Tomotek.dk

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til haven til belægning til gårdsplads til sti til bålsted

Mængder: 1 kubikmeter 25 kg 1000 kg 15 kg 1 m3 500 liter 10 kg 500 kg 25 kg 15 kg 800 kg 20 kg 1 ton

Levering: i sække vognlæs i poser hent selv løst leveret i bigbag i løs vægt trailer afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige pigsten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på billige priser, og øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal have produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er især muligt ved de udbredte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring pigsten.
Du skal kende de regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggecentre sælger et enormt varesortiment, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare pigsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i de større byer, og som følge af det har du mulighed for at bestille online og køre varerne selv. Af den grund har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed have produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra adskillige nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af pigsten online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er specialister i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem kan du forvente en høj grad af kyndig service fra mennesker som er eksperter i lige præcis pigsten.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange specialiserede webshops er små virksomheder, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler pigsten online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er krævende byggeopgaver. Store projekter bør udføres af flere mennesker. Ydermere viser det sig hurtigere og sjovere at være flere om det.
2Der er stribevis af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube tilbyder dig enormt meget almennyttig information, ikke mindst ifald du bruger den engelske version.
3Der kommer næsten altid overraskende problemstillinger i forbindelse med store byggeprojekter, og på grund af det vil det være af stor betydning at man har afsat passende plads i arbejdsplanen, således at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
4Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at liste en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du laver din handlingsplan.
5I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver altså at renoveringen påvirker naturen.
6Du skal nødig forsømme sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder sko og hjelm som beskyttelse mod eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
7Måske det ville være relevant at overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde have eksperthjælp til opstarten af projektet. Hvis du anskaffer professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere firmaer.
8Det er værdifuldt at have alle bygningsmaterialer til disposition forinden du går til værks med byggeprocessen. Du kunne udfærdige en simpel huskeliste som indeholder det der skal bruges, og efterfølgende efterse oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
9Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være fordelagtigt at notere alle poster, og bagefter indsamle billige priser på dem enkeltvis.
10Før du optager byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Du skal aldrig undvære værktøj. Ofte vil det vise sig strategisk at du har det til disposition forinden du indleder byggeriet. Det er derudover vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i dit budget.
12For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor skal du tit lægge mærke til vejrudsigten lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det pludselig starter med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på det omfattende projekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål til pigsten

 • Pigsten hvordan?
 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  Adskillige netshops tildeler nu om stunder diverse forskellige billige leveringsudgaver til pigsten. Det mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig særligt praktisk, og tit derudover den mest prisbevidste fragttype.

  Du kan derudover overveje at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig i regelen en kende mere pebret, men ydermere ekstremt let gængelig ved køb af pigsten online. Den billigste form for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig nær e-forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på pigsten er naturligvis rigtig aktuel i tilfælde af at du mangler varen om et øjeblik, og derfor er det øjensynligt aktuelt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering for pigsten. Mange outlets på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få ordren klargjort forinden de lageransatte tager hjem.

  Nogle få internet varehuse garanterer fragtfri levering på pigsten online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du aftager for en bestemt sum. Desuden må du tage den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

  Flere netbutikker giver klik-og-hent hvor du bestiller billig pigsten hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus. De udlover bl.a. klik-og-hent på pigsten i disse byer:

  Svendborg, Nørresundby, Struer, Rønne, Hørsholm, Hedensted, Solrød Strand, Grenaa, Randers, Valby, Frederikshavn, Rudersdal, Brønderslev, Skanderborg, Tårnby, Vallensbæk, København, Aalborg, Gentofte, Hjørring, Odense, Dragør, Højbjerg, Silkeborg, Fredericia, Kalundborg, Næstved, Jyllinge, Brøndby, Slagelse, Lystrup, Viborg, Holbæk, Skive, Haslev, Thisted, Hvidovre, Helsingør, Ishøj, Korsør, Haderslev, Værløse, Risskov, Åbyhøj, Ballerup, Nykøbing Falster, Farum, Brønshøj, Virum, Nærum, Aabenraa, Hobro, Ringsted, Vanløse, Nakskov, Køge, Frederiksberg, Hedehusene, Varde, Taastrup, Aarhus, Esbjerg, Roskilde, Ikast, Herlev, Vordingborg, Birkerød, Glostrup, Lillerød, Nyborg, Odder, Horsens, Greve, Brabrand, Rødovre, Sønderborg, Allerød, Stenløse, Holstebro, Tilst, Vejle, Albertslund, Hillerød, Middelfart, Herning, Kokkedal, Gladsaxe, Ølstykke, Charlottenlund, Søborg, Lyngby, Kolding, Frederiksværk, og Frederikssund, .

  Klik-og-hent af pigsten er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Når der ses på søgedata bliver det klart, at netshoppere tit leder efter bl.a. billig pigsten og pigsten tilbud. Man ser desuden som regel internet shoppere kigge efter fx pigsten online, pigsten priser og køb pigsten, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

  Bedste tilbud på pigsten

  Det er jo efterhånden usædvanlig overkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige pigsten online hos flere shops på nettet, og følgelig har masser af online webshops fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på pigsten markant, og ydermere sikre fragt uden beregning.

  Dog kan det til hver en tid vise sig gunstigt at inspicere et par netbutikker efter tilbud og udsalg på pigsten online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at få fat i den billigste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

  Man bør dog ikke glemme, at når en forhandler på nettet reklamerer billige pigsten online for en udsalgspris der kan ses som hamrende billig, er det for det meste være et kendetegn på en svindel internet virksomhed. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en foranstaltning, som begunstiger dig som kunde imod uoprigtige e-butikker.

  Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale betalingen af pigsten i flere bidder. Dette tilbydes som regel hos online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Stark.

  Når der ses på data fremstår det markant, at mennesker tit leder efter fx pigsten priser og pigsten tilbud. Derudover oplever vi tit netshoppere efterspørge bl.a. billig pigsten, pigsten online samt køb pigsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til belægning til sti til bålsted til haven til bede til gårdsplads

  Mængder: 800 kg 15 kg 500 kg 500 liter 1000 kg 1 kubikmeter 25 kg 20 kg 1 m3 15 kg 25 kg 10 kg 1 ton

  Levering: i løs vægt løst leveret hent selv afhentning vognlæs i poser trailer i sække i bigbag

  Kig på nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot fremskaffer aldeles tiltalende chancer for at iagttage mange forhenværende brugeres tanker og derfor er det en hjælp, at du kigger nærmere på internet selskabets bedømmelser forud for at du køber billige pigsten online.

  Facebook fremskaffer lige så vel regulære passende muligheder for at få indblik i e-forretningens troværdighed. Desuden møder vi en række shops på nettet hvor folk kan publicere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket også bør bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Før folk shopper billige pigsten online i en webshop kunne man i princippet gennemgå netbutikkens forretningsaftale, men det er undertiden et tidskrævende arbejde, specielt hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

  En nemmere løsning er at granske om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det typisk er en sikring om at e-butikken retter sig efter de officielle regler, tillige med at e-forretningen af og til besøges af fagmænd der er meget fortrolige de gældende regulativer.

  Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, når du skulle få problemer ved din bestilling af pigsten. Tillige er det smart at køber er sat ind i de fundamentale bestemmelser der kan have betydning for købet af pigsten online, som eksempelvis hvilken ombytningsret netshoppen bruger.

  På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, så man senere kan vidne om sin bestilling af pigsten, uagtet om man bestiller hos Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

  Martin Pedersen gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Christian gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Søren gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Birthe Hansen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en ordning, der redder dig som kunde overfor bedrageriske internet firmaer. Alternativt kan du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.
  2Det er jo efterhånden ualmindeligt nemt for alle at finde de laveste priser online på billige pigsten fra diverse e-forhandlere, og ergo yder en lang række e-forhandlere portofri levering. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at prøve et par forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg inden du shopper, således at du er sikret at indhente den mindst kostelige pris.
  3Nogle få e-handler i Danmark byder på fragt uden gebyr på pigsten, men typisk er det så nødvendigt at du handler for en fastsat pris. Desuden kunne du foretrække den billigste leveringsmodel, der gerne vil blive at få bragt ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver typisk endda ekstremt bekvem. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente produkterne.
  4Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er en påvisning af at online forretningen efterkommer gældende dansk lovgivning, samt at online shoppen rutinemæssigt besigtiges af specialister som mestrer vilkårene på området. Før folk køber billige pigsten hos en webbutik bør man utvivlsomt gennemgå netbutikkens forretningsvilkår.
  5Fragtperioden er jo meget betydningsfuld i tilfælde af at vi absolut skal bruge ordren omgående, og i det øjemed er det rigtig essentielt at vi gransker leveringstidspunktet for pigsten. En masse online selskaber byder på billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre, hvilket regnes ud fra at bestillingen realiseres før et fast tidspunkt.
  6Trustpilot resulterer i tilpas pæne løsninger til at gennemgå en stor portion tidligere kunders oplevelser og på grund af dette er det at foretrække, at du eftersøger netbutikkens bedømmelser forinden du shopper billige pigsten online. Facebook frembringer endvidere relativt fine genveje til at få indsigt i internet butikkens popularitet.
  7Den billigste fragtform er unægtelig at du selv henter ordren, men dette kræver at du opholder dig lige ved online forhandlerens adresse. Den leveringsmanér er selvfølgelig rigtig essentiel hvis du absolut skal bruge pigsten nu og her. Alternativt så sikrer enkelte internet forretninger fragt uden gebyr, men for det meste er det under forudsætning af at man handler for et fastslået beløb.
  8Inden nogen bestiller billige pigsten på en internet forhandler burde man reelt kigge på butikkens vilkår, det er dog i reglen ikke særlig sjovt. Tilmed er det godt at køberen er påpasselig med de mest vitale forhold der har betydning for købet af billige pigsten online, for eksempel hvilken returneringsret netshoppen tilsikrer.
  9Adskillige firmaer på nettet udlover i dag en række forskellige billige former for levering til pigsten. Den mest anvendte er i dag levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Den er jo særdeles gnidningsløs, samt typisk desuden den mindst kostelige leveringstype.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk