Tomotek.dk

Kompost pristjek

Er du på udkig efter kompost? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.045 kr. Det er 33 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter kompost inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.045 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.221 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.353 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.481 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til landbrug til ligusterhæk til køkkenhave til roser til haven til hæk til rhododendron til bede til højbede til græsplænen til æbletræ

Mængder: 500 liter 1 m3 400 liter 80 liter 200 liter 1000 liter 2000 liter 50 liter 300 liter 3000 liter

Levering: trailer i sække løst leveret i løs vægt i bigbag afhentning i poser vognlæs hent selv

Brands: Park Danmuld Pindstrup Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring kompost.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige kompost fra netbutik til netbutik. En del vil have billige priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare kompost.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, så du kan vælge fra et bredt sortiment af kompost online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har folk tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Derved er det muligt at blive fri for fragten, og tilmed få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du køber kompost online fra deres webshop.
Størsteparten af niche netbutikker producerer selv de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du forvente endnu mere konstruktiv hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis kompost.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

kompost silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Muligvis kan det blive vigtigt at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du kan udfærdige en enkel indkøbsseddel indeholdende alt hvad som er nødvendige, og bagefter tjekke listen, så du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
2Der ligger ekstremt mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget gavnlig information, specielt ifald du kigger i hele verden.
3For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor må du løbende undersøge udsigten ift. vejret i dagene før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at regne nøjagtig som du er midt i det avancerede byggeprojekt.
4Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal forfatte en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver planen.
5Du må ikke negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
6Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det får man ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
7Typisk vil det være fundamentalt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive fordelagtigt at beskrive alle omkostninger, og så undersøge eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
8Du burde måske tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du skal tilkøbe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du køber hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at få en pris fra forskellige leverandører.
9Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed ift. væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige ting bør udføres af flere folk. Ydermere vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
10Før du starter byggeprocessen kan det blive ufatteligt vigtigt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Der viser sig næsten altid utidige problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og derfor kan det vise sig væsentligt at man afsætter god tid i agendaen, således at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
12Du bør ikke på noget tidspunkt undvære grej. Ofte vil det være betydningsfuldt at have det parat før du starter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at indregne udgifterne hertil i økonomien.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er ultra imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål rundt om kompost

 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvor meget kompost?
 • Hvordan starte kompost?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Kompost hvornår?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Kompost hvordan?
 • Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

  Flere online butikker giver i dag en hel del forskellige billige former for fragt til kompost. En af dem der er mest populær er i dag at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså usædvanlig ukompliceret, samt typisk desuden den mest billige type af levering.

  Du burde tillige overveje at få pakken sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem en sjat mindre billig, men endvidere temmelig let med kompost online. Den mest letkøbte slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som jo beroer på at du opholder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på kompost er jo usædvanlig afgørende såfremt du skal bruge produktet med det samme, så derfor er det ganske fornuftigt at du finder den estimerede leveringsdato for kompost. Adskillige e-shops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, men vær obs på at det er afhængig af at transaktionen realiseres forud for et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet før lagermedarbejderne holder fyraften.

  Nogle internet forhandlere yder portofri levering på kompost online, men ofte er det kun gældende hvis der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt kan man foretrække den mest letkøbte form for fragt, der typisk vil blive at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

  En lang række byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig kompost online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene yder eksempelvis click-and-collect på kompost i følgende byer:

  Slagelse, Taastrup, Søborg, Risskov, Jyllinge, Tårnby, Gentofte, Vejle, Brønderslev, Hjørring, Frederikssund, Fredericia, Gladsaxe, Holbæk, Ikast, Køge, Rødovre, Frederiksberg, Skive, Varde, Hedehusene, Åbyhøj, Vanløse, Sønderborg, Hvidovre, Brabrand, Ishøj, Lillerød, Lystrup, Roskilde, Aalborg, Haderslev, Greve, Randers, Odder, Frederikshavn, Struer, Middelfart, Hillerød, Ballerup, Brønshøj, Solrød Strand, Farum, Haslev, Silkeborg, Lyngby, Aarhus, København, Hedensted, Nyborg, Frederiksværk, Albertslund, Næstved, Odense, Nørresundby, Thisted, Glostrup, Korsør, Aabenraa, Kalundborg, Rudersdal, Dragør, Valby, Holstebro, Ringsted, Hørsholm, Nykøbing Falster, Værløse, Svendborg, Højbjerg, Stenløse, Herlev, Esbjerg, Hobro, Virum, Kolding, Herning, Nakskov, Viborg, Helsingør, Horsens, Nærum, Birkerød, Vordingborg, Kokkedal, Skanderborg, Ølstykke, Grenaa, Allerød, Rønne, Brøndby, Charlottenlund, Vallensbæk, og Tilst, .

  Click-and-collect ift. kompost er muligt i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager).

  Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter fx køb kompost og kompost priser. Man ser derudover som regel mennesker kigge efter fx kompost online, billig kompost samt kompost tilbud, plus de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

  Priser på kompost

  Det er jo efterhånden temmelig simpelt for alle og enhver at analysere priser på billige kompost online på tværs af e-butikker, og af den grund har adskillige e-butikker fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på kompost markant, og ydermere frembyde portofri levering.

  Derfor kan det immervæk blive rentabelt at efterprøve visse outlets på nettet efter billige priser på kompost online inden du handler, således at du er sikker på at få den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

  Du skal dog være omhyggelig med, at når en internet butik reklamerer billige kompost online til en udsalgspris som kan ses som uforståeligt billig, så bør det for det meste være et symbol på en uægte e-forretning. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af en lov, som forsvarer os overfor svindlende internet outlets.

  Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du tilstræber at finansiere prisen på kompost af flere omgange. Det tilbydes som regel ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  Ved kig i tallene fremstår det markant, at folk jævnligt søger efter bl.a. køb kompost og kompost priser. Derudover oplever man jævnligt folk søge efter eksempelvis kompost online, billig kompost og kompost tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til ligusterhæk til hæk til køkkenhave til æbletræ til rhododendron til højbede til haven til landbrug til græsplænen til roser til bede

  Mængder: 500 liter 80 liter 400 liter 1000 liter 1 m3 300 liter 2000 liter 3000 liter 50 liter 200 liter

  Levering: afhentning hent selv vognlæs i poser løst leveret i sække trailer i bigbag i løs vægt

  Brands: GreenBio Park Danmuld Champost Pindstrup

  Udforsk eksisterende kunders meninger

  Trustpilot frembyder flere fordelagtige genveje til at betragte adskillige nuværende kunders evalueringer og på grund af dette tilråder vi, at du gransker online firmaets vurderinger forud for at du handler billige kompost online.

  Facebook fører til tilsvarende rigtig passende chancer for at få et kig ind i webshoppens kundefokus. Foruden det er der en række forhandlere på nettet som tilbyder folk at udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden burde bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk shopper billige kompost online hos en internet butik behøver man i og for sig kigge på webbutikkens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Alternativet kan være at kigge hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, som længe har været en angivelse af at webbutikken opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at online virksomheden fra tid til anden overværes af sagkyndige der har ekspertise inden for retningslinjerne.

  Dette er desuden en god genvej til opbakning, når du oplever problemer i forbindelse med din bestilling af kompost. I øvrigt er det at foretrække at man er på vagt for de mest betydningsfulde reglementer der indvirker på bestillingen af kompost online, som fx den byttepolitik internet firmaet anvender.

  I relation til det er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden kan eftervise bestillingen af kompost, uafhængig af om man handler ved Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

  Jens Hansen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Ole Mortensen gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Bente A gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Anders E gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  9 gode råd til online indkøb
  1Den mindst kostelige slags levering vil altid være selv at hente varerne, som dog betinges af at du lever nærved online webshoppens tilholdssted. Den slags levering kan vise sig at være super essentiel når vi står og skal bruge kompost om et øjeblik. Alternativt så yder nogle enkelte forhandlere på nettet levering uden beregning, men oftest er det så præmissen at der bestilles for en fastsat pris.
  2Vi foreslår generelt at se nærmere på om webbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det burde være en erklæring om at e-firmaet tilslutter sig dansk lovgivning, samt at e-handlen hyppigt revideres af specialister som kender vilkårene på området. Forinden nogen shopper billige kompost på en internet handler behøver de reelt have øje for shoppens betingelser.
  3Mange forretninger på nettet yder heldigvis flere billige leveringsudgaver til kompost. Den mest populære er i vore dage pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er jo usædvanlig simpel, samt tit tilmed den mindst kostelige mulighed for levering.
  4Inden nogen bestiller billige kompost i en webshop kunne de helt sikkert løbe igennem butikkens regler, dog er det normalt ikke videre interessant. Derudover foreslår vi at køberen er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af billige kompost online, f.eks. hvilken byttepolitik internet virksomheden har.
  5Trustpilot leverer fuldt ud strålende muligheder for at sondere en stor portion andre konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du tager et kig på internet butikkens omtaler før du handler billige kompost online. Facebook byder på endvidere uden sammenligning ærlige muligheder for at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed.
  6Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en retningslinje, som værner folk imod svindlende butikker på nettet. Alternativt kan du drage fordel af en løsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale beløbet over en længere periode.
  7Det er jo efterhånden særdeles ukompliceret for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige kompost hos flere online virksomheder, og herved tilbyder adskillige firmaer på nettet gebyrfri levering. Dog kan det alligevel vise sig lønnende at udforske enkelte internet butikker efter billige priser inden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
  8Nogle enkelte shops på nettet lover gratis fragt på kompost, men for det meste er det forudsat at der handles for en konkret pris. Derudover må man foretrække den billigste leveringsversion, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig i regelen derudover særdeles smertefri. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
  9Leveringshastigheden kan være meget væsentlig om man mangler ordren om kort tid, så derfor er det utvivlsomt centralt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved kompost. Størstedelen af webbutikker stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, men husk at det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem før et fastsat tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk