Tomotek.dk

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til gravsted til dræn til indkørsel til terrasse til gårdsplads til kirkegård

Varianter: lyse røde hvide vaskede

Størrelser: 8-16 mm 4-8 mm 2-8 mm

Mængder: 20 kg 500 liter 1000 kg 1 m3 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 ton 10 kg 25 kg 15 kg 15 kg 500 kg

Levering: løst leveret i poser afhentning i bigbag trailer i sække vognlæs i løs vægt hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor kende butikkens betingelser.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Der kan være forskel på priserne på billige perlesten fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du bør vide hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre tilbyder et stort produktudvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot perlesten.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er navnligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, som giver rådgivning til valg af perlesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og pga. det har mange valget om at handle online og køre materialerne på egen hånd. I kraft af det kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet få varerne hurtigere.
De kendte byggekæder samler varer fra en lang række forskellige producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af perlesten online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
Majoriteten af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle perlesten online fra deres webshop.
Diverse specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. Ergo vil du modtage super informativ service fra folk som er specialister i lige præcis perlesten.
De største byggecentre i Danmark
perlesten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

perlesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

perlesten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

perlesten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der ligger en verden af guides og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig enorme mængder anvendelig information, navnligt hvis man benytter den engelske version.
2Godt forarbejde viser sig som metoden til et godt forløb med byggeriet. Du skal udarbejde en strømlinet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder køreplanen.
3Potentielt kan det blive meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind før du begynder din byggeproces. Du kan med fordel nedskrive en punktforms liste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og derefter tjekke punkterne, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
4Du vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Det kan vise sig at være vigtigt at du har udstyret til rådighed inden du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at inkludere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
5Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det får man i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen forbedrer planeten.
6I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det kan være forstandigt at nedskrive samtlige omkostninger, og herefter gennemgå mulige tilbud på hver enkelt.
7Det bør overvejes at få assistance til dele af projektet, især hvis det er omfangsrige byggerier. Nogle byggerier stiller krav om flere mennesker. Desuden bør det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
8Der præsenterer sig altid pludselige problemer når det kommer til omfangsrige projekter, og herved vil det være vigtigt at man har afsat nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man når det til siden.
9For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du tit se vejrvarslen i tiden op til byggeprocessen, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
10Det kan give mening at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at købe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at modtage tilbud fra en håndfuld håndværkere.
11Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko som sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
12Før du indleder arbejdet kan det være højst vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for perlesten

 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvad er perlesten?
 • Perlesten hvor meget?
 • Hvad koster perlesten?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  Størstedelen af internet varehuse udlover heldigvis mange forskellige billige løsninger til levering til perlesten. En favorit iblandt mange er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig ultra let gængelig, og mange gange derudover den mest betalelige løsning til levering.

  Du kan endvidere tænke over at få pakken leveret hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden er sædvanligvis en sjat dyrere, men desuden virkelig fleksibel ift. perlesten online. Den mest letkøbte type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som desværre stiller krav om at du lever lige ved online shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på perlesten kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld ifald vi behøver produktet om et øjeblik, så af den grund er det altså passende at du ser tidshorisonten for levering for perlesten. De fleste netbutikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre online, som imidlertid antager at bestillingen anbringes inden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne klargjort inden lagermedarbejderne drager hjemad.

  Nogle enkelte forretninger på nettet frembyder portofri fragt på perlesten online, men for det meste kun ifald man køber for en bestemt pris. Alternativt kan man vælge den mest billige leveringsmanér, hvilket typisk er at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

  Store kæder udlover afhentning hvor du handler billig perlesten hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus. Byggemarkederne yder blandt andet klik-og-hent på perlesten i følgende byer:

  Næstved, Holbæk, Værløse, Sønderborg, Nykøbing Falster, Tårnby, Struer, Vallensbæk, Thisted, Herlev, Ballerup, Allerød, Aalborg, Aarhus, Ringsted, Varde, Esbjerg, Hobro, Køge, Solrød Strand, Brønshøj, Vordingborg, Nærum, Dragør, Ikast, Holstebro, Skanderborg, Middelfart, Søborg, Frederikssund, Haslev, Hedensted, Stenløse, Valby, Aabenraa, Kolding, Frederiksberg, Fredericia, Nakskov, Brabrand, Skive, Charlottenlund, Vejle, Højbjerg, Taastrup, Virum, Roskilde, Rødovre, København, Åbyhøj, Glostrup, Frederikshavn, Korsør, Rudersdal, Horsens, Hvidovre, Silkeborg, Randers, Svendborg, Kokkedal, Lystrup, Rønne, Risskov, Herning, Hedehusene, Brønderslev, Haderslev, Lillerød, Viborg, Odder, Hjørring, Gladsaxe, Birkerød, Jyllinge, Nørresundby, Albertslund, Helsingør, Greve, Slagelse, Tilst, Hillerød, Hørsholm, Brøndby, Kalundborg, Vanløse, Ølstykke, Odense, Gentofte, Frederiksværk, Ishøj, Farum, Lyngby, Grenaa, og Nyborg, .

  Afhentning for perlesten er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

  Ved kig i tallene er det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis perlesten priser og perlesten tilbud. Vi ser desuden som regel folk efterspørge blandt andet perlesten online, billig perlesten samt køb perlesten, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Rabat på perlesten

  Det er jo ekstremt ukompliceret for alle at lave prissammenligning på billige perlesten online i blandt flere e-forhandlere, og derved har langt de fleste online butikker ikke kunne slippe for at nedskære priserne på perlesten kolossalt, og derudover love gratis fragt.

  Trods dette kan det stadigvæk blive profitabelt at kontrollere et par internet selskaber efter tilbud og udsalg på perlesten online før du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Bygma og XL-Byg.

  Du bør imidlertid være obs på, at når en webbutik annoncerer billige perlesten online til salg for en pris som er enormt billig, så bør det for det meste være en indikation på en falsk e-shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en bestemmelse, der redder køber overfor uægte online virksomheder.

  Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afdrage regningen på perlesten af flere omgange. Det tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Når der ses på data står det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter for eksempel køb perlesten og billig perlesten. Vi ser derudover jævnligt folk efterspørge bl.a. perlesten online, perlesten tilbud og perlesten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlesten er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til kirkegård til gårdsplads til gravsted til haven til terrasse til dræn

  Varianter: lyse røde hvide vaskede

  Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

  Mængder: 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 800 kg 15 kg 500 kg 1 m3 10 kg 25 kg 1 ton 500 liter

  Levering: i løs vægt løst leveret vognlæs hent selv trailer i sække afhentning i bigbag i poser

  Gennemsøg folks evalueringer

  Trustpilot yder rigtig anstændige løsninger til at dechifrere diverse andre brugeres omtaler og herved er det fornuftigt, at du studerer internet forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige perlesten online.

  Facebook tilbyder dig ydermere tilpas gode løsninger til at få indsigt i online butikkens troværdighed. Tilmed møder vi nogle webshops som gør det muligt at afgive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også burde tages i brug til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk shopper billige perlesten online på en internet handler behøver de utvivlsomt gennemse virksomhedens regler, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, i særdeleshed med de store byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

  Et alternativt forslag er at tjekke om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket burde være en forsikring om at online forhandleren opfylder de danske retningslinjer, og at e-handlen nu og da evalueres af sagkyndige der kender til reglerne på området.

  Desuden giver det dig chance for support, for så vidt du forvoldes problemstillinger i processen med dit indkøb af perlesten. For øvrigt tilrådes det at køber er obs på de mest relevante vilkår der gælder for bestillingen af perlesten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik online butikken bruger.

  Her er det i øvrigt vigtigt, at man altid bevarer ens faktura, således man altid vil kunne bekræfte købet af perlesten, hvad end man har handlet fra XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark eller Bauhaus.

  Jesper gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Bente Thomsen gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Martin Larsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Birthe S gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 gode råd til din online shopping
  1Leveringshastigheden kan være ret så essentiel hvis man skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og herved er det bestemt afgørende at man efterser den anslåede leveringstid ved perlesten. Adskillige e-forhandlere tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer, hvilket er påkrævet at handlen gemmenføres før et bestemt tidspunkt.
  2Visse online virksomheder tilbyder gratis fragt på perlesten, men i de fleste tilfælde kun såfremt der erhverves for et fastslået beløb. Alternativt kan du gribe den mindst kostelige fragttype, hvilket mange gange vil blive at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Den er desværre samtidig ekstremt fremkommelig. Den mest betalelige fragttype vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  3En række online shops giver nu diverse forskellige billige fragtmetoder til perlesten. En sikker vinder er for nærværende pakkeshops, og så henter du bare dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo virkelig enkel, og endda tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.
  4Vi anbefaler at se nærmere på om webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket længe har været en sikkerhed for at internet forhandleren opretholder de danske regler, og at webshoppen en gang i mellem føres tilsyn med af specialister som har megen viden om bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige perlesten hos en forhandler på nettet kan man for at være sikker granske webbutikkens vilkår.
  5Inden nogen bestiller billige perlesten hos en netbutik kan de de facto studere butikkens regler, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt. Dertil foreslåes det at kunden er obs på de væsentligste bestemmelser der influerer på købet af billige perlesten online, fx hvilken ombytningspolitik internet butikken lover.
  6Det er i dag yderst gnidningsløst for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige perlesten fra diverse e-firmaer, og følgelig frembyder flere online butikker billig levering. Det kan trods alt vise sig profitabelt at granske et par e-butikker efter billige priser inden du handler, så man er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
  7Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en bestemmelse, der beskytter os overfor snydagtige e-forhandlere. Som en anden løsning bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du vil klare beløbet over en periode.
  8Den billigste løsning til levering er unægtelig selv at hente varerne, men det forudsætter at du opholder dig nærved internet virksomhedens lager. Den metode til levering er jo temmelig central i tilfælde af at du har brug for perlesten med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-butikker fragt uden omkostninger, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en fastsat pris.
  9Trustpilot frembringer sådan set solide løsninger til at tyde forskellige eksisterende konsumenters ratings og af den grund er det smart, at du eksaminerer internet firmaets kritik før du bestiller billige perlesten online. Facebook frembyder lige så vel tilpas ønskværdige genveje til at få en idé om e-firmaets pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk