Tomotek.dk

Hortensia gødning pristjek

Er du på udkig efter hortensia gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter hortensia gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 400 liter 2000 liter 300 liter 500 liter 80 liter 3000 liter 1 m3 50 liter 200 liter

Levering: i poser i løs vægt hent selv løst leveret vognlæs i sække trailer i bigbag afhentning

Brands: Danmuld Park Champost Pindstrup GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
For mange er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning til valg af hortensia gødning.
Der er variationer i priserne på billige hortensia gødning fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har gode priser, imens øvrige vil have service. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare hortensia gødning.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at bestille online og hente varerne selv. I kraft af det kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få varerne nu og her.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra adskillige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af hortensia gødning online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber hortensia gødning online fra deres webshop.
Flertallet af webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig bør du modtage ekstremt god hjælp fra ansatte der er eksperter i netop hortensia gødning.
Diverse nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

hortensia gødning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

hortensia gødning jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hortensia gødning harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

hortensia gødning silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Støtten kræver dermed at byggeriet influerer positivt på miljøet.
2Du bør ikke glemme dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv sko og hjelm som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i byggeriet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
3Du skal nødig undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være yderst relevant at du har det ved hånden før du starter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Potentielt kan det vise sig af stor betydning at have alle materialer tilgængelige forinden du starter din byggeproces. Du kunne med fordel notere en enkel note indeholdende alle de ting der bliver brug for, og som det næste efterse hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er klar.
5Der ligger en overflod af guides og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube tilbyder overvældende meget brugbar viden, specielt såfremt du kigger på engelsk.
6Længe før du påbegynder arbejdet er det temmelig betydningsfuldt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du må hente hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Hvis du henter hjælp fra en professionel kan det være optimalt at få tilbud fra en håndfuld foretagender.
8Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag bør du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke uden varsel går i gang med at regne når du lige vil i gang med det vigtige projekt.
9Der viser sig typisk uventede vanskeligheder når det gælder svære projekter, og herved vurderes det meningsfuldt at man afsætter en god portion tid i tidsplanen, således at man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
10Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, navnlig når der er tale om omfangsrige byggerier. Krævende byggerier bør udføres af mere end en person. Endvidere er det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
11Planlægning vil være nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at have en klar køreplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
12Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et budget for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgift, og dernæst nedskrive billige priser på dem hver især.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål inden for hortensia gødning

 • Hortensia gødning?
 • Hortensia hvilken gødning?
 • Gødning hortensia hvornår?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvor meget gødning til hortensia?
 • Hvornår skal hortensia have gødning?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  Masser af online butikker tildeler nu om dage diverse forskellige billige fragtmuligheder til hortensia gødning. En favorit iblandt mange er for nærværende pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig yderst gnidningsløs, og endda ydermere den mindst kostelige leveringsversion.

  Du kan lige så vel forsøge at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver en gang i mellem et hak mere bekostelig, men tillige ualmindeligt nem for hortensia gødning online. Den mindst kostelige type af levering vil dog altid være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet selskabets butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på hortensia gødning er naturligvis vældig central såfremt vi mangler varerne med det samme, så derfor er det ret så relevant at vi ser den forventede leveringsdato på hortensia gødning. En stor portion online selskaber – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter online, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen køres igennem før et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få pakken klargjort før logistikpersonalet har fri.

  Flere internet shops byder på fragt uden omkostninger på hortensia gødning online, men typisk er det betinget af at man bestiller for en fastsat sum. Derudover må du vælge den billigste mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Masser af byggecentre foreslår click-and-collect hvor du handler billig hortensia gødning online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på hortensia gødning i disse områder:

  Hørsholm, Nørresundby, Albertslund, Risskov, Taastrup, Ishøj, Næstved, Helsingør, Åbyhøj, Ølstykke, Allerød, Aabenraa, Solrød Strand, Hjørring, Rødovre, Glostrup, Odder, Charlottenlund, Hedehusene, Holstebro, Svendborg, Dragør, Viborg, Slagelse, Kalundborg, Vejle, Frederikssund, Middelfart, Ringsted, Grenaa, Værløse, Korsør, Nakskov, Lillerød, Hobro, Hvidovre, Tilst, Ballerup, Gladsaxe, Varde, Tårnby, Jyllinge, Rudersdal, Nyborg, København, Brønderslev, Kolding, Vanløse, Frederiksværk, Thisted, Fredericia, Virum, Højbjerg, Frederiksberg, Køge, Aarhus, Odense, Lystrup, Roskilde, Herlev, Søborg, Ikast, Vordingborg, Haslev, Valby, Randers, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Horsens, Struer, Kokkedal, Farum, Brabrand, Haderslev, Herning, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Brøndby, Aalborg, Nærum, Lyngby, Rønne, Holbæk, Skanderborg, Greve, Gentofte, Hedensted, Birkerød, Brønshøj, Hillerød, Stenløse, og Esbjerg, .

  Afhentning for hortensia gødning er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland).

  Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis hortensia gødning online og køb hortensia gødning. Foruden dette oplever vi tit folk lede efter blandt andet hortensia gødning tilbud, billig hortensia gødning og hortensia gødning priser, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og 10-4.

  Den bedste pris på hortensia gødning

  Det har vist sig at være yderst ligetil for internetbrugere at analysere priser på billige hortensia gødning online fra forskellige internet varehuse, og så har de fleste internet varehuse været nødt til at tvinge prisniveauet på hortensia gødning betragteligt, og ydermere præstere gratis fragt.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være smart at inspicere nogle e-handler efter billige priser på hortensia gødning online forinden du handler, således at du er skråsikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

  Man skal trods alt huske på, at ifald en e-handler markedsfører billige hortensia gødning online på tilbud til en udsalgspris som anses for utrolig billig, så er det for det meste være et symbol på en falsk e-forretning. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af et lovbud, hvilket garanterer dig overfor bedrageriske online virksomheder.

  Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at betale beløbet til hortensia gødning senere. Dette tilbydes ofte ved nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

  Ved kig i tendenserne står det klart, at internetbrugere typisk leder efter fx hortensia gødning online og hortensia gødning priser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge efter bl.a. køb hortensia gødning, billig hortensia gødning og hortensia gødning tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg hortensia gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 80 liter 200 liter 2000 liter 3000 liter 1 m3 300 liter 500 liter 50 liter 1000 liter 400 liter

  Levering: trailer i bigbag løst leveret i sække afhentning i poser hent selv i løs vægt vognlæs

  Brands: Park GreenBio Pindstrup Champost Danmuld

  Undersøg tidligere brugeres meninger

  Trustpilot genererer nogle nyttige genveje til at sondere forskellige andre forbrugeres vurderinger og på grund af dette er det klogt, at du efterforsker internet butikkens omtaler inden du handler billige hortensia gødning online.

  Facebook frembringer tilsvarende tilpas troværdige genveje til at få indblik i internet webshoppens troværdighed. Herinde ser vi endda webshops som giver folk mulighed for at nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes burde benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk køber billige hortensia gødning online på en internet virksomhed burde de reelt betragte forhandlerens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende, især på de velkendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

  En nemmere løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket burde være en indikator for at webbutikken understøtter de danske love, udover at forretningen nu og da evalueres af fagmænd som er meget fortrolige lovgivningen.

  Desuden tilbydes du genvej til at blive hjulpet, såfremt du får besvær i processen med din ordre på hortensia gødning. Ydermere kan det være til hjælp at kunden er vaks omkring de mest vedkommende vilkår der har indflydelse på købet af hortensia gødning online, for eksempel den returret internet virksomheden garanterer.

  På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af hortensia gødning, uagtet om man har købt fra Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

  Anne D gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Pia Pedersen gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Charlotte U gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Jan K gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  9 gode råd til internetshopping
  1Den mest letkøbte form for levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af online shoppens tilholdssted. Den leveringsudgave er naturligvis ultra vigtig om man mangler hortensia gødning om kort tid. Alternativt så lover en række e-shops i Danmark gratis levering, men oftest er det under betingelse af at man aftager for en fastsat sum.
  2Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer dig som køber overfor snydagtige internet shops. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale prisen over en periode.
  3Det har vist sig at være yderst hensigtsmæssigt for købere at tjekke tilbud online på billige hortensia gødning i blandt diverse online forhandlere, og af den grund frembyder mange internet outlets gratis fragt. Det kan trods alt være smart at checke nogle forskellige online forretninger efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris.
  4Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en erklæring om at online forretningen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at internet selskabet af og til overværes af fagfolk der har megen viden om de gældende love. Forinden folk shopper billige hortensia gødning hos en forretning på nettet burde man i virkeligheden gennemløbe shoppens betingelser.
  5Nogle enkelte online butikker yder portofri levering på hortensia gødning, men i mange tilfælde forudsætter det at du indkøber for en fastsat sum. Alternativt må du udse dig den mest billige fragtløsning, som tit er at få bragt din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig som regel endda super ukompliceret. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
  6Antal dages levering kan være yderst bestemmende hvis man behøver varen inden for kort tid, og af den grund er det skam essentielt at vi checker den estimerede leveringstid for hortensia gødning. Flere internet butikker giver løfte om billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men vær påpasselig da det er underforstået at transaktionen gennemføres forud for et bestemt tidspunkt.
  7Trustpilot bringer dig relativt hensigtsmæssige genveje til at tolke ret mange andre køberes meninger og derfor stiller vi forslag om, at du efterforsker e-shoppens vurderinger forinden du køber billige hortensia gødning online. Facebook resulterer i også en lang række hæderlige muligheder for at få indsigt i internet shoppens pålidelighed.
  8Forinden folk handler billige hortensia gødning hos en webshop burde man de facto gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsaftale, men det er undertiden en omfattende opgave. Yderligere stiller vi forslag om at kunden er vidende om de elementære vedtægter i forbindelse med handlen med billige hortensia gødning online, som fx den returpolitik online webshoppen benytter.
  9En række internet outlets giver nu om dage et hav af forskellige billige muligheder for fragt til hortensia gødning. En af de mest almindelige er lige nu udleveringssteder, så du nemt selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Denne er jo vældig fleksibel, samt tit også den billigste fragtløsning.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk