Tomotek.dk

Pinjebark pristjek

Er du på udkig efter pinjebark? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 45 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter pinjebark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.825 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.246 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.288 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.874 kr.Poser med 50 literKøb
4.000 kr.Poser med 50 literKøb
4.005 kr.Poser med 60 literKøb
4.048 kr.Poser med 60 literKøb
4.998 kr.Poser med 70 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dyr til bede til hønsegård som gødning som faldunderlag til ridehus til fyring på skråning til fugle til fyr som bunddække til grill til ligusterhæk til fjernvarme til ridebane til gasgrill som brændsel til haven til roser til dyr til bede til hestefold som brændsel til indendørs til rhododendron til legeplads mod ukrudt til planter til surbundsbed imod dræbersnegle på frugttræer til hækken til indkørsel omkring træer til bøgehæk under hæk til stauder til stokerfyr til varmeværker til rygning til udendørs

Varianter: natur frisk lys groft fint revet mørk knust

Mængder: 3000 liter 50 liter 2500 liter 70 liter 2000 liter 80 liter 1000 liter 60 liter

Levering: vognlæs afhentning i løs vægt trailer i sække i poser i bigbag hent selv

Brands: Prima Champost Billigblomst Holmebo Pindstrup Bilka Douglas Manstrup Lidl Park Jysk Verdo Plantetorvet Plantorama Junckers GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt varesortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden bare pinjebark.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige pinjebark fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder gode tilbud, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp til valg af pinjebark.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du nær dig, og i kraft af det har du mulighed for at købe online og fragte produkterne personligt. Af den grund kan du undvære leveringsgebyret, og samtidig få varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og bekendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra flere producenter, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af pinjebark online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops er små firmaer, som tit har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du bestiller pinjebark online på deres side.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få bedre priser.
Mange nichefokuserede webshops er specialister i deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Således bør du forvente ekstremt brugbar rådgivning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis pinjebark.
Danmarks største byggemarkeder
pinjebark jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag mere end 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

pinjebark silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

pinjebark harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

pinjebark bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er en god idé at indhente hjælp til byggeprojektet, især når det kommer til store ombygninger. Flere ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil viser det sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
2Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at vælte ned bedst som du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
3Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det være ret vigtigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du vil ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig afgørende at du har grejet tilgængeligt når du starter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
5Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være en god idé at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende søge sig frem til ens købspris for dem enkeltvis.
6Der kommer næsten altid pludselige vanskeligheder ved større projekter, og pga. dette vurderes det afgørende at man har afsat rimelig plads i køreplanen, således at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
7Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
8Måske kan det blive meningsfuldt at du har de presserende materialer disponible i god tid før du påbegynder håndværket. Du vil med fordel kunne lave en punktforms indkøbsliste med det du har brug for, og så tjekke hvert eneste punkt, så du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
9Du burde måske overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må få hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Når du ønsker assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at få tilbud fra diverse foretagender.
10Godt forarbejde vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må lave en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende nummerorden. Vær konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
11Der er utallige instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med utrolig meget brugbar information, ikke mindst hvis man kigger på engelsk.
12Du må aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedshjelm som skåner dig imod potentielle risici. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
De mest folkekære byggecentre
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som klart er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig flot. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er virkelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål rundt om pinjebark

 • Hvad koster pinjebark?
 • Hvor er pinjebark på tilbud?
 • Hvad er pinjebark?
 • Hvor meget vejer pinjebark?
 • Hvor købes pinjebark billigt?
 • Hvor købes pinjebark online?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Masser af online shops tilbyder i dag en lang række forskellige billige fragtmetoder til pinjebark. En der er meget populær er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig yderst fleksibel, og oftest derudover den mest billige leveringsmulighed.

  Du kunne også afveje for og imod at få leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringstypen bliver jævnligt lidt mere bekostelig, men lige så vel ualmindeligt nem for pinjebark online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du er nær e-forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på pinjebark kan vise sig at være super bestemmende om vi har brug for dine nye varer om få sekunder, og i det øjemed er det faktisk passende at vi dobbelttjekker den forventede leveringsdato på pinjebark. En lang række internet virksomheder – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, som dog stiller krav om at bestillingen laves inden et fastslået tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få ordren sendt afsted forud for at de logistikansatte tager hjem.

  Nogle online varehuse tilbyder gratis fragt på pinjebark online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man køber for en fastsat pris. Ellers kunne du udvælge den mindst kostelige metode til levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

  Mange netbutikker frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig pinjebark online men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark og 10-4. Byggemarkederne foreslår eksempelvis click-and-collect på pinjebark i følgende byer:

  Hørsholm, Korsør, Gentofte, Frederiksberg, Birkerød, Nyborg, Hobro, Hedehusene, Rønne, Ringsted, Ballerup, Nykøbing Falster, Holstebro, Aarhus, Gladsaxe, Frederikssund, Nørresundby, Silkeborg, Hvidovre, Taastrup, Albertslund, Holbæk, Kolding, Sønderborg, Odense, Farum, Esbjerg, Randers, Lystrup, Ishøj, Allerød, Rudersdal, Stenløse, Tårnby, Frederikshavn, Aalborg, Ikast, Herning, Horsens, Skive, Hillerød, København, Odder, Fredericia, Varde, Vejle, Hjørring, Solrød Strand, Jyllinge, Thisted, Vallensbæk, Struer, Brønshøj, Haderslev, Glostrup, Greve, Kalundborg, Åbyhøj, Charlottenlund, Lillerød, Ølstykke, Værløse, Hedensted, Dragør, Viborg, Grenaa, Risskov, Næstved, Slagelse, Roskilde, Middelfart, Søborg, Kokkedal, Aabenraa, Brønderslev, Frederiksværk, Herlev, Lyngby, Brabrand, Rødovre, Haslev, Svendborg, Valby, Brøndby, Køge, Virum, Vanløse, Skanderborg, Helsingør, Højbjerg, Tilst, Vordingborg, Nærum, og Nakskov, .

  Klik-og-hent ift. pinjebark er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger fx køb pinjebark og billig pinjebark. Vi ser desuden typisk internet shoppere søge bl.a. pinjebark priser, pinjebark tilbud samt pinjebark online, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bygma.

  Spar penge på pinjebark

  Det har vist sig at være yderst fremkommeligt for almindelige dødelige at analysere priser på billige pinjebark online i blandt flere e-shops, og så har masser af online webshops været tvunget til at nedskære priserne på pinjebark markant, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

  Det kan dog stadigvæk blive smart at granske en række e-shops efter billige priser på pinjebark online forud for at du handler, således at man er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

  Du skal bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webbutik afhænder billige pinjebark online på tilbud til en salgspris der kan virke utopisk billig, så bør det undertiden være et kendetegn på en svindel e-forretning. Kortbetalinger er dog omsluttet af et lovbud, som redder folk imod bedrageriske online varehuse.

  Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage fordel af en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil afbetale omkostningerne til pinjebark over en periode. Dette foreslåes normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

  Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. pinjebark priser og pinjebark online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge bl.a. billig pinjebark, pinjebark tilbud og køb pinjebark.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pinjebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Helt i orden.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til legeplads som bunddække til stauder som faldunderlag som brændsel til hønsegård til bede til grill under hæk til dyr til varmeværker til indendørs som gødning til fjernvarme mod ukrudt til udendørs til surbundsbed som brændsel til bøgehæk til planter til rhododendron på skråning imod dræbersnegle til roser til fyr til bede til ridehus til stokerfyr til rygning til indkørsel til gasgrill til ligusterhæk til fugle til hestefold på frugttræer omkring træer til dyr til fyring til hækken til ridebane til haven

  Varianter: mørk revet natur frisk knust fint groft lys

  Mængder: 2000 liter 60 liter 2500 liter 70 liter 3000 liter 1000 liter 50 liter 80 liter

  Levering: i poser afhentning i løs vægt hent selv trailer i bigbag vognlæs i sække

  Brands: Holmebo Bilka Verdo Plantetorvet Plantorama Jysk Champost GreenBio Manstrup Pindstrup Park Billigblomst Junckers Lidl Prima Douglas

  Udforsk nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot indebærer ganske troværdige chancer for at se nøjere på en række nuværende konsumenters observationer og derfor slår vi et slag for, at du læser e-firmaets bedømmelser før du bestiller billige pinjebark online.

  Facebook indebærer ydermere flere fremragende genveje til at få en idé om online shoppens kundefokus. Her ser vi faktisk internet outlets hvor du kan sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tilmed bør anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen bestiller billige pinjebark online i en internet shop behøver de utvivlsomt læse netbutikkens handelsvilkår, men det er i reglen et omfattende arbejde, specielt ved de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, da det ofte er et fingerpeg om at webshoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, tillige med at internet butikken løbende besøges af fagmænd der forstår reglerne på området.

  Derudover tilbydes du mulighed for at få hjælp, hvis du bliver udsat for problemer med dit indkøb af pinjebark. Ydermere rekommanderer vi at du er klar over de mest essentielle forhold der kan have indflydelse på bestillingen af pinjebark online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-forretningen lover.

  Derfor er det tillige essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering, således man til enhver tid kan eftervise sit køb af pinjebark, uafhængig af om man køber fra Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

  Poul S gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Mads gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Susanne Johansen gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Louise N gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  9 gode råd til når du køber online
  1Det har vist sig at være usædvanlig smart for alle at finde frem til de bedste priser online på billige pinjebark hos diverse internet virksomheder, og til gengæld tilbyder massevis af netshops levering uden beregning. Men det kan trods alt være fordelagtigt at besigtige nogle forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg før du shopper, sådan at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris.
  2Forud for at folk bestiller billige pinjebark hos en butik på nettet kunne de utvivlsomt tage stilling til webshoppens regler, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave. Tilmed er det en hjælp at køber er klar over de mest vitale retningslinjer der gælder for shopping af billige pinjebark online, eksempelvis hvilken returrettighed online firmaet tilsikrer.
  3Trustpilot yder altid belejlige chancer for at efterforske en længere række aktuelle forbrugeres evalueringer og herved støtter vi, at du læser e-forhandlerens omtaler forinden du shopper billige pinjebark online. Facebook frembringer derudover temmelig troværdige chancer for at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed.
  4Indtil flere online outlets yder levering uden omkostninger på pinjebark, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man aftager for et præcist beløb. Som alternativ skulle man udvælge den mindst kostelige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få bragt dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen er mange gange endda meget praktisk. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
  5En hel del online virksomheder tildeler i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til pinjebark. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter varerne når du har lyst. Fragttypen er jo ekstremt problemfri, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringsmodel.
  6Den mest letkøbte leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du opholder dig tæt på internet webshoppens lager. Den mulighed for fragt er jo særligt afgørende hvis vi absolut skal bruge pinjebark omgående. Alternativt så garanterer nogle få internet foretagender gratis levering, men i reglen kræver det at man aftager for en fastsat pris.
  7Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en lov, som bistår folk imod svindlende butikker på nettet. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at dække omkostningerne over en længere periode.
  8Leveringsdygtigheden kan være ultra relevant når du absolut skal bruge pakken fluks, og af den grund er det uden tvivl essentielt at vi checker den forventede leveringsdato på pinjebark. En stor portion outlets på nettet garanterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter, som trods alt afhænger af at ordren placeres inden et aftalt tidspunkt.
  9Vi foreslår generelt at finde ud af om e-forhandleren er e-mærket, grundet at det skulle være et sympol på at internet forretningen overholder de opstillede regler, og at online virksomheden nu og da ses til af eksperter som har ekspertise inden for retningslinjerne. Inden folk shopper billige pinjebark hos en e-forretning burde man i og for sig læse netbutikkens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk