Tomotek.dk

Harpet muldjord pristjek

Er du på udkig efter harpet muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter harpet muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 2000 liter 500 liter 1 m3 300 liter 50 liter 3000 liter 400 liter 1000 liter 200 liter 80 liter

Levering: i løs vægt i sække afhentning i poser i bigbag hent selv løst leveret trailer vognlæs

Brands: GreenBio Pindstrup Champost Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan du bestille ved en online byggeshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af harpet muldjord.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende butikkens regler.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover bare harpet muldjord.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige harpet muldjord fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og hermed har flertallet adgang til at købe online og køre byggematerialerne personligt. Herigennem er det muligt at undvære fragtgebyret, samt endda få varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse nicheshops, og så kan du købe fra et stort sortiment af harpet muldjord online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du handler harpet muldjord online på deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du få super gavnlig service fra ansatte som er specialister i lige præcis harpet muldjord.
De fleste webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online får du bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

harpet muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

harpet muldjord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

harpet muldjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

harpet muldjord silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdssko som sikring mod mulige risici. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
2Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med arbejdet. Du bør forfatte en klar køreplan, som fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter din tidsplan.
3Det er muligt at indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis renoveringen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet et budget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være forstandigt at tage noter til alle udgiftsposter, og så dokumentere mulige tilbud på hver eneste af dem.
5Det kan overvejes at få assistance til dele af projektet, især hvis det er omfattende arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter behøver flere personer. Desuden vil det vise sig hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
6Du må ikke mangle værktøj. Typisk vil det vise sig fornuftigt at du har grejet til disposition inden du indleder byggeriet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Der kommer som regel uforudsigelige problemer når det gælder krævende byggeprojekter, og ergo viser det sig af stor betydning at der afsættes god plads i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
8Husk at kalkulere om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe assistance fra en fagperson til dele af projektet. Forudsat at du benytter hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at få tilbud fra flere virksomheder.
9Måske kan det blive essentielt at have de presserende byggematerialer indkøbt inden du igangsætter håndværket. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår det du har brug for, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, så du er tryg ved at alt er som det skal være.
10Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det være yderst fundamentalt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Ved udendørs projekter kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette kan du ofte undersøge vejrudsigten lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Du har adgang til endeløse guides og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube faciliterer temmelig meget udbytterig oplysning, ikke mindst forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En del e-forretninger tilbyder heldigvis et stort udvalg af billige fragtmetoder til harpet muldjord. Den mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente pakken når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså særdeles ukompliceret, samt oftest derudover den billigste leveringsform.

Du bør endvidere beslutte dig for at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver af og til en tand mere omkostningsfuld, men desuden vældig overkommelig for harpet muldjord online. Den prisbilligste leveringsmåde er unægtelig at du selv henter ordren, som dog nødvendiggør at du befinder dig lige ved e-forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på harpet muldjord er særligt bestemmende ifald man behøver din pakke inden for få dage, så med det formål er det fuldt ud relevant at man ser den estimerede leveringsdato ved harpet muldjord. En del internet forretninger – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, hvilket dog afhænger af at bestillingen laves forud for et angivent tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ordnet forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle outlets på nettet byder på fragt uden gebyr på harpet muldjord online, men undertiden er det forbeholdt når man bestiller for en bestemt pris. Ellers burde man gribe den mest billige leveringsform, hvilket ofte er at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

De fleste kæder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig harpet muldjord online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Stark. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af harpet muldjord i følgende byer:

Værløse, Taastrup, Greve, Nærum, Dragør, Glostrup, Brønshøj, Køge, Kolding, Jyllinge, Svendborg, Nakskov, Tårnby, Brabrand, Odder, Herning, Åbyhøj, Frederiksberg, Risskov, Varde, Solrød Strand, Birkerød, Lystrup, Ølstykke, Rudersdal, Rønne, Horsens, Aarhus, Allerød, Slagelse, Vallensbæk, Helsingør, Roskilde, Thisted, Hjørring, Aabenraa, Korsør, Grenaa, Hørsholm, Middelfart, Holstebro, Holbæk, Haslev, Ishøj, København, Virum, Haderslev, Silkeborg, Randers, Esbjerg, Ballerup, Kalundborg, Frederikssund, Ikast, Næstved, Kokkedal, Odense, Hedensted, Tilst, Højbjerg, Hvidovre, Struer, Frederikshavn, Stenløse, Aalborg, Brønderslev, Vanløse, Nykøbing Falster, Nørresundby, Hillerød, Vordingborg, Hedehusene, Gentofte, Farum, Sønderborg, Ringsted, Charlottenlund, Fredericia, Hobro, Lillerød, Rødovre, Valby, Frederiksværk, Skive, Gladsaxe, Vejle, Viborg, Søborg, Brøndby, Albertslund, Skanderborg, Herlev, Nyborg, og Lyngby, .

Klik-og-hent af harpet muldjord er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland).

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere ofte efterspørger bl.a. harpet muldjord tilbud og billig harpet muldjord. Man ser derudover ofte online shoppere kigge efter eksempelvis harpet muldjord online, køb harpet muldjord og harpet muldjord priser, plus de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Davidsen.

Bedste tilbud på harpet muldjord

Det er i dag ret så uproblematisk for enhver at vurdere tilbud på billige harpet muldjord online i blandt flere e-handler, og til tak har en hel del internet outlets fundet det nødvendigt at nedbringe salgspriserne på harpet muldjord drastisk, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

Derfor kan det immervæk være rentabelt at efterprøve nogle firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på harpet muldjord online forud for at du gennemfører dit køb, så man er garanteret at få fat i den bedste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at når en butik frembyder billige harpet muldjord online til salg for en tilbudspris som virker grænseløst billig, så burde det tit være et bevis på en falsk online butik. Køb med kort er imidlertid en del af en forordning, som bistår en overfor bedrageriske online selskaber.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, når du higer efter at finansiere omkostningerne til harpet muldjord over tid. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som fx Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved kig i data er det markant, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet køb harpet muldjord og billig harpet muldjord. Vi ser desuden som regel internet shoppere lede efter fx harpet muldjord online, harpet muldjord tilbud og harpet muldjord priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg harpet muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Fremragende service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 3000 liter 200 liter 500 liter 1000 liter 300 liter 2000 liter 80 liter 1 m3 400 liter

Levering: hent selv i sække i bigbag trailer i løs vægt afhentning løst leveret i poser vognlæs

Brands: Park GreenBio Pindstrup Champost Danmuld

Undersøg tidligere kunders oplevelser

Trustpilot giver dig tilpas gunstige løsninger til at tyde en stor portion aktuelle køberes synspunkter og på grund af dette kan det anbefales, at du bliver klogere på internet selskabets vurderinger før du køber billige harpet muldjord online.

Facebook bringer dig på samme måde forholdsvis passelige genveje til at få indblik i e-shoppens pålidelighed. Her ser vi en del internet varehuse som tilbyder kunderne at formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed bør benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige harpet muldjord online hos en e-butik bør de principielt gennemlæse deres handelsbetingelser, men det er normalt ikke specielt ophidsende, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

En anden løsning kunne være at granske om internet forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en angivelse af at webbutikken overholder de opstillede regler, foruden at online virksomheden rutinemæssigt ses til af sagkyndige der har indsigt i vilkårene på området.

Desuden tilbydes du chance for at få assistance, ifald du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af harpet muldjord. Tilmed er det godt at kunden er påpasselig med de primære vedtægter der kan have betydning for købet af harpet muldjord online, som fx hvilken returneringsret netshoppen garanterer.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man stadig gemmer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af harpet muldjord, hvad end man handler hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Stark.

Tina Madsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Susanne Larsen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Louise Rasmussen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Ole gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen handler billige harpet muldjord på en webbutik bør man for at være på den sikre side have øje for e-shoppens vilkår, det er dog tit en tidskrævende opgave. Ydermere rekommanderer vi at man er sat ind i de mest aktuelle forhold der er gældende for shopping af billige harpet muldjord online, for eksempel den ombytningsrettighed online shoppen garanterer.
2Vi anbefaler generelt at efterse om netbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en sikring om at netbutikken adlyder de opstillede regler, udover at butikken rutinemæssigt ses til af fagmænd der behersker vedtægterne på området. Før nogen køber billige harpet muldjord hos en e-forretning bør de uden tvivl gennemgå butikkens forretningsvilkår.
3Nogle online forhandlere garanterer portofri levering på harpet muldjord, men typisk kun såfremt man handler for en fastsat sum. Desuden skal man beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, som gerne vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtformen bliver i mange tilfælde til gengæld ultra nem. Den prisbilligste type af levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
4Den billigste løsning vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket stiller krav om at du befinder dig i nærheden af webbutikkens adresse. Den leveringsmodel er selvfølgelig ret så udslagsgivende hvis vi har brug for harpet muldjord om kort tid. Alternativt så lover en hel del online varehuse billig fragt, men undertiden kun ifald man indkøber for en fastsat pris.
5Leveringshastigheden er naturligvis ultra afgørende i tilfælde af at vi behøver dine nye produkter fluks, så derfor er det uden tvivl klogt at man ser nærmere på leveringstidspunktet på harpet muldjord. En hel del online outlets tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men vær vagtsom da det er underforstået at der bestilles inden et givent tidspunkt.
6Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, der begunstiger en imod uærlige firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
7Det er temmelig praktisk for folk at sammenholde priser online på billige harpet muldjord på forskellige netshops, og til gengæld garanterer masser af internet butikker billig levering. Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at udforske nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
8Adskillige e-forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt flere billige muligheder for fragt til harpet muldjord. En der er meget anvendt er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig vældig smart, samt desuden også den billigste form for fragt.
9Trustpilot frembringer fuldkommen udmærkede chancer for at studere forskellige tidligere kunders oplevelser og derved er det prisværdigt, at du udforsker e-forhandlerens kritik forud for at du shopper billige harpet muldjord online. Facebook byder på tillige aldeles fornemme metoder til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk