Tomotek.dk

Opmuringsmørtel pristjek

Er du på udkig efter opmuringsmørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg opmuringsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 15 kg 1 ton 800 kg 25 kg 20 kg 500 liter 10 kg

Levering: hent selv i poser i sække i bigbag afhentning vognlæs i løs vægt trailer løst leveret

Brands: Weber Igelsø Raw Scan Lip Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af opmuringsmørtel.
Du vil finde variationer i prisen på billige opmuringsmørtel fra byggecenter til byggecenter. En del vil have gode priser, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot opmuringsmørtel.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ ved de store byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund skal man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et bredt udvalg af opmuringsmørtel online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har flertallet chancen for at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. Takket være dette kan du vælge at spare fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der tit er danske, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe opmuringsmørtel online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online bør du få gode tilbud.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor vil du opleve endnu mere informativ vejledning fra folk der er eksperter i lige præcis opmuringsmørtel.
Danmarks største byggekæder

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

opmuringsmørtel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af mere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

opmuringsmørtel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige udfordringer i forbindelse med omfangsrige projekter, og pga. dette vurderes det vigtigt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, så man er sikker på at nå i mål.
2Typisk vil det vise sig afgørende at udfærdige et regnskab for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kan undersøge ens udgift ved hver enkelt.
3Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprocessen, i særdeleshed hvis det er krævende projekter. Nogle ting skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
4Du kan hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
5Måske du burde vurdere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal fremskaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Såfremt du søger assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at søge uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
6For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en stor rolle. Derfor bør du tit se vejrudsigten lige før dit byggeprojekt, så det ikke med et brag går i gang med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer til disposition i god tid før du iværksætter din byggeproces. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig note som indeholder det som er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, så du er overbevist om at du har styr på det.
8Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget gavnlig viden, i særlig grad ifald du kigger på engelsk.
9Godt forarbejde er metoden til succes med projektet. Du bør overveje at nedskrive en struktureret køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder køreplanen.
10Forud for at du starter byggeprocessen kan det vise sig ganske fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
11Du skal ikke se bort fra dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som sikring imod eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke har eksperthjælp.
12Man vil ikke undvære grej. Jævnligt kan det være klogt at have det til disposition inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at medregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er meget betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Størstedelen af e-forretninger tildeler heldigvis flere billige leveringsmodeller til opmuringsmørtel. En af de populære er p.t. afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når du har tid. Leveringsformen er altså super praktisk, og i mange tilfælde desuden den mest letkøbte slags levering.

Du bør ligeledes udse dig at få produkterne leveret til din bolig eller ud til dit arbejde. Denne viser sig som oftest en tak mere pebret, men desuden ret bekvem ift. opmuringsmørtel online. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men det kræver at du befinder dig lige ved internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på opmuringsmørtel kan i nogle tilfælde være ultra relevant forudsat vi absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, så herved er det aldeles relevant at man checker den anslåede leveringsdato på opmuringsmørtel. En stor portion forhandlere på nettet – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men husk at det står og falder med at du når at bestille tidligere end et fast tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produktet på posthuset forud for at personalet har fyraften.

Flere online webshops frembyder levering uden gebyr på opmuringsmørtel online, men tit er det så præmissen at man indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

Store webbutikker tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig opmuringsmørtel hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene giver fx afhentning af opmuringsmørtel i følgende områder:

Rudersdal, Allerød, Hørsholm, Stenløse, Ikast, Tilst, Frederikssund, Vallensbæk, Hvidovre, København, Aabenraa, Aarhus, Viborg, Charlottenlund, Ringsted, Esbjerg, Glostrup, Taastrup, Gentofte, Albertslund, Frederiksberg, Brabrand, Rønne, Hedehusene, Randers, Helsingør, Herlev, Aalborg, Middelfart, Nyborg, Vordingborg, Frederikshavn, Odense, Ballerup, Nakskov, Horsens, Jyllinge, Nørresundby, Holbæk, Hedensted, Hillerød, Brøndby, Odder, Søborg, Gladsaxe, Greve, Åbyhøj, Slagelse, Skanderborg, Silkeborg, Vanløse, Vejle, Brønshøj, Valby, Ølstykke, Tårnby, Nykøbing Falster, Ishøj, Lystrup, Thisted, Haderslev, Virum, Rødovre, Svendborg, Birkerød, Varde, Haslev, Lyngby, Hobro, Dragør, Værløse, Skive, Farum, Grenaa, Sønderborg, Herning, Brønderslev, Kolding, Fredericia, Struer, Frederiksværk, Køge, Solrød Strand, Risskov, Holstebro, Kalundborg, Korsør, Næstved, Kokkedal, Hjørring, Roskilde, Højbjerg, Lillerød, og Nærum, .

Afhentning for opmuringsmørtel er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i data fremstår det markant, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet køb opmuringsmørtel og opmuringsmørtel priser. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge eksempelvis billig opmuringsmørtel, opmuringsmørtel online og opmuringsmørtel tilbud, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Tilbud på opmuringsmørtel

Det er i dag rigtig overkommeligt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige opmuringsmørtel online i blandt forskellige netbutikker, og altså har de fleste forhandlere på nettet været nødt til at nedsætte prisniveauet på opmuringsmørtel en hel del, og ovenikøbet love fragtfri levering.

Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at eftergå nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på opmuringsmørtel online inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Du bør blot ikke undervurdere, at hvis en e-forhandler afhænder billige opmuringsmørtel online til salg for en tilbudspris der virker usædvanlig overkommelig, så er det for det meste være en varsel om en uoprigtig online shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i et lovbud, hvilket passer på dig som kunde imod bedrageriske online firmaer.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at klare pengene til opmuringsmørtel senere. Dette tilbydes som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi kigger i data er det klart, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis opmuringsmørtel online og billig opmuringsmørtel. Foruden dette ser vi typisk online shoppere kigge efter fx opmuringsmørtel tilbud, køb opmuringsmørtel samt opmuringsmørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg opmuringsmørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 m3 500 liter 15 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 800 kg 500 kg 20 kg 1 kubikmeter 10 kg 1 ton

Levering: i sække løst leveret trailer hent selv vognlæs i løs vægt i poser afhentning i bigbag

Brands: Lip Scan Raw Weber Skalflex Igelsø

Kig på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot fremskaffer nogenlunde nyttige løsninger til at kortlægge flere nuværende brugeres betragtninger og på grund af dette foreslåes det, at du efterforsker e-forhandlerens omtaler forud for at du handler billige opmuringsmørtel online.

Facebook giver dig lige så vel absolut ønskværdige metoder til at få indtryk af e-handlens kundefokus. Desuden er der en del e-butikker som tilbyder folk at udforme en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige opmuringsmørtel online på en shop bør de i virkeligheden bese dens handelsaftale, dog er det tit ikke super spændende, især hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Alternativet kan være at kontrollere om online butikken er godkendt af e-mærket, da det typisk er en angivelse af at online forretningen respekterer de officielle regler, tillige med at netshoppen en gang i mellem tilses af fagfolk som har meget erfaring med retningslinjerne.

Derudover tilbydes du anledning til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for vanskeligheder i processen med dit køb af opmuringsmørtel. Desuden anbefales det at køber er omhyggelig omkring de mest relevante regler der influerer på bestillingen af opmuringsmørtel online, eksempelvis hvilken returneringsret virksomheden bruger.

I den relation er det tilmed afgørende, at man permanent bevarer sin kvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af opmuringsmørtel, uagtet om man handler hos Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Poul Johansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Mads P gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Inger gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Jette gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til når du køber online
1Den mest betalelige type af levering er dog at hente produkterne selv, hvilket afhænger af at du befinder dig i kort afstand af online webshoppens adresse. Den type af levering er særligt vital når du skal bruge opmuringsmørtel nu og her. Alternativt så præsterer flere e-handler i Danmark fragt uden beregning, men i reglen er det så nødvendigt at du bestiller for et præcist beløb.
2Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en regel, hvilket støtter kunden overfor svindlende netbutikker. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at godtgøre regningen af flere omgange.
3Flere internet foretagender frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringstyper til opmuringsmørtel. En favorit er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo særligt simpel, samt tit endda den mindst kostelige fragtløsning.
4Det har vist sig at være vældig bekvemt for forbrugerne at finde information om priser online på billige opmuringsmørtel fra flere e-shops, og af den grund garanterer en lang række online outlets gebyrfri levering. Trods dette kan det trods alt være gunstigt at kontrollere et par forskellige e-forhandlere efter billige priser inden du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at antage den bedste pris.
5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret så relevant i tilfælde af at man har behov for ordren fluks, så herved er det komplet klogt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato for opmuringsmørtel. Masser af internet forretninger stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række varer, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
6Før folk handler billige opmuringsmørtel hos en online virksomhed burde de utvivlsomt betragte virksomhedens handelsaftale, men det er tit ikke særlig interessant. Derudover er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de elementære reglementer der kan have betydning for købet af billige opmuringsmørtel online, fx den returret internet forretningen tilsikrer.
7En række internet selskaber garanterer fragt uden gebyr på opmuringsmørtel, men typisk stiller det krav om at man bestiller for en fastsat sum. Ellers bør man udvælge den mest betalelige leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig undertiden endda ret så overkommelig. Den mest betalelige form for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv.
8Generelt tilråder vi at tjekke om netbutikken er medlem af e-mærket, hvilket ofte er en forsikring om at online shoppen efterlever den officielle danske lovgivning, og at online webshoppen en gang i mellem kontrolleres af fagmænd der har meget erfaring med reglerne. Før folk køber billige opmuringsmørtel i en shop på nettet bør man egentlig tage stilling til dens regler.
9Trustpilot præsterer ultra gode løsninger til at kigge på en stor gruppe øvrige forbrugeres erfaringer og derfor er det klogt, at du udforsker e-firmaets omtaler inden du shopper billige opmuringsmørtel online. Facebook forærer dig for øvrigt en lang række passende genveje til at få indsigt i internet butikkens troværdighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk