Tomotek.dk

Højbedsmuld pristjek

Er du på udkig efter højbedsmuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter højbedsmuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.373 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.399 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.582 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 300 liter 80 liter 50 liter 1000 liter 1 m3 3000 liter 500 liter 2000 liter 200 liter

Levering: i poser løst leveret vognlæs i sække afhentning hent selv trailer i løs vægt i bigbag

Brands: Champost Park Danmuld GreenBio Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge hos de andre.
Når du skal have varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige højbedsmuld fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på lave priser, og øvrige har fokus på kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos et online byggecenter, hvor du får information omkring højbedsmuld.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Nogle byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot højbedsmuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af højbedsmuld online.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har de fleste mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har man chancen for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du opleve ekstra anvendelig hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis højbedsmuld.
Størstedelen af små butikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du få en skarpere pris.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber højbedsmuld online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

højbedsmuld harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

højbedsmuld bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

højbedsmuld jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

højbedsmuld silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for optimeringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være økonomisk at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kan indsamle ens omkostning ved dem slavisk.
2Der viser sig næsten altid ubelejlige problemstillinger i forbindelse med avancerede opgaver, og som følge heraf vil det være væsentligt at man afsætter god nok tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at nå i mål.
3I visse tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
4Du bør aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så husk beklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig mod hændelige uheld. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
5I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det blive ganske meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette skal du tit holde øje med vejrvarslen i den tid der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel starter med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
7Du bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet disponibelt akkurat som du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
8Det anbefales at få hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det er væsentlige byggeprojekter. Enkelte ting behøver flere personer. Samtidig bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
9Der er en verden af guides og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver overvældende meget udbytterig viden, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
10Forberedelse er nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør liste en effektiv plan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær konkret i udarbejdelsen af oversigten.
11Det kan vise sig af stor betydning at have de fornødne bygningsmaterialer handlet ind forud for at du starter projektet. Du har fordel af at lave en simpel note hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og så efterse hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
12Husk at gennemtænke om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig hjælp fra en fagperson til dele af det. Ifald du indhenter hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at modtage tilbud fra forskellige firmaer.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er meget betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål inden for højbedsmuld

 • Hvor købes højbedsmuld billigt?
 • Hvor er højbedsmuld på tilbud?
 • Hvad er højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld online?
 • Hvor meget vejer højbedsmuld?
 • Hvad koster højbedsmuld?
 • Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

  Masser af online firmaer tilbyder nu flere billige leveringsudgaver til højbedsmuld. Førstevalget hos mange er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente pakken når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo ret så smertefri, og mange gange endda den mest letkøbte leveringsmodel.

  Du bør på samme måde beslutte dig for at få varerne leveret til din privatbolig eller til når du er på job. Metoden er gerne en tand dyrere, men endda temmelig let gængelig med højbedsmuld online. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på højbedsmuld kan vise sig at være ret så aktuel såfremt man står og skal bruge dine nye varer straks, og herved er det temmelig meningsfuldt at vi efterser den estimerede leveringstid på højbedsmuld. Masser af internet webshops – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter online, men som trods alt er underforstået at ordren laves før et angivent klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt på posthuset forud for at medarbejderne har fyraften.

  Nogle få online forretninger lover gratis fragt på højbedsmuld online, men typisk forudsætter det at du shopper for et præcist beløb. Derudover kan man tage den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  Størstedelen af byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig højbedsmuld online men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af højbedsmuld i følgende områder:

  Ballerup, Nærum, Brøndby, Holbæk, Odder, Skanderborg, Tilst, Holstebro, Hobro, Aalborg, Fredericia, Køge, Hvidovre, Kolding, Hedehusene, Charlottenlund, Rønne, Kokkedal, Hørsholm, Skive, Lillerød, Nyborg, Silkeborg, Dragør, Ølstykke, Hedensted, Greve, Frederiksværk, Virum, Lystrup, Hillerød, Søborg, Grenaa, Brabrand, Gladsaxe, Rødovre, Rudersdal, Helsingør, Esbjerg, Aabenraa, Hjørring, Jyllinge, Frederikssund, Frederiksberg, Frederikshavn, Birkerød, Højbjerg, Lyngby, Svendborg, Herning, Nykøbing Falster, Gentofte, Odense, Åbyhøj, Brønderslev, Aarhus, København, Haslev, Nørresundby, Korsør, Brønshøj, Vallensbæk, Vanløse, Thisted, Næstved, Ishøj, Allerød, Viborg, Haderslev, Vordingborg, Værløse, Tårnby, Horsens, Stenløse, Kalundborg, Ikast, Varde, Nakskov, Ringsted, Slagelse, Solrød Strand, Risskov, Randers, Taastrup, Roskilde, Vejle, Middelfart, Struer, Herlev, Valby, Farum, Sønderborg, Albertslund, og Glostrup, .

  Klik-og-hent for højbedsmuld er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Amager, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland).

  Når man ser på data bliver det markant, at internetbrugere som regel søger efter fx billig højbedsmuld og køb højbedsmuld. Man ser derudover tit internet shoppere søge efter bl.a. højbedsmuld online, højbedsmuld priser og højbedsmuld tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Rabat på højbedsmuld

  Det er jo efterhånden særligt let gængeligt for alle at finde de laveste priser på billige højbedsmuld online hos forskellige shops på nettet, og herved har adskillige internet handler i Danmark været presset til at at mindske prisen på højbedsmuld eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre levering uden beregning.

  Men det kan til hver en tid blive fordelagtigt at kigge forbi enkelte e-shops efter tilbud og udsalg på højbedsmuld online inden du handler, således at du er på den sikre side med at opnå den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark og Davidsen.

  Man bør imidlertid være klar over, at når en shop afhænder billige højbedsmuld online for en tilbudspris der anses for ufattelig god, så bør det mange gange være et tegn på en bedragerisk shop. Køb med kort er dog omfavnet af en anordning, hvilket støtter køber imod bedrageriske internet selskaber.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du vil godtgøre regningen på højbedsmuld senere. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  Ved kig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere mange gange søger for eksempel billig højbedsmuld og højbedsmuld priser. Man ser desuden som regel online shoppere søge efter blandt andet køb højbedsmuld, højbedsmuld online samt højbedsmuld tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg højbedsmuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 3000 liter 300 liter 50 liter 2000 liter 500 liter 200 liter 80 liter 1 m3 1000 liter 400 liter

  Levering: vognlæs trailer i sække hent selv løst leveret i poser afhentning i løs vægt i bigbag

  Brands: Pindstrup Champost Park GreenBio Danmuld

  Tjek tidligere brugeres meninger

  Trustpilot leverer fuldkommen habile løsninger til at besigtige forskellige eksisterende forbrugeres iagttagelser og herved er det at foretrække, at du beser netshoppens omtaler før du lægger din bestilling på billige højbedsmuld online.

  Facebook medfører desuden sådan set gode løsninger til at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses mange internet outlets som giver kunderne mulighed for at nedfælde en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde burde drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Før folk shopper billige højbedsmuld online hos en internet handler bør man faktisk tage stilling til e-butikkens vilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt, særligt ved de gængse byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  En nemmere løsning kan derfor være at se hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en forsikring om at online forretningen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at online butikken af og til overvåges af eksperter der har nøje kendskab til vilkårene.

  Desuden giver det dig mulighed for support, for så vidt du forvoldes dilemmaer som følge af dit indkøb af højbedsmuld. Ligeledes er det at foretrække at kunden er obs på de primære betingelser der har indvirkning på købet af højbedsmuld online, eksempelvis den ombytningsret online forhandleren kører med.

  I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man altid bevarer ens ordrekvittering, så man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af højbedsmuld, uanset om man har handlet ved Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4 eller Davidsen.

  Birthe Petersen gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Christian Christensen gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Bente F gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Erik K gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 tips til internetshopping
  1Fragttiden er meget essentiel ifald man har brug for dine nye produkter straks, så i det øjemed er det bestemt på sin plads at vi kontrollerer den forventede leveringstid på højbedsmuld. En masse internet shops stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det er underforstået at bestillingen laves forinden et besluttet tidspunkt.
  2Før folk køber billige højbedsmuld hos en shop på nettet kan de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke videre interessant. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at køber er opmærksom på de grundlæggende betingelser der har betydning for shopping af billige højbedsmuld online, til eksempel hvilken returret webshoppen benytter.
  3Den billigste fragtmetode vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du er nærved online forretningens bopæl. Den form for fragt kan være ekstremt vital såfremt man har behov for højbedsmuld inden for få dage. Alternativt så sikrer visse firmaer på nettet gebyrfri levering, men for det meste kræves det at man aftager for et fastslået beløb.
  4Vi tilråder generelt at kigge om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er en tryghed om at netbutikken overholder dansk lovgivning, foruden at e-butikken lejlighedsvis evalueres af fagfolk som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige højbedsmuld på en forhandler på nettet burde de altid gennemgå butikkens betingelser.
  5Det er yderst smertefrit for internetbrugere at analysere priser online på billige højbedsmuld på diverse butikker på nettet, og for det yder langt de fleste firmaer på nettet portofri fragt. Det kan dog stadigvæk blive fordelagtigt at tjekke et par webshops efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris.
  6En række online forhandlere lover levering uden omkostninger på højbedsmuld, men typisk kun når du bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt kan du vælge den mest letkøbte løsning til levering, hvilket gerne vil være at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop. Leveringstypen bliver undertiden derudover rigtig fremkommelig. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
  7Trustpilot resulterer i ultra sikre chancer for at gennemsøge diverse forhenværende kunders betragtninger og på grund af dette er det prisværdigt, at du tolker internet firmaets anmeldelser før du køber billige højbedsmuld online. Facebook fører til på samme måde ganske tiltalende muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens pålidelighed.
  8Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en lov, hvilket skærmer køber overfor falske butikker på nettet. Som et alternativ kunne du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at klare betalingen over flere uger.
  9Størstedelen af internet selskaber tildeler i dag en hel del forskellige billige leveringsmodeller til højbedsmuld. Den mest populære er p.t. levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ualmindeligt enkel, samt endda ligeledes den billigste mulighed for levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk