Tomotek.dk

Plantemuld pristjek

Er du på udkig efter plantemuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 50 liter 1000 liter 400 liter 2000 liter 500 liter 300 liter 80 liter 200 liter 3000 liter

Levering: trailer vognlæs i løs vægt i poser afhentning løst leveret i sække i bigbag hent selv

Brands: GreenBio Champost Danmuld Pindstrup Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige plantemuld fra netbutik til netbutik. En del satser på lave priser, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring plantemuld.
Når du vil have varerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er navnligt muligt i de velkendte byggecentre.
Du skal kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man kende butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment, og nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot plantemuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger varer fra alverdens producenter, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af plantemuld online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og som følge af det har folk mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det kan du blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og landskendte butikker, hvilket kan give øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Diverse nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du køber plantemuld online på deres hjemmeside.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Ergo vil du opleve en høj grad af konstruktiv rådgivning fra folk som er eksperter i netop plantemuld.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantemuld jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

plantemuld silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

plantemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

plantemuld bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et budget for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at nedskrive samtlige udgifter, og så nedskrive ens købspris for dem én efter én.
2Du skal ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedshjelm som sikrer dig mod eventuelle risici. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
3Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver dig adgang til en masse udbytterig viden, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
4Det kan overvejes at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig når der er tale om krævende byggeprocesser. Større projekter stiller krav om mere end en person. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
5Du vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have det parat forinden du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
6Måske kan det blive væsentligt at have alle bygningsmaterialer disponible forinden du iværksætter dit arbejde. Du bør udarbejde en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og så eftergå oversigten, med øje for at du er tryg ved at alt er på sin plads.
7Forberedelse vedbliver at være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du må sammensætte en effektiv tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
8Før du starter byggeprocessen må det være usandsynligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Der viser sig typisk uventede vanskeligheder når det kommer til svære opgaver, og følgelig vurderes det væsentligt at der afsættes en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
10Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at ombygningen påvirker naturen.
11Du bør gennemtænke hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør have eksperthjælp til opstarten af arbejdet. Hvis du anskaffer assistance fra en fagperson vil det ofte være en god idé at indhente prisoverslag fra flere selskaber.
12For udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du løbende tage et kig på vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre det svære projekt.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Størstedelen af online outlets yder i vore dage alverdens billige metoder til levering til plantemuld. Det mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo særligt uproblematisk, samt desuden ydermere den billigste type af levering.

Du kan omvendt foretrække at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig uheldigvis lidt mere pebret, men samtidig yderst smertefri ved køb af plantemuld online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du opholder dig tæt på e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på plantemuld kan vise sig at være ultra betydningsfuld når du skal bruge produkterne lige om lidt, så i det øjemed er det rigtig på sin plads at man efterser den anslåede leveringsdato på plantemuld. En masse online shops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer online, hvilket er regnet ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen fikset før personalet drager hjemad.

Indtil flere internet foretagender frembyder fragtfri levering på plantemuld online, men ofte kun hvis der handles for et bestemt beløb. I øvrigt skulle du foretrække den mest betalelige leveringsmetode, som tit vil være at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops yder afhentning hvor man handler billig plantemuld hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på plantemuld i følgende byer:

Vallensbæk, Helsingør, Ølstykke, Køge, Frederikshavn, Farum, Glostrup, Kokkedal, Taastrup, Birkerød, Korsør, Randers, Thisted, Aabenraa, Odense, Nærum, Hedehusene, Brøndby, Stenløse, Holbæk, Silkeborg, Ringsted, Frederikssund, Højbjerg, Herlev, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Tilst, Brønshøj, Grenaa, Roskilde, Haslev, Rødovre, Skanderborg, Vejle, Hobro, Hørsholm, Næstved, Ikast, Lystrup, Rønne, Lillerød, Hjørring, Albertslund, Sønderborg, Aarhus, Skive, Fredericia, Horsens, Risskov, Struer, Ballerup, Gentofte, Vanløse, Tårnby, Virum, Slagelse, Brønderslev, Odder, Solrød Strand, Middelfart, Nyborg, København, Frederiksværk, Allerød, Valby, Vordingborg, Varde, Lyngby, Brabrand, Aalborg, Hedensted, Viborg, Nørresundby, Kolding, Kalundborg, Svendborg, Esbjerg, Frederiksberg, Charlottenlund, Jyllinge, Ishøj, Holstebro, Værløse, Rudersdal, Hillerød, Hvidovre, Nakskov, Åbyhøj, Dragør, Haderslev, Herning, Greve, og Søborg, .

Click-and-collect for plantemuld er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at internetbrugere ofte efterspørger blandt andet plantemuld priser og køb plantemuld. Vi ser derudover tit internet shoppere efterspørge for eksempel plantemuld online, plantemuld tilbud samt billig plantemuld, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Bedste tilbud på plantemuld

Det er jo efterhånden ultra overkommeligt for alle at finde tilbud på billige plantemuld online i blandt forskellige e-firmaer, og følgelig har flere e-forretninger fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på plantemuld betydeligt, og ovenikøbet garantere fragt uden gebyr.

Derfor kan det immervæk være gavnligt at besigtige nogle enkelte netshops efter tilbud på plantemuld online forud for at du placerer ordren, så man er tryg ved at få den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Du må dog ikke undervurdere, at hvis en online virksomhed frembyder billige plantemuld online for en pris som kan ses som helt fantastisk billig, kan det ofte være en indikation på en bedragerisk e-butik. Kortkøb er i hvert fald inkluderet i en lov, hvilket redder dig overfor uærlige online outlets.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du gerne vil honorere prisen på plantemuld af flere omgange. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Når man kigger i tallene bliver det markant, at internet shoppere typisk søger efter fx billig plantemuld og plantemuld priser. Derudover ser vi mange gange mennesker efterspørge fx køb plantemuld, plantemuld online samt plantemuld tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantemuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 2000 liter 3000 liter 400 liter 50 liter 80 liter 500 liter 1 m3 1000 liter 300 liter 200 liter

Levering: i løs vægt i bigbag i poser afhentning vognlæs løst leveret hent selv i sække trailer

Brands: Danmuld GreenBio Champost Pindstrup Park

Gennemsøg nuværende kunders meninger

Trustpilot resulterer i tilpas anstændige muligheder for at gennemrode en stor gruppe andre konsumenters erfaringer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer online forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige plantemuld online.

Facebook indebærer ligeledes uden sammenligning fantastiske chancer for at få indtryk af e-forretningens kundefokus. Herinde er der faktisk netshops som tilbyder folk at registrere en evaluering af virksomhedens service, hvilket tillige bør drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige plantemuld online i en e-butik kan de på en vis måde granske netbutikkens regler, men det er gerne ikke særlig spændende, især med de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Et andet alternativ kan være at efterse om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det ofte er et signal om at webshoppen accepterer de officielle regler, og at internet virksomheden regelmæssigt evalueres af fagmænd som kender til vedtægterne på området.

Desuden giver det dig genvej til at få assistance, når du udsættes for problemstillinger som følge af dit køb af plantemuld. Tillige anbefales det at du er påpasselig med de mest vedkommende forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af plantemuld online, fx hvilken byttepolitik internet shoppen kører med.

Derfor er det desuden essesentielt, at man stadig sikrer sin faktura, således man fremadrettet kan bevise købet af plantemuld, uafhængig af om man bestiller hos Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 eller Davidsen.

Anna H gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Jens gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Else B gav 5 stjerner

Quick expedit

Inge Johansen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til internetshopping
1Det er jo efterhånden usædvanlig overkommeligt for folk at søge sig frem til priser online på billige plantemuld i blandt flere online butikker, og derved yder adskillige internet varehuse gratis levering. Dog kan det immervæk være udbytterigt at kigge forbi nogle internet handler efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, sådan at du er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris.
2Trustpilot frembyder fuldstændig tiltalende chancer for at kigge nærmere på en lang række tidligere køberes ratings og af den grund slår vi et slag for, at du studerer internet forhandlerens anmeldelser inden du handler billige plantemuld online. Facebook genererer desuden i højeste grad sikre metoder til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed.
3En hel del online webshops udlover nu om dage diverse billige fragtmuligheder til plantemuld. Et hit er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså yderst overkommelig, samt i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige slags levering.
4Nogle enkelte online virksomheder præsterer billig levering på plantemuld, men undertiden kun hvis der erhverves for et bestemt beløb. Alternativt kan du foretrække den mest letkøbte leveringsmodel, der gerne vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted. Den viser sig undertiden også særligt nem. Den mest letkøbte leveringstype er dog at hente varerne selv.
5Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en ordning, som passer på os overfor falske internet foretagender. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage prisen senere.
6Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en antydning af at e-shoppen forstår de officielle regler, samt at e-forretningen en gang i mellem kontrolleres af eksperter som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Forud for at folk handler billige plantemuld hos en internet virksomhed behøver man uden tvivl kigge på shoppens betingelser.
7Fragttiden er jo usædvanlig bestemmende når vi har brug for din pakke straks, så med det formål er det faktisk centralt at man finder den anslåede leveringsdato ved plantemuld. Flere firmaer på nettet annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men glem ikke at det stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt.
8Den prisbilligste fragtmulighed vil til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du bor i kort afstand af online shoppens tilholdssted. Den fragtform kan være yderst relevant hvis du har behov for plantemuld om et øjeblik. Alternativt så lover indtil flere e-shops i Danmark fragt uden omkostninger, men i reglen er det forbeholdt når du handler for en bestemt pris.
9Inden folk køber billige plantemuld på en webbutik kan man i reglen granske deres forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke videre spændende. Ydermere er det at foretrække at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante reglementer der kan have indflydelse på shopping af billige plantemuld online, eksempelvis hvilken byttepolitik online forretningen benytter.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk