Tomotek.dk

Jordforbedring pristjek

Er du på udkig efter jordforbedring? Vi har fundet 19 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter jordforbedring inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.278 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.294 kr.Poser med 80 literKøb
2.399 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.415 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.440 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.490 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.495 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.629 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.660 kr.Poser med 40 literKøb
2.686 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.965 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.225 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.663 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til køkkenhave til bøgehæk til landbrug til drivhus til græsplæne til højbede til hæk til frugttræer til frø

Varianter: lerjord sandjord

Mængder: 400 liter 50 liter 80 liter 200 liter 1 m3 3000 liter 2000 liter 500 liter 1000 liter 300 liter

Levering: i poser i sække løst leveret i løs vægt afhentning trailer vognlæs i bigbag hent selv

Brands: Park Pindstrup Danmuld GreenBio Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du får sparring omkring jordforbedring.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du finde et andet.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige jordforbedring hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode priser, imens nogle giver faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Hvis du står og skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Flere byggecentre har et enormt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot jordforbedring.
Du skal kende de retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra adskillige producenter, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt sortiment af jordforbedring online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har du valget om at bestille online og køre produkterne selv. Derfor har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Altså forventes det at du får en høj grad af kompetent hjælp fra personale som er specialister i netop jordforbedring.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber jordforbedring online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

jordforbedring bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

jordforbedring harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

jordforbedring silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

jordforbedring jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det vil blive en fordel at nedskrive samtlige poster, hvorefter man kunne finde frem til ens udgift ved dem en ad gangen.
2Forinden du starter arbejdet er det ufatteligt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du har mulighed for at forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få hvis renoveringen er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
4Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en numerisk orden. Vær konkret når du laver strategien.
5Måske du burde regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af projektet. Forudsat at du får professionel assistance kan det være en god idé at hente forslag fra flere firmaer.
6Muligvis vil det vise sig væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du begynder dit byggeprojekt. Du kunne nedskrive en overskuelig liste indeholdende de materialer der skal bruges, og så gennemløbe materialerne, således at du er tryg ved at du har det hele.
7Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som hjælp med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, navnlig ifald du ikke køber eksperthjælp.
8Der præsenterer sig uden tvivl pludselige vanskeligheder når det handler om avancerede byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
9Man må ikke mangle grej. Ofte kan det vise sig erstatteligt at have grejet parat idet du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover en fordel at inkludere de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
10Det kan overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere mennesker. Ydermere må det være mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
11For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne lige før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit svære byggeprojekt.
12Der findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er formidler af en masse nyttig info, specielt hvis man benytter engelske søgeord.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Temmelig mange internet foretagender udlover i vore dage et hav af forskellige billige muligheder for levering til jordforbedring. En af de mest almindelige er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når du har mulighed for det. Løsningen er jo super ukompliceret, samt ofte tilmed den mest betalelige type af levering.

Du kunne omvendt planlægge at bestille varerne til levering til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er somme tider et hak mere pebret, men ydermere super let gængelig for jordforbedring online. Den billigste form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne, men dette afhænger af at du har bopæl tæt på internet firmaets byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på jordforbedring er naturligvis rigtig betydningsfuld om vi absolut skal bruge dine nye varer omgående, så herved er det rigtig essentielt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved jordforbedring. En hel del e-butikker i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer online, som dog er forudsat at ordren gennemføres før et bestemt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer afsted inden de logistikansatte holder fyraften.

En række e-shops i Danmark byder på fragt uden beregning på jordforbedring online, men for det meste er det forudsat at der bestilles for et fastslået beløb. Derudover skulle man tage den billigste fragtmulighed, der tit er at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

En masse netbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig jordforbedring hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på jordforbedring i følgende områder:

Vanløse, Allerød, Brøndby, Skanderborg, Kokkedal, Greve, Ballerup, Tårnby, Skive, Højbjerg, Virum, Vejle, Hvidovre, Nakskov, Lystrup, Haderslev, Esbjerg, Lyngby, Viborg, Charlottenlund, Haslev, Frederiksværk, Nærum, Rønne, Slagelse, Varde, Jyllinge, Frederikssund, Korsør, København, Køge, Taastrup, Kalundborg, Frederikshavn, Sønderborg, Svendborg, Ishøj, Frederiksberg, Holstebro, Aarhus, Ringsted, Nyborg, Rudersdal, Vordingborg, Solrød Strand, Middelfart, Holbæk, Dragør, Stenløse, Gentofte, Ikast, Ølstykke, Hjørring, Horsens, Lillerød, Farum, Brabrand, Vallensbæk, Odder, Struer, Nykøbing Falster, Hørsholm, Roskilde, Helsingør, Hedehusene, Nørresundby, Hobro, Herlev, Søborg, Åbyhøj, Silkeborg, Værløse, Albertslund, Brønshøj, Brønderslev, Glostrup, Birkerød, Næstved, Odense, Thisted, Randers, Grenaa, Rødovre, Hillerød, Kolding, Aabenraa, Risskov, Valby, Herning, Fredericia, Gladsaxe, Hedensted, Tilst, og Aalborg, .

Klik-og-hent af jordforbedring er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at folk jævnligt søger efter fx billig jordforbedring og køb jordforbedring. Derudover ser vi som regel online shoppere søge efter bl.a. jordforbedring online, jordforbedring tilbud og jordforbedring priser, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Priser på jordforbedring

Det er i dag temmelig praktisk for os alle at prissammenligne på billige jordforbedring online på diverse internet shops, og altså har massevis af internet selskaber i Danmark været presset til at at sænke salgspriserne på jordforbedring voldsomt, og endda sikre fragtfri levering.

Trods dette kan det imidlertid være udbytterigt at prøve en række internet forretninger efter billige priser på jordforbedring online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og XL-Byg.

Man må ikke desto mindre være opmærksom på, at hvis en online butik annoncerer billige jordforbedring online til salg for en tilbudspris der kan ses som kolossalt lav, så er det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig webshop. Køb med kort er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, der hjælper dig som køber imod uoprigtige internet virksomheder.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere regningen på jordforbedring over en periode. Dette tilbydes typisk ved nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter bl.a. jordforbedring tilbud og billig jordforbedring. Derudover oplever man som regel netshoppere søge efter bl.a. køb jordforbedring, jordforbedring priser samt jordforbedring online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg jordforbedring er 1945 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Meget tilfreds med servicen og produkt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til landbrug til højbede til hæk til græsplæne til frø til frugttræer til køkkenhave til bøgehæk til drivhus

Varianter: lerjord sandjord

Mængder: 80 liter 50 liter 300 liter 3000 liter 400 liter 1 m3 2000 liter 200 liter 500 liter 1000 liter

Levering: hent selv trailer i løs vægt vognlæs i sække afhentning løst leveret i poser i bigbag

Brands: Danmuld Champost GreenBio Pindstrup Park

Læs andre menneskers anbefalinger

Trustpilot bringer dig de facto passende genveje til at sondere diverse andre kunders evalueringer og derved er det prisværdigt, at du undersøger internet forretningens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige jordforbedring online.

Facebook medfører for øvrigt fuldt ud passelige metoder til at få indsigt i e-handlens popularitet. Tilmed ser vi en række forretninger på nettet som gør det muligt at publicere en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde må benyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige jordforbedring online på en e-shop kunne man faktisk have øje for forhandlerens handelsbetingelser, men det er bare et tidskrævende arbejde, specielt ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Stark.

Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en indikation om at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at online forretningen hyppigt tilses af fagfolk der kender til bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig chance for at få bistand, når du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af jordforbedring. Ydermere kan det være til hjælp at køberen er vaks omkring de grundlæggende betingelser der influerer på købet af jordforbedring online, fx den byttepolitik netshoppen lover.

Her er det desuden relevant, at man permanent gemmer sin faktura, så man når som helst vil kunne bevidne købet af jordforbedring, hvad end man handler hos Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Mette gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Peter G gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Mette Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Louise E gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som desværre kræver at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde kan vise sig at være ultra essentiel ifald man absolut skal bruge jordforbedring med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere online selskaber fragt uden beregning, men tit kun ifald der aftages for et bestemt beløb.
2Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af et lovbud, der assisterer folk imod uægte internet virksomheder. Som et alternativ bør du drage nytte af et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare beløbet af flere omgange.
3En lang række e-forretninger frembyder nu om dage en række forskellige billige leveringsudgaver til jordforbedring. Den mest moderne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din pakke lige når det passer dig. Fragtformen er jo ualmindeligt nem, samt endda tilmed den billigste leveringsform.
4Generelt foreslår vi at granske om online virksomheden er e-mærket medlem, fordi det typisk er en indikator for at e-shoppen adlyder de danske retningslinjer, samt at internet selskabet nu og da besøges af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige jordforbedring på en webbutik behøver man reelt gennemse e-shoppens regler.
5Nogle enkelte firmaer på nettet yder billig fragt på jordforbedring, men i reglen stiller det krav om at man aftager for et bestemt beløb. Derudover kunne du gribe den mest letkøbte mulighed for levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop. Fragtformen bliver i mange tilfælde omvendt i høj grad smertefri. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl at hente produkterne selv.
6Det er jo virkelig fremkommeligt for os alle at finde tilbud online på billige jordforbedring på diverse online selskaber, og altså tilbyder en lang række webshops fragt uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre være nyttigt at checke nogle e-forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du shopper, så du er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.
7Inden folk bestiller billige jordforbedring i en shop på nettet behøver man egentlig læse forhandlerens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke videre spændende. For øvrigt er det godt at du er vidende om de mest vedkommende retningslinjer gældende for bestillingen af billige jordforbedring online, som fx den returret e-forhandleren benytter.
8Trustpilot indebærer altid tiltalende chancer for at gennemstøve en længere række øvrige kunders oplevelser og på grund af dette støtter vi, at du tager et kig på internet firmaets vurderinger før du køber billige jordforbedring online. Facebook fører til for øvrigt i højeste grad pæne metoder til at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
9Leveringshastigheden er super essentiel ifald vi absolut skal bruge produkterne fluks, så af den grund er det ret væsentligt at man checker det anslåede leveringstidspunkt for jordforbedring. En lang række internet foretagender reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, hvilket regnes ud fra at bestillingen realiseres forud for et fastsat tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk