Tomotek.dk

Plantejord pristjek

Er du på udkig efter plantejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til buksbom til højbed til kaktus til citrontræ

Mængder: 80 liter 50 liter 200 liter 3000 liter 2000 liter 500 liter 1000 liter 300 liter 400 liter 1 m3

Levering: i løs vægt i sække afhentning i bigbag i poser vognlæs trailer løst leveret hent selv

Brands: Champost GreenBio Park Danmuld Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne selv. Det er i særdeleshed et alternativ i de store byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring plantejord.
Nogle byggecentre tilbyder et stort vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover bare plantejord.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige plantejord hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og øvrige giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne chancen for at bestille online og køre varerne på egen hånd. Som følge af det har du chancen for at undvære fragten, samt samtidig hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af plantejord online.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du opleve ekstra kompetent sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis plantejord.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du idet du køber plantejord online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

plantejord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

plantejord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

plantejord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantejord jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Nogle gange kan man indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeriet har positiv betydning for planeten.
2Du bør ikke på noget tidspunkt fattes grej. Jævnligt kan det vise sig en fordel at du har værktøjet ved hånden forinden du indleder byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet.
3Det kan vise sig at være meningsfuldt at have et budget for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det kan være en god idé at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør nedfælde beløbet for hver enkelt.
4Der er stribevis af artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver dig adgang til utrolig meget konstruktiv oplysning, specielt når man kigger på engelsk.
5Det kan vise sig af stor betydning at du har samtlige materialer tilgængelige forud for at du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at udfærdige en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt du får brug for, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
6Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til projektet, især ved væsentlige ombygninger. Krævende projekter bør udføres af flere folk. Endvidere viser det sig hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
7Forud for at du påbegynder byggeprojektet er det ganske essentielt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
8Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet plan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din strategi.
9Der kommer stort set altid pludselige problemstillinger i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det være værdifuldt at man afsætter rimelig tid i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
10Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette bør du tit undersøge udsigten ift. vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at regne når du lige vil påbegynde dit store projekt.
11Det kan vurderes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde investere i hjælp fra en professionel til opstarten af det. Når du køber hjælp fra en professionel er det lukrativt at tage imod en pris fra forskellige selskaber.
12Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ikke påklædning som eksempelvis arbejdshjelm der beskytter dig overfor mulige skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En lang række e-handler giver efterhånden flere billige leveringstyper til plantejord. En der er meget almindelig er nu om dage levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter når du har lyst. Leveringsformen er jo i høj grad enkel, og mange gange derudover den mest prisbevidste fragtmetode.

Du burde endvidere afveje for og imod at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er oftest en smule mindre billig, men tillige vældig gnidningsløs for plantejord online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter varerne, som dog er betinget af at du lever nærved online shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på plantejord er selvfølgelig ret så betydningsfuld i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken omgående, så med det formål er det ret så aktuelt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved plantejord. Temmelig mange shops på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at ordren laves før et fast klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne distribueret forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte online firmaer byder på levering uden omkostninger på plantejord online, men i reglen stiller det krav om at du bestiller for et bestemt beløb. Derudover kan man gribe den mest prisbevidste leveringsform, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Adskillige netshops tilbyder afhentning hvor du bestiller billig plantejord online men afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler eksempelvis afhentning af plantejord i følgende byer:

Frederikshavn, Svendborg, Birkerød, Herning, Dragør, Taastrup, Odder, Vallensbæk, Højbjerg, Helsingør, Grenaa, Frederiksværk, Aarhus, Solrød Strand, Stenløse, Charlottenlund, Rudersdal, Ringsted, Aabenraa, Nykøbing Falster, Brøndby, Kolding, Nakskov, Ikast, Kokkedal, Hørsholm, Vanløse, Tårnby, Randers, Brønderslev, Lystrup, Skanderborg, Lillerød, Middelfart, Søborg, Slagelse, Hvidovre, Nørresundby, Roskilde, Rødovre, Esbjerg, Hobro, København, Odense, Gladsaxe, Risskov, Jyllinge, Vejle, Hjørring, Vordingborg, Fredericia, Skive, Farum, Ølstykke, Valby, Værløse, Glostrup, Hedehusene, Thisted, Struer, Greve, Aalborg, Åbyhøj, Rønne, Brønshøj, Viborg, Hillerød, Sønderborg, Holstebro, Nærum, Silkeborg, Holbæk, Horsens, Allerød, Kalundborg, Tilst, Frederiksberg, Ishøj, Lyngby, Hedensted, Korsør, Gentofte, Næstved, Nyborg, Brabrand, Ballerup, Herlev, Haderslev, Frederikssund, Haslev, Virum, Varde, Albertslund, og Køge, .

Klik-og-hent for plantejord er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Bornholm, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i data bliver det klart, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel plantejord priser og køb plantejord. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge blandt andet plantejord tilbud, plantejord online og billig plantejord, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Gode tilbud på plantejord

Det er jo yderst fremkommeligt for os alle at finde frem til tilbud på billige plantejord online i blandt flere forretninger på nettet, og for det har massevis af online forretninger fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på plantejord betragteligt, og endda tilbyde fri fragt.

Det kan til hver en tid være indbringende at se nærmere på en række e-firmaer efter udsalg og tilbud på plantejord online inden du bestiller, sådan at du er sikret at opnå den mest billige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Man må lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en internet virksomhed forhandler billige plantejord online for en salgspris der virker ubegribelig billig, så kunne det mange gange være et fingerpeg om en bedragerisk e-handler. Kortkøb er dog omfattet af et regelsæt, hvilket passer på en imod svindlende shops på nettet.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at honorere pengene til plantejord ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Når der ses på statistikkerne er det markant, at netshoppere ofte søger for eksempel plantejord priser og køb plantejord. Foruden dette ser man ofte internet shoppere kigge efter bl.a. plantejord tilbud, plantejord online og billig plantejord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til citrontræ til højbed til kaktus til buksbom

Mængder: 1000 liter 50 liter 300 liter 3000 liter 500 liter 80 liter 1 m3 200 liter 400 liter 2000 liter

Levering: løst leveret i bigbag afhentning vognlæs i poser trailer i sække hent selv i løs vægt

Brands: Danmuld Champost Pindstrup Park GreenBio

Udforsk tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot resulterer i de facto hæderlige løsninger til at dechifrere en række øvrige køberes oplevelser og af den grund er det en hjælp, at du efterforsker internet virksomhedens omtaler før du shopper billige plantejord online.

Facebook indebærer lige så vel altid passelige chancer for at få indtryk af e-shoppens kundefokus. Herinde er der faktisk internet firmaer som tilbyder kunderne at tilkendegive en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige plantejord online hos en webshop behøver de til hver en tid have øje for netshoppens handelsaftale, det er dog ofte ikke videre spændende, især med de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne være at finde ud af om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en antydning af at e-forretningen overholder de opstillede regler, foruden at den fra tid til anden føres tilsyn med af jurister som har nøje kendskab til reglerne.

Desuden får du anledning til at få bistand, når du bliver udsat for dilemmaer som følge af dit indkøb af plantejord. Tillige foreslåes det at køber er sat ind i de mest relevante vilkår der har betydning for købet af plantejord online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet shoppen garanterer.

I relation til det er det tillige afgørende, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne påvise sin bestilling af plantejord, uagtet om man har handlet ved Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen eller Bygma.

Mette D gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Anna T gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Erik Mortensen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Mads Larsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til online shopping
1Masser af webbutikker i Danmark yder heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmetoder til plantejord. Den mest almindelige er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså super ligetil, samt mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsmetode.
2Det er i dag temmelig praktisk for folk at finde information om priser online på billige plantejord i blandt flere e-handler, og ergo tilbyder mange internet butikker levering uden gebyr. Det kan immervæk blive tiden værd at efterprøve visse online virksomheder efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
3Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en lov, der passer på køber imod svindlende online varehuse. Alternativt bør du udnytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at dække pengene over flere uger.
4Vi tilråder at efterse hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, som længe har været en tryghed om at online butikken respekterer de danske love, udover at online butikken rutinemæssigt overværes af sagkyndige som er indført i reglerne på området. Forud for at folk shopper billige plantejord hos en butik på nettet behøver man i og for sig tage stilling til netshoppens handelsbetingelser.
5Flere online webshops tilbyder fragtfri levering på plantejord, men for det meste er det under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb. Desuden kan du snuppe den mindst kostelige leveringsversion, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragttypen er som regel til gengæld virkelig simpel. Den mest letkøbte fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
6Trustpilot bringer dig en lang række hensigtsmæssige genveje til at sondere mange øvrige konsumenters oplevelser og herved er det godt, at du kigger nærmere på internet shoppens omtaler forud for at du køber billige plantejord online. Facebook bringer dig lignende rigtig passelige muligheder for at få en idé om online butikkens kundefokus.
7Forud for at folk handler billige plantejord på en online virksomhed behøver de ideelt set gennemse netbutikkens handelsvilkår, det er dog bare ikke specielt ophidsende. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køberen er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der gælder for bestillingen af billige plantejord online, f.eks. hvilken bytteret e-forhandleren tilbyder.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret aktuel når man absolut skal bruge produktet om kort tid, så af den grund er det tydeligvis afgørende at du finder den anslåede leveringsdato for plantejord. Adskillige webbutikker byder på billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre, som nødvendiggør at ordren gennemføres forinden et aftalt tidspunkt.
9Den mindst kostelige fragtform er dog at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du lever nærved e-handlens bopæl. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være temmelig relevant såfremt du absolut skal bruge plantejord om få sekunder. Alternativt så lover en hel del e-butikker levering uden gebyr, men i mange tilfælde kun hvis der købes for en konkret pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk