Tomotek.dk

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1 m3 500 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 25 kg 20 kg

Levering: hent selv trailer løst leveret afhentning i sække vognlæs i bigbag i poser i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Når du står og skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare muregrus.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af muregrus.
Du kan finde forskelle i prisen på billige muregrus fra webshop til webshop. En del har gode priser, og øvrige har fokus på kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og af den grund har kunderne mulighed for at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Dermed kan du overveje at spare leveringsgebyret, og samtidig skaffe varerne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af muregrus online.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du forvente endnu mere god sparring fra medarbejdere med specialistviden i netop muregrus.
Størstedelen af niche webshops er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller muregrus online hos dem.
Forskellige små butikker er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder
muregrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omkring 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er oplagt at søge assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om omfattende byggeprocesser. Flere projekter stiller krav om flere folk. Derudover bør det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
2Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. sko og hjelm som skåner dig overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke køber professionel assistance.
3Måske kan det blive fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed forud for at du igangsætter byggeprocessen. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt der er nødvendige, og som det næste efterse materialerne, hvormed du er overbevist om at alt er som det skal være.
4Husk at tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at få forslag fra flere foretagender.
5Længe før du igangsætter byggeprojektet er det ekstremt essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6For udendørs opgaver har vind og vejr stor betydning. Således kan du løbende kigge på femdøgnsprognosen i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at vælte ned nøjagtig som du står midt i dit krævende byggeprojekt.
7Planlægning vil være metoden til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din køreplan.
8Der findes et bredt udvalg af artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget gavnlig oplysning, specielt når man bruger engelske søgeord.
9Der kommer altid ubelejlige hovedpiner når det kommer til omfangsrige projekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at man har afsat passende tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
10Det er muligt at søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det gives ifald byggeriet er klimavenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
11Du skal for alt i verden ikke fattes udstyr. Jævnligt kan det være yderst relevant at have grejet til rådighed før du iværksætter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at medtage disse udgifter i økonomien.
12Ofte vil det vise sig vigtigt at have en budgetoversigt for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør dokumentere omkostningen ved hver eneste af dem.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Populære spørgsmål til muregrus

 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvilken fragttype skal du vælge?

  Masser af netbutikker i Danmark foreslår i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til muregrus. En af de mest moderne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente ordren når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig virkelig smertefri, samt typisk også den mest prisbevidste fragttype.

  Du burde omvendt forsøge at få varerne sendt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er for det meste en sjat dyrere, men ligeledes rigtig bekvem ift. muregrus online. Den mest betalelige fragttype er dog at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på muregrus kan være ret så vigtig ifald vi står og skal bruge ordren nu og her, og herved er det selvsagt væsentligt at du ser den estimerede leveringstid for muregrus. En lang række online outlets – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men vær påpasselig da det er forudsat at handlen laves forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden logistikmedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte e-forhandlere frembyder levering uden gebyr på muregrus online, men oftest gælder det kun hvis du handler for et fastsat beløb. Alternativt kunne du udvælge den billigste mulighed for levering, der gerne vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop.

  En hel del byggecentre yder click-and-collect hvor man bestiller billig muregrus hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne giver blandt andet afhentning af muregrus i disse områder:

  Holstebro, Risskov, Brøndby, Thisted, Højbjerg, Odder, Næstved, Nørresundby, Hedensted, Silkeborg, Odense, Kokkedal, Værløse, Skive, Hedehusene, Ølstykke, Brabrand, Frederiksberg, Haderslev, Brønshøj, Nakskov, Valby, Dragør, Solrød Strand, Vallensbæk, Svendborg, Sønderborg, Tilst, Rudersdal, Greve, Vejle, Herning, Helsingør, Ballerup, Virum, Birkerød, Aalborg, Hvidovre, Søborg, Nærum, Grenaa, Frederikssund, Roskilde, Hørsholm, Randers, Herlev, Gladsaxe, Ishøj, Ikast, Esbjerg, Aarhus, Fredericia, Rødovre, Åbyhøj, Viborg, Glostrup, Horsens, Charlottenlund, Jyllinge, Hobro, Albertslund, Varde, Kalundborg, Stenløse, Korsør, Tårnby, Taastrup, Nykøbing Falster, Vordingborg, Aabenraa, Farum, Ringsted, Lystrup, Gentofte, Hjørring, Struer, København, Rønne, Lyngby, Frederikshavn, Nyborg, Hillerød, Skanderborg, Allerød, Køge, Vanløse, Kolding, Slagelse, Frederiksværk, Lillerød, Haslev, Middelfart, Holbæk, og Brønderslev, .

  Click-and-collect ift. muregrus er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Amager).

  Når der ses på statistikkerne er det klart, at internetbrugere tit leder efter fx muregrus tilbud og billig muregrus. Derudover oplever man ofte netshoppere kigge efter bl.a. muregrus priser, muregrus online og køb muregrus, plus de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

  Gode tilbud på muregrus

  Det er jo særdeles nemt for os alle at vurdere tilbud på billige muregrus online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og af den grund har mange netshops set sig tvunget til at tvinge prisen på muregrus betydeligt, og endda præstere levering uden omkostninger.

  Det kan ikke desto mindre vise sig smart at sammenligne flere internet forretninger efter tilbud og udsalg på muregrus online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  Du må alligevel være opmærksom på, at hvis en online forretning udbyder billige muregrus online til en pris der er urealistisk billig, så bør det ofte være et bevis på en uægte webshop. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af Indsigelsesordningen, der dækker en overfor uægte online selskaber.

  Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at betale prisen på muregrus over en periode. Det fås normalt hos specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Ved kig i tallene er det markant, at internetbrugere tit kigger efter blandt andet billig muregrus og muregrus tilbud. Foruden dette ser man mange gange online shoppere efterspørge for eksempel muregrus online, muregrus priser og køb muregrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  God webshop” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 15 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 1 m3 25 kg 20 kg 800 kg

  Levering: hent selv i bigbag afhentning i sække vognlæs i løs vægt trailer i poser løst leveret

  Se nærmere på tidligere brugeres bedømmelser

  Trustpilot tilbyder dig i højeste grad fine muligheder for at tyde mange øvrige forbrugeres betragtninger og derved er det en hjælp, at du gennemgår internet webshoppens anmeldelser forud for at du shopper billige muregrus online.

  Facebook byder på lige så vel sådan set strålende chancer for at få indsigt i online forhandlerens popularitet. Desuden møder vi endda online forhandlere hvor du kan frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen shopper billige muregrus online hos en e-forretning behøver de principielt læse netshoppens handelsaftale, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

  En anden valgmulighed kan være at efterse om online shoppen er e-mærket, eftersom det bør være en garanti for at netshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet ofte besøges af fagmænd som har indsigt i vedtægterne på området.

  Desuden tilbydes du chance for at blive assisteret, når du oplever problemstillinger som følge af din shopping med muregrus. Herudover tilråder vi at du er obs på de fundamentale reglementer der kan influere på købet af muregrus online, som eksempelvis hvilken returret e-firmaet tilbyder.

  Derfor er det også afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin købsbekræftelse, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af muregrus, hvad end man køber ved Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

  Peter J gav 5 stjerner

  Udmærket

  Jesper E gav 4 stjerner

  SUPER

  Pia M gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Kim R gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  9 tips til din online shopping
  1Trustpilot tilbyder dig stort set fordelagtige muligheder for at kontrollere en hel del forhenværende forbrugeres oplevelser og derved er det klogt, at du eksaminerer e-forhandlerens anmeldelser inden du køber billige muregrus online. Facebook genererer tillige egentlig gunstige genveje til at få en idé om e-butikkens kundefokus.
  2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være yderst aktuel ifald man har behov for dine nye produkter nu og her, og derfor er det forholdsvis vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet på muregrus. En stor portion butikker på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer, som alligevel forudsætter at handlen gemmenføres forud for et aftalt tidspunkt.
  3Vi anbefaler at efterse hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det er et kendetegn for at online forretningen efterfølger de danske regler, udover at online webshoppen lejlighedsvis revideres af jurister som kender reglerne på området. Inden nogen køber billige muregrus hos en webbutik kan man i virkeligheden have øje for virksomhedens regler.
  4De fleste internet firmaer yder nu et hav af forskellige billige former for levering til muregrus. Førstevalget hos mange er p.t. udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo meget gnidningsløs, og typisk desuden den mest betalelige leveringsversion.
  5En hel del online selskaber frembyder levering uden beregning på muregrus, men tit er det under forudsætning af at du køber for en konkret sum. Som alternativ må man gribe den mest betalelige slags levering, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Den viser sig jævnligt derudover rigtig overkommelig. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  6Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket beskytter en overfor uærlige online varehuse. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du agter at dække pengene over et længere tidsrum.
  7Den billigste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog forudsætter at du bor i kort afstand af internet selskabets lager. Den fragtmetode er naturligvis særligt essentiel om man står og skal bruge muregrus om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet outlets portofri fragt, men undertiden er det under betingelse af at du shopper for en konkret pris.
  8Det er efterhånden i høj grad enkelt for os alle at sammenholde priser online på billige muregrus fra flere forretninger på nettet, og så tilbyder utallige internet varehuse fragt uden beregning. Det kan dog stadigvæk blive tiden værd at sammenholde diverse online forretninger efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at indhente den bedste pris.
  9Forud for at nogen køber billige muregrus på en shop på nettet kan de egentlig gennemlæse dens regler, men det er gerne ikke særlig morsomt. Dertil slår vi et slag for at du er omhyggelig omkring de mest basale betingelser gældende for købet af billige muregrus online, f.eks. den returpolitik internet selskabet lover.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk