Tomotek.dk

Plænedress pristjek

Er du på udkig efter plænedress? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plænedress inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 200 liter 80 liter 1 m3 3000 liter 2000 liter 400 liter 300 liter 50 liter 500 liter 1000 liter

Levering: løst leveret i bigbag hent selv vognlæs trailer i løs vægt i sække afhentning i poser

Brands: Danmuld Turfline Champost Gardol

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets betingelser.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige plænedress hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot plænedress.
For mange er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af plænedress.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det kan du se fordele i.
De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og takket være dette har man chancen for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Af den grund kan du overveje at spare fragtomkostningen, samt samtidig have varerne lige nu.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra diverse specialbutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af plænedress online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Majoriteten af små butikker er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at købe plænedress online fra deres webshop.
De fleste nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund vil du modtage ekstra god service fra nogle som er specialister i lige præcis plænedress.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
plænedress bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

plænedress jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

plænedress silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plænedress harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det vil være sundt at beskrive samtlige udgiftsposter, og så dokumentere ens omkostning ved dem alle sammen.
2Man bør under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte kan det være erstatteligt at have værktøjet disponibelt akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medtage de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
3Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din agenda.
4Før du går i gang med arbejdet kan det blive højst betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
5Der viser sig ofte uforudsete problemer når det kommer til krævende opgaver, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i agendaen, med formålet om at man er afslappet omkring at komme i mål.
6Det er essentielt at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du tager fat på projektet. Du kan udfærdige en overskuelig indkøbsseddel som samler alt det du har brug for, og efterfølgende granske materialerne, således at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette kan du regelmæssigt se meldingerne om vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
8Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder dig temmelig meget udbytterig oplysning, specielt når du kigger på engelsk.
9Måske burde det overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde skaffe eksperthjælp til områder af projektet. Ifald du anskaffer assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente en pris fra en håndfuld leverandører.
10Det kan være en god idé at søge hjælp til byggearbejdet, især når der er tale om væsentlige ombygninger. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
11Nogle gange kan man få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man ifald renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at ombygningen forbedrer klimaet.
12Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra imponerende. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

De fleste internet selskaber yder efterhånden diverse billige muligheder for levering til plænedress. Det mest almindelige er p.t. levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente varerne når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ret problemfri, og typisk ydermere den mindst kostelige form for levering.

Du bør ydermere påtænke at få varerne leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver som regel lidt dyrere, men tillige vældig nem for plænedress online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du lever i kort afstand af internet forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på plænedress kan være temmelig bestemmende i tilfælde af at vi mangler dine nye varer om kort tid, så derfor er det sandelig fornuftigt at vi undersøger den estimerede leveringsdato på plænedress. En række e-forhandlere – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, der dog er påkrævet at bestillingen køres igennem forud for et besluttet tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet outlets garanterer levering uden betaling på plænedress online, men i reglen kræver det at du aftager for en fastsat sum. Derudover må du foretrække den mindst kostelige leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Mange webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig plænedress online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af plænedress i følgende byer:

Odder, Fredericia, Korsør, Jyllinge, Skanderborg, Nyborg, Valby, Stenløse, Værløse, Haslev, Charlottenlund, Aarhus, Vordingborg, Frederiksberg, Søborg, Holstebro, Dragør, Odense, Roskilde, Esbjerg, Brønshøj, Rønne, Tilst, Helsingør, Hørsholm, Svendborg, Hedehusene, Glostrup, Højbjerg, Frederiksværk, Thisted, Allerød, Virum, Frederikshavn, Frederikssund, Nærum, Kalundborg, Varde, Nykøbing Falster, Aalborg, Holbæk, Slagelse, Greve, Ølstykke, Vanløse, Viborg, Lystrup, København, Herlev, Taastrup, Grenaa, Aabenraa, Nørresundby, Kolding, Vejle, Brøndby, Albertslund, Skive, Hobro, Ikast, Gladsaxe, Birkerød, Næstved, Nakskov, Åbyhøj, Silkeborg, Horsens, Vallensbæk, Solrød Strand, Rødovre, Hjørring, Ringsted, Haderslev, Gentofte, Struer, Rudersdal, Hvidovre, Køge, Brabrand, Hedensted, Middelfart, Sønderborg, Randers, Herning, Risskov, Hillerød, Farum, Ballerup, Lyngby, Kokkedal, Ishøj, Lillerød, Tårnby, og Brønderslev, .

Klik-og-hent for plænedress er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at netshoppere mange gange efterspørger for eksempel plænedress online og køb plænedress. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere søge fx billig plænedress, plænedress priser samt plænedress tilbud, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Få den bedste pris på plænedress

Det er temmelig overkommeligt for almindelige dødelige at søge information om priser på billige plænedress online i blandt forskellige firmaer på nettet, og derfor har massevis af online butikker set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på plænedress betragteligt, og derudover yde billig fragt.

Men det kan alligevel være lønnende at efterprøve flere firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på plænedress online før du shopper, således at man er skråsikker på at få den mest billige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Du bør imidlertid ikke overse, at når en internet forhandler reklamerer billige plænedress online til en pris der kan ses som urealistisk fordelagtig, er det i nogle tilfælde være et symbol på en svindel online webshop. Kortbestillinger er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, hvilket garanterer os overfor uoprigtige butikker på nettet.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere regningen på plænedress over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at netshoppere tit søger bl.a. plænedress priser og billig plænedress. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere efterspørge fx plænedress tilbud, plænedress online og køb plænedress.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plænedress er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

God webshop” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 2000 liter 3000 liter 300 liter 80 liter 1 m3 400 liter 500 liter 50 liter 200 liter 1000 liter

Levering: vognlæs afhentning i bigbag trailer i sække hent selv i løs vægt i poser løst leveret

Brands: Danmuld Champost Turfline Gardol

Kig på eksisterende kunders ratings

Trustpilot byder på altid værdifulde genveje til at gennemsøge en række andre brugeres kritik og herved rekommanderer vi, at du iagttager netbutikkens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige plænedress online.

Facebook fremskaffer lige så vel en række solide muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus. Herinde ses nogle internet webshops som tilbyder kunderne at levere en vurdering af købsoplevelsen, som tillige burde drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige plænedress online i en internet shop behøver de på en vis måde gennemløbe deres forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, især på de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kan være at tjekke hvorvidt internet forhandleren er e-mærket medlem, da det typisk er en angivelse af at e-shoppen følger de danske love, samt at e-handlen nu og da gennemses af fagmænd der er inde i de gældende regulativer.

Desuden giver det dig chance for en håndsrækning, hvis du bliver udsat for dilemmaer som følge af din handel med plænedress. Udover dette er det prisværdigt at køber er klar over de væsentligste betingelser der kan have indvirkning på købet af plænedress online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed webshoppen garanterer.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man stadigvæk gemmer ens ordrekvittering, således man senere kan bekræfte bestillingen af plænedress, uanset om man shopper fra Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Bygma.

Jørgen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Per gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Else gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Lars gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til når du køber online
1Fragttiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende såfremt du har behov for pakken om få sekunder, og herved er det tydeligvis fornuftigt at man studerer den forventede leveringsdato på plænedress. Flere shops på nettet byder på billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter, som påkræver at orden realiseres forinden et angivent tidspunkt.
2Trustpilot fører til faktisk troværdige chancer for at analysere en hel del nuværende køberes omtaler og herved er det godt, at du eftersøger e-handlens ratings inden du shopper billige plænedress online. Facebook medfører lige så vel super sikre løsninger til at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed.
3Mange online firmaer tildeler nu til dags diverse billige løsninger til levering til plænedress. En favorit er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente varerne når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig særligt fremkommelig, samt mange gange derudover den mindst kostelige leveringsversion.
4Det er efterhånden ret så fleksibelt for os alle at søge sig frem til priser online på billige plænedress i blandt forskellige internet virksomheder, og på grund af dette frembyder utallige internet varehuse gratis levering. Men det kan alligevel være lukrativt at eftergå nogle få e-shops efter tilbud og rabat før du køber, så man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
5Nogle enkelte e-forretninger i Danmark byder på fragtfri levering på plænedress, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du shopper for et bestemt beløb. Derudover bør man beslutte sig for den mest prisbevidste mulighed for levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Denne viser sig oftest på den anden side særligt fremkommelig. Den mest betalelige mulighed for levering er uden tvivl selv at hente produkterne.
6Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det generelt er en indikator for at e-firmaet opfylder de danske retningslinjer, tillige med at online forretningen en gang i mellem vurderes af fagfolk der er inde i vedtægterne på området. Før folk handler billige plænedress i en e-shop burde de i virkeligheden få overblik over forhandlerens handelsvilkår.
7Forud for at folk shopper billige plænedress på en internet butik behøver de principielt læse webshoppens handelsaftale, det er dog ofte ikke super spændende. Foruden dette anbefaler vi at køberen er obs på de fundamentale forhold der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige plænedress online, som for eksempel den returrettighed internet butikken har.
8Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af et regulativ, der beskytter dig som køber overfor uærlige e-firmaer. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afbetale betalingen af flere omgange.
9Den billigste leveringsløsning vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du opholder dig tæt på online webshoppens hjemsted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være super afgørende i tilfælde af at vi står og skal bruge plænedress omgående. Alternativt så garanterer nogle få internet foretagender gebyrfri levering, men oftest påkræves det at man indkøber for et bestemt beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk