Tomotek.dk

Kampesten pristjek

Er du på udkig efter kampesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg kampesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til haven til sokkel til støttemur

Mængder: 500 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 1 ton 500 liter 10 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 20 kg 25 kg 25 kg

Levering: i løs vægt i sække hent selv i bigbag trailer løst leveret afhentning vognlæs i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de store byggecentre.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende virksomhedens regningslinjer.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du kan vide om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare kampesten.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige kampesten fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på gode tilbud, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan du vælge en netbutik, hvor du kan modtage information omkring kampesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som kan give øget tryghed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har folk chancen for at købe online og køre byggematerialerne selv. Derfor kan man blive fri for fragtgebyret, og endda skaffe produkterne nu og her.
De gængse byggecentre forhandler varer fra adskillige specialbutikker, så du kan vælge fra et stort udvalg af kampesten online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber kampesten online på deres webshop.
Alverdens webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund kan du forvente endnu mere informativ assistance fra medarbejdere som er specialister i netop kampesten.
Alverdens online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag over 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
2Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et budget for dit projekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå alle udgiftsposter, og så kortlægge mulige tilbud på hver enkelt.
3Du burde måske tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan tilkøbe eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Såfremt du ønsker assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at indhente priser fra flere leverandører.
4Du bør for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit kan det være en fordel at have udstyret til rådighed før du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
5Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet påvirker naturen.
6Det viser sig værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer parat på forhånd inden du starter dit arbejde. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig note hvor der bør fremgå det du skal bruge, og bagefter gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
7Det er oplagt at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig når der er tale om krævende ombygninger. Nogle ting kræver flere personer. Samtidig vil det blive bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
8I god tid inden at du starter byggeriet kan det være ubeskriveligt centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Der viser sig typisk utidige problematikker i tilfælde med avancerede opgaver, og derfor kan det være værdifuldt at man afsætter betragtelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Der findes endeløse hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube giver utrolig meget anvendelig info, især når man leder på engelsk.
11Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver din agenda.
12For projekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag må du regelmæssigt se meldingerne om vejret i dagene før byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er hamrende imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål inden for kampesten

 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  Flere webshops i Danmark tildeler nu et hav af forskellige billige former for levering til kampesten. En af dem der er mest populær er i vore dage levering til en pakkeshop, og så henter du bare pakken lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig smart, og desuden ydermere den prisbilligste form for levering.

  Du bør endvidere vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis lidt dyrere, men på den anden side virkelig fremkommelig med kampesten online. Den mindst kostelige leveringsform vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som desværre beroer på at du bor lige ved e-shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på kampesten kan vise sig at være ret aktuel ifald man har brug for varerne inden for kort tid, så med det formål er det tydeligvis fornuftigt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato ved kampesten. En del online forhandlere – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig 1 hverdags levering på deres primære produkter online, men vær på vagt da det er betinget af at der bestilles forud for et fastslået klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden personalet får fri.

  Enkelte internet forretninger lover levering uden omkostninger på kampesten online, men i mange tilfælde påkræves det at der købes for en bestemt pris. Derudover kan du udvælge den prisbilligste mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

  En hel del byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig kampesten online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma og Jem og Fix. De giver eksempelvis klik-og-hent på kampesten i følgende byer:

  Kokkedal, Valby, Vejle, Sønderborg, Holstebro, Roskilde, København, Nakskov, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Stenløse, Lillerød, Højbjerg, Nyborg, Varde, Haderslev, Køge, Glostrup, Grenaa, Nærum, Brønshøj, Esbjerg, Ølstykke, Albertslund, Brønderslev, Solrød Strand, Tilst, Herlev, Korsør, Helsingør, Søborg, Allerød, Ballerup, Kolding, Viborg, Slagelse, Frederikshavn, Lyngby, Gentofte, Vordingborg, Haslev, Skanderborg, Farum, Horsens, Herning, Aalborg, Næstved, Taastrup, Brøndby, Tårnby, Middelfart, Charlottenlund, Skive, Virum, Rødovre, Åbyhøj, Thisted, Hobro, Ishøj, Kalundborg, Aabenraa, Rudersdal, Hørsholm, Nørresundby, Odense, Frederikssund, Frederiksberg, Hjørring, Ringsted, Hillerød, Vallensbæk, Vanløse, Randers, Lystrup, Struer, Hedensted, Dragør, Svendborg, Birkerød, Holbæk, Jyllinge, Odder, Gladsaxe, Ikast, Fredericia, Hvidovre, Hedehusene, Greve, Værløse, Risskov, Aarhus, Silkeborg, Brabrand, og Rønne, .

  Click-and-collect for kampesten er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Østsjælland).

  Ved kig i statistikkerne er det markant, at mennesker jævnligt leder efter fx billig kampesten og kampesten tilbud. Man ser desuden ofte internet shoppere kigge efter fx kampesten priser, kampesten online og køb kampesten, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på kampesten

  Det er jo efterhånden meget overkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige kampesten online fra forskellige webbutikker, og altså har mange internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at stampe prisen på kampesten voldsomt, og derudover tilbyde gebyrfri levering.

  Trods dette kan det imidlertid være lukrativt at se nærmere på et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på kampesten online før du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus og 10-4.

  Man må lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online webshop udlover billige kampesten online på tilbud til en pris der er ufattelig gunstig, kan det undertiden være et tegn på en uoprigtig e-handler. Køb med kort er trods alt omfattet af en regel, der beskytter dig som kunde imod snydagtige internet foretagender.

  Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at betale beløbet til kampesten af flere omgange. Dette tilbydes som regel ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan og Stark.

  Når vi kigger i tallene bliver det klart, at netshoppere ofte søger fx kampesten online og kampesten priser. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter fx billig kampesten, køb kampesten samt kampesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til støttemur til haven til væg

  Mængder: 500 kg 20 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 500 liter 15 kg 10 kg 800 kg 25 kg 1 ton 15 kg 1 m3

  Levering: i løs vægt i sække i poser i bigbag hent selv trailer løst leveret vognlæs afhentning

  Udforsk andre menneskers vurderinger

  Trustpilot frembyder helt uafhængige genveje til at gennemsøge ganske mange andre brugeres ratings og derved tilråder vi, at du betragter internet virksomhedens ratings forud for at du shopper billige kampesten online.

  Facebook indebærer desuden nogle fornemme genveje til at få en idé om e-handlens kundetilfredshed. Her er der nogle e-forhandlere som giver folk mulighed for at udfærdige en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden bør tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen handler billige kampesten online på en internet butik kan de egentlig få overblik over dens betingelser, men det er gerne ikke særlig interessant, specielt hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

  Et nemt alternativ er at efterse om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en erklæring om at e-firmaet imødekommer de danske love, udover at internet forhandleren hyppigt føres tilsyn med af jurister der behersker de gældende regulativer.

  Det er en rigtig god anledning til bistand, hvis du forvoldes vanskeligheder som følge af dit indkøb af kampesten. Herudover er det en hjælp at man er opmærksom på de elementære vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af kampesten online, som eksempelvis den returret webbutikken bruger.

  I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne bevidne købet af kampesten, hvad end man shopper hos Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Mads G gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Morten H gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Lars H gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Hanne A gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Det er jo meget smertefrit for os alle at kigge efter tilbud online på billige kampesten på diverse e-shops, og med det motiv frembyder en lang række internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre være udbytterigt at inspicere nogle enkelte webbutikker efter tilbud og rabat før du placerer ordren, således at du er garanteret at modtage den mest attraktive pris.
  2Inden folk bestiller billige kampesten i en e-butik kunne man sådan set studere netshoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke videre interessant. Endvidere foreslår vi at du er hensynstagende til de grundlæggende bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige kampesten online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren lover.
  3Flere online outlets frembyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til kampesten. En af de mest moderne er efterhånden pakkeshoppen, hvor du selv henter produkterne når der er mulighed for det. Den er altså ualmindeligt praktisk, samt oftest også den prisbilligste leveringsmulighed.
  4En hel del internet shops sikrer fragt uden beregning på kampesten, men i de fleste tilfælde kun såfremt du bestiller for en fastsat sum. Ellers burde man udse dig den mest prisbevidste fragtløsning, som typisk vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig oftest samtidig ret nem. Den prisbilligste type af levering er uden tvivl at du selv henter pakken.
  5Den billigste fragtform vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed forudsætter at du befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens hjemsted. Den leveringstype er naturligvis særdeles vital hvis du har brug for kampesten omgående. Alternativt så præsterer visse online webshops fragt uden gebyr, men undertiden er det forudsat at man køber for et præcist beløb.
  6Trustpilot bringer dig de facto hæderlige muligheder for at studere en hel del aktuelle konsumenters reflektioner og herved foreslår vi, at du gennemgår internet selskabets ratings forud for at du shopper billige kampesten online. Facebook byder på desuden temmelig anstændige metoder til at få en idé om e-butikkens troværdighed.
  7Leveringsdygtigheden er jo særligt betydningsfuld om vi har behov for dine nye produkter omgående, og derfor er det i sandhed vigtigt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid for kampesten. En masse shops på nettet garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men som trods alt er underforstået at ordren lægges før et bestemt tidspunkt.
  8Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i et reglement, som støtter kunden imod uægte e-forretninger. Alternativt burde du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du vil finansiere omkostningerne af flere omgange.
  9Vi tilråder at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været et signal om at e-butikken følger de gældende danske regler, foruden at butikken løbende evalueres af fagfolk der forstår retningslinjerne. Inden nogen køber billige kampesten på en online virksomhed kan man reelt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk