Tomotek.dk

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til haven til carport til stensætning

Mængder: 15 kg 10 kg 25 kg 1 ton 800 kg 25 kg 500 kg 1 m3 1 kubikmeter 15 kg 500 liter 1000 kg 20 kg

Levering: i løs vægt afhentning trailer løst leveret hent selv vognlæs i poser i bigbag i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot marksten.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggekæder.
For nogle er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af marksten.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige marksten alt efter hvor du handler online. En del tilbyder de bedste tilbud, imens andre giver en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af marksten online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og herigennem har folk adgang til at bestille online og fragte materialerne personligt. Derigennem har du valget om at undgå fragtgebyret, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du få en høj grad af nyttig vejledning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis marksten.
Mange webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe marksten online fra deres webshop.
Alverdens niche webshops står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen påvirker klimaet.
2Du finder endeløse hjælpeartikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube yder assistance med rigelig nyttig info, særligt når du leder på engelsk.
3Husk at tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du må investere i assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du skal have hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at søge priser fra diverse selskaber.
4I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedfælde mulige tilbud på dem slavisk.
5Forberedelse vil altid være kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør sammensætte en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du laver din plan.
6Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som arbejdssko som sikring imod hændelige skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
7Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når det kommer til vigtige projekter. Krævende ombygninger stiller krav om flere mennesker. Derudover er det hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
8Der kommer jævnligt uventede bump på vejen i tilfælde med avancerede opgaver, og følgelig kan det være betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i køreplanen, så man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
9Det kan blive at have noget at sige at du har de nødvendige materialer klar forud for at du går i krig med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
10I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen er det ret meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Du bør nødig stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet til disposition inden du går løs med dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at påregne de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
12Ved udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette skal du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne lige før byggeprocessen, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål til marksten

 • Hvor køber man marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvilken leveringsversion er bedst?

  Temmelig mange internet firmaer tildeler nu diverse billige leveringsmodeller til marksten. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente dine varer når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså vældig smart, og oftest endda den mest billige metode til levering.

  Du burde lige så vel forsøge at få ordren bragt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er en gang i mellem en tand mere pebret, men endda vældig smertefri ved køb af marksten online. Den mest betalelige leveringsform er utvivlsomt selv at hente varerne, som dog betinges af at du befinder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på marksten er selvfølgelig meget vital forudsat vi skal bruge varen om få sekunder, så herved er det nemlig relevant at du studerer den forventede leveringstid ved marksten. En del online varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag levering på de fleste produkter online, men det påkræver at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få ordren ud af døren forinden pakkepersonalet drager hjemad.

  En række online selskaber sikrer portofri levering på marksten online, men i mange tilfælde kun hvis du indkøber for en konkret sum. Alternativt skal du udvælge den mest prisbevidste leveringsversion, der gerne vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

  Størstedelen af netshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig marksten online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Silvan. De tildeler eksempelvis afhentning af marksten i følgende byer:

  Tilst, Højbjerg, Thisted, Rødovre, Horsens, Herning, Næstved, Ølstykke, Aalborg, Brønderslev, Vallensbæk, Gentofte, Svendborg, København, Nykøbing Falster, Holstebro, Farum, Dragør, Brønshøj, Kolding, Jyllinge, Nærum, Stenløse, Hillerød, Virum, Nakskov, Rudersdal, Vejle, Middelfart, Hvidovre, Vanløse, Taastrup, Haslev, Ikast, Køge, Værløse, Struer, Kalundborg, Ballerup, Helsingør, Åbyhøj, Allerød, Esbjerg, Tårnby, Grenaa, Charlottenlund, Glostrup, Ishøj, Brøndby, Sønderborg, Lystrup, Skanderborg, Solrød Strand, Varde, Rønne, Hedehusene, Holbæk, Fredericia, Frederikshavn, Nørresundby, Odense, Risskov, Odder, Silkeborg, Frederiksværk, Hobro, Herlev, Roskilde, Aabenraa, Frederiksberg, Hedensted, Albertslund, Vordingborg, Viborg, Søborg, Brabrand, Valby, Korsør, Aarhus, Slagelse, Kokkedal, Nyborg, Greve, Birkerød, Ringsted, Hørsholm, Lillerød, Frederikssund, Hjørring, Haderslev, Gladsaxe, Randers, Lyngby, og Skive, .

  Click-and-collect ift. marksten er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Falster) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Når vi ser på tallene er det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter for eksempel marksten priser og marksten tilbud. Derudover ser vi typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis billig marksten, marksten online og køb marksten, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Stark.

  Priser på marksten

  Det er virkelig smart for forbrugerne at lave prissammenligning på billige marksten online i blandt forskellige internet webshops, og på grund af dette har flere online outlets set sig tvunget til at reducere prisniveauet på marksten eftertrykkeligt, og ydermere love gratis levering.

  Men det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at inspicere et par forskellige webshops efter tilbud og udsalg på marksten online inden du handler, sådan at du er på den sikre side med at indhente den bedste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en shop udlover billige marksten online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som ubegribelig letkøbt, bør det ofte være en indikator for en bedragerisk online forretning. Køb med betalingskort er trods alt omsluttet af et reglement, som skærmer en imod uærlige e-firmaer.

  Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil dække betalingen af marksten ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte i nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og Stark.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere jævnligt leder efter fx marksten online og billig marksten. Man ser derudover mange gange internet shoppere lede efter blandt andet køb marksten, marksten priser og marksten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålplads til haven til stensætning til carport

  Mængder: 1 m3 10 kg 500 kg 20 kg 1 ton 500 liter 25 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg

  Levering: vognlæs afhentning trailer i bigbag hent selv i poser i sække løst leveret i løs vægt

  Undersøg tidligere køberes oplevelser

  Trustpilot medfører temmelig belejlige muligheder for at gennemgå flere tidligere køberes meninger og herved kan det være til hjælp, at du analyserer internet virksomhedens bedømmelser før du bestiller billige marksten online.

  Facebook tilbyder dig tilsvarende super strålende chancer for at få et kig ind i online firmaets popularitet. Tilmed er der nogle online webshops hvor kunder kan sammensætte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

  Før folk shopper billige marksten online i en internet butik kan de de facto tyde e-shoppens handelsaftale, men det er mange gange en omfattende opgave, specielt med de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

  Et andet forslag kan være at se nærmere på hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en indikation om at online butikken opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden løbende revideres af fagfolk som har nøje kendskab til retningslinjerne.

  Dette er en god anledning til at blive hjulpet, for så vidt du oplever vanskeligheder ved din shopping med marksten. I øvrigt stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der influerer på købet af marksten online, eksempelvis den returrettighed e-forretningen tilsikrer.

  Her er det tillige afgørende, at man stadigvæk bevarer ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af marksten, uagtet om man køber ved Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

  Inge gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Michael gav 4 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Louise gav 5 stjerner

  SUPER

  Lars M gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  9 tips til køb på nettet
  1Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af et reglement, som hjælper køberen overfor snydagtige internet virksomheder. Alternativt burde du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil honorere prisen over tid.
  2Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt aktuel såfremt du behøver dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det i sandhed vigtigt at vi gransker leveringstidspunktet på marksten. Flere internet shops annoncerer billig levering på næste hverdag på adskillige produkter, men vær på vagt da det er betinget af at ordren laves forinden et aftalt klokkeslæt.
  3Indtil flere internet virksomheder yder levering uden gebyr på marksten, men tit kræver det at du køber for et konkret beløb. I øvrigt skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmanér, der ofte vil blive at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragttypen er beklageligvis på den anden side i høj grad gnidningsløs. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog altid være selv at hente varerne.
  4Forinden nogen shopper billige marksten på en online butik bør de i og for sig få overblik over e-butikkens handelsbetingelser, men det er mange gange et tidskrævende arbejde. Endvidere er det prisværdigt at du er vidende om de mest vitale vedtægter der er gældende for shopping af billige marksten online, eksempelvis hvilken returpolitik online forretningen har.
  5Det er efterhånden ualmindeligt simpelt for enhver at tjekke tilbud online på billige marksten på tværs af e-forhandlere, og for det frembyder mange e-shops levering uden omkostninger. Det kan trods alt blive nyttigt at checke nogle få webshops efter rabat og tilbud inden du handler, således at du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris.
  6Trustpilot byder på visse hensigtsmæssige chancer for at studere ret mange forhenværende kunders kritik og derved tilråder vi, at du analyserer e-firmaets omtaler inden du køber billige marksten online. Facebook forærer dig endvidere en lang række fantastiske chancer for at få kendskab til online forhandlerens pålidelighed.
  7Den prisbilligste fragttype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, hvilket dog afhænger af at du har bopæl lige ved online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være super relevant når vi absolut skal bruge marksten med det samme. Alternativt så præsterer enkelte shops på nettet billig fragt, men undertiden er det så nødvendigt at der indkøbes for en fastsat sum.
  8De fleste online forhandlere frembyder i øjeblikket alverdens billige former for levering til marksten. En der er meget anvendt er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo rigtig ukompliceret, og typisk derudover den mest prisbevidste fragtform.
  9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærket, da det kan være et sympol på at internet webshoppen føjer de gældende danske regler, og at shoppen ofte revideres af sagkyndige der mestrer de gældende vilkår. Forud for at folk bestiller billige marksten hos en netshop kan de på en vis måde få overblik over netshoppens handelsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk