Tomotek.dk

Kalkmørtel pristjek

Er du på udkig efter kalkmørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter kalkmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fuger til opmuring til pudsning til sokkel

Varianter: hjemmelavet farvet færdigblandet hydraulisk bland selv

Mængder: 1000 kg 25 kg 15 kg 10 kg 25 kg 500 liter 800 kg 1 m3 1 ton 500 kg 1 kubikmeter 20 kg 15 kg

Levering: afhentning trailer vognlæs i poser i sække i bigbag hent selv løst leveret i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man kende butikkens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot kalkmørtel.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du vælge et andet.
Der er variationer i prisen på billige kalkmørtel fra byggekæde til byggekæde. En del har gode tilbud, hvorimod nogle har fokus på service. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er navnligt et alternativ hos de store byggecentre.
For nogle er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af kalkmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte firmaer, som kan give øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og pga. det har flertallet adgang til at bestille online og transportere materialerne personligt. På grund af det har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt sågar få varerne lige nu.
De kendte byggekæder køber varer fra mange forskellige producenter, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af kalkmørtel online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få gode tilbud.
En masse niche webshops er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig formår de at yde ekstremt informativ sparring fra nogle som er specialister i lige præcis kalkmørtel.
Diverse nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at handle kalkmørtel online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

kalkmørtel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag over 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

kalkmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kalkmørtel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kalkmørtel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette kan du tit tjekke udsigten ift. vejret lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne absolut lige når du er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
2Der viser sig altid pludselige vanskeligheder når det gælder krævende projekter, og på grund af det vil det vise sig afgørende at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Før du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig temmelig vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Du må nødig se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
5Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af krævende ombygninger. Omfangsrige opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
6Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på miljøet.
7Der er en overflod af instruktioner og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver rigelig brugbar viden, navnligt såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
8Det kan blive væsentligt at have de fornødne materialer til rådighed forud for at du begynder byggeriet. Du har god gavn af at udarbejde en hurtig indkøbsseddel med hver eneste ting du har brug for, og som det næste eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at du har husket det hele.
9Det kan vurderes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du får hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at søge prisoverslag fra diverse virksomheder.
10Du må aldrig gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at have det tilgængeligt forinden du starter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indkalkulere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
11I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive sundt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kan finde frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
12Forberedelse vil altid være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at liste en effektiv plan, som dikterer hvilke opgaver der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

Adskillige forretninger på nettet yder nu til dags et stort udvalg af billige leveringstyper til kalkmørtel. Den mest moderne er lige nu pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså særdeles bekvem, samt mange gange ydermere den billigste form for fragt.

Du burde ligeledes prøve at få produkterne sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig godt nok en tand mere bekostelig, men lige så vel usædvanlig fleksibel for kalkmørtel online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du bor nær netshoppens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på kalkmørtel kan i nogle tilfælde være ekstremt udslagsgivende når du har behov for varerne nu og her, så derfor er det uden tvivl klogt at man gransker den anslåede leveringstid ved kalkmørtel. Flere online selskaber – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, men det betinges af at ordren placeres inden et besluttet tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne betjent forud for at medarbejderne har fri.

Flere internet firmaer tilbyder gratis levering på kalkmørtel online, men ofte kun hvis du aftager for et konkret beløb. Derudover skulle man snuppe den billigste leveringsløsning, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Store netshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig kalkmørtel på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på kalkmørtel i følgende byer:

Brønderslev, Nyborg, Nørresundby, Nykøbing Falster, Kolding, Albertslund, Holstebro, Rødovre, Hørsholm, Haslev, Lillerød, Risskov, Esbjerg, Ikast, Søborg, Fredericia, Næstved, Lyngby, Hjørring, Odense, Frederiksberg, Hvidovre, Frederikshavn, Højbjerg, Nærum, Rønne, Rudersdal, Jyllinge, Allerød, Kokkedal, Gentofte, Vanløse, Stenløse, Glostrup, Brøndby, Grenaa, Taastrup, Viborg, Frederiksværk, Kalundborg, Haderslev, Silkeborg, Hedensted, Vallensbæk, Køge, Vejle, København, Herlev, Birkerød, Farum, Skanderborg, Roskilde, Slagelse, Solrød Strand, Korsør, Svendborg, Aalborg, Holbæk, Sønderborg, Frederikssund, Aabenraa, Brabrand, Tilst, Nakskov, Herning, Varde, Randers, Ringsted, Gladsaxe, Værløse, Hobro, Ishøj, Dragør, Vordingborg, Hedehusene, Helsingør, Valby, Odder, Ølstykke, Hillerød, Struer, Brønshøj, Middelfart, Lystrup, Charlottenlund, Greve, Horsens, Aarhus, Åbyhøj, Thisted, Ballerup, Tårnby, Virum, og Skive, .

Klik-og-hent for kalkmørtel er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne er det markant, at folk jævnligt leder efter blandt andet kalkmørtel priser og billig kalkmørtel. Derudover oplever man mange gange folk søge efter fx kalkmørtel tilbud, kalkmørtel online og køb kalkmørtel, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Rabat på kalkmørtel

Det er i dag i høj grad smart for folk at finde information om priser på billige kalkmørtel online fra flere forretninger på nettet, og til tak har massevis af online shops set sig nødsaget til at nedsætte prisniveauet på kalkmørtel markant, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig smart at besigtige diverse internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på kalkmørtel online inden du handler, sådan at man er sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Man må imidlertid ikke overse, at hvis en netshop annoncerer billige kalkmørtel online til en udsalgspris som anses for umådelig gunstig, så burde det for det meste være et fingerpeg om en fup internet shop. Kortkøb er på den anden side indbefattet af en lovbestemmelse, som skærmer dig imod falske e-handler.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at honorere beløbet til kalkmørtel over en periode. Det foreslåes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Når vi ser på data står det markant, at netshoppere tit kigger efter fx kalkmørtel priser og kalkmørtel tilbud. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis kalkmørtel online, køb kalkmørtel samt billig kalkmørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg kalkmørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fuger til pudsning til sokkel til opmuring

Varianter: farvet færdigblandet bland selv hydraulisk hjemmelavet

Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 1 m3 500 liter 20 kg 10 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 1 ton 800 kg

Levering: afhentning i løs vægt i bigbag løst leveret i sække i poser vognlæs hent selv trailer

Kig på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot fremskaffer ret så gunstige chancer for at bese en stor gruppe aktuelle kunders anmeldelser og derfor stiller vi forslag om, at du efterforsker internet firmaets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige kalkmørtel online.

Facebook resulterer i ligeledes ganske habile løsninger til at få indsigt i internet webshoppens troværdighed. Her ser vi en række e-shops hvor du kan tilkendegive en kritik af ordreforløbet, som desuden må benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige kalkmørtel online i en e-forhandler kunne man for at være sikker granske butikkens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super spændende, især på de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en erklæring om at online virksomheden tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at webshoppen nu og da efterses af fagfolk som er indført i reglementet på området.

Det er en rigtig god chance for assistance, hvis du skulle få besvær ved din handel med kalkmørtel. Foruden dette kan det være til hjælp at man er opmærksom på de grundlæggende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af kalkmørtel online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet forhandleren kører med.

I den sammenhæng er det også afgørende, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, således man fremadrettet kan bevidne sit køb af kalkmørtel, uafhængig af om man køber fra Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Tina C gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Birthe Rasmussen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Rasmus T gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Inger Jensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til online indkøb
1Før nogen bestiller billige kalkmørtel på en online virksomhed kunne de uden tvivl gennemlæse shoppens handelsbetingelser, men det er oftest ikke super spændende. I øvrigt foreslår vi at man er sat ind i de væsentligste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige kalkmørtel online, som eksempelvis den returpolitik netshoppen tilsikrer.
2Den mindst kostelige slags levering vil altid være selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du lever nær e-butikkens lager. Den fragtform er naturligvis særdeles essentiel såfremt du behøver kalkmørtel lige om lidt. Alternativt så yder enkelte e-shops i Danmark gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du handler for et bestemt beløb.
3Størstedelen af butikker på nettet frembyder nu om dage mange forskellige billige fragtformer til kalkmørtel. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Denne er nemlig usædvanlig ukompliceret, samt tit desuden den mindst kostelige leveringsmanér.
4Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af en orden, hvilket garanterer dig imod uærlige online forretninger. Som et alternativ bør du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare omkostningerne ude i fremtiden.
5Leveringshastigheden er selvfølgelig temmelig afgørende om vi har behov for varen om et øjeblik, og med det formål er det naturligvis afgørende at du kontrollerer den forventede leveringstid på kalkmørtel. En masse internet forhandlere lover billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter, men vær opmærksom på at det afhænger af at handlen gemmenføres før et bestemt tidspunkt.
6Flere firmaer på nettet lover portofri fragt på kalkmørtel, men i mange tilfælde kun såfremt du shopper for en bestemt sum. Desuden bør man vælge den mest betalelige leveringsform, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtformen er ofte ligeledes særligt ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
7Trustpilot indebærer temmelig fine løsninger til at besigtige en lang række andre kunders ratings og derfor er det klogt, at du gennemgår e-shoppens omtaler før du handler billige kalkmørtel online. Facebook indebærer derudover relativt fine løsninger til at få indtryk af online shoppens troværdighed.
8Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, da det typisk er et signal om at online forhandleren opfylder de danske regler, foruden at e-butikken regelmæssigt revurderes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglerne. Forinden nogen køber billige kalkmørtel hos en internet forhandler bør man altid læse virksomhedens handelsbetingelser.
9Det har vist sig at være yderst problemfrit for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige kalkmørtel på diverse internet forretninger, og derved lover en lang række online virksomheder levering uden betaling. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at prøve en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk