Tomotek.dk

Havegødning pristjek

Er du på udkig efter havegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter havegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 200 liter 1000 liter 3000 liter 1 m3 300 liter 500 liter 2000 liter 50 liter 80 liter

Levering: i bigbag løst leveret hent selv i poser i sække trailer vognlæs i løs vægt afhentning

Brands: Animix Ecostyle Universal Trim

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Det er særligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Flere byggekæder sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot havegødning.
Der er ikke lighed i prisen på billige havegødning fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på gode priser, imens nogle har kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring havegødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder sælger varer fra alle mulige nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af havegødning online.
De store byggemarkeder har butikker overalt i landet, og pga. det har de fleste chancen for at købe online og transportere produkterne selv. Derved kan du undvære leveringsgebyret, og sågar få produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er specialister i deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du modtage ekstra gavnlig vejledning fra nogle med specialistviden i lige præcis havegødning.
Forskellige nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der typisk er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at handle havegødning online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

havegødning bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

havegødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

havegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

havegødning silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må have en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du udarbejder handlingsplanen.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et budget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være en fordel at notere hver enkelt udgiftspost, og så søge sig frem til mulige tilbud på dem én og én.
3Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst ved vigtige projekter. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere bør det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være betydningsfuldt at du har det klar til brug når du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medtage disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Det bliver fundamentalt at have alle materialer disponible forinden du starter projektet. Du bør udfærdige en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste efterse hvert eneste punkt, så du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
6Du bør aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
7I visse tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
8Ved udendørs projekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Således bør du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
9Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube faciliterer en masse udbytterig oplysning, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
10I god tid inden at du indleder arbejdet er det rimeligt meningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Der præsenterer sig altid uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til større opgaver, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at der afsættes tilstrækkelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
12Husk at regne på om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal skaffe eksperthjælp til dele af projektet. Såfremt du får professionel hjælp kan det være fordelagtigt at indhente forslag fra en håndfuld entreprenører.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En masse netshops giver nu et bredt udvalg af billige metoder til levering til havegødning. En af de mest anvendte er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo i høj grad let gængelig, samt oftest ligeledes den prisbilligste metode til levering.

Du bør ligeledes afveje for og imod at vælge levering til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig tit en sjat mere bekostelig, men til gengæld super let ift. havegødning online. Den mest billige fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på havegødning er jo meget vigtig i tilfælde af at man står og skal bruge varerne med det samme, og af den grund er det fuldt ud passende at man studerer leveringstiden ved havegødning. Størstedelen af online forretninger – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, men glem ikke at det kræver at bestillingen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen skippet afsted forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Flere online forhandlere tilbyder fragtfri levering på havegødning online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der bestilles for et bestemt beløb. Som alternativ burde du gribe den billigste leveringsform, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En stor portion kæder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig havegødning på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår fx afhentning af havegødning i følgende byer:

Lillerød, Svendborg, Brabrand, Frederikssund, Greve, Sønderborg, Kolding, Skive, Nyborg, Åbyhøj, Hobro, Esbjerg, Odense, Værløse, Vallensbæk, Vordingborg, Grenaa, Odder, Hvidovre, Tårnby, Farum, Nærum, Ikast, Brønshøj, Risskov, Allerød, Taastrup, Køge, Birkerød, Frederiksværk, Frederiksberg, Herlev, Charlottenlund, Helsingør, Fredericia, Skanderborg, Brønderslev, Nakskov, Vanløse, Tilst, Viborg, Holstebro, Glostrup, Haslev, Aabenraa, København, Middelfart, Jyllinge, Herning, Rødovre, Haderslev, Højbjerg, Varde, Korsør, Lystrup, Nykøbing Falster, Ølstykke, Søborg, Brøndby, Roskilde, Hillerød, Nørresundby, Næstved, Silkeborg, Randers, Stenløse, Hedehusene, Kokkedal, Hedensted, Valby, Kalundborg, Aarhus, Holbæk, Lyngby, Horsens, Hjørring, Dragør, Slagelse, Struer, Solrød Strand, Ishøj, Gentofte, Ringsted, Hørsholm, Ballerup, Aalborg, Frederikshavn, Gladsaxe, Vejle, Virum, Thisted, Rønne, Albertslund, og Rudersdal, .

Click-and-collect for havegødning er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Falster).

Ses der på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere typisk kigger efter fx havegødning priser og havegødning online. Foruden dette oplever man som regel online shoppere lede efter bl.a. billig havegødning, køb havegødning samt havegødning tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Den bedste pris på havegødning

Det er jo efterhånden særdeles let for alle og enhver at søge information om priser på billige havegødning online fra forskellige forhandlere på nettet, og af den grund har de fleste online outlets været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på havegødning helt i bund, og ydermere præstere portofri fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig profitabelt at besigtige enkelte internet webshops efter tilbud på havegødning online inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at indhente den billigste pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Man må bare være obs på, at hvis en forretning på nettet frembyder billige havegødning online for en udsalgspris der virker utopisk overkommelig, så kan det undertiden være et signal om en bedragerisk online forretning. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en bestemmelse, som begunstiger en imod snydagtige online shops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage betalingen af havegødning af flere omgange. Dette fås som regel ved niche webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger fx køb havegødning og havegødning priser. Vi ser desuden typisk online shoppere lede efter eksempelvis billig havegødning, havegødning tilbud og havegødning online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg havegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

God webshop” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 80 liter 500 liter 2000 liter 50 liter 1000 liter 3000 liter 300 liter 400 liter 1 m3 200 liter

Levering: trailer i løs vægt i sække vognlæs afhentning løst leveret i poser hent selv i bigbag

Brands: Ecostyle Trim Animix Universal

Læs andre menneskers evalueringer

Trustpilot indebærer ultra anstændige muligheder for at dechifrere diverse øvrige forbrugeres tanker og derved er det klogt, at du sonderer e-forretningens ratings forud for at du køber billige havegødning online.

Facebook genererer på samme måde nogenlunde relevante muligheder for at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Tilmed møder vi nogle outlets på nettet hvor du kan skrive en omtale af ordreforløbet, som desuden kan drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige havegødning online hos en e-forretning kunne man helt sikkert se på dens handelsbetingelser, men det er typisk ikke super interessant, især hos de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan være at kontrollere om online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det længe har været et signal om at internet virksomheden opfylder de danske retningslinjer, tillige med at forretningen rutinemæssigt undersøges af fagfolk der er meget fortrolige vedtægterne på området.

Derudover giver det dig anledning til at få bistand, når du får besvær ved din handel med havegødning. Tillige er det smart at du er hensynstagende til de elementære retningslinjer der influerer på bestillingen af havegødning online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online forhandleren har.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af havegødning, uafhængig af om man har bestilt ved Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller 10-4.

Susanne gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Mette gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Jan Hansen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Lars gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste type af levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men det afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forretningens arbejdslager. Den form for fragt er naturligvis vældig relevant forudsat vi skal bruge havegødning inden for få dage. Alternativt så garanterer visse online forretninger fragt uden gebyr, men i reglen kun når der handles for et fastslået beløb.
2Forud for at folk bestiller billige havegødning på en internet virksomhed kan de uden tvivl gennemløbe e-butikkens betingelser, men det er normalt ikke specielt ophidsende. Dertil slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de grundlæggende vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige havegødning online, for eksempel den returret internet shoppen tilbyder.
3Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en regel, der assisterer kunden imod snydagtige internet firmaer. Som en alternativ mulighed burde du vælge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at betale omkostningerne ude i fremtiden.
4Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være et kendetegn for at netbutikken adlyder de opstillede regler, samt at webshoppen løbende ses til af eksperter der kender reglerne. Inden nogen shopper billige havegødning hos en internet shop burde man til hver en tid løbe igennem dens forretningsbetingelser.
5Trustpilot genererer ultra solide chancer for at gennemsøge en stor portion øvrige brugeres betragtninger og af den grund er det klogt, at du kigger på online webshoppens ratings før du køber billige havegødning online. Facebook medfører tillige flere solide chancer for at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed.
6Fragttiden er yderst aktuel om du står og skal bruge pakken med det samme, og derfor er det selvfølgelig på sin plads at man kontrollerer den anslåede leveringstid på havegødning. De fleste internet firmaer udlover billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, men vær påpasselig da det er forudsat at bestillingen gennemføres forud for et fast tidspunkt.
7En del internet firmaer giver nu flere billige leveringsformer til havegødning. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ultra bekvem, og tit derudover den billigste form for fragt.
8En hel del forhandlere på nettet garanterer fragt uden gebyr på havegødning, men oftest kræver det at man shopper for en præcis sum. Desuden burde du gribe den prisbilligste type af levering, som tit vil blive at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig oftest omvendt virkelig simpel. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
9Det er jo efterhånden vældig bekvemt for købere at søge information om priser online på billige havegødning hos forskellige internet butikker i Danmark, og derfor præsterer de fleste internet shops levering uden gebyr. Men det kan alligevel være profitabelt at inspicere et par forskellige netbutikker efter rabat og tilbud forud for at du handler, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk