Tomotek.dk

Muldjord pristjek

Er du på udkig efter muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til forspiring til haven

Mængder: 1 m3 500 liter 1000 liter 80 liter 200 liter 2000 liter 300 liter 3000 liter 400 liter 50 liter

Levering: i bigbag i poser i løs vægt afhentning i sække hent selv løst leveret vognlæs trailer

Brands: GreenBio Danmuld Champost Pindstrup Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg af varer, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare muldjord.
Du vil finde ulighed i priserne på billige muldjord hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på gode priser, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Det er specielt et alternativ i de kendte byggecentre.
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring muldjord.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste chancen for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Hermed kan du overveje at blive fri for fragten, samt sågar hente varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De store byggemarkeder sælger varer fra alle mulige specialbutikker, så du kan købe fra et bredt udvalg af muldjord online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet producerer selv varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få gode tilbud.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du få ekstremt erfaren sparring fra mennesker der er specialister i lige præcis muldjord.
En masse nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som tit har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe muldjord online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
muldjord silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

muldjord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

muldjord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er en god idé at spørge om assistance til ens byggeprojekt, især i tilfælde af væsentlige byggerier. Omfattende ombygninger stiller krav om flere mennesker. Dertil bør det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
2Forberedelse er metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en velovervejet agenda, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
3Det kan vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige materialer klar til brug forinden du starter arbejdet. Du kunne nedskrive en overskuelig indkøbsseddel som samler hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende granske listen, så du er tryg ved at der ikke mangler noget.
4Du burde måske overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde have hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Når du køber professionel assistance er det normalt at indhente forslag fra forskellige håndværkere.
5Der findes utrolig mange guides og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube kan hjælpe med meget anvendelig viden, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
6Det er meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er en fordel at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende nedfælde online tilbud på hver eneste af dem.
7Længe før du opstarter byggeprocessen kan det blive ultra centralt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
8Du bør ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej påklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig mod potentielle risici. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
9Der kommer stort set altid uforudsete hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig vigtigt at der er afsat god plads i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
10Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du regelmæssigt tage et kig på vejrudsigten når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
11Man må aldrig undvære værktøj. Ofte kan det være vigtigt at du har det til disposition idet du iværksætter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at medregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
12Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver dermed at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er utrolig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Normale spørgsmål rundt om muldjord

 • Hvor meget vejer muldjord?
 • Hvor køber man muldjord?
 • Hvor kan man købe muldjord?
 • Hvor finder man muldjord?
 • Hvad vejer 1 m3 muldjord?
 • Hvorfor er muldjord bedre at dyrke korn i end sandjord?
 • Hvad er harpet muldjord?
 • Hvad er muldjord?
 • Hvad koster muldjord?
 • Hvad består muldjord af?
 • Hvilken form for fragt er smartest?

  En del internet varehuse giver nu til dags mange forskellige billige former for levering til muldjord. En sikker vinder er i øjeblikket levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ualmindeligt problemfri, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste leveringsudgave.

  Du kunne derudover vælge at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Leveringsmetoden viser sig tit en lille smule mindre billig, men samtidig meget uproblematisk ved køb af muldjord online. Den billigste leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men det forudsætter at du befinder dig nær webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på muldjord kan være ekstremt aktuel forudsat vi står og skal bruge dine nye varer straks, så derfor er det øjensynligt væsentligt at du finder den forventede leveringsdato ved muldjord. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer online, men glem ikke at det er påkrævet at handlen laves inden et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren afsted forinden lagermedarbejderne får fri.

  En række webbutikker yder gratis levering på muldjord online, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for en fastsat pris. Ellers skal man vælge den mest letkøbte fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

  Mange kæder udlover afhentning hvor du bestiller billig muldjord hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bygma. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på muldjord i følgende områder:

  Charlottenlund, Frederikshavn, Skanderborg, Hørsholm, Korsør, Glostrup, Nærum, Grenaa, Vallensbæk, Varde, Allerød, Hvidovre, København, Tårnby, Frederiksberg, Hjørring, Brønderslev, Ballerup, Brønshøj, Nakskov, Haslev, Kalundborg, Horsens, Hillerød, Virum, Holbæk, Valby, Højbjerg, Albertslund, Stenløse, Hedensted, Sønderborg, Fredericia, Næstved, Risskov, Farum, Frederiksværk, Frederikssund, Birkerød, Nykøbing Falster, Lyngby, Ikast, Silkeborg, Ringsted, Herlev, Skive, Tilst, Vejle, Kolding, Nørresundby, Lystrup, Ølstykke, Rudersdal, Thisted, Haderslev, Svendborg, Nyborg, Taastrup, Brøndby, Roskilde, Ishøj, Odder, Søborg, Lillerød, Rønne, Viborg, Solrød Strand, Aabenraa, Dragør, Værløse, Køge, Odense, Helsingør, Slagelse, Randers, Gentofte, Esbjerg, Vanløse, Middelfart, Greve, Brabrand, Kokkedal, Struer, Herning, Holstebro, Vordingborg, Aarhus, Hobro, Rødovre, Hedehusene, Jyllinge, Åbyhøj, Aalborg, og Gladsaxe, .

  Afhentning for muldjord er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

  Når vi ser på tallene er det klart, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis muldjord online og billig muldjord. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter bl.a. muldjord priser, muldjord tilbud og køb muldjord, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

  Tilbud på muldjord

  Det er efterhånden super fremkommeligt for forbrugerne at analysere tilbud på billige muldjord online i blandt flere online outlets, og derfor har mange online butikker fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på muldjord betydeligt, og ydermere yde fragt uden gebyr.

  Men det kan alligevel være lønnende at analysere forskellige outlets på nettet efter billige priser på muldjord online inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at få den mest attraktive pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

  Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en forretning på nettet udbyder billige muldjord online på tilbud til en tilbudspris der kan virke grænseløst gunstig, så burde det tit være et faresignal om en fup netshop. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, som beskytter køber imod falske internet selskaber.

  Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at honorere betalingen af muldjord over en længere periode. Dette tilbydes normalt i nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Når vi kigger i data står det klart, at folk jævnligt leder efter for eksempel muldjord priser og muldjord online. Derudover oplever man som regel netshoppere søge efter bl.a. muldjord tilbud, køb muldjord samt billig muldjord.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til græsplæne til haven til forspiring

  Mængder: 1 m3 50 liter 80 liter 2000 liter 200 liter 3000 liter 1000 liter 400 liter 300 liter 500 liter

  Levering: i poser i løs vægt trailer afhentning i bigbag hent selv i sække løst leveret vognlæs

  Brands: Pindstrup Park GreenBio Danmuld Champost

  Gennemsøg andre menneskers bedømmelser

  Trustpilot giver dig de facto hæderlige chancer for at granske forskellige tidligere brugeres tanker og på grund af dette foreslår vi, at du undersøger internet webshoppens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige muldjord online.

  Facebook leverer endvidere nogenlunde ønskværdige muligheder for at få indtryk af e-handlens popularitet. I øvrigt er der en række e-butikker som giver kunderne mulighed for at skrive en anmeldelse af deres køb, hvilket også burde benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

  Før folk køber billige muldjord online hos en e-butik burde de egentlig gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens regler, dog er det bare ikke særlig interessant, specielt ved de velkendte byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Et andet alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det længe har været et billede på at internet forretningen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at butikken en gang i mellem kontrolleres af fagfolk som er inde i retningslinjerne.

  Desuden får du lejlighed til at få hjælp, ifald du udsættes for besvær med din handel med muldjord. Dertil slår vi et slag for at man er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende retningslinjer der er gældende for købet af muldjord online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online shoppen har.

  I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man stadig beholder sin købsbekræftelse, således man altid kan dokumentere sin bestilling af muldjord, uanset om man handler ved Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma eller Davidsen.

  Henrik gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Birthe Christiansen gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Niels gav 5 stjerner

  God webshop

  Jørgen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Det er i dag meget uproblematisk for folk at finde de laveste priser online på billige muldjord i blandt flere internet forretninger, og derfor frembyder en hel del internet varehuse fri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at studere nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og rabat før du bestiller, så du ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris.
  2Inden folk bestiller billige muldjord hos en internet virksomhed kan de sådan set gennemse netshoppens betingelser, men det er bare ikke videre interessant. Endvidere slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de væsentligste forhold der har indflydelse på shopping af billige muldjord online, for eksempel hvilken returrettighed netshoppen tilsikrer.
  3Leveringsdygtigheden kan være særligt essentiel om vi absolut skal bruge varen lige om lidt, så i det øjemed er det øjensynligt væsentligt at vi undersøger leveringstidspunktet på muldjord. En lang række online butikker garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men som imidlertid nødvendiggør at bestillingen placeres forinden et bestemt klokkeslæt.
  4De fleste forretninger på nettet frembyder nu diverse forskellige billige leveringsmåder til muldjord. En af dem der er mest populær er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig ret fremkommelig, samt oftest ligeledes den billigste fragttype.
  5Trustpilot forærer dig absolut passende muligheder for at se nøjere på ganske mange tidligere forbrugeres bedømmelser og herved går vi ind for, at du eftersøger online shoppens anmeldelser forud for at du shopper billige muldjord online. Facebook forærer dig lige så vel egentlig ærlige muligheder for at få et kig ind i e-handlens pålidelighed.
  6En række internet forretninger byder på fri fragt på muldjord, men for det meste afkræver det at du shopper for en fastsat sum. Som alternativ skal du snuppe den mindst kostelige form for levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Metoden er gennemsnitligt derudover meget praktisk. Den billigste leveringstype er uden tvivl selv at hente pakken.
  7Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af et lovbud, som dækker kunden imod uægte e-forretninger. Alternativt kunne du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage betalingen over en længere periode.
  8Generelt går vi ind for at se nærmere på om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en indikation om at e-butikken accepterer den officielle danske lovgivning, foruden at e-butikken hyppigt undersøges af fagmænd som forstår vilkårene. Forinden folk handler billige muldjord på en online forretning bør man på en vis måde sætte sig ind i deres handelsbetingelser.
  9Den mindst kostelige løsning vil altid være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du bor i nærheden af e-forhandlerens hjemsted. Den fragtmulighed er meget aktuel når vi behøver muldjord inden for kort tid. Alternativt så lover nogle få netbutikker fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der handles for en konkret pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk