Tomotek.dk

Muremørtel pristjek

Er du på udkig efter muremørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg muremørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 500 liter 20 kg 500 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 m3 1 kubikmeter 1000 kg 10 kg 1 ton 25 kg

Levering: i bigbag i poser vognlæs hent selv i sække trailer i løs vægt afhentning løst leveret

Brands: Lip Scan Skalflex Weber Igelsø Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en webshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring muremørtel.
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan afveje om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare muremørtel.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du vælge et andet.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige muremørtel fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder billige priser, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og så kan du vælge fra et stort udvalg af muremørtel online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og pga. det har kunderne valget om at bestille online og fragte materialerne selv. I kraft af det kan du overveje at undgå fragtgebyret, og samtidig have produkterne med det samme.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber muremørtel online på deres hjemmeside.
Størstedelen af små butikker står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Diverse niche netbutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Således bør du modtage ekstremt konstruktiv sparring fra personale der er eksperter i lige præcis muremørtel.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af over 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

muremørtel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

muremørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

muremørtel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

muremørtel silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så husk påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
2Husk at vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør hente professionel assistance til dele af byggeprocessen. Hvis du får professionel hjælp kan det være optimalt at modtage en pris fra flere firmaer.
3Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt i tilfælde af store arbejdsopgaver. Krævende byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere er det bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
4Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
5I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt værdifuldt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Det kan vise sig at være meningsfuldt at have et regnskab for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og så dokumentere beløbet for dem en ad gangen.
7Der ligger utallige artikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube er formidler af rigelig anvendelig information, ikke mindst forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
8Planlægning vil altid være metoden til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at lave en gennemarbejdet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en rækkefølge. Vær skarp idet du laver tidsplanen.
9For udendørs opgaver har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum se vejrberetningerne i dagene før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at vælte ned netop som du er midt i dit avancerede projekt.
10Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de fornødne materialer til disposition forud for at du kaster dig over byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsliste som indeholder det der skal bruges, og derefter granske hvert enkelt punkt, så du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
11Man vil under ingen omstændigheder undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet ved hånden når du starter arbejdet. Det er derudover godt at medtage de her udgiftsposter i din økonomi.
12Der præsenterer sig ofte utidige hovedpiner når det kommer til større byggeprojekter, og af den grund kan det være værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En masse webshops i Danmark yder i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtmetoder til muremørtel. Et hit er nu om dage at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig meget enkel, samt tit også den billigste fragtform.

Du kunne derudover beslutte dig for at vælge levering til dit hus eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver tit en tand mere omkostningsfuld, men samtidig super bekvem ift. muremørtel online. Den mest billige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du befinder dig nær internet virksomhedens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på muremørtel er jo ekstremt relevant når vi står og skal bruge varerne lige om lidt, så i det øjemed er det rigtig afgørende at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for muremørtel. Flere outlets på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre online, men husk at det nødvendiggør at bestillingen indsendes tidligere end et fastslået klokkeslæt, så at de kan nå at få produktet betjent forud for at personalet har fri.

Nogle enkelte online shops sikrer fragt uden omkostninger på muremørtel online, men for det meste kun hvis man aftager for et præcist beløb. Alternativt skulle man beslutte sig for den billigste leveringsmåde, der mange gange vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted.

De store byggemarkedskæder yder afhentning hvor du køber billig muremørtel online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af muremørtel i følgende byer:

Haderslev, Grenaa, Kalundborg, Nørresundby, Roskilde, Højbjerg, Helsingør, Dragør, Nærum, Thisted, Charlottenlund, Skanderborg, Randers, Rødovre, Birkerød, Herlev, Frederikssund, Værløse, Vallensbæk, Ikast, Lystrup, Risskov, Slagelse, Gladsaxe, Odder, Hedehusene, Virum, Hedensted, Lillerød, Vordingborg, Rønne, Haslev, Taastrup, Nakskov, Korsør, Tårnby, Nykøbing Falster, Søborg, Middelfart, Farum, Silkeborg, Køge, Skive, Struer, Åbyhøj, Hørsholm, Hobro, Lyngby, Varde, København, Valby, Kolding, Horsens, Brønshøj, Ringsted, Greve, Tilst, Holstebro, Holbæk, Fredericia, Ballerup, Vanløse, Vejle, Brabrand, Herning, Aarhus, Næstved, Brønderslev, Glostrup, Ølstykke, Rudersdal, Sønderborg, Svendborg, Hjørring, Allerød, Viborg, Kokkedal, Nyborg, Frederiksberg, Esbjerg, Hillerød, Aalborg, Stenløse, Frederiksværk, Odense, Hvidovre, Solrød Strand, Jyllinge, Frederikshavn, Aabenraa, Ishøj, Brøndby, Gentofte, og Albertslund, .

Klik-og-hent af muremørtel er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Bornholm) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når vi ser på tallene bliver det markant, at online shoppere typisk kigger efter fx muremørtel priser og køb muremørtel. Foruden dette ser man ofte folk lede efter bl.a. muremørtel tilbud, muremørtel online samt billig muremørtel, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på muremørtel

Det er jo ultra enkelt for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige muremørtel online i blandt diverse shops på nettet, og altså har en lang række webbutikker set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på muremørtel betragteligt, og ydermere garantere levering uden omkostninger.

Dog kan det immervæk være tiden værd at eftergå nogle internet forhandlere efter tilbud og udsalg på muremørtel online forinden du placerer ordren, således at man er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må bare være klar over, at når en e-forretning reklamerer billige muremørtel online på tilbud til en tilbudspris som virker uforståeligt overkommelig, så kan det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig e-butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfattet af et regulativ, hvilket garanterer dig som køber overfor uoprigtige netbutikker.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, når du har i sinde at betale prisen på muremørtel ude i fremtiden. Dette fås som regel hos nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Ved indkig i data fremstår det markant, at online shoppere ofte søger for eksempel køb muremørtel og billig muremørtel. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge eksempelvis muremørtel online, muremørtel priser samt muremørtel tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg muremørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 25 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 1 ton 500 liter 800 kg 15 kg 25 kg 15 kg 1 m3 1 kubikmeter 10 kg

Levering: løst leveret i sække i bigbag trailer afhentning i løs vægt vognlæs i poser hent selv

Brands: Skalflex Igelsø Weber Lip Raw Scan

Undersøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud gunstige løsninger til at se nærmere på en lang række aktuelle brugeres betragtninger og derfor slår vi et slag for, at du sonderer internet selskabets omtaler forinden du bestiller billige muremørtel online.

Facebook leverer tilsvarende rigtig fine muligheder for at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed. Her ser vi endda internet firmaer som giver folk mulighed for at offentliggøre en evaluering af virksomhedens service, som desuden bør drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige muremørtel online i en e-handler bør man i og for sig gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave, specielt hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være en påvisning af at internet firmaet opretholder de danske love, samt at online firmaet regelmæssigt vurderes af eksperter der har meget erfaring med reglerne på området.

Desuden giver det dig mulighed for bistand, når du får vanskeligheder med din bestilling af muremørtel. Tilsvarende er det fornuftigt at man er opmærksom på de elementære forhold der har indvirkning på bestillingen af muremørtel online, til eksempel den ombytningsret internet selskabet har.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man stadig gemmer ens købsbekræftelse, så man altid kan bevise sit køb af muremørtel, hvad end man handler ved Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Stark.

Karen R gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Erik V gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Marianne O gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Niels V gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for at tjekke om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en forsikring om at online webshoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, tillige med at butikken rutinemæssigt kontrolleres af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forinden folk køber billige muremørtel i en butik på nettet kan de principielt se på deres handelsvilkår.
2Trustpilot yder uden sammenligning anstændige genveje til at bese en længere række tidligere konsumenters iagttagelser og herved går vi ind for, at du kigger på e-forhandlerens omtaler før du køber billige muremørtel online. Facebook resulterer i for øvrigt visse passelige løsninger til at få et kig ind i e-butikkens troværdighed.
3Den mindst kostelige type af levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog kræver at du lever nær webbutikkens hjemsted. Den metode til levering kan være særdeles vital hvis man mangler muremørtel straks. Alternativt så yder enkelte firmaer på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man aftager for en konkret sum.
4En hel del e-forhandlere præsterer billig fragt på muremørtel, men oftest er det så præmissen at der indkøbes for et fastsat beløb. Desuden må man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsversion, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig ofte samtidig ret nem. Den mest betalelige leveringsmetode er unægtelig at du selv henter ordren.
5Før folk køber billige muremørtel hos en internet webshop kunne de i reglen have øje for shoppens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det klogt at du er hensynstagende til de mest centrale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige muremørtel online, som fx hvilken returret online forhandleren tilsikrer.
6Det er i dag ret så bekvemt for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige muremørtel i blandt diverse online selskaber, og derved lover masser af firmaer på nettet fragt uden omkostninger. Derfor kan det trods alt være lønnende at efterse diverse firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, så man er skråsikker på at få den mest betalelige pris.
7En hel del shops på nettet tildeler nu om dage flere billige metoder til levering til muremørtel. En der er meget almindelig er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Denne er jo ualmindeligt uproblematisk, samt i mange tilfælde derudover den billigste form for fragt.
8Leveringstiden er vældig udslagsgivende ifald vi behøver produktet omgående, og af den grund er det selvsagt afgørende at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved muremørtel. De fleste online selskaber tilbyder billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, som regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastsat klokkeslæt.
9Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et regulativ, der redder køberen overfor uoprigtige online outlets. Alternativt bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen over en periode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk