Tomotek.dk

Plantesække pristjek

Er du på udkig efter plantesække? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantesække inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til krukker til tomater til havedam til højbede til kartofler til drivhus

Mængder: 1 m3 500 liter 1000 liter 80 liter 400 liter 50 liter 300 liter 200 liter 3000 liter 2000 liter

Levering: i sække i bigbag hent selv trailer vognlæs i poser i løs vægt afhentning løst leveret

Brands: Meny Danmuld Bilka Føtex Pindstrup Netto Champost Park GreenBio Rema 1000

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot plantesække.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
For nogle er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som giver tips og tricks til valg af plantesække.
Du kan finde forskelle i prisen på billige plantesække fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder gode priser, og øvrige vil have kompetent sparring. Du bør tænke over hvad du helst vil have.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra mange producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af plantesække online.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har kunderne adgang til at købe online og hente byggematerialerne personligt. Hermed har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig have produkterne straks.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Herved bør du forvente endnu mere anvendelig vejledning fra ansatte som er specialister i netop plantesække.
Flertallet af nicheforhandlere er små virksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber plantesække online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

plantesække jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

plantesække silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

plantesække harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

plantesække bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes endeløse artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube er kilde til utrolig meget udbytterig viden, ikke mindst når du skriver søgeordene på engelsk.
2Det kan vise sig nødvendigt at få assistance til ens byggeprojekt, specielt hvis det er væsentlige byggeprocesser. Krævende ombygninger behøver flere end en enkelt person. Dertil bør det blive mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
3Husk at du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få hvis renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
4Der viser sig typisk uforudsete problematikker ved større byggeprojekter, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som gør at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
5Planlægning viser sig som vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, og derudover en kronologisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver din tidsplan.
6Du må aldrig glemme dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdssko der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i professionel assistance.
7Ofte vil det vise sig fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det kan blive behjælpeligt at dokumentere alle poster, og dernæst kortlægge eventuelle tilbud på dem hver især.
8Du burde måske overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør tilkøbe professionel hjælp til noget af det. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel kan det være optimalt at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
9Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Derfor bør du løbende tjekke meldingerne om vejret i perioden for projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
10Muligvis kan det blive væsentligt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar forinden du begynder byggeriet. Du har fordel af at lave en punktforms note indeholdende de materialer der bliver brug for, og efterfølgende eftergå punkterne, hvormed du bliver sikker på at alt er på sin plads.
11Du skal ikke stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have udstyret tilgængeligt når du starter byggeriet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
12Inden du går i gang med byggeprojektet kan det være ret vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig flot. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål om plantesække

 • Hvordan planter man i plantesække?
 • Hvordan bruger man plantesække?
 • Hvilke plantesække er bedst?
 • Plantesække?
 • Hvad kan man dyrke i plantesække?
 • Hvordan bruges plantesække?
 • Plantesække hvordan?
 • Hvordan virker plantesække?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  De fleste online webshops tilbyder nu til dags diverse forskellige billige leveringsformer til plantesække. En af dem der er mest populær er for nærværende udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Metoden er altså yderst hensigtsmæssig, samt typisk ydermere den mest betalelige leveringsform.

  Du kan også foretrække at bestille ordren til levering til dit hus eller ud på dit arbejde. Fragtformen bliver beklageligvis et hak mere pebret, men ligeledes usædvanlig overkommelig med plantesække online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket kræver at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på plantesække er usædvanlig bestemmende hvis vi absolut skal bruge ordren fluks, så herved er det virkelig klogt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet for plantesække. En lang række online virksomheder – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på mange af shoppens varer online, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres inden et fast tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klargjort forinden de logistikansatte drager hjemad.

  En hel del byggecentre tilbyder fri fragt på plantesække online, men undertiden er det forbeholdt når du handler for et præcist beløb. I øvrigt kan du tage den prisbilligste løsning til levering, som mange gange er at få bragt varerne til et afhentningssted.

  Størstedelen af webshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig plantesække på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. De tildeler bl.a. afhentning af plantesække i følgende byer:

  Aalborg, Søborg, Rudersdal, Vallensbæk, Hillerød, Skanderborg, Nyborg, Middelfart, Rødovre, Hedehusene, Tårnby, Lyngby, Farum, Gentofte, Lillerød, Viborg, Sønderborg, Struer, Fredericia, Frederiksværk, Værløse, Varde, Åbyhøj, Ishøj, Charlottenlund, Næstved, Vejle, Ikast, Ringsted, Roskilde, Glostrup, Aabenraa, Korsør, Odder, Hjørring, Greve, Holbæk, Stenløse, Gladsaxe, Allerød, Silkeborg, Horsens, Hobro, Kokkedal, Frederikssund, Køge, Kalundborg, Helsingør, Haslev, Vordingborg, Solrød Strand, Hørsholm, Birkerød, Nykøbing Falster, Brønshøj, Frederikshavn, Taastrup, Risskov, Frederiksberg, København, Kolding, Odense, Grenaa, Aarhus, Tilst, Ølstykke, Holstebro, Randers, Nakskov, Slagelse, Rønne, Brøndby, Ballerup, Dragør, Albertslund, Jyllinge, Valby, Thisted, Nærum, Svendborg, Haderslev, Lystrup, Herlev, Herning, Brønderslev, Vanløse, Nørresundby, Skive, Hvidovre, Virum, Hedensted, Esbjerg, Brabrand, og Højbjerg, .

  Afhentning for plantesække er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland).

  Ses der på data er det tydeligt, at netshoppere tit leder efter for eksempel plantesække online og billig plantesække. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge efter for eksempel køb plantesække, plantesække tilbud og plantesække priser, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

  Rabat på plantesække

  Det har vist sig at være ekstremt fleksibelt for enhver at lave prissammenligning på billige plantesække online i blandt flere e-firmaer, og for det har massevis af forhandlere på nettet været presset til at at stampe prisniveauet på plantesække helt i bund, og derudover byde på levering uden gebyr.

  Dog kan det immervæk vise sig fordelagtigt at besigtige enkelte netbutikker efter rabatter og tilbud på plantesække online inden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan og Jem og Fix.

  Du skal bare huske på, at hvis en internet forhandler annoncerer billige plantesække online til en udsalgspris som virker umådelig lav, så bør det mange gange være et signal om en fup webshop. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i et regelsæt, som assisterer en imod snydagtige internet selskaber.

  Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at honorere prisen på plantesække over tid. Det fås typisk i niche netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Når man kigger i data bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. plantesække priser og billig plantesække. Man ser derudover som regel netshoppere lede efter fx køb plantesække, plantesække tilbud og plantesække online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantesække er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Det var godt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til tomater til drivhus til krukker til havedam til kartofler til højbede

  Mængder: 1 m3 2000 liter 400 liter 50 liter 500 liter 200 liter 80 liter 3000 liter 300 liter 1000 liter

  Levering: løst leveret vognlæs i sække hent selv trailer i poser i løs vægt afhentning i bigbag

  Brands: Park Champost Bilka Meny GreenBio Pindstrup Danmuld Netto Rema 1000 Føtex

  Analyser eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot frembringer nogenlunde fremragende chancer for at læse ret mange andre brugeres evalueringer og på grund af dette anbefaler vi, at du analyserer netshoppens ratings forinden du køber billige plantesække online.

  Facebook fører til endvidere en lang række fordelagtige genveje til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. Tilmed er der en del internet varehuse hvor folk kan afgive en bedømmelse af deres køb, som tilmed bør udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Før folk køber billige plantesække online i en internet butik kan de på en vis måde tyde virksomhedens handelsvilkår, dog er det uden tvivl en tidskrævende opgave, især med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

  Et andet alternativ kan være at bemærke om e-butikken er e-mærke godkendt, siden det generelt er en sikkerhed for at netshoppen føjer de officielle danske regler, og at butikken hyppigt føres tilsyn med af specialister som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

  Desuden får du mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du møder problemstillinger ved dit indkøb af plantesække. Endvidere er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de vigtigste regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af plantesække online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online webshoppen anvender.

  I den relation er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bekræfte bestillingen af plantesække, uafhængig af om man handler ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen eller Bygma.

  Birthe N gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Kim A gav 4 stjerner

  SUPER

  Maria A gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Bente gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 gode råd til når du køber online
  1Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en foranstaltning, der beskytter køber overfor uægte forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du gerne vil godtgøre prisen ude i fremtiden.
  2Vi tilråder generelt at kigge om online firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det bør være et tegn på at e-shoppen forstår de officielle regler, samt at online forhandleren hyppigt besøges af eksperter som er inde i de gældende regler. Inden nogen handler billige plantesække hos en online butik bør de egentlig gennemse shoppens forretningsvilkår.
  3Den mest betalelige metode til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det beroer på at du opholder dig nærved online webshoppens bopæl. Den løsning kan være særdeles essentiel forudsat man har behov for plantesække inden for få dage. Alternativt så yder visse webbutikker fragt uden omkostninger, men for det meste kræves det at man shopper for et konkret beløb.
  4Antal dages levering er ret så vital når man har brug for din ordre inden for kort tid, og i det øjemed er det relativt fornuftigt at du studerer den forventede leveringstid for plantesække. Temmelig mange online outlets garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, som imidlertid står og falder med at bestillingen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  5Trustpilot medfører immervæk fordelagtige løsninger til at eftergå en længere række eksisterende konsumenters iagttagelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du evaluerer online forhandlerens omtaler inden du bestiller billige plantesække online. Facebook tilbyder dig på samme måde stort set belejlige muligheder for at få indtryk af online forhandlerens kundefokus.
  6Adskillige forretninger på nettet tildeler i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til plantesække. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo vældig bekvem, og oftest ydermere den mest betalelige fragtform.
  7En række netbutikker lover fragt uden omkostninger på plantesække, men typisk er det forbeholdt når du indkøber for et fastsat beløb. Desuden må man gribe den billigste leveringsmulighed, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop. Fragtformen er ofte lige så vel meget enkel. Den mest betalelige løsning til levering vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  8Forinden folk shopper billige plantesække på en webshop bør de de facto læse shoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende. Derudover slår vi et slag for at kunden er hensynstagende til de mest essentielle regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige plantesække online, som fx den returneringsret e-firmaet benytter.
  9Det er efterhånden yderst smart for købere at sammenligne priser online på billige plantesække fra forskellige online firmaer, og for det frembyder de fleste netbutikker gratis fragt. Det kan imidlertid være lønsomt at udforske flere online forhandlere efter billige priser inden du køber, sådan at du er skudsikker på at indhente den laveste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk