Tomotek.dk

Kvartssand pristjek

Er du på udkig efter kvartssand? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 200 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Silvan.dk, som sælger 200 kg for kun 949 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 200 kg kvartssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
949 kr.Poser med 20 kgKøb
1.019 kr.Poser med 20 kgKøb
1.069 kr.Poser med 20 kgKøb
1.125 kr.Poser med 20 kgKøb
1.251 kr.Poser med 20 kgKøb
1.278 kr.Poser med 20 kgKøb
1.489 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
2.800 kr.Poser med 4 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 200 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarie til sandblæsning

Varianter: ovntørret lufttørret rent

Mængder: 15 kg 1000 kg 20 kg 800 kg 1 m3 1 ton 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 25 kg 500 kg 15 kg 10 kg

Levering: afhentning hent selv trailer i poser vognlæs i bigbag løst leveret i sække i løs vægt

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge en netbutik, som giver hjælp og vejledning omkring kvartssand.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt i de gængse byggekæder.
Du vil finde ulighed i priserne på billige kvartssand fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på billige priser, imens øvrige har et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare kvartssand.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du tjekke netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har folk adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derigennem kan man blive fri for leveringsgebyret, og sågar hente produkterne lige nu.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra mange specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af kvartssand online.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Størstedelen af små butikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Således vil du opleve en høj grad af nyttig sparring fra mennesker som er eksperter i netop kvartssand.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at bestille kvartssand online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kvartssand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag mere end 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kvartssand silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

kvartssand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kvartssand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bør overvejes at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er omfangsrige projekter. Omfangsrige opgaver kræver flere personer. Dertil viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Du skal aldrig nogensinde gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at du har det ved hånden forinden du påbegynder byggeriet. Det er derudover vigtigt at medtage disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
3Du kan finde alverdens vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube er kilde til en masse nyttig info, specielt hvis du søger på engelsk.
4Der præsenterer sig uden tvivl utidige vanskeligheder når det gælder avancerede byggeprojekter, og af den grund kan det være meningsfuldt at der er afsat god tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
5Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det gives hvis ombygningen er positivt for miljøet. Af få støtte betinger at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
6Forberedelse vil være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør udarbejde en strømlinet plan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær skarp idet du laver oversigten.
7Måske burde det overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Hvis du køber hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive en god idé at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man kunne søge sig frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
9Ved udendørs projekter har vejret en essentiel rolle. På grund af dette kan du løbende holde øje med vejrudsigten i perioden for arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
10Du skal nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som arbejdssko som beskytter dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
11Det er fundamentalt at have de fornødne byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du begynder dit byggeprojekt. Du kan udfærdige en punktforms indkøbsliste som samler alt det der skal bruges, og derefter tjekke materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Forinden du går i gang med byggeprojektet må det være ubeskriveligt meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
De mest folkekære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er meget overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut flot. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En del internet foretagender yder nu diverse billige muligheder for levering til kvartssand. Et hit er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente dine varer når du har tid. Løsningen er jo ret så enkel, samt i mange tilfælde endda den mest billige leveringsudgave.

Du bør tillige foretrække at vælge levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Denne viser sig en gang i mellem en tak mindre billig, men samtidig super overkommelig for kvartssand online. Den mest billige fragtform er unægtelig at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du befinder dig i nærheden af online forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på kvartssand kan i nogle tilfælde være vældig relevant om man har brug for ordren om et øjeblik, og med det formål er det rimelig centralt at man studerer den anslåede leveringstid for kvartssand. En lang række internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer online, men vær opmærksom på at det kræver at bestillingen realiseres før et fast tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne pakket forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del webshops yder portofri fragt på kvartssand online, men ofte under forudsætning af at man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du udvælge den mest billige fragtmetode, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

Flere byggecentre foreslår afhentning hvor du handler billig kvartssand online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark og Davidsen. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af kvartssand i disse byer:

Vordingborg, Tårnby, Værløse, Sønderborg, Haslev, Risskov, Valby, Roskilde, Vejle, Hillerød, Stenløse, Hørsholm, Rudersdal, Silkeborg, Randers, Grenaa, Hedehusene, Hjørring, Rødovre, Frederikshavn, Solrød Strand, Ballerup, Nakskov, Helsingør, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Køge, Aalborg, Horsens, Varde, Thisted, Kokkedal, Ishøj, Hobro, Ikast, Nyborg, Skive, Kolding, Brøndby, Svendborg, Slagelse, Næstved, Struer, Haderslev, Lystrup, Middelfart, Farum, Viborg, Fredericia, Taastrup, Aabenraa, Brønderslev, Nørresundby, Dragør, Skanderborg, Frederikssund, Korsør, Brabrand, Lyngby, Frederiksværk, Ringsted, Højbjerg, Holbæk, Kalundborg, Lillerød, Gentofte, Herning, Vanløse, Allerød, Albertslund, Åbyhøj, Søborg, Nærum, Rønne, Vallensbæk, Aarhus, Greve, Ølstykke, Brønshøj, Charlottenlund, Jyllinge, Hedensted, Odder, Holstebro, København, Hvidovre, Esbjerg, Birkerød, Frederiksberg, Odense, Tilst, Nykøbing Falster, og Virum, .

Klik-og-hent for kvartssand er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i data bliver det klart, at netshoppere mange gange leder efter bl.a. kvartssand tilbud og kvartssand priser. Vi ser desuden mange gange online shoppere lede efter fx køb kvartssand, kvartssand online samt billig kvartssand, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og XL-Byg.

Få rabat på kvartssand

Det er jo virkelig enkelt for os alle at kigge efter tilbud på billige kvartssand online hos forskellige netshops, og for det har adskillige online forhandlere ikke kunne slippe for at formindske prisen på kvartssand helt i bund, og derudover tilbyde fragtfri levering.

Det kan imidlertid vise sig rentabelt at se nærmere på indtil flere internet firmaer efter tilbud på kvartssand online forinden du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Du bør bare ikke overse, at ifald en online forretning annoncerer billige kvartssand online på tilbud til en tilbudspris som er besynderligt attraktiv, så bør det i nogle tilfælde være en indikation på en svindel webshop. Kortbetalinger er dog indbefattet af et regulativ, hvilket assisterer køberen overfor bedrageriske firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere beløbet til kvartssand over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk tit søger eksempelvis kvartssand online og kvartssand tilbud. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis kvartssand priser, køb kvartssand samt billig kvartssand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 200 kg kg kvartssand er 949 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Nemt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til akvarie til sandblæsning

Varianter: ovntørret lufttørret rent

Mængder: 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 15 kg 20 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 25 kg 25 kg 10 kg 800 kg 500 liter

Levering: i sække trailer i løs vægt i bigbag afhentning vognlæs løst leveret i poser hent selv

Brands: Weber Skalflex

Analyser nuværende kunders betragtninger

Trustpilot frembyder ultra relevante chancer for at besigtige diverse tidligere brugeres erfaringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker netbutikkens ratings før du færdiggør din shopping med billige kvartssand online.

Facebook giver dig tillige relativt hæderlige løsninger til at få kendskab til internet webshoppens pålidelighed. Derudover ses nogle internet foretagender som tilbyder kunderne at notere en evaluering af ordreforløbet, som tilmed kan udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige kvartssand online på en internet butik behøver man altid granske shoppens vilkår, det er dog tit en tidskrævende opgave, især med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at se om netshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være et signal om at webbutikken forstår dansk lovgivning, tillige med at internet butikken regelmæssigt tilses af jurister som forstår de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for opbakning, ifald du skulle få vanskeligheder i processen med dit indkøb af kvartssand. Ydermere anbefales det at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af kvartssand online, fx hvilken returpolitik online webshoppen lover.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin faktura, så man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af kvartssand, hvad end man shopper ved Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Anna L gav 5 stjerner

Perfekt køb

Anne gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Jan S gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Inge gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er et kendetegn for at e-butikken understøtter de officielle danske regler, udover at internet firmaet undertiden revurderes af eksperter som kender reglementet på området. Forinden nogen shopper billige kvartssand hos en e-handler bør man egentlig tage stilling til virksomhedens handelsvilkår.
2Leveringstidspunktet kan vise sig at være rigtig betydningsfuld forudsat du behøver produktet lige om lidt, og i det øjemed er det altså essentielt at man dobbelttjekker leveringstiden ved kvartssand. Adskillige internet firmaer tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
3Mange online firmaer yder nu om stunder en række forskellige billige metoder til levering til kvartssand. Den mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter når der er tid til det. Metoden er jo i høj grad ligetil, samt oftest desuden den mest betalelige metode til levering.
4Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en ordning, som bistår dig overfor uægte butikker på nettet. Som et alternativ bør du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere betalingen ude i fremtiden.
5Den mest prisbevidste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du lever i nærheden af e-butikkens bopæl. Den leveringsversion kan være vældig betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge kvartssand om få sekunder. Alternativt så lover visse netshops fragt uden gebyr, men tit kun hvis du handler for et konkret beløb.
6Indtil flere butikker på nettet tilbyder levering uden omkostninger på kvartssand, men i reglen gælder det kun hvis du aftager for en konkret pris. I øvrigt skal du udvælge den mest letkøbte fragtform, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem på den anden side yderst problemfri. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
7Forinden nogen bestiller billige kvartssand på en e-forhandler behøver man uden tvivl betragte netbutikkens forretningsaftale, men det er i reglen et omfattende arbejde. For øvrigt anbefaler vi at man er hensynstagende til de elementære retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige kvartssand online, eksempelvis hvilken returneringsret online shoppen kører med.
8Trustpilot tilbyder dig relativt uafhængige muligheder for at eftergå mange aktuelle kunders betragtninger og derved anbefaler vi, at du sonderer e-shoppens anmeldelser inden du bestiller billige kvartssand online. Facebook bringer dig endvidere nogle udmærkede muligheder for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed.
9Det er jo efterhånden ultra enkelt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige kvartssand på forskellige shops på nettet, og følgelig yder en lang række online selskaber fragt uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at inspicere visse shops på nettet efter tilbud forinden du bestiller, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk