Tomotek.dk

Ølandssten pristjek

Er du på udkig efter ølandssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ølandssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 20 kg 1 kubikmeter 10 kg 500 liter 15 kg 25 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 1 m3 800 kg 500 kg

Levering: i sække vognlæs løst leveret hent selv afhentning i løs vægt i bigbag i poser trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af ølandssten.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige ølandssten alt efter hvor du handler online. Enkelte har de bedste priser, hvorimod nogle vil have faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens betingelser.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du finde et andet.
Flere byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare ølandssten.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og dermed har du adgang til at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derigennem kan du slippe for fragtgebyret, og samtidig skaffe produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder samler varer fra adskillige nicheshops, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af ølandssten online.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig vil du modtage super informativ hjælp fra ansatte der er eksperter i netop ølandssten.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er små virksomheder, der oftest er danske, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at bestille ølandssten online fra deres webshop.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

ølandssten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag over 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er meningsfuldt at du har samtlige materialer tilgængelige forinden du går i gang med arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt der bliver brug for, og derefter efterse punkterne, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
2Man vil ikke fattes arbejdsredskaber. Tit vil det være en fordel at have det ved hånden før du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt må du huske at påregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
3Der ligger en overflod af artikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. Især YouTube supporterer dig med utrolig meget gavnlig information, i særlig grad såfremt man bruger den engelske version.
4Ofte vil det være vigtigt at have et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det må være fordelagtigt at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst gennemgå beløbet for dem alle sammen.
5Ved byggeprojekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Af den grund skal du ofte tjekke meldingerne om vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
6Du burde måske overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Såfremt du tager imod assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at modtage prisoverslag fra forskellige entreprenører.
7Du skal aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke beklædning som fx arbejdshjelm som hjælper dig mod hændelige uheld. Det er smart at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
8Forinden du starter byggeprojektet er det ubeskriveligt vigtigt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der kommer uden tvivl uforudsete problemer ved avancerede projekter, og ergo viser det sig vigtigt at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
10Husk at du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver dermed at ombygningen forbedrer planeten.
11Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du laver din agenda.
12Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggeprocessen, især i tilfælde af store projekter. Flere byggerier bør udføres af flere folk. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er meget godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er ret så beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål inden for ølandssten

 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  En række netbutikker i Danmark giver nu diverse forskellige billige fragtmuligheder til ølandssten. En af de populære er p.t. udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig ekstremt smart, samt typisk desuden den billigste fragtmulighed.

  Du kunne omvendt overveje at få pakken bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden er desværre en sjat mere bekostelig, men endda ret simpel med ølandssten online. Den billigste løsning til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på ølandssten er usædvanlig central ifald vi mangler dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det utvivlsomt på sin plads at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato for ølandssten. Temmelig mange internet outlets – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig 1 dags levering på deres primære produkter online, der dog er afhængig af at ordren laves tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren afsted før pakkepersonalet holder fyraften.

  Flere internet butikker sikrer levering uden omkostninger på ølandssten online, men undertiden gælder det kun hvis du indkøber for et præcist beløb. Som alternativ kan du foretrække den prisbilligste fragtmetode, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  De store kæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig ølandssten online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på ølandssten i følgende områder:

  Rønne, Brønderslev, Nyborg, Herning, Hobro, Jyllinge, Greve, Søborg, Aarhus, Varde, Frederiksberg, Lyngby, Ishøj, Kokkedal, Nakskov, Sønderborg, Virum, Gladsaxe, Hedensted, Næstved, Brøndby, Aabenraa, Struer, Rødovre, Fredericia, Ølstykke, Odense, Thisted, Albertslund, Aalborg, Højbjerg, Viborg, Hedehusene, Solrød Strand, Haderslev, Køge, Middelfart, Taastrup, Horsens, Ballerup, Vallensbæk, Hjørring, Åbyhøj, Kolding, Holstebro, Randers, Tilst, Gentofte, Svendborg, Skive, Grenaa, Frederiksværk, Charlottenlund, Dragør, Frederikssund, Tårnby, Lillerød, Slagelse, Farum, København, Hvidovre, Rudersdal, Vanløse, Nørresundby, Silkeborg, Roskilde, Esbjerg, Hørsholm, Skanderborg, Stenløse, Nykøbing Falster, Kalundborg, Brabrand, Hillerød, Glostrup, Risskov, Valby, Holbæk, Lystrup, Vordingborg, Korsør, Birkerød, Odder, Haslev, Ikast, Brønshøj, Værløse, Herlev, Nærum, Frederikshavn, Vejle, Allerød, Ringsted, og Helsingør, .

  Klik-og-hent af ølandssten er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Amager) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland).

  Når der ses på tallene står det klart, at folk tit søger for eksempel billig ølandssten og ølandssten online. Foruden dette ser man ofte online shoppere efterspørge for eksempel ølandssten priser, ølandssten tilbud samt køb ølandssten, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

  Find den bedste pris på ølandssten

  Det er jo ualmindeligt fremkommeligt for købere at finde de bedste priser på billige ølandssten online i blandt forskellige e-firmaer, og på grund af dette har langt de fleste internet foretagender været tvunget til at reducere salgspriserne på ølandssten betragteligt, og derudover yde fragt uden omkostninger.

  Dog kan det trods alt blive lukrativt at sammenholde visse netbutikker efter billige priser på ølandssten online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

  Man må blot være opmærksom på, at såfremt en online forretning reklamerer billige ølandssten online for en pris der kan ses som utrolig fordelagtig, bør det mange gange være et kendetegn på en svindel shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af en bestemmelse, der sikrer køber overfor uoprigtige e-forhandlere.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække betalingen af ølandssten af flere omgange. Dette tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

  Ved kig i statistikkerne er det klart, at internetbrugere som regel leder efter for eksempel ølandssten priser og ølandssten online. Derudover oplever vi tit online shoppere søge efter blandt andet billig ølandssten, køb ølandssten og ølandssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 ton 800 kg 500 liter 15 kg 10 kg 1 m3 15 kg 1000 kg 20 kg 25 kg

  Levering: vognlæs i sække trailer afhentning hent selv i løs vægt i poser i bigbag løst leveret

  Se nærmere på andre menneskers anmeldelser

  Trustpilot præsterer de facto passende muligheder for at dechifrere en stor gruppe eksisterende køberes erfaringer og af den grund går vi ind for, at du undersøger e-butikkens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige ølandssten online.

  Facebook tilbyder dig lige så vel evigt strålende genveje til at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Herinde er der endda netshops som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk handler billige ølandssten online på en shop burde de for at være sikker tyde e-butikkens betingelser, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde, især på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Et andet forslag kunne være at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det burde være et kendetegn for at online butikken forstår gældende dansk lovgivning, samt at online webshoppen hyppigt monitoreres af eksperter der har nøje kendskab til reglementet på området.

  Derudover giver det dig chance for hjælpende service, hvis du møder udfordringer i processen med din handel med ølandssten. Tillige er det fornuftigt at køberen er sat ind i de mest vitale vedtægter der kan influere på købet af ølandssten online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet shoppen har.

  På grund af dette er det ligeledes afgørende, at man stadig sikrer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af ølandssten, ligegyldig om man køber hos Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

  Hans Hansen gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Hans gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering

  Inger M gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Kirsten Nielsen gav 4 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  9 gode råd til online indkøb
  1Det er ret så enkelt for os alle at sammenligne priser online på billige ølandssten på flere e-forhandlere, og af den grund tilbyder massevis af e-shops gratis fragt. Trods dette kan det trods alt være tiden værd at kontrollere diverse online varehuse efter tilbud inden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris.
  2Generelt foreslår vi at granske om online firmaet er e-mærket medlem, hvilket burde være et tegn på at e-handlen forstår de opstillede regler, udover at online virksomheden fra tid til anden gennemses af specialister som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige ølandssten i en e-forhandler burde man altid se på e-butikkens forretningsaftale.
  3Indtil flere online forretninger yder portofri levering på ølandssten, men for det meste stiller det krav om at man shopper for en konkret sum. Ellers skal man udse dig den prisbilligste form for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop. Løsningen er i regelen samtidig ret så uproblematisk. Den mest betalelige fragtform er uden tvivl selv at hente varerne.
  4Den mindst kostelige leveringstype vil utvivlsomt være at hente varerne selv, som jo betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet firmaets arbejdslager. Den slags levering er rigtig aktuel forudsat vi har brug for ølandssten øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer en hel del online butikker portofri fragt, men oftest er det så nødvendigt at der bestilles for et bestemt beløb.
  5Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, hvilket assisterer køber overfor uoprigtige internet webshops. Alternativt kunne du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du vil afbetale betalingen senere.
  6Trustpilot byder på nogle hensigtsmæssige chancer for at tolke flere forhenværende brugeres opfattelser og af den grund er det fornuftigt, at du evaluerer e-forhandlerens kritik forud for at du handler billige ølandssten online. Facebook frembringer lige så vel rigtig strålende metoder til at få kendskab til online shoppens kundefokus.
  7En hel del internet firmaer frembyder i øjeblikket flere billige leveringsmåder til ølandssten. En yndling er efterhånden pakkeshoppen, som gør det muligt at hente din pakke når der er mulighed for det. Denne er altså ekstremt overkommelig, og ofte tillige den mest prisbevidste leveringsmanér.
  8Leveringsdygtigheden er jo ret betydningsfuld når du absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og af den grund er det tydeligvis essentielt at du undersøger tidshorisonten for levering på ølandssten. Mange e-forretninger tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at du bestiller tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  9Forinden folk bestiller billige ølandssten på en e-forhandler burde de til hver en tid gennemløbe virksomhedens vilkår, det er dog naturligvis ikke særlig morsomt. Ligeså er det fornuftigt at kunden er obs på de fundamentale bestemmelser der kan have indflydelse på købet af billige ølandssten online, eksempelvis hvilken bytteret internet butikken anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk