstebro, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Lystrup, Herlev, Albertslund, Frederikshavn, Brønshøj, Brøndby, Solrød Strand, Nyborg, Holbæk, Stenløse, Valby, Helsingør, Virum, Allerød, Horsens, Taastrup, og Værløse, .

Afhentning af pottemuld er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel pottemuld online og pottemuld tilbud. Vi ser derudover typisk folk lede efter eksempelvis billig pottemuld, pottemuld priser samt køb pottemuld, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Rabat på pottemuld

Det er temmelig smertefrit for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige pottemuld online hos diverse online outlets, og altså har masser af e-firmaer ikke kunne slippe for at nedsætte udsalgspriserne på pottemuld helt i bund, og ovenikøbet yde gratis fragt.

Til gengæld kan det trods alt vise sig tiden værd at inspicere en række e-forhandlere efter tilbud og rabatter på pottemuld online forinden du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark og Davidsen.

Du bør trods alt være omhyggelig med, at hvis en e-forhandler udlover billige pottemuld online til salg for en tilbudspris som kan virke helt fantastisk fordelagtig, så bør det undertiden være et tegn på en fup e-shop. Bestillinger med kort er på den anden side inkluderet i en ordning, som forsvarer dig overfor uoprigtige e-handler.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du anvende en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at betale pengene til pottemuld ude i fremtiden. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4 og Silvan.

Ved kig i tallene bliver det markant, at folk jævnligt leder efter blandt andet pottemuld online og pottemuld priser. Vi ser desuden som regel online shoppere søge efter for eksempel køb pottemuld, billig pottemuld samt pottemuld tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 900 liter kg pottemuld er 1031 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til stueplanter til køkkenhave til indendørs til krydderurter til kaktus

Varianter: økologisk med spagnum uden spagnum

Mængder: 80 liter 1 m3 200 liter 50 liter 1000 liter 3000 liter 500 liter 300 liter 400 liter 2000 liter

Levering: i bigbag trailer vognlæs afhentning i sække løst leveret i poser hent selv i løs vægt

Brands: Park Danmuld Champost Netto Rema 1000 Fakta Plantorama Løvbjerg Kvickly Pindstrup Føtex GreenBio

Udforsk tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot tilbyder regulære ærlige chancer for at eftergå en hel del eksisterende køberes omtaler og derfor tilrådes det, at du eftergår internet firmaets omtaler inden du shopper billige pottemuld online.

Facebook leverer endvidere evigt stabile metoder til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed. Foruden det er der nogle outlets på nettet hvor det er muligt at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige pottemuld online på en netbutik burde man på en vis måde læse virksomhedens regler, men det er mange gange en omfattende opgave, specielt hos de store byggecentre som Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

En anden mulighed kan derfor være at granske hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, eftersom det bør være en indikator for at online firmaet følger gældende dansk lovgivning, og at e-handlen regelmæssigt føres tilsyn med af jurister som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Desuden får du lejlighed til at få assistance, hvis du bliver udsat for besvær i forbindelse med din bestilling af pottemuld. Endvidere går vi ind for at kunden er klar over de primære reglementer der har indvirkning på købet af pottemuld online, f.eks. den returrettighed virksomheden bruger.

I den relation er det på samme måde relevant, at man stadig opbevarer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af pottemuld, uafhængig af om man shopper fra Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Peter Nielsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Lene S gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Bente Pedersen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Susanne Madsen gav 4 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til online shopping
1Generelt går vi ind for at undersøge om e-butikken er medlem af e-mærket, som ofte er en antydning af at webbutikken understøtter de danske love, udover at online forretningen lejlighedsvis monitoreres af fagfolk der har indsigt i lovene på området. Før nogen handler billige pottemuld på en internet forhandler kunne de når alt kommer til alt få overblik over webbutikkens forretningsaftale.
2Nogle enkelte internet forretninger tilbyder fragt uden gebyr på pottemuld, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der erhverves for en konkret sum. Alternativt burde man foretrække den mest letkøbte mulighed for fragt, der oftest vil være at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Fragtformen bliver gennemsnitligt lige så vel ultra praktisk. Den mest billige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
3Trustpilot resulterer i helt værdifulde genveje til at gennemstøve en stor gruppe aktuelle forbrugeres kritik og på grund af dette tilrådes det, at du tolker internet shoppens ratings inden du køber billige pottemuld online. Facebook giver dig for øvrigt ret hensigtsmæssige genveje til at få indblik i internet shoppens kundefokus.
4Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ultra væsentlig hvis man skal bruge din ordre om få sekunder, og derfor er det øjensynligt relevant at man efterser den anslåede leveringstid på pottemuld. En stor portion butikker på nettet lover billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer, men som trods alt regnes ud fra at handlen gemmenføres inden et besluttet tidspunkt.
5Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en vedtægt, som hjælper køber imod snydagtige online varehuse. Som et alternativ burde du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage omkostningerne af flere omgange.
6Adskillige e-handler frembyder nu en lang række forskellige billige leveringsløsninger til pottemuld. En af dem der er mest anvendt er i vore dage pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså meget overkommelig, og oftest endvidere den mest letkøbte fragttype.
7Det er efterhånden yderst praktisk for internetbrugere at sammenligne priser online på billige pottemuld på diverse butikker på nettet, og derfor tilbyder en hel del internet butikker levering uden betaling. Dog kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at se nærmere på enkelte netshops efter udsalg og tilbud inden du shopper, sådan at man er sikker på at få den mest betalelige pris.
8Den billigste type af levering er utvivlsomt at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du bor nær online virksomhedens arbejdslager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel forudsat man mangler pottemuld om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få online selskaber fragt uden gebyr, men tit kræves det at du køber for et præcist beløb.
9Før nogen bestiller billige pottemuld hos en e-forretning kan man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsvilkår, det er dog normalt ikke videre interessant. Foruden dette tilråder vi at køber er vidende om de fundamentale regler der er gældende for shopping af billige pottemuld online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webbutikken garanterer.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk