Tomotek.dk

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til springvand til badeværelse til gravsten til væg til mur til akvarier til gulv til bede til belægning til haven til højbede til støttemur

Mængder: 25 kg 15 kg 1 ton 800 kg 1 m3 1 kubikmeter 500 kg 10 kg 25 kg 20 kg 15 kg 1000 kg 500 liter

Levering: i poser i bigbag løst leveret trailer afhentning i sække hent selv i løs vægt vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort varesortiment, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare natursten.
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed er det en fordel at handle hos en webshop, som giver gode råd til valg af natursten.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde forskelle i prisen på billige natursten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens betingelser.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Det er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derfor har de fleste chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Dermed kan man undgå fragtgebyret, samt tilmed hente varerne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggekæder udbyder produkter fra mange nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af natursten online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om deres produkter, idet de ikke sælger andet. Derfor vil du opleve ekstra brugbar vejledning fra personale som er specialister i netop natursten.
De fleste specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du køber natursten online på deres webshop.
En masse nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre
natursten silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig aktuelt at du har samtlige byggematerialer klar til brug på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du vil med fordel kunne forfatte en punktforms indkøbsseddel som samler det du skal bruge, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, så du er overbevist om at du har styr på det.
2Godt forarbejde er kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du skal lave en velovervejet plan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en numerisk orden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
3Inden du indleder byggeprocessen kan det være ekstremt fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der være forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Måske burde det overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde investere i professionel assistance til delelementer af arbejdet. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at få prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
5Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed i tilfælde af store byggeprojekter. Flere ting stiller krav om flere personer. Dertil bliver det hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
6Der præsenterer sig ofte uventede hovedpiner når det handler om omfangsrige projekter, og følgelig vil det være betydningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i tidsplanen, således at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Man vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig af stor betydning at du har udstyret parat idet du går løs med byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at inkludere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan blive behjælpeligt at dokumentere alle udgiftsposter, og herefter gennemgå eventuelle tilbud på dem hver især.
9I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
10Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således kan du hyppigt kigge på vejrudsigten i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned når du lige er godt i gang med det komplicerede byggeprojekt.
11Du skal aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ikke påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke har eksperthjælp.
12Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv information, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om natursten

 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  Masser af butikker på nettet frembyder til alt held et hav af forskellige billige former for fragt til natursten. En af favoritterne er efterhånden levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo i høj grad let gængelig, og i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte leveringsform.

  Du kan på samme måde afveje for og imod at vælge levering hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen viser sig somme tider en tand dyrere, men endda ret så enkel for natursten online. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du lever med kort afstand til internet forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på natursten kan vise sig at være temmelig vital i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter omgående, så herved er det aldeles på sin plads at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt for natursten. Temmelig mange byggemarkeder – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, der dog kræver at transaktionen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varerne afsted før de lageransatte drager hjemad.

  Enkelte outlets på nettet præsterer fragt uden betaling på natursten online, men for det meste er det forudsat at man shopper for en konkret sum. Alternativt skulle man udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket mange gange er at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

  Adskillige webshops tildeler afhentning hvor du handler billig natursten online men selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark. Byggemarkederne frembyder eksempelvis klik-og-hent på natursten i følgende områder:

  Aabenraa, Silkeborg, Charlottenlund, Esbjerg, Allerød, Ballerup, Herning, Lillerød, Nakskov, Brabrand, Taastrup, Hedehusene, Næstved, Farum, Rødovre, Stenløse, Vallensbæk, Hobro, Solrød Strand, Ølstykke, Ringsted, Haslev, Horsens, Greve, Lyngby, Holbæk, København, Ishøj, Åbyhøj, Hjørring, Jyllinge, Frederikshavn, Sønderborg, Viborg, Rønne, Odense, Lystrup, Gladsaxe, Albertslund, Helsingør, Højbjerg, Thisted, Vordingborg, Vejle, Brøndby, Slagelse, Svendborg, Nykøbing Falster, Hvidovre, Herlev, Fredericia, Odder, Tilst, Tårnby, Skanderborg, Korsør, Kolding, Skive, Risskov, Grenaa, Glostrup, Brønderslev, Struer, Nørresundby, Rudersdal, Køge, Vanløse, Holstebro, Kalundborg, Randers, Haderslev, Nyborg, Birkerød, Nærum, Varde, Brønshøj, Hedensted, Hillerød, Frederiksværk, Hørsholm, Frederiksberg, Aarhus, Virum, Middelfart, Kokkedal, Frederikssund, Ikast, Valby, Dragør, Værløse, Aalborg, Roskilde, Søborg, og Gentofte, .

  Click-and-collect ift. natursten er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland).

  Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker ofte søger for eksempel køb natursten og natursten priser. Derudover oplever vi ofte internet shoppere søge bl.a. billig natursten, natursten tilbud og natursten online, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

  Den bedste pris på natursten

  Det er ultra overkommeligt for forbrugerne at finde de bedste priser på billige natursten online i blandt forskellige netbutikker, og følgelig har adskillige internet shops ikke kunne lade være med at nedsætte priserne på natursten eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

  Trods dette kan det immervæk blive fordelagtigt at besigtige en række outlets på nettet efter tilbud på natursten online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at få den bedste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Du må imidlertid være årvågen med, at såfremt en e-forhandler forhandler billige natursten online til en pris som virker uforståeligt billig, så kunne det ofte være en indikator for en uærlig online virksomhed. Handler med kort er dog en del af en foranstaltning, som passer på køberen imod uærlige e-forhandlere.

  Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at betale omkostningerne til natursten over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

  Ved kig i tendenserne står det markant, at mennesker typisk søger fx natursten priser og køb natursten. Foruden dette ser man mange gange mennesker lede efter for eksempel billig natursten, natursten tilbud og natursten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til bede til badeværelse til væg til mur til springvand til gulv til gravsten til haven til højbede til belægning til akvarier til støttemur

  Mængder: 1 kubikmeter 500 liter 1 m3 10 kg 15 kg 20 kg 1000 kg 800 kg 15 kg 25 kg 25 kg 1 ton 500 kg

  Levering: i løs vægt i sække afhentning i poser hent selv vognlæs løst leveret trailer i bigbag

  Se nærmere på eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot fremskaffer temmelig pålidelige genveje til at eftersøge en hel del andre konsumenters betragtninger og på grund af dette anbefaler vi, at du betragter internet forhandlerens kritik forud for at du handler billige natursten online.

  Facebook medfører tillige ret så gavnlige muligheder for at få kendskab til e-handlens troværdighed. Tilmed ses nogle butikker på nettet som giver folk mulighed for at tilkendegive en kritik af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk bestiller billige natursten online på en webshop burde man utvivlsomt sætte sig ind i deres vilkår, det er dog for det meste ikke videre spændende, særligt ved de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bygma.

  Alternativet kunne derfor være at finde ud af om online virksomheden er støttet af e-mærket, som almindeligvis er et sympol på at e-forretningen respekterer de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden ofte besigtiges af sagkyndige der har indsigt i bestemmelserne på området.

  Desuden giver det dig genvej til support, ifald du møder problemer med dit indkøb af natursten. Ligeså er det klogt at kunden er vaks omkring de mest aktuelle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af natursten online, eksempelvis den returrettighed internet forhandleren garanterer.

  På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man altid beholder ens ordrekvittering, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af natursten, uafhængig af om man bestiller ved 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Inge O gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Susanne gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Ole gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Anders gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  9 gode råd til online indkøb
  1Generelt går vi ind for at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en angivelse af at e-forhandleren retter sig efter de danske love, udover at webbutikken ofte besigtiges af fagfolk som har indsigt i reglementet på området. Forinden nogen køber billige natursten hos en e-handler burde de når alt kommer til alt have øje for dens forretningsvilkår.
  2Det er efterhånden meget bekvemt for alle at sammenholde priser online på billige natursten i blandt forskellige online butikker, og følgelig tilbyder mange firmaer på nettet levering uden omkostninger. Det kan dog alligevel vise sig lønnende at kontrollere nogle få butikker på nettet efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at antage den bedste pris.
  3Inden nogen bestiller billige natursten på en forretning på nettet kan de utvivlsomt løbe igennem butikkens forretningsaftale, men det er naturligvis et omfattende projekt. Foruden dette anbefales det at man er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige natursten online, fx den ombytningsret online forhandleren tilbyder.
  4Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en regel, der støtter folk imod snydagtige e-forhandlere. Som alternativ kunne du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage betalingen over tid.
  5En lang række internet shops frembyder efterhånden diverse forskellige billige fragtløsninger til natursten. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Metoden er altså ultra hensigtsmæssig, og oftest endvidere den billigste leveringsform.
  6Trustpilot byder på regulære fantastiske muligheder for at fortolke adskillige tidligere forbrugeres betragtninger og derved støtter vi, at du sonderer netbutikkens omtaler før du bestiller billige natursten online. Facebook fører til endvidere absolut gunstige metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed.
  7Den mest prisbevidste leveringsmanér vil til enhver tid være at hente ordren selv, som dog betinges af at du har bopæl nærved webshoppens adresse. Den leveringsudgave er naturligvis ualmindeligt vital ifald du behøver natursten nu og her. Alternativt så frembyder en række internet virksomheder fragt uden gebyr, men undertiden er det påkrævet at der aftages for et konkret beløb.
  8Enkelte e-firmaer frembyder fragtfri levering på natursten, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der indkøbes for en bestemt pris. Alternativt burde man overveje den prisbilligste leveringsmulighed, som gerne vil blive at få kørt produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen bliver i regelen omvendt ret fleksibel. Den prisbilligste fragttype er unægtelig at hente ordren selv.
  9Leveringsdygtigheden er ret aktuel såfremt man har behov for produkterne øjeblikkeligt, og af den grund er det rimelig relevant at vi besigtiger den estimerede leveringsdato for natursten. En lang række internet forhandlere garanterer billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren lægges forinden et konkret klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk