Tomotek.dk

Plantegødning pristjek

Er du på udkig efter plantegødning? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til stueplanter til akvarie planter

Varianter: flydende indendørs økologisk organisk

Mængder: 80 liter 1 m3 500 liter 400 liter 300 liter 3000 liter 2000 liter 1000 liter 50 liter 200 liter

Levering: i sække i bigbag afhentning i poser trailer i løs vægt løst leveret hent selv vognlæs

Brands: Subtral Tropica

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde variationer i prisen på billige plantegødning fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode priser, og nogle giver kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare plantegødning.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring plantegødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og af den grund har mange valget om at handle online og køre varerne på eget initiativ. Herigennem har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af plantegødning online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en billigere pris.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der tit er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at bestille plantegødning online på deres side.
Mange niche netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du opleve mere anvendelig service fra ansatte som er specialister i lige præcis plantegødning.
De største byggekæder i Danmark
plantegødning bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

plantegødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

plantegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

plantegødning silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er betydningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være rationelt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og så nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
2Man vil under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig smart at du har det tilgængeligt forinden du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne de her udgiftsposter i budgettet.
3Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når det kommer til væsentlige byggerier. Nogle ting bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det blive hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
4Forud for at du opstarter dit byggeprojekt må det være ret essentielt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Der findes en overflod af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube yder assistance med utrolig meget konstruktiv viden, særligt ifald man benytter engelske ord i din søgning.
6Det kan vise sig af stor betydning at du har samtlige materialer klar forinden du går til værks med eksekveringen. Du bør sammenfatte en simpel indkøbsliste med alt hvad der er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, således at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
7Planlægning vil altid være metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du sammensætter din dagsorden.
8Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette må du løbende undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
9Det kan give mening at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde købe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
10Der kommer utvivlsomt uforudsete vanskeligheder når det gælder avancerede projekter, og herved vil det være meningsfuldt at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
11I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet hvis projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
12Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som sikkerhedshjelm som beskytter dig overfor potentielle risici. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt flot. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er virkelig flot. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er virkelig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Flere byggeforretninger yder på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtformer til plantegødning. En af de mest moderne er nu til dags levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når der er tid til det. Denne er altså temmelig fremkommelig, og mange gange desuden den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kan ydermere planlægge at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen bliver beklageligvis en tand mindre billig, men også temmelig smart ift. plantegødning online. Den billigste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter pakken, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved online forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på plantegødning er jo ultra vital i tilfælde af at man har brug for din pakke nu og her, og i det øjemed er det nemlig på sin plads at du finder det anslåede leveringstidspunkt for plantegødning. En masse forretninger på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter online, men husk at det betinges af at ordren gennemføres inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt klargjort inden logistikpersonalet får fri.

Nogle få forretninger på nettet yder gebyrfri levering på plantegødning online, men undertiden kun når du bestiller for et præcist beløb. I øvrigt skal man snuppe den mest betalelige metode til levering, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En stor portion netshops giver click-and-collect hvor man bestiller billig plantegødning hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af plantegødning i disse områder:

Lyngby, Middelfart, Brabrand, Jyllinge, Korsør, Viborg, Hjørring, Grenaa, Hillerød, Holstebro, Aabenraa, Tårnby, Herlev, Nyborg, Svendborg, Brønshøj, Greve, Herning, Aalborg, Tilst, Vallensbæk, Randers, Ringsted, Haslev, Hørsholm, Solrød Strand, Sønderborg, Ishøj, Birkerød, Roskilde, Rødovre, Lillerød, Rudersdal, Lystrup, Nørresundby, Haderslev, Hedensted, København, Aarhus, Odder, Åbyhøj, Kalundborg, Vordingborg, Helsingør, Nakskov, Frederikshavn, Hedehusene, Taastrup, Struer, Nykøbing Falster, Køge, Varde, Kokkedal, Højbjerg, Søborg, Frederiksværk, Dragør, Frederikssund, Valby, Frederiksberg, Stenløse, Risskov, Skive, Brøndby, Slagelse, Albertslund, Ballerup, Vanløse, Hvidovre, Esbjerg, Charlottenlund, Virum, Nærum, Thisted, Silkeborg, Glostrup, Brønderslev, Næstved, Fredericia, Skanderborg, Gladsaxe, Horsens, Vejle, Farum, Gentofte, Ikast, Hobro, Holbæk, Odense, Værløse, Ølstykke, Allerød, Kolding, og Rønne, .

Klik-og-hent for plantegødning er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at internet shoppere tit kigger efter bl.a. billig plantegødning og plantegødning online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker søge efter bl.a. køb plantegødning, plantegødning priser og plantegødning tilbud, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Bedste tilbud på plantegødning

Det er ultra praktisk for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige plantegødning online på diverse internet butikker i Danmark, og altså har en lang række e-shops ikke kunne slippe for at nedskære prisen på plantegødning kolossalt, og derudover love fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at se nærmere på en række outlets på nettet efter udsalg og tilbud på plantegødning online inden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at indhente den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Du bør bare være omhyggelig med, at hvis en e-shop frembyder billige plantegødning online til salg for en tilbudspris som kan ses som helt fantastisk billig, burde det tit være et signal om en snydagtig butik. Køb med kort er imidlertid en del af en foranstaltning, som sikrer en imod uoprigtige online virksomheder.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du benytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at honorere prisen på plantegødning ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Ses der på tallene står det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. plantegødning online og plantegødning tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker lede efter eksempelvis billig plantegødning, køb plantegødning og plantegødning priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantegødning er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til stueplanter til akvarie planter

Varianter: økologisk indendørs flydende organisk

Mængder: 500 liter 50 liter 300 liter 400 liter 80 liter 1 m3 3000 liter 2000 liter 1000 liter 200 liter

Levering: i poser i sække trailer vognlæs løst leveret hent selv i bigbag i løs vægt afhentning

Brands: Subtral Tropica

Undersøg andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fører til egentlig hensigtsmæssige muligheder for at betragte forskellige eksisterende konsumenters observationer og på grund af dette tilrådes det, at du udforsker online virksomhedens kritik inden du færdiggør din shopping med billige plantegødning online.

Facebook præsterer ydermere relativt pæne metoder til at få kendskab til online shoppens kundefokus. Foruden det ser vi faktisk forretninger på nettet hvor det er muligt at notere en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde burde anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige plantegødning online på en netbutik behøver man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår, men det er i reglen ikke super spændende, især ved de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Alternativet kan derfor være at se hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, hvilket ofte er en garanti for at e-firmaet føjer den officielle danske lovgivning, samt at forretningen ofte revideres af eksperter som har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Det er en rigtig god genvej til at få assistance, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer med din handel med plantegødning. Ligeledes er det smart at køber er obs på de mest basale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af plantegødning online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet butikken tilsikrer.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man permanent gemmer ens ordrekvittering, således man senere kan dokumentere købet af plantegødning, ligegyldig om man har handlet hos Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen eller XL-Byg.

Per L gav 5 stjerner

Quick expedit

Anne Pedersen gav 4 stjerner

Nemt køb

Jørgen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Pia Jensen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til online shopping
1Det er i dag ualmindeligt overkommeligt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige plantegødning på tværs af online outlets, og med det motiv tilbyder flertallet af webshops portofri fragt. Dog kan det immervæk være profitabelt at efterprøve indtil flere e-handler efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at indhente den mest attraktive pris.
2Leveringshastigheden kan være ekstremt afgørende hvis vi har brug for din ordre om et øjeblik, så derfor er det ret så relevant at vi tjekker den anslåede leveringstid ved plantegødning. Temmelig mange butikker på nettet byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes før et fastslået klokkeslæt.
3Vi tilråder at efterse om internet selskabet er e-mærke godkendt, som kan være en påvisning af at netbutikken opretholder de opstillede regler, samt at online forretningen ofte kontrolleres af jurister der forstår reglementet på området. Inden folk køber billige plantegødning i en e-forhandler kan man de facto gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens vilkår.
4Den billigste leveringsmulighed vil altid være at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du befinder dig tæt på netshoppens tilholdssted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende ifald man mangler plantegødning straks. Alternativt så tilbyder indtil flere firmaer på nettet levering uden beregning, men oftest er det under betingelse af at man indkøber for en bestemt sum.
5De fleste internet virksomheder yder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til plantegødning. En der er meget anvendt er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når der er mulighed for det. Denne er nemlig ultra uproblematisk, og oftest desuden den mest letkøbte leveringsudgave.
6Inden folk shopper billige plantegødning hos en butik på nettet kunne man principielt studere forhandlerens forretningsaftale, men det er tit et omfattende arbejde. Foruden dette er det en hjælp at du er obs på de vigtigste betingelser der gælder for handlen med billige plantegødning online, til eksempel den returret virksomheden anvender.
7Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en bestemmelse, der værner os imod bedrageriske internet varehuse. Som en anden løsning kan du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du vil betale prisen over tid.
8Enkelte webshops tilbyder levering uden omkostninger på plantegødning, men i reglen er det påkrævet at man shopper for et bestemt beløb. Desuden skal du overveje den billigste form for fragt, som oftest er at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Metoden bliver mange gange desuden rigtig fremkommelig. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
9Trustpilot tilbyder dig nogle passelige chancer for at tyde forskellige tidligere køberes meninger og herved anbefales det, at du tolker online firmaets vurderinger før du køber billige plantegødning online. Facebook bringer dig tilsvarende visse passelige løsninger til at få indtryk af online webshoppens troværdighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk