Tomotek.dk

Nøddesten pristjek

Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 975 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
989 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.149 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel

Mængder: 1 kubikmeter 500 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 15 kg 25 kg 1 ton 10 kg 500 liter 800 kg 20 kg

Levering: hent selv i bigbag i løs vægt løst leveret i poser i sække vognlæs afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør du læse netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt sortiment, og andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot nøddesten.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring nøddesten.
Der er forskel på salgspriserne på billige nøddesten fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have gode tilbud, og nogle fokuserer på kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra mange nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af nøddesten online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og hermed har kunderne adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har du chancen for at spare fragten, og tilmed hente varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Således bør du få ekstremt nyttig assistance fra folk som er specialister i lige præcis nøddesten.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en lavere pris.
Alverdens specialiserede netbutikker er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller nøddesten online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

nøddesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive essentielt at have de relevante byggematerialer klar inden du begynder eksekveringen. Du har god gavn af at notere en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og så gennemgå punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
2For byggeprojekter udendørs har vejret en stor rolle. På grund af dette bør du hyppigt tage notits af femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
3Forinden du starter byggeprojektet kan det blive yderst afgørende at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
4Der præsenterer sig ofte utidige problematikker ved avancerede byggeprojekter, og herved vil det være meningsfuldt at der afsættes en del tid i køreplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at komme i mål.
5Du burde måske overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal sikre dig hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagperson er det lukrativt at tage imod priser fra flere foretagender.
6Du skal nødig forsømme din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx arbejdssko som hjælp overfor hændelige skader. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke har professionel assistance.
7Du skal aldrig nogensinde gå ned på grej. Typisk kan det vise sig fundamentalt at have det parat akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage udgifterne hertil i økonomien.
8Forberedelse bliver vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver oversigten.
9Du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeriet har betydning for naturen.
10Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, især ift. omfattende ombygninger. Krævende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det vise sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
11Der ligger et bredt udvalg af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder brugbar info, navnligt når du kigger på engelsk.
12I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være rationelt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man bør indsamle mulige tilbud på hver enkelt.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er hamrende overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående nøddesten

 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvilken fragttype skal du vælge?

  En stor portion e-firmaer tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsløsninger til nøddesten. En af de mest anvendte er lige nu at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig ekstremt gnidningsløs, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige mulighed for levering.

  Du bør også påtænke at vælge at få sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver til tider en tak mere omkostningsfuld, men endda super hensigtsmæssig for nøddesten online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på nøddesten er selvfølgelig særdeles afgørende i tilfælde af at man har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og derfor er det jo klogt at man studerer det estimerede leveringstidspunkt for nøddesten. En lang række netbutikker – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, men som ikke desto mindre er underforstået at transaktionen gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varen fikset før logistikmedarbejderne tager hjem.

  Nogle enkelte webshops sikrer levering uden betaling på nøddesten online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for en konkret sum. Som alternativ skal man udse dig den prisbilligste mulighed for levering, som ofte vil være at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

  Masser af netshops yder click-and-collect hvor du køber billig nøddesten online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Silvan. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af nøddesten i disse byer:

  Valby, Risskov, Birkerød, Thisted, Gladsaxe, Hjørring, Rødovre, Brøndby, Middelfart, Esbjerg, Vejle, Ishøj, Rudersdal, Skive, Nærum, Vordingborg, Allerød, Odense, Hvidovre, Gentofte, Herning, Farum, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Kalundborg, Grenaa, Skanderborg, Frederiksværk, Køge, Struer, Aalborg, Sønderborg, Taastrup, Frederikssund, Næstved, Aarhus, Viborg, Fredericia, Jyllinge, Hillerød, Slagelse, Brønderslev, Søborg, Frederikshavn, Hobro, Ringsted, Randers, Charlottenlund, Holbæk, Åbyhøj, Holstebro, Varde, Frederiksberg, Herlev, Brabrand, Hedensted, Roskilde, Brønshøj, Silkeborg, Tårnby, Ikast, Virum, Haderslev, Hørsholm, Lystrup, Rønne, Kokkedal, Stenløse, Ølstykke, Værløse, Nakskov, Korsør, Dragør, Horsens, Kolding, Glostrup, Tilst, Nyborg, Højbjerg, Svendborg, København, Greve, Helsingør, Haslev, Lyngby, Nørresundby, Vanløse, Hedehusene, Aabenraa, Lillerød, Solrød Strand, Ballerup, Albertslund, og Odder, .

  Klik-og-hent af nøddesten er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Ved kig i tallene fremstår det markant, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel nøddesten online og nøddesten priser. Vi ser derudover ofte internet shoppere kigge efter for eksempel nøddesten tilbud, køb nøddesten samt billig nøddesten, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma.

  Gode tilbud på nøddesten

  Det er efterhånden temmelig ukompliceret for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige nøddesten online fra diverse internet forretninger, og på grund af dette har masser af netshops set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på nøddesten enormt, og i øvrigt sikre gratis fragt.

  Det kan dog alligevel vise sig gunstigt at sammenligne nogle forskellige e-shops efter rabatter og tilbud på nøddesten online forinden du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Du skal alligevel være opmærksom på, at ifald en netshop markedsfører billige nøddesten online på tilbud til en salgspris der kan virke uhørt billig, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk webshop. Shopping med kort er dog omsluttet af en ordning, som begunstiger kunden overfor uoprigtige internet butikker.

  Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere betalingen af nøddesten i flere bidder. Dette foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma og Davidsen.

  Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger fx nøddesten tilbud og billig nøddesten. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge blandt andet nøddesten online, køb nøddesten og nøddesten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven

  Mængder: 25 kg 15 kg 1 m3 25 kg 500 kg 1 kubikmeter 20 kg 1000 kg 1 ton 800 kg 10 kg 15 kg 500 liter

  Levering: hent selv i bigbag i poser trailer afhentning løst leveret vognlæs i sække i løs vægt

  Udforsk tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot tilbyder flere fremragende chancer for at efterforske en hel del øvrige konsumenters omtaler og derved går vi ind for, at du gennemgår internet webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige nøddesten online.

  Facebook giver dig på samme måde de facto stabile genveje til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Herinde ser vi nogle webbutikker hvor du kan tilkendegive en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde burde benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Inden folk handler billige nøddesten online på en e-shop bør man i reglen tage stilling til deres forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Stark.

  Et andet alternativ kunne være at se hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det bør være et billede på at internet virksomheden understøtter de opstillede regler, og at forretningen af og til kontrolleres af eksperter som kender reglerne på området.

  Desuden giver det dig mulighed for støtte, for så vidt du udsættes for problemstillinger som følge af din ordre på nøddesten. For øvrigt tilråder vi at du er på vagt for de mest betydningsfulde bestemmelser der har indflydelse på købet af nøddesten online, som for eksempel den ombytningsrettighed online forretningen tilbyder.

  I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, så man når som helst kan vidne om sit køb af nøddesten, uagtet om man handler ved Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

  Erik Petersen gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Anne D gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Susanne gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Christian gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 tips til når du køber online
  1Den mest prisbevidste leveringsmanér er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens lager. Den fragtform er naturligvis rigtig relevant om man absolut skal bruge nøddesten om et øjeblik. Alternativt så frembyder enkelte online forretninger levering uden betaling, men i reglen kun ifald du bestiller for et præcist beløb.
  2Det er jo virkelig fremkommeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige nøddesten på tværs af e-forhandlere, og herved tilbyder mange e-forhandlere fragtfri levering. Dog kan det immervæk blive profitabelt at inspicere en række internet webshops efter billige priser før du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at indhente den mest attraktive pris.
  3Trustpilot leverer faktisk tiltalende genveje til at eftersøge mange forhenværende køberes opfattelser og herved slår vi et slag for, at du bliver klogere på e-forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige nøddesten online. Facebook præsterer derudover ret udmærkede chancer for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
  4Forinden nogen shopper billige nøddesten på en e-butik behøver de uden tvivl tage stilling til webshoppens forretningsvilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave. Tilmed er det godt at du er klar over de mest centrale regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige nøddesten online, fx den returret online shoppen bruger.
  5Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særdeles vital hvis vi absolut skal bruge din ordre nu og her, og herved er det nemlig centralt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt for nøddesten. Masser af e-shops yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, som tager udgangspunkt i at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
  6Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, siden det skulle være et fingerpeg om at e-butikken opfylder gældende dansk lovgivning, og at shoppen fra tid til anden overværes af fagmænd der er inde i reglerne. Forinden folk bestiller billige nøddesten på en butik bør man utvivlsomt læse netshoppens forretningsaftale.
  7Nogle enkelte online shops tilbyder levering uden betaling på nøddesten, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du køber for et præcist beløb. Ellers burde man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmanér, der gerne vil blive at få leveret varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig for det meste omvendt virkelig gnidningsløs. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
  8Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omsluttet af en retningslinje, som dækker dig som køber overfor bedrageriske internet butikker. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at klare regningen over tid.
  9Flere internet handler foreslår efterhånden en lang række forskellige billige leveringsudgaver til nøddesten. Den mest anvendte er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo yderst gnidningsløs, og typisk tillige den billigste leveringsudgave.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk