Tomotek.dk

Planteskolejord pristjek

Er du på udkig efter planteskolejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter planteskolejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 50 liter 400 liter 300 liter 80 liter 1000 liter 500 liter 1 m3 2000 liter 200 liter 3000 liter

Levering: trailer i løs vægt hent selv i poser løst leveret i sække afhentning vognlæs i bigbag

Brands: Park Champost Danmuld GreenBio Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
Flere byggemarkeder har et enormt vareudvalg, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot planteskolejord.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regler.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragten, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er særligt muligt i de velkendte byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få information omkring planteskolejord.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige planteskolejord alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have gode tilbud, imens andre vil have faglig rådgivning. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du i hele landet, og som følge af det har folk adgang til at handle online og fragte varerne personligt. På grund af det er der mulighed for at slippe for fragten, og sågar skaffe varerne straks.
De udbredte byggekæder sælger varer fra flere nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af planteskolejord online.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få en bedre pris.
Majoriteten af nichespecifikke webshops har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Herved kan du opleve endnu mere begavet assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis planteskolejord.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, der tit er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du køber planteskolejord online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

planteskolejord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

planteskolejord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

planteskolejord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

planteskolejord silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget nyttig viden, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
2Husk at reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du burde fremskaffe professionel assistance til noget af byggeprocessen. Hvis du benytter eksperthjælp kan det være optimalt at søge tilbud fra flere firmaer.
3Planlægning vedbliver at være vejen til succes med dit arbejde. Du må forfatte en strømlinet dagsorden, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et budget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være rationelt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedfælde online tilbud på dem slavisk.
5Længe før du optager dit byggeprojekt må det være rimeligt centralt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
6Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
7Ved opgaver udendørs kan vejret få en stor rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage et kig på prognosen for vejret i den tid der er op til projektets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
8Det kan vise sig af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig liste hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og bagefter eftergå oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
9Du må for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at du har grejet klar til brug inden du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de medfølgende udgifter i budgettet.
10Du må aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom arbejdssko som sikrer dig imod eventuelle skader. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer professionel assistance.
11Det kan overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige ombygninger. Nogle byggerier bør udføres af flere mennesker. Samtidig bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
12Der kommer utvivlsomt overraskende problemstillinger ved omfattende projekter, og som følge heraf er det værdifuldt at der er afsat nok tid i planen, som gør at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En stor portion internet forretninger tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmetoder til planteskolejord. En der er meget anvendt er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ekstremt nem, og desuden tilmed den prisbilligste leveringsudgave.

Du bør endvidere afveje for og imod at få pakken sendt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsformen bliver gennemsnitligt en lille smule mere omkostningsfuld, men ligeledes ualmindeligt let ved køb af planteskolejord online. Den mest letkøbte fragtform vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog afhænger af at du opholder dig tæt på netshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på planteskolejord er meget afgørende hvis man behøver din pakke øjeblikkeligt, og af den grund er det rigtig centralt at man gransker leveringstidspunktet på planteskolejord. En lang række netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre online, som dog påkræver at handlen gemmenføres inden et fast tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt på posthuset før pakkepersonalet har fyraften.

En række e-butikker frembyder portofri levering på planteskolejord online, men ofte afkræver det at man shopper for et fastslået beløb. Ellers kunne man overveje den mest prisbevidste leveringsudgave, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

Masser af byggecentre tildeler afhentning hvor du handler billig planteskolejord online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene yder fx click-and-collect på planteskolejord i disse områder:

Tilst, Greve, Randers, Solrød Strand, Næstved, Vordingborg, Gentofte, Herlev, Thisted, Ølstykke, Valby, Horsens, Korsør, Fredericia, Hjørring, Roskilde, Farum, Charlottenlund, Slagelse, Silkeborg, Åbyhøj, Brøndby, Herning, Værløse, Haslev, Ringsted, Rødovre, Nyborg, Dragør, Brabrand, Brønshøj, Nakskov, Vejle, Lyngby, Virum, Taastrup, Nykøbing Falster, Ikast, Rudersdal, Albertslund, Risskov, Varde, Køge, Skive, Hillerød, Odense, Vallensbæk, Nørresundby, Frederikshavn, Vanløse, Kalundborg, Holstebro, Odder, København, Brønderslev, Frederiksberg, Stenløse, Tårnby, Helsingør, Rønne, Kolding, Kokkedal, Sønderborg, Højbjerg, Lystrup, Glostrup, Hvidovre, Aabenraa, Allerød, Haderslev, Struer, Aarhus, Viborg, Grenaa, Hobro, Svendborg, Skanderborg, Frederikssund, Hedehusene, Søborg, Birkerød, Hedensted, Ballerup, Holbæk, Nærum, Ishøj, Hørsholm, Lillerød, Frederiksværk, Gladsaxe, Middelfart, Esbjerg, Jyllinge, og Aalborg, .

Afhentning for planteskolejord er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Ses der på tendenserne står det markant, at online shoppere ofte leder efter blandt andet planteskolejord tilbud og køb planteskolejord. Foruden dette ser man mange gange netshoppere søge efter eksempelvis billig planteskolejord, planteskolejord priser samt planteskolejord online, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Priser på planteskolejord

Det er jo temmelig simpelt for os alle at søge sig frem til tilbud på billige planteskolejord online på flere internet forretninger, og så har adskillige forretninger på nettet været tvunget til at sænke salgspriserne på planteskolejord markant, og ydermere frembyde levering uden gebyr.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at efterprøve diverse outlets på nettet efter tilbud og rabatter på planteskolejord online forinden du bestiller, således at du er sikker på at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Du må blot ikke glemme, at når en butik forhandler billige planteskolejord online på tilbud til en pris der kan virke besynderligt god, så burde det mange gange være en indikator for en bedragerisk internet webshop. Handler med kort er trods alt inkluderet i en vedtægt, hvilket hjælper folk imod fup internet butikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil honorere pengene til planteskolejord over et længere tidsrum. Det fås typisk ved nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som fx Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i data er det markant, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. planteskolejord online og køb planteskolejord. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter eksempelvis planteskolejord tilbud, billig planteskolejord og planteskolejord priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg planteskolejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 200 liter 1000 liter 1 m3 500 liter 80 liter 400 liter 2000 liter 50 liter 300 liter 3000 liter

Levering: hent selv i bigbag vognlæs i sække trailer i løs vægt løst leveret i poser afhentning

Brands: Champost Pindstrup GreenBio Park Danmuld

Udforsk tidligere brugeres ratings

Trustpilot bringer dig ganske værdifulde chancer for at gennemrode en længere række andre køberes erfaringer og derved kan det anbefales, at du tager et kig på internet webshoppens ratings forud for at du shopper billige planteskolejord online.

Facebook forærer dig derudover regulære gode metoder til at få kendskab til netshoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk outlets på nettet hvor det er muligt at udforme en omtale af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige planteskolejord online i en internet forhandler behøver man på en vis måde sætte sig ind i forhandlerens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke super interessant, specielt hos de store byggemarkeder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at finde ud af hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en indikation om at webbutikken adlyder de danske retningslinjer, foruden at netshoppen nu og da tilses af fagfolk der er inde i reglementet på området.

Desuden får du anledning til at blive hjulpet, hvis du oplever vanskeligheder i processen med din shopping med planteskolejord. Yderligere tilråder vi at kunden er på vagt for de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af planteskolejord online, fx den ombytningspolitik e-firmaet lover.

Her er det desuden essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering, således man senere kan dokumentere købet af planteskolejord, hvad end man køber ved Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan eller Harald Nyborg.

Michael M gav 5 stjerner

Nemt køb

Thomas gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Jørgen Andersen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Lene O gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen shopper billige planteskolejord hos en butik på nettet burde de ideelt set bese netshoppens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke super spændende. Foruden dette er det smart at kunden er hensynstagende til de vigtigste forhold i forbindelse med handlen med billige planteskolejord online, som fx hvilken returrettighed e-firmaet anvender.
2Den mest prisbevidste leveringsmodel er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsudgave er jo yderst afgørende om man skal bruge planteskolejord med det samme. Alternativt så præsterer nogle få online varehuse gratis levering, men tit stiller det krav om at der handles for et fastsat beløb.
3Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af en forordning, der forsvarer en overfor uoprigtige online varehuse. Alternativt burde du bruge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at klare regningen senere.
4Generelt tilråder vi at kontrollere om online webshoppen er støttet af e-mærket, siden det generelt er et bevis på at netshoppen overholder de gældende danske regler, tillige med at e-handlen regelmæssigt revideres af eksperter som kender de gældende bestemmelser. Forud for at folk køber billige planteskolejord hos en internet virksomhed kan de reelt tyde deres forretningsaftale.
5Antal dages levering er naturligvis særligt relevant om man behøver dine nye produkter nu og her, så herved er det jo på sin plads at vi besigtiger leveringstiden for planteskolejord. Størstedelen af internet varehuse yder billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, men husk at det forudsætter at ordren laves tidligere end et konkret tidspunkt.
6En stor portion online firmaer giver i dag diverse forskellige billige fragtmetoder til planteskolejord. En af dem der er mest populær er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig meget bekvem, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsløsning.
7Visse butikker på nettet frembyder fragt uden beregning på planteskolejord, men typisk er det kun gældende hvis du indkøber for en bestemt pris. Som alternativ må man udvælge den mest letkøbte løsning til levering, der ofte vil være at få dem til at køre pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis på den anden side ret så nem. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
8Det har vist sig at være meget fleksibelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige planteskolejord i blandt flere internet webshops, og for det tilbyder mange online forretninger fragt uden beregning. Derfor kan det imidlertid vise sig lukrativt at kigge forbi visse netbutikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at antage den laveste pris.
9Trustpilot indebærer ganske hæderlige løsninger til at tolke adskillige tidligere kunders vurderinger og på grund af dette tilråder vi, at du eftersøger e-shoppens bedømmelser inden du shopper billige planteskolejord online. Facebook frembyder tilsvarende tilpas belejlige løsninger til at få et kig ind i online shoppens pålidelighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk