Tomotek.dk

Perlegrus pristjek

Er du på udkig efter perlegrus? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til indkørsel til dræn til haven til terrasse til gårdsplads til kirkegård

Varianter: lyse røde hvide vaskede

Størrelser: 2-8 mm 4-8 mm 8-16 mm

Mængder: 800 kg 25 kg 1 ton 20 kg 1000 kg 500 liter 1 kubikmeter 15 kg 1 m3 25 kg 15 kg 500 kg 10 kg

Levering: i sække hent selv afhentning i poser løst leveret trailer vognlæs i bigbag i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde information omkring perlegrus.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige perlegrus fra byggemarked til byggemarked. Nogle har gode tilbud, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge hos de andre.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg af varer, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot perlegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggekæder finder du i de større byer, og herigennem har de fleste chancen for at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Derfor har du chancen for at undvære leveringsgebyret, og samtidig skaffe varerne straks.
De velkendte byggecentre tilbyder varer fra mange leverandører, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af perlegrus online.

Nichewebshop

Mange niche netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber perlegrus online fra deres webshop.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved bør du modtage super begavet rådgivning fra nogle som er specialister i netop perlegrus.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online får du ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

perlegrus silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

perlegrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

perlegrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

perlegrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er væsentlige byggeopgaver. Store opgaver stiller krav om flere mennesker. Dertil er det hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
2I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive en god idé at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kan gennemgå udgiften ved dem enkeltvis.
3Der præsenterer sig ofte uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig værdifuldt at man har afsat god plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
4Man må ikke undvære grej. Ofte kan det være meningsfuldt at du har grejet klar inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tillægge de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
5Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør forfatte en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
6Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Derfor kan du regelmæssigt se vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets start, så du undgår at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit avancerede projekt.
7Der ligger alverdens instruktioner og videoer via internettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube giver rigelig almennyttig information, specielt hvis man leder på engelsk.
8Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde have hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du indhenter assistance fra en professionel er det en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
9Inden du optager dit byggeprojekt er det usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
10I nogle tilfælde kan man få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Tilskudet betinger at ombygningen har positiv betydning for naturen.
11Det er meningsgivende at have de presserende materialer indkøbt før du går til værks med håndværket. Du har god gavn af at udarbejde en simpel note indeholdende alt der skal bruges, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Du skal aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko som sikring med henblik på potentielle uheld. Det er klogt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål inden for perlegrus

 • Hvad er perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Hvad koster perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Masser af e-butikker udlover i vore dage mange forskellige billige løsninger til levering til perlegrus. Et hit er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når der er tid til det. Fragttypen er nemlig ekstremt uproblematisk, og tit ydermere den billigste leveringsmulighed.

  Du kan derudover foretrække at vælge udbringning hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Løsningen er jævnligt en sjat mindre billig, men på den anden side særligt gnidningsløs ved køb af perlegrus online. Den billigste løsning vil dog altid være at du selv henter ordren, som desværre beroer på at du opholder dig med kort afstand til online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på perlegrus er jo yderst afgørende forudsat du mangler dine nye varer omgående, så i det øjemed er det rigtig passende at du finder leveringstiden for perlegrus. En lang række e-shops – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter online, der dog er underforstået at bestillingen laves tidligere end et angivent tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren før pakkepersonalet får fri.

  Nogle byggeforretninger yder fragtfri levering på perlegrus online, men undertiden kun ifald man shopper for en konkret sum. Som alternativ skulle du snuppe den mindst kostelige slags levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

  Flere kæder udlover klik-og-hent hvor man handler billig perlegrus hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på perlegrus i følgende byer:

  Rødovre, Slagelse, Sønderborg, Allerød, Fredericia, Hedehusene, Frederikshavn, Vanløse, Værløse, Kokkedal, Højbjerg, Virum, Vordingborg, Taastrup, Herlev, Ballerup, Holstebro, Gentofte, Lillerød, Tilst, Vejle, Korsør, Kalundborg, Nakskov, Birkerød, Odense, Farum, Skive, Hørsholm, Søborg, Kolding, Brønderslev, Silkeborg, Glostrup, Brabrand, Stenløse, Frederikssund, Nyborg, Aalborg, Vallensbæk, Randers, Hedensted, Ølstykke, Nærum, Haslev, Gladsaxe, Helsingør, Charlottenlund, Brønshøj, Roskilde, Jyllinge, Lyngby, Nørresundby, Ishøj, Frederiksværk, Ikast, Thisted, Hjørring, Solrød Strand, Hobro, Herning, Tårnby, Svendborg, Lystrup, Skanderborg, Brøndby, Næstved, København, Hvidovre, Aabenraa, Åbyhøj, Holbæk, Valby, Albertslund, Esbjerg, Haderslev, Rudersdal, Greve, Rønne, Frederiksberg, Køge, Odder, Dragør, Middelfart, Viborg, Varde, Aarhus, Grenaa, Ringsted, Hillerød, Horsens, Nykøbing Falster, Struer, og Risskov, .

  Klik-og-hent for perlegrus er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at netshoppere som regel kigger efter for eksempel billig perlegrus og perlegrus tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter bl.a. køb perlegrus, perlegrus priser samt perlegrus online, plus de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på perlegrus

  Det er rigtig problemfrit for os alle at vurdere tilbud på billige perlegrus online i blandt forskellige netshops, og til gengæld har de fleste online outlets været nødt til at presse prisniveauet på perlegrus helt i bund, og i øvrigt tilbyde fragt uden omkostninger.

  Men det kan til hver en tid være fordelagtigt at tjekke enkelte internet shops i Danmark efter tilbud på perlegrus online inden du bestiller, sådan at man er sikret at få fat i den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  Man bør dog være klar over, at ifald en netshop tilbyder billige perlegrus online til salg for en salgspris der er helt fantastisk billig, kan det ofte være en indikator for en bedragerisk online webshop. Køb med betalingskort er trods alt dækket ind under et regulativ, som støtter folk overfor uægte online varehuse.

  Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, når du gerne vil finansiere beløbet til perlegrus ude i fremtiden. Dette fås normalt ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

  Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at folk mange gange søger efter for eksempel perlegrus tilbud og billig perlegrus. Man ser desuden mange gange internet shoppere søge for eksempel perlegrus online, køb perlegrus samt perlegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlegrus er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til dræn til gårdsplads til haven til terrasse til gravsted til kirkegård

  Varianter: lyse hvide vaskede røde

  Størrelser: 2-8 mm 8-16 mm 4-8 mm

  Mængder: 10 kg 15 kg 20 kg 1 ton 1000 kg 1 m3 500 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 25 kg 15 kg 500 liter

  Levering: i løs vægt i sække løst leveret afhentning vognlæs trailer i poser i bigbag hent selv

  Udforsk nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot leverer uden sammenligning fordelagtige chancer for at betragte ret mange nuværende køberes meninger og på grund af dette kan det anbefales, at du iagttager webshoppens omtaler forinden du placerer din ordre på billige perlegrus online.

  Facebook forærer dig lige så vel evigt pålidelige løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens popularitet. Desuden er der endda e-butikker hvor folk kan notere en anmeldelse af ordreforløbet, som på samme måde kan bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Før nogen handler billige perlegrus online hos en e-shop behøver de for at være sikker granske webbutikkens forretningsvilkår, dog er det ofte en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at tjekke om e-shoppen er e-mærket, da det kan være et signal om at internet forretningen efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at webshoppen regelmæssigt besigtiges af jurister som er meget bekendte med reglementet på området.

  Desuden får du genvej til hjælpende service, hvis du skulle få besvær i forbindelse med dit køb af perlegrus. Udover dette tilråder vi at man er hensynstagende til de primære vedtægter der er gældende for købet af perlegrus online, som for eksempel hvilken returpolitik e-firmaet tilbyder.

  I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man stadig gemmer sin ordremail, så man i fremtiden kan bekræfte købet af perlegrus, uafhængig af om man har handlet fra Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen eller 10-4.

  Kirsten Jensen gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Mette Knudsen gav 4 stjerner

  Hurtigt og let

  Inger gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Poul Pedersen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 gode råd til online indkøb
  1Flere online webshops præsterer billig fragt på perlegrus, men i reglen kræver det at der aftages for et bestemt beløb. Alternativt kunne du udse dig den mest letkøbte leveringsmodel, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Løsningen er gennemsnitligt ligeledes rigtig let. Den mest prisbevidste type af levering vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  2Trustpilot tilbyder dig rigtig hensigtsmæssige chancer for at gennemgå forskellige andre kunders tanker og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemsøger internet firmaets bedømmelser forud for at du shopper billige perlegrus online. Facebook frembringer også visse fantastiske genveje til at få kendskab til webshoppens kundefokus.
  3Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af et reglement, der sikrer dig som kunde imod bedrageriske internet forhandlere. Som alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at dække prisen over en periode.
  4Inden nogen køber billige perlegrus på en e-handler behøver man egentlig skimme virksomhedens vilkår, det er dog typisk en tidskrævende opgave. Yderligere kan det være til hjælp at man er obs på de mest centrale regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige perlegrus online, til eksempel den returpolitik internet forretningen kører med.
  5Den mest letkøbte leveringstype vil til enhver tid være selv at hente pakken, men det stiller krav om at du bor i nærheden af e-shoppens adresse. Den fragttype kan være virkelig væsentlig når du har behov for perlegrus nu og her. Alternativt så frembyder indtil flere online butikker portofri levering, men typisk forudsætter det at man shopper for en bestemt pris.
  6Antal dages levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig vital hvis man står og skal bruge dine nye produkter omgående, så med det formål er det temmelig passende at du checker det estimerede leveringstidspunkt for perlegrus. De fleste internet webshops lover billig 1 dags fragt på en masse varenumre, der dog er forudsat at ordren indsendes forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  7Generelt anbefaler vi at finde ud af om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er en sikkerhed for at internet forhandleren efterfølger den officielle danske lovgivning, udover at e-forretningen nu og da kigges til af eksperter der har megen viden om vilkårene på området. Forud for at nogen køber billige perlegrus på en e-forhandler bør de egentlig se på netbutikkens forretningsaftale.
  8Temmelig mange shops på nettet frembyder i vore dage flere billige former for fragt til perlegrus. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen den dag der passer dig. Løsningen er altså særdeles gnidningsløs, samt typisk ydermere den prisbilligste leveringsmåde.
  9Det er efterhånden meget hensigtsmæssigt for folk at undersøge tilbud online på billige perlegrus fra flere butikker på nettet, og følgelig lover adskillige online varehuse portofri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig smart at analysere enkelte e-butikker efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, så man er sikker på at antage den mindst kostelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk